PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

To PSClub στην Athens Tuning Show
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2007, 20:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα αν πανε ετσι No4 δεν νομιζω να υπαρχει.
Τι περιμενετε αν δηλωσε συμετοχη μεχρι και το μαγαζι που θα περνατε τα φαναρια απο εδω καλο θα ειχε το show?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2007, 20:51:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 CC RG έγραψε:
micra_iro έγραψε:
το σοου απο την αρενα την τελευταια μερα σχεδον ακυρωθηκε ουτε οι ιαπωνες παιξανε,ουτε οι μηχανοβιοι με αποτελεσμα να ακυρωθουν πολλες παραστασεις και νομιζω χαθηκαν και χρηματα
τωρα τα συμπερασματα δικα σας για την ολη εκθεση

Για ποιό λόγο?
Μάθατε?

πολυ πιθανον να ειχαν και κατι αλλο κανονισει κανεις δεν ξερει ακομα

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2007, 22:05:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και δεν διεκδικω να ειμαι επισημο μελος μιας και δεν εχω πληρωσει την συνδρομη μου, οσο μου επιτρεπεται (οχι με -ε αλλα με -αι) ακομα να γραφω στο forum θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση.
μετα τον 1ο αντε και 2ο χρονο λειτουργιας του forum/club (δεν θυμαμαι και ακριβως συγχωρεστε με) παρατηρειτε το εξης φαινομενο :
καθε 6μηνο περιπου θα υπαρξουν 1-2 επεισοδια οπου για ασημαντον (ή σημαντικη καποιες φορε) αφορμη θα πλημυρισουμε στον τσαμπουκα εδω μεσα (για να μη παρεξηγηθω δεν αναφερομαι ουτε κατα του rastaviper ούτε ολων των αλλων αλλα για ολους γενικα).
Δηλ. ξεκιναει καποιος κατι , καποιος "τα παιρνει" και του απανταει μετα μπαινει και ενας 3ος αντε να σχολιασει και ενας 4ος(π.χ. εγω καλη ωρα) μετα ανταπαντα ο 1ος και παει λεγοντας και γινεστε μαλια κουβαρια.

Στατιστικως συμβαινει 1-2 φορες / 6μηνο .
Παρατειρηστε το , εχει πλακα το οτι επαναλαμβανεται χρονια τωρα.

1 για την εκδρομη και την ταβερνα
1 για τις συναντησεις (ασμπετε τα λεγαν τοτε)
1 για τη Λεσχη
1 για την Εκθεση
1 για το ποδοσφαιρο
1 για κατι αλλο
τωρα για αυτο
και ξεχναω κι αλλα.

Τελος παντων 1 παρατηρηση ηταν και παει
φιλικα προς ολες τις πλευρες Wink

αληθεια ο φιλος μου ο healer δεν θα σχολιασει ;
μηπως τωρα που εγραψα κιεγω ;;;

heeeeaaaleeeeerrrrrrr
Surprised Surprised

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis2O5 (Mάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 205 1.4 (8V) CTi (1993)

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2007, 22:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να μην με ξέρετε προσωπικά και να είμαι λίγο καιρό στο Foroum
αλλά θα σας πω την αποψή μου περί ΑΤΣ...και ίσως να σας βοηθήσω λίγο
λέγοντας τα εξης,,:

Καταρχήν πολλά club δεν ήθελαν να συμμετέχουν και απέριψαν την
"προσφορά",,γιατί ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ότι ο σκοπός των διοργανωτών ήταν
να εξασφαλίσουν τουλάχιστον ένα ελάχιστο ποσοστό κόσμου που θα
ερχόταν για αυτά..και όχι για την προώθηση και επικοινωνία των club
με τον κόσμο...ο Αδερφός μου που είναι στο διοικητικό του Ηonda club
μαζί με το υπόλοιπο διοικητικό εμειναν πολύ δυσαρεστημένοι από το
περσινο και από τις συζητήσεις με το φετινό και δεν δήλωσαν τελικά συμμετοχή...
γιατί εχουμε το δικαιωμα να μην μας εκμεταλευονται και
να μας χρησιμοποιούν για την προώθηση των προιόντων τους...

Αυτό έγινε πρακτικά αποδεδειγμένο αφού ΔΕΝ αφησαν ούτε μια
πρόταση των club να ισχύσει και να εφαρμοστεί...σε όλα έλεγαν όχι...

Επίσης μείωσαν τα πάσα και τις διευκολύνσεις οπότε εγινε κάπως
κακομοιριά η όλη κατάσταση,,μαζί με το γεγονός ότι δεν υπήρχε σωστή
πληροφόρηση και οργάνωση...

Τα περισσότερα αυτοκίνητα ήταν "χρέπια" και καγκουριές αμέτρητες έγιναν
από τους ιδιοκτήτες τους...Απαράδεκτο ειδικά οταν πληρώνεις εισητήριο..!!
Κόπηκαν προκαθορισμένες εκδηλώσεις και θεάματα...!!

Τι να πει κανεις,,,η αλήθεια είναι ότι τέτοιες διοργανώσεις ενώ σαν
concept μας πάνε μπροστά,,η εφαρμογή-υλοποίηση τους και τα
"συμφέροντα" μας πάνε πολύ πίσω....

ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ....αυτοκίνηση δεν σημαίνει ποιός την εχει πιο μεγάλη...την ιπποδύναμη.....
ούτε ποιός τα σπάει με τα 10 ηχεία στην πόρτα του σμάρτ...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ!!!!! Thumb Left

Too young to die,to fast to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 08:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ....

ΤΑΚΗΣ ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 08:39:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Worthy Worthy Worthy Worthy
respect
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 09:52:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 CC RG έγραψε:
Φέτος η διοργανώτρια εταιρία, έδειξε με την στάση της ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα clubs!Ο διαθέσιμος χώρος, τα επιτρεπόμενα αυτοκίνητα, οι τιμές, οι όροι συμμετοχής...

Πολύ καλά κάνατε και δεν πήγατε!! Wink

Στο είχα πει και στο GTCC οι κύριοι έδειξαν αδιαφορία 'ετσι και εμείς..
Τους ψάχναμε για 10 μέρες και απλά μας έγραφαν..
Καλά κάναμε και δεν πήγαμε...
Στο κάτω κάτω οσοι πήγαν κατάλαβαν τι χάλι ήταν..

Και ποιος είπε οτι δεν είμαστε μεγάλο club......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 11:02:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefako η συνδρομή μου έχει λήξει εδώ και καιρό και ξέρεις καλά για το τι παίζει με την κατάσταση εδώ μέσα.Οπότε άλλη φορά που θα αναφέρεσαι στο πρόσωπό μου, κοίτα να μιλάς με πραγματικά δεδομένα και όχι με γελοίους υπαινιγμούς.

Steve να αρχίσω να αναφέρω τα ονόματα των club ένα ένα δεν υπάρχει περίπτωση.Όσο για το τι ισχύει στην πράξη, μην τα λες σε μένα πες στα στα μέλη του club, που ο καθένας έλεγε διαφορετική άποψη για το τι έφταιγε και δεν υπήρχε συμμετοχή του PSClub.Από αυτά πάντως που άκουσα, αυτό κατάλαβα.

Ο DimiP είπε κάτι που θα έπρεπε να προκαλέσει προβληματισμό σε παλιά και νέα μέλη.Βέβαια οι λοιποί πωρομένοι που δεν παίρνουν χαμπάρι, για το τι γίνεται, ας συνεχίσουν να ειρωνεύονται ή ό,τι άλλο υπαγορεύει το επίπεδό τους.Να ειρωνευτώ, να βρίσω ή να απειλήσω δεν πρόκεται.Αυτά τα κάνουν μόνο μερικοί από δω μέσα..1000 φορές καλύτερα απλό μέλος παρά επίσημο και να φέρομαι έτσι.

micra_iro δεν αμφισβητώ τίποτα από όλα αυτά που λες, καθώς ήσουν εκεί και είχες από πρώτη χέρι άποψη για το θέμα, αλλά πες μου: Ποιο σώου τελευταία μέρα σχεδόν ακυρώθηκε?Γιατί εγώ βρισκόμουν στο χώρο της έκθεσης από τις 7 το απόγευμα και ουδέποτε ακούστηκε ότι θα ακυρωθεί το show.Μάλιστα το show ήταν απίστευτο, οι Ιάπωνες ήταν εκεί και έδωσαν ρέστα, το ίδιο και οι μηχανόβιοι κλπ.Μάλιστα αφού τελειώσε το show, στήθηκε 1 τρελό σκηνικό όπου όλοι παίζανε μπουγέλο, χαιρετάγανε τον κόσμο και γενικά έδειχναν να το ευχαριστιούνται και όχι να μη γουστάραν που έκαναν το show.Αυτά τα μεταφέρω όπως τα είδα.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 11:13:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως καποιος απο τους mod να εκλεινε το θεμα μεχρι να ηρεμησουν τα πνευματα....???
Περαν αυτου συμφωνω απολυτα στο οτι το ats αναφερεται σε πιτσιρικαδες που ονειρο τους εχουν ενα m3 με 10 beyma σε καθε πορτα και γενικα σε πραγματα που ΔΕΝ ανταποκρινονται σε καμια περιπτωση στην πραγματικοτητα,σε ταινειες μοναχα.
Περαν αυτου θελω να πω οτι το αν εχεις πληρωσει η οχι δεν νομιζω να οριζει το ποσο σε ενδιαφερει η λεσχη η οχι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 11:15:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά Θωμά δεν μας είπες γιατί κατά την γνώμη σου θα έπρεπε να συμμετάσχουμε και πως θα αντιμετώπιζες εσύ την ελληνική ξεφτίλα που θέλει να λέγεται έκθεση Question

ΥΓ Ίσως θα έπρεπε όλοι σας να επισκεφθήτε μια έκθεση στην Ευρώπη για να νιώσετε την ταπείνωση της Ελληνικής πραγματικότητας Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 11:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:

ΥΓ Ίσως θα έπρεπε όλοι σας να επισκεφθήτε μια έκθεση στην Ευρώπη για να νιώσετε την ταπείνωση της Ελληνικής πραγματικότητας Exclamation

Σαυτο εχεις απολυτο δικιο
Δηλαδη ειναι τυχαιο που σολο τον κοσμο που γινονται εκθεσεις παρουσιαζονται concept απο ολες τις εταιριες και εδω μονο τα βασικα μοντελλα υπαρχουν και τα περισσοτερα ειναι και κλειστα στο κοινο!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 11:43:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Lefako η συνδρομή μου έχει λήξει εδώ και καιρό και ξέρεις καλά για το τι παίζει με την κατάσταση εδώ μέσα.Οπότε άλλη φορά που θα αναφέρεσαι στο πρόσωπό μου, κοίτα να μιλάς με πραγματικά δεδομένα και όχι με γελοίους υπαινιγμούς.

τι παίζει με την κατάσταση εδώ μέσα Question

RASTAVIPER έγραψε:
Steve να αρχίσω να αναφέρω τα ονόματα των club ένα ένα δεν υπάρχει περίπτωση.Όσο για το τι ισχύει στην πράξη, μην τα λες σε μένα πες στα στα μέλη του club, που ο καθένας έλεγε διαφορετική άποψη για το τι έφταιγε και δεν υπήρχε συμμετοχή του PSClub.Από αυτά πάντως που άκουσα, αυτό κατάλαβα.

Καλήτερα να προσέχεις και να σεβεσαι να λεγόμενα του Προέδρου του Συλλόγου (και αν όχι σαν "Τάσο", τουλάχιστον σαν θεσμό) σχετικά με τους λόγους:

Sidobre έγραψε:
Μετά από απόφαση του Δ.Σ., φέτος δεν θα έχουμε περίπτερο στην ATS. Η εμπειρία από τα προηγούμενα έτη απέδειξε ότι το όφελος από την έκθεση είναι μικρότερος από το συνολικό κόστος (ως κόστος δεν υπολογίζεται το χρηματικό, αλλά ο "κόπος"). Επιπρόσθετα, τα δύο τελευταία έτη που συμμετείχαμε στην έκθεση, έγιναν κάποια γεγονότα που μας άφησαν δυσαρεστημένους. Τέλος, παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε για την έγκαιρη ενημέρωση και σχεδιασμό, για άλλη μια φορά η υπόθεση μεταφέρθηκε στις τελευταίες μέρες, και έτσι αποφασίσαμε ότι ο χρόνος που έχουμε στην διάθεσή μας δεν επαρκεί για την παρουσία μας όπως αυτή θα έπρεπε να είναι. Αντί λοιπόν να παρευρισκόμαστε "απλώς" στην έκθεση, αποφασίσαμε να απέχουμε. Η προβολή που θα αποκομίζαμε μέσω της εκθέσεως θα γίνει με άλλο μέσο.

νομίζω ότι είναι εξαιρετικά απλό και ξεκάθαρο και προπάντων σεβαστο αυτό που λέει.

για την ιστορία
Η συνδρομή σου έληξε στις 25/08/2007 (δεν έχει περάσει και τόσος πολύ καιρός). Είχες πληρώσει στις 24/08/2006 στην Λέσχη.
Επίσης είχες ζητήσει να μην φαίνεται οτι είσαι επίσημο μέλος (απ' ότι ειχε πει ο υπευθυνος μελών, στον οποιό το ζήτησες, λόγω tfrc, δικαίωμά σου, απόλυτα σεβαστό*) στις 02/02/2007

*αν και από την άλλη είναι δικαίωμα και του psclub, και κάθε club, να δείχνει ποιοι είναι επίσημοι και ποιοι όχι, δείχνοντας έτσι την δυναμική του και των αριθμό των μελών του, ...αλλά αυτό είναι αλουνου παπά ευαγγελιο και δεν αφορα την παρουσα συζήτηση.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 13:23:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
.

Μα δεν ηταν γελοιος υπαινιγμος, ηταν ΑΛΗΘΕΙΑ οπως επιβεβαιωσε και ο Μανθος.

Υγ Παντως μπορεις αν θες να πληρωσεις και του 2008 . . . ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 14:33:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον Θωμακο, επειδη καθε λιγο και λιγακι κοιτας να φουντωνεις την κατασταση και η υπομονη μου εχει και τα ορια της, κοιτα την Πεμπτη το απογευμα να ερθεις απο τη λεσχη ή να βρεθουμε ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ και να σου εξηγησω για ποιους λογους (ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ) δεν πηγαμε στην εκθεση μονο και μονο για να μη λες (κι'αλλες) μ@λ@κιες.... Evil
ΤΕΛΟΣ! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 14:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Τελικά Θωμά δεν μας είπες γιατί κατά την γνώμη σου θα έπρεπε να συμμετάσχουμε και πως θα αντιμετώπιζες εσύ την ελληνική ξεφτίλα που θέλει να λέγεται έκθεση Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 15:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H υπογραφή του μπουκλοχιά τα λέει όλα!! Laughing

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 18:42:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:

micra_iro δεν αμφισβητώ τίποτα από όλα αυτά που λες, καθώς ήσουν εκεί και είχες από πρώτη χέρι άποψη για το θέμα, αλλά πες μου: Ποιο σώου τελευταία μέρα σχεδόν ακυρώθηκε?Γιατί εγώ βρισκόμουν στο χώρο της έκθεσης από τις 7 το απόγευμα και ουδέποτε ακούστηκε ότι θα ακυρωθεί το show.Μάλιστα το show ήταν απίστευτο, οι Ιάπωνες ήταν εκεί και έδωσαν ρέστα, το ίδιο και οι μηχανόβιοι κλπ.Μάλιστα αφού τελειώσε το show, στήθηκε 1 τρελό σκηνικό όπου όλοι παίζανε μπουγέλο, χαιρετάγανε τον κόσμο και γενικά έδειχναν να το ευχαριστιούνται και όχι να μη γουστάραν που έκαναν το show.Αυτά τα μεταφέρω όπως τα είδα.

αυτο μου το ειπε ενας φιλος που ειχε παρει εισητηρια για μια παρασταση νωρις το μεσημερι και τελικα δεν εγινε ποτε, μαλιστα οταν ρωτησε γιατι δεν θα γινει του ειπαν οτι ακυρωθηκαν ολες οι παραστασεις της ημερας τωρα αν μου λες οτι τελικα γινανε τοτε μαλλον η διοργανωτρια εταιρεια ειναι τελειως για τον π...τσο.

αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι το εξης:γιατι να φαγωνεστε για ενα θεμα που στην ουσια δεν αξιζε καθολου μα καθολου

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 18:50:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή το ζόρι το φάγαμε ο Αρης και εγώ δεν σηκώνω
κουβέντα.....
Και σου έχω πει μην πολυ μιλάς δεν σε παίρνει....
Στο κάτω κάτω αμα δεν γουστάρεις πήγαινε αλλού....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 22:22:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://en.wikipedia.org/wiki/Flamebait

Για να είστε πλεον ενημερωμένοι. Ολοι.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 22:39:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Flamebait

Για να είστε πλεον ενημερωμένοι. Ολοι.

δεν το περίμενα οτι υφίσταται σε ορο...!!!! αδιανόητο Razz

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Επόμενη
Σελίδα 15 από 16

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης