PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

2o Touring: Που θα γίνει;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Που θέλετε να γίνει το 2ο Touring;
Περτούλι, Λίμνη Πλαστήρα
81%
 81%  [ 31 ]
Καρπενήσι
18%
 18%  [ 7 ]
Σύνολο Ψήφων : 38

Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 10:40:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλως ηρθες και απο μενα. Wink

Χρηστο στο Περτουλι να ερθω με το SUBARU Question Question Question Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 11:13:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Χρηστο στο Περτουλι να ερθω με το SUBARU Question Question Question Laughing Laughing Laughing

Eίναι χωμάτινο αυτό Question Question Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kamil (Ρένα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

VW Polo 1.4 75ps

Ένταξη: 30 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 12:56:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλως σας βρήκα όλους, αν και κάποιοι μου είναι ήδη γνωστοί απο το forum των 4Τ.
ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα περιμένω το σχετικό e-mail, μιας και λόγω ανελημένων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην κοπή της πίττας του club.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 14:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad Sad Sad Μπα Full ασφαλτινο...Full ασφαλτινο το Peugeot......βλεπω να παιρνω το λεοφορειο και να ερχωμαι Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 11:28:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με πηρανε τηλεφωνο μολις πριν απο λιγο απο το Δασικο χωριο και μου ειπανε εαν θα χρειαστουμε τελικα το 13ο σπιτακι! Εχουν κλεισει ολα τα "ελευθερα" και εαν δεν το χρειαζομαστε ειναι καποιος που ενδιαφερεται...Μου ειπε να τις πουμε συνομα τι θα κανουμε...Δεν κανουμε ενα προχειρο υπολογισμο ποσοι θα ειματε για να μπορω να απαντησω και στην κοπελα?

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
jimos (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4 105hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2003
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 00:34:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το tooring ρε πεδεια να το κανεται με καλο καιρο οστε να μπορεσουμε να κατασκινοσουμε και ειμαι σηγουροσ οτι ειναι η καλιτερη επιλογη Evil

viva la sourdia!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 16:17:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Κουρσαρε......Τι εννοεις να κατασκηνωσουμε Question Question

Σχοινακια οπως στο στρατο Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 18:08:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα παρακάτω links έχει αρκετές πληροφορίες για την γύρω περιοχή:

http://www.karditsa-city.gr/
http://www.plastiras.gr/
http://www.karditsa-net.gr/

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 18:23:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ έγραψε:
Το tooring ρε πεδεια να το κανεται με καλο καιρο οστε να μπορεσουμε να κατασκινοσουμε και ειμαι σηγουροσ οτι ειναι η καλιτερη επιλογη Evil

Onfire Εεεεε φιλε κουρσαρε με τετοιο καιρο αν κατασκηνωσουμε θα μας βρουν παγωμενους το πρωι αν οιχι απο το βραδυ Twisted evil καλητερα ειναι σε κανενα σπιτακι με το τζακι του και ολες τις ανεσεις Wink Wink Wink σωστος Question Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 20:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry παιδες που το αναφερω τωρα στο ασχετο αλλα θα ειδοποιηθουμε για τις δηλωσεις συμμετοχης το καθε μελος ξεχωριστα ή θα πρεπει να κανω καποια κινηση για να κλεισω και εγω δωματιακι??
τελικα η γυναικα μπορεσε και πηρε αδεια απο τη δουλεια για το συγκεκριμενο weekend και ετσι θα συνοδεψει ο danielos με το κιτρινο ραλλακι του(που μερικοι στην πιτα το κοιταζαν με μισο ματι Embarassed Confused Shocked ) το touring στην λιμνη πλαστηρα.
αρα υπευθυνοι της εκδρομης υπολογιστε δυο ατομα ακομα αν χωραμε τελικα και δεν εχω αργησει!!
PS: christhehealer μην με μαλωσεις αν εχετε αναφερθει σε προηγουμενα post γιατι και εγω νεουδι ειμαι στο club!!!! Wink Wink Laughing Laughing

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 20:56:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει κλειστεί καμία θέση μέχρι τώρα εκτός από την δικιά μου Lol Lol Lol

Για τους υπόλοιπους....λογικά μέσα στην εβδομάδα θα βγει η "επίσημη" ανακοίνωση.....

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 22:30:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:

Σαμαρολάγνε Φορουμάρχη, γι' αυτό που έκανες θα υποστείς τις συνέπειες.

Κανταααααααδαααααααααααααααααα : Turn-l Turn-l Nod Nod Cheers Cheers Afroman Afroman Afroman

PS: Όχι Danielo δεν πρόκειται να βάλω τις φωνές. Έτσι κι αλλοιώς είπαμε ότι σε θέλουμε στο touring για την παρέα.

Λοιπόμ για να ξέρεις θα ειδοποιηθεί κάθε μέλος ξεχωριστά με mail, και κάθε μέλος ξεχωριστά θα δηλώσει συμμετοχή.

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 00:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Onfire Onfire Onfire Onfire Αντε αντε επιτελους.......

Χριστο θα ερθεις και εσυ Question Sniper Sniper Sniper 2gunfire 2gunfire 2gunfire Καλα ντε μην πυροβολητε τον πιανηστα. Splat Splat Θα κανουμε και σεμιναριο περι QUOTE Question Question

Α επι της ευκαιριας.........Τιποτα 205 τ16 σε υπογραφη δεν παιζει Question Κατα Κορσικη μερια με το EVOLUTION 2 αν δεν σου κανει κοπος Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 00:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Onfire Onfire Onfire Onfire Αντε αντε επιτελους.......

Χριστο θα ερθεις και εσυ Question Sniper Sniper Sniper 2gunfire 2gunfire 2gunfire Καλα ντε μην πυροβολητε τον πιανηστα. Splat Splat Θα κανουμε και σεμιναριο περι QUOTE Question Question

Αμέ. Έχω κατί διαφορές να λύσω με κάτι κυρίους Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Θα έχω και μια κιθάρα μαζί. Fender Peugeotcaster Rolling eyes Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 09:18:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Αμέ. Έχω κατί διαφορές να λύσω με κάτι κυρίους Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Θα έχω και μια κιθάρα μαζί. Fender Peugeotcaster Rolling eyes Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Το τουμπερλέκι βρέθηκε !!

Αρκούδα δε θα φέρω από την Αθήνα......

Ακουσα ότι έχει πολλές εκεί που πάμε.... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 10:56:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω νεα οσο αφορα το θεμα του φαγητου...
Καταφερα να κανονισω το εξης: Βραδυνο [οτι θελουμε(της ωρας) με μια σαλάτα, φετα και τζατζικι ανα 3 ατομα] και πρωϊνο με καφε βουτηρο και τα λοιπα με 15 ευρω το ατομο! ( 3 μερες πχ απο 15 ευρο = 45 ευρο)Τωρα εαν καποιος δεν θελει το τζατζικι παραδειγμα αυτο αλλαζει με τυροσαλατα παραδειγμα...Οσο αφορα το μεσημερι τωρα ερχομαστε σε συμφωνια με το μαγειρα (δηλαδη κανονιζουμε εμεις τη φαγητο θελουμε ) και αναλογα θα βγει και η τιμη που θα ειναι παλι χαμηλη... Πως σας φενονται?

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
angelbaby (Ελίνα)
Μέλος
Μέλος

FIAT Seicento BRUSH - 1100cc - 55HP

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 10:59:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
chatasos έγραψε:

Σαμαρολάγνε Φορουμάρχη, γι' αυτό που έκανες θα υποστείς τις συνέπειες.

Κανταααααααδαααααααααααααααααα : Turn-l Turn-l Nod Nod Cheers Cheers Afroman Afroman Afroman

Πρόσεχε τα λόγια σου, γιατί θα πέσει φωτιά να σε κάψει Wink

Bluegrab 2gunfire Onfire Bluegrab 2gunfire Onfire Bluegrab 2gunfire Onfire

Petaei to Seicento? Petaei.......ki as mhn einai PUG 206 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 11:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Καταφερα να κανονισω το εξης: Βραδυνο [οτι θελουμε(της ωρας) με μια σαλάτα, φετα και τζατζικι ανα 3 ατομα] και πρωϊνο με καφε βουτηρο και τα λοιπα με 15 ευρω το ατομο! ( 3 μερες πχ απο 15 ευρο = 45 ευρο)Τωρα εαν καποιος δεν θελει το τζατζικι παραδειγμα αυτο αλλαζει με τυροσαλατα παραδειγμα...Οσο αφορα το μεσημερι τωρα ερχομαστε σε συμφωνια με το μαγειρα (δηλαδη κανονιζουμε εμεις τη φαγητο θελουμε ) και αναλογα θα βγει και η τιμη που θα ειναι παλι χαμηλη... Πως σας φενονται?

Καλή η πρωτοβουλία σου alxdr74, όποιος θέλει θα κάνει χρήση της.

Εκείνο που δε θα ήθελα να συμβεί είναι να κάτσουμε στα τραπέζια και να αρχίσει να μας φέρνει ανά τρία άτομα από μία σαλάτα, ένα τζατζίκι και μία φέτα, και άμα ζητήσουμε μαζί με αυτά και κολοκυθάκια τηγανητά και μπεκρή-μεζέ, ή και μελιτζάνες αλα-πολίτα, να μας πει ότι δεν ανήκει στο "μενού" της συμφωνίας.

Αλλωστε αν ο τύπος έχει καλό πιώμα, και η παρέα έχει christhehealer, pduke, angelbaby (γεράαααα ποτήρια), τότε πάνε και οι συμφωνίες πάνε και τα τζατζίκια πάνε και οι σαλάτες.........

Θα ήταν προτιμότερο να μας κάνει ένα 5% με 10% (ή τέλος πάντων ότι γουστάρει) σκόντο σε ότι φάμε (αφήνω τα ποτά έξω από το σκόντο, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο με τους παραπάνω αναφερόμενους μπεκροκανάτες).

Εσύ καλά έκανες και μπράβο σου.......
Επιστροφή στην κορυφή
angelbaby (Ελίνα)
Μέλος
Μέλος

FIAT Seicento BRUSH - 1100cc - 55HP

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 11:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:

Ε ρε μάσες που θα πέσουν Laughing Laughing Laughing
Αλλά για το κρασί δεν μας είπες, κάνει καμία ειδική προσφορά το κατάστημα;;;; Wink Wink

Petaei to Seicento? Petaei.......ki as mhn einai PUG 206 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 12:40:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

πλησιάζουν οι μέρες μικρά μου!!!!!!
θα σας λιώσω στην καντάδα!!!

Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 14 από 15

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης