PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

9ο Touring-Camping: Λευκάδα 8-10 Ιουλίου 2005
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2010, 09:29:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες... μην σας πιάνει απογοήτευση Razz

φέτος πήγα Σύβοτα (Θεσπρωτίας, γιατί έχει κ η Λευκάδα από αυτά Razz)...!

ένα πραγματικά μαγευτικό μέρος, όπου μέχρι πριν 2 μήνες δεν ήξερα που βρισκόταν στο χάρτη.

- πολλές κ μικρές παραλίες που πας μόνο με καραβάκι (νοικιάζεις ένα για όλη μέρα με 50 ευρώ ή πας με "ταξί" με 6 ευρώ). στις μισές από αυτές τις παραλίες πιθανότατα να έχει ελάχιστο κόσμο ή καθόλου, οπότε ζεις εντελώς πριβέ καταστάσεις. μόνο η παραλία "πισίνα" είχε αρκετό κόσμο, οπότε καλύτερα εκεί να άραζες με καραβάκι στα ανοιχτά. φουλ πολεμοφόδια φορτωμένο το καραβάκι, ρίχνεις άγκυρα, απλώνεις πετσέτα κ τέλος... παράδεισος!

- σε καμία παραλία από αυτές που πας με καραβάκι δεν υπάρχει ίχνος πολιτισμού. ξαπλώστες, ομπρέλες, σαλεπάκια, πουθενά! παντού πεντακάθαρα κ δεν είδα σε καμία παραλία το φυσικό φαινόμενο της.... κλανιάς του μπαρμπουνιού Razz

- πολιτισμένος κόσμος, κατά 95% ιταλοί οικογενειάρχες...

- τιμές φθηνές! για "τουριστικό" μέρος σίγουρα... ενδεικτικά, πήγα στην ταβέρνα "steak house" (ναι είναι διαφήμιση, γιατί είναι φοβερός ο τύπος), τα περισσότερα κυρίως πιάτα είχαν 7 ευρώ, σαλάτες 3-4 ευρώ κλπ. φάγαμε-ήπιαμε 4 άτομα φουλ φαγητό με λιγότερα από 50 ευρώ! αυτό σε νησί δεν γίνεται ούτε με σουβλάκια. φανταστείτε ο τυπάρας, επειδή σε μια μερίδα δεν ήταν αρκετά μεγάλη όσο την ήθελε (ήταν κανονική βέβαια σε μέγεθος!) μας έφερε κ 2ο πιάτο έξτρα μερίδα.

ακόμα κ απ το ξενοδοχείο είμαι πολύ ευχαριστημένος. φιλόξενοι άνθρωποι παντού μέσα στο χωριό, σου έπιαναν συνεχώς την κουβέντα. γενικά, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. του χρόνου σίγουρα θα ξαναπάω!
έχω βάλει κ 2-3 φώτος στο FB μου για να καταλάβετε για το πόσο γα**τες παραλίες έχουν τα Σύβοτα.
τώρα με την εγνατία οδό, θα ανέβει ακόμα περισσότερο το μέρος, οπότε είναι να το προλάβεις πριν καταστραφεί κ αυτό...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2010, 10:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Παίδες... μην σας πιάνει απογοήτευση Razz

φέτος πήγα Σύβοτα (Θεσπρωτίας, γιατί έχει κ η Λευκάδα από αυτά Razz)...!

ένα πραγματικά μαγευτικό μέρος, όπου μέχρι πριν 2 μήνες δεν ήξερα που βρισκόταν στο χάρτη.

- πολλές κ μικρές παραλίες που πας μόνο με καραβάκι (νοικιάζεις ένα για όλη μέρα με 50 ευρώ ή πας με "ταξί" με 6 ευρώ). στις μισές από αυτές τις παραλίες πιθανότατα να έχει ελάχιστο κόσμο ή καθόλου, οπότε ζεις εντελώς πριβέ καταστάσεις. μόνο η παραλία "πισίνα" είχε αρκετό κόσμο, οπότε καλύτερα εκεί να άραζες με καραβάκι στα ανοιχτά. φουλ πολεμοφόδια φορτωμένο το καραβάκι, ρίχνεις άγκυρα, απλώνεις πετσέτα κ τέλος... παράδεισος!

- σε καμία παραλία από αυτές που πας με καραβάκι δεν υπάρχει ίχνος πολιτισμού. ξαπλώστες, ομπρέλες, σαλεπάκια, πουθενά! παντού πεντακάθαρα κ δεν είδα σε καμία παραλία το φυσικό φαινόμενο της.... κλανιάς του μπαρμπουνιού Razz

- πολιτισμένος κόσμος, κατά 95% ιταλοί οικογενειάρχες...

- τιμές φθηνές! για "τουριστικό" μέρος σίγουρα... ενδεικτικά, πήγα στην ταβέρνα "steak house" (ναι είναι διαφήμιση, γιατί είναι φοβερός ο τύπος), τα περισσότερα κυρίως πιάτα είχαν 7 ευρώ, σαλάτες 3-4 ευρώ κλπ. φάγαμε-ήπιαμε 4 άτομα φουλ φαγητό με λιγότερα από 50 ευρώ! αυτό σε νησί δεν γίνεται ούτε με σουβλάκια. φανταστείτε ο τυπάρας, επειδή σε μια μερίδα δεν ήταν αρκετά μεγάλη όσο την ήθελε (ήταν κανονική βέβαια σε μέγεθος!) μας έφερε κ 2ο πιάτο έξτρα μερίδα.

ακόμα κ απ το ξενοδοχείο είμαι πολύ ευχαριστημένος. φιλόξενοι άνθρωποι παντού μέσα στο χωριό, σου έπιαναν συνεχώς την κουβέντα. γενικά, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. του χρόνου σίγουρα θα ξαναπάω!
έχω βάλει κ 2-3 φώτος στο FB μου για να καταλάβετε για το πόσο γα**τες παραλίες έχουν τα Σύβοτα.
τώρα με την εγνατία οδό, θα ανέβει ακόμα περισσότερο το μέρος, οπότε είναι να το προλάβεις πριν καταστραφεί κ αυτό...

Λογω οτι εχω σπιτι στην Πλαταρια (η διασταυρωση για τα Συβοτα) και επισκεπτομαι τα Συβοτα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, η ουσιαστικη αναπτυξη τους (μεγαλες ξενοδοχειακες μοναδες) ξεκινησε πριν μια πενταετια περιπου και εχει γινει σωστη δουλεια γιατι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι γαλλικες η ιταλικες ιδιοκτησιες και τα τελευταια χρονια εχει αυξηθει η κινηση λογω, οπως πολυ σωστα ειπε ο Ζησης, εγνατιας οδου με τους βορειοελλαδιτες τουριστες οι οποιοι ειναι οι επισκεπτες του Σαββατοκυριακου. Επισης, λογω οτι τα Συβοτα ηταν απο τα λιγα μερη της Θεσπρωτιας που ειχαν πριν 15 χρονια οργανωμενη μαρινα ειναι απο τα πιο γνωστα και αγαπημενα μερη των Ιταλογερμανων που εκαναν διακοπες με κοτερα (τωρα ειναι η Πλαταρια γτ δεν πληρωνουν στην μαρινα Laughing Laughing ) οι περισσοτεροι απο αυτους προλαβαν και πηραν και γη σε εξευτελιστικες τιμες εκεινη την εποχη, γιαυτο και καθε καλοκαιρι γεμιζει η Ηγουμενιτσα με αυτοκινητα ιταλων και γερμανων. Παντως ωραιο χωριο και ακομα πιο ηρεμο με ωραιες παραλιες ειναι και η Περδικα (μετα τα Συβοτα στον παραλιακο δρομο για Παργα). Αν και το 80% της παρακτιας ζωνης της Θεσπρωτιας ειναι παραλιες διαμαντια με καταγαλανα κρυσταλλινα νερα με το δασος να φτανει μεχρι την θαλασσα αλλα με μονο μειονεκτημα (πλεονεκτημα για αλλους) οτι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι με βοτσαλα και πετρες και οχι αμμουδια λογω των βουνων

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2010, 14:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετά το 2005 και την 3ήμερη εκδρομή με το club είπα να ξαναπάω Λευκάδα φέτος κι εγώ να την γυρίσω καλύτερα..
έκατσα 1 εβομάδα και πήγα παντού και αυτό που έχω να πω είναι ότι ψιλο-απογοητεύτηκα.. εντάξει δεν ήταν και χάλια αλλά γενικά είναι πολύ υπερ-εκτιμημένη όπως την παρουσιάζουν, από αυτό που βρίσκεις τελικά.
Ειδικά οι παραλίες.. όπως τα έγραψε ο ψηλός. Πολύ ωραίες σαν τοπίο από ψηλά, πολύ βρώμικες από κοντά!

Επίσης, συμφωνώ με Ζήση για Σύβοτα, Πέρδικα, Πλαταριά και πέριξ..
Τα γύρισα πέρυσι τα μέρη και έμεινα μαλ**ας με όλα! Από τις καλύτερες διακοπές που έχω κάνει! Όποιος δεν έχει πάει να σπεύσει. Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2010, 15:28:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Βρε μαλ**α Στήβ,

είπαμε να σχολιάσουμε χιουμοριστικά το ποστ σου και το γ@μησες και ψόφησε.
Ναι ναι, το είδαμε το χιούμορ! Άφθονο!
dimkeras έγραψε:
με σκοπό να μην παρεξηγηθείς (πράγμα που τελικά έγινε).
Με τον τρόπο που τα είπες και με την θέση που έλαβες, ναι, τελικά έγινε.
dimkeras έγραψε:
Αυτά που λες δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα (ίσως λίιιιιγο φουσκωμένα)
Δυστυχώς, δεν είναι φουσκωμένα, το έχουν επιβεβαιώσει 5 άτομα ήδη.
dimkeras έγραψε:
αλλά δεν ξέρω και πολλά τουριστικά μέρη που να ξέφυγαν από την νοοτροπία αυτή -δυστυχώς. Είδα τόσα χρόνια τί "ωραία" που περνάω σε όσα νησιά πηγαίνω. Μοναδική εξαίρεση η Θάσος.
Κρίμα, διότι εγώ έκανα μια σύγκριση του τότε (2005) με το τώρα (2010) σε ένα συγκεκριμένο νησί σε συγκεκριμένα μέρη αυτού.
dimkeras έγραψε:
Όσο σνομπάρεις εσύ το μέρος αυτό, άλλο τόσο το σνομπάρω κι εγώ που ζω εδώ τα τελευταία 15 χρόνια. Και η νοοτροπία με χαλάει εξίσου. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν ευθύνομαι εγώ γι'αυτό.
Δεν το σνομπάρω, το ξαναλέω ότι έκανα μια απλή σύγκριση. Το ότι δεν ευθύνεσαι γι' αυτό, εννοείται. Αντί να επιχειρηματολογήσεις και να μου δείξεις που είμαι λάθος, προτίμησες να "ευθυμήσεις".
dimkeras έγραψε:
Ο αφρός από τα καραβάκια ή από τα μαγαζιά ή από ό,τι τέλος πάντων λέτε ότι είναι, θα σας πληροφορήσω ότι ΔΕΝ είναι από αυτά. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, ελάτε για καφέ να σας τα εξηγήσω. Όπως επίσης και γιατί τον χειμώνα ΔΕΝ υπάρχει αυτό το φαινόμενο.
Όχι, και οι 5 μας, δεν μπορούμε να βρεθούμε για καφέ. Οπότε γράψε τα εδώ για να τα διαβάσουν όσοι πρέπει!
dimkeras έγραψε:
Το αντίστροφο ισχύει για τον Μικρό Γυαλό και τον Πόρο, γι'αυτό και δεν έχει αφρό. Αλλά τα νερά δεν είναι τόσο καθαρά όσο νομίζεις.
βλ. παραπάνω.
dimkeras έγραψε:
Από τιμές φέτος είμαστε χαμηλότερα από τα υπόλοιπα νησιά, πλην της Ζακύνθου, στα πάντα. Κι έχεις άδικο σ'αυτό που λες.
Συγνώμη κι όλας, η διαφορά είναι απειροελάχιστη στην τιμή, αλλά σε ποσότητα στις μερίδες είσαστε επιεικώς απαράδεκτοι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!)
dimkeras έγραψε:
Το ότι είχες σκοπό να έρθεις Λευκάδα με την κοπέλα σου και να μην πεις τίποτα, δικαίωμά σου. Και κατά τη γνώμη σου, καλά έκανες. Αλλά θα μπορούσες να στείλεις ένα πμ, να πάρεις ένα τηλέφωνο, να ρωτήσεις τέλος πάντων δυο πραγματάκια πριν έρθεις για να σε κατευθύνουμε και να μην ξενερώσεις αλλά να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται, τηρουμένων των αναλογιών. Και πίστεψέ με, αν ρωτούσες οποιονδήποτε από τους τρεις που υπέγραψαν το πρώτο ποστ-"απάντηση" στο δικό σου, θα σε κατήυθυναν σωστά.
Πείτε μου τώρα, εκ των υστέρων λοιπόν, και εμένα και στους άλλους 5, να δούμε πού την πατήσαμε!
dimkeras έγραψε:
Για τη φωτογραφία της παραλίας, δε χρειάζονται φωτοσόπια και ιστορίες. Πάντα πρωί, με τον ήλιο ψηλά και χωρίς πολύ κόσμο. Φαίνεται εξάλλου.
Ναι ε?

Όχι, δεν χρειάζεται Photoshop. Χρειάζονται 3 τροχόσπιτα που τα αράξανε στην άκρη του γκρεμού και τα κάνανε καντίνες, χρειάζονται 2 βλάκες παρκαδόροι που σου ζητάνε 5 ευρώ για να παρκάρεις το αμάξι σου για όλη την ημέρα (σύντομα ανοίγουν και νέες θέσεις πάρκινγκ για όποιον ενδιαφέρεται, και ναι, θα είναι ιδιωτικές αντί για να ενδιαφερθεί ο δήμος να κάνει κάποιο έργο), χρειάζονται 2 μπαράκια (ξυλόσπιτα) με ομπρέλες κάτω στην παραλία για να καλύπτουν τις ανάγκες του κόσμου σε club sandwich και μπύρες...

Να συνεχίσω?

Χρειάζονται και οι τοπικοί σκυλοπνίχτες που έρχονται με 6 μποφώρ να πλησιάζουν την ακτή για την απόβαση τουριστο-θυμάτων, χωρίς να καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που διατρέχουν αν τουμπάρει ο σκυλοπνίχτης από το κύμα...

Δεν συνεχίζω, το σταματάω.

dimkeras έγραψε:
Α, και να σε ενημερώσω για μια από τις πιο ξακουστές παραλίες της Ελλάδας (εκτός Λευκάδας) ότι αρχές Αυγούστου κολυμπούσαμε ανάμεσα σε φύκια, μπουκάλια, σακούλες, σκατούλες, κυλότες και σερβιέτες. Σιχαθήκαμε και φύγαμε, κι ας είχαμε δώσει ένα ζεστό 10ευρο 5 λεπτά νωρίτερα.
Βγάλε μια φωτογραφία, δείξε την μας, να σου πούμε και ευχαριστώ.
dimkeras έγραψε:
Παντού υπάρχουν τα καλά και τα κακά. Γι'αυτό και πρέπει να ρωτάς.
ΑΝ υπήρχαν καλά, θα ρωτούσα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
dimkeras έγραψε:
υγ1: Ο μόνος λόγος που μπήκα αυτή τη στιγμή -από τη δουλειά κιόλας που δεν το συνηθίζω- είναι για να σου λύσω τις απορίες και να σταματήσεις αυτό τον ατέρμονο παροξυσμό που άρχισες.
Rotfl τι τιμή! Ευχαριστώ, σίγουρα εγώ τον άρχισα!
dimkeras έγραψε:
Γιατί μίλησα με denlafkas και ΜTerry και μου είπαν ότι παρεξηγήθηκες και δε σε κάνουν καλά. Δεν είχα πρόθεση να σε πικάρω και νόμιζα πως θα το καταλάβαινες το χιούμορ μου. Αν δε το κατάλαβες και σε έθιξα, να με συγχωρείς. Άλλη φορά θα προσέχω περισσότερο.
Τέτοιο χιούμορ, όταν μιλάμε σοβαρά, είναι απαραίτητο, βέβαια!

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Σελίδα 15 από 15

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης