Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
denlafkas (dionisis) Μέλος

207rally2008
Ένταξη: 25 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 170 Τόπος: lefkada
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 21:14:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | denlafkas έγραψε: | ερχεσται τον αυγουστο κ μου λετε οτι εχει πολυ κοσμο!!! ελα ρε φιλε τωρα να εισαι ανετος.. | Ποιός είπε για πολύ κόσμο?! | ο volvos κ ο abaleo.. καλα ολα τα αλλα αστα ,εχω πολλα να σας πω οταν κ αν βρεθουμε .. αλλα πεθαινω να μαθω σε ποιες παραλιες πηγατε κ τις βρηκατε χαλια;;;;καθε χρονο 2-3 παραλιες τις λευκαδας ψηφιζονται ως καλυτερες σε ελλαδα κ σε ευρωπη !!!που πηγατε ρε 
ola ok |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 21:26:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως που πήγα Λευκάδα πριν από 3 χρόνια έχω την ίδια αρνητική γνώμη με τους υπόλοιπους. Η εξυπηρέτηση χάλια, το ξενοδοχείο με τρύπια σεντόνια κι ένα πρωινό δείγμα, το νησί στα κακά του τα χάλια και οι θάλασσες βρώμικες χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Είναι άλλο ένα παράδειγμα κακοποιημένου Ελληνικού νησιού.
Επειδή το προτιμούν και αρέσει στους υπόλοιπους δεν μου λέει κάτι. Βλέπω και βιώνω καθημερινά τις προτιμήσεις του κάθε αποβλακωμένου και ασυνείδητου Ελληνάρα.
ΥΓ Steve μην παραλείψεις να πας στο αδιάφορο Φισκάρδο να δεις την μαγκιά κλανιά του κάθε σκαφάτου νεόπλουτου και την πιασοκώλικη νοοτροπία του κάθε τούβλου που λέγεται επιχειρηματίας.
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 22:39:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
denlafkas έγραψε: | αλλα πεθαινω να μαθω σε ποιες παραλιες πηγατε κ τις βρηκατε χαλια;;;;καθε χρονο 2-3 παραλιες τις λευκαδας ψηφιζονται ως καλυτερες σε ελλαδα κ σε ευρωπη !!!που πηγατε ρε  | Ναι!
Οι 2-3 παραλίες είναι:
1. Κάθισμα
2. Εγκρεμνοί
3. Πόρτο Κατσίκι
Και στις 3, οι φυσαλίδες από τα "ψάρια που κλάνουν", ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς και ενοχλητικές, αφού όσο και να έβγαιναν προς την ακτή, πάντα ακολουθούσαν κι άλλες από πίσω. Ένας φαύλος κύκλος ΒΡΩΜΙΑΣ. (τα ΕΠΙΠΛΕΟΝ μαγαζιά που λέγαμε ότι ανοίξανε, πρέπει κάπου να πετάξουν τα απόβλητα τους, ναι?)
Επιπλέον, πήγα στις παραλίες:
4. Αγ. Νικήτας
5. Πευκούλια
6. Πόρος
7. Βασιλική
Ο Πόρος ήταν η μόνη παραλία (στην οποία πήρα κανό για 1 ώρα, ναι, την γύρισα όλη την παραλία από άκρη σε άκρη και 1 χλμ προς τα μέσα περίπου, είχε αρκετά ήρεμη θάλασσα και μπόρεσα να βγώ στα ανοιχτά), και ευτυχώς ΔΕΝ βρήκα φυσαλίδες ή βρωμιά! Το μόνο πράγμα που μου έκανε εντύπωση! Ίσως επειδή ΔΕΝ άνοιξε άλλο μαγαζί εκεί αλλά είναι μόνο όσα υπήρχαν από 5ετίας, επέτρεψε στην παραλία να μπορεί να μείνει καθαρή.
Όλες οι άλλες παραλίες, και οι 6... κλάφ' τα Χαράλαμπε
COOL ALEXIS έγραψε: | ΥΓ Steve μην παραλείψεις να πας στο αδιάφορο Φισκάρδο να δεις την μαγκιά κλανιά του κάθε σκαφάτου νεόπλουτου και την πιασοκώλικη νοοτροπία του κάθε τούβλου που λέγεται επιχειρηματίας. | Eκτός του ότι γύρισα από χθες δεν παρέλειψα, πήγα στο Φισκάρδο.
Η αρχική σκέψη ήταν να κατεβάσουμε αμάξι και, μια από τις σχεδόν 6 ημέρες να την αφιερώσουμε στον γύρο της Κεφαλλονιάς. Η σκέψη εγκαταλείφθηκε όπως ακριβώς δημιουργήθηκε, λόγω του ότι θες 7 ευρώ το άτομο από Βασιλική για Φισκάρδο ( 7 + 7 = 14 x 2 = 28 euro) και 33 ευρώ το αμάξι (33 x 2 = 66 euro), σύνολο 94 ευρώ.
Αντ' αυτού, βολευτήκαμε με την κρουαζιέρα από το Νυδρί, με 20 ευρώ το άτομο (μας πιάσανε τον κώλο στο πρακτορείο, στο καράβι μπροστά τα δίνανε 15 το άτομο), και μας άφησαν στο Φισκάρδο για 50 λεπτά.
Στα 50 λεπτά που κάτσαμε εκεί, στο μοναδικό σημείο του νησιού που έμεινε ανέπαφο από τον μεγάλο σεισμό, είδα όλα τα "γραφικά μαγαζιά και σπίτια" με καρέκλες και τραπέζια του ΙΚΕΑ ή από άλλα μαγαζιά με έτος παραγωγής το 2007 το πολύ, και σπίτια που φαίνοταν ότι βάφτηκαν φέτος, ή κάθε χρόνο τρώνε φρεσκάρισμα για τις ανάγκες του τουρισμού, να δείχνουν ωραία.
Οι τιμές στα φαγητά, ακριβότερες και από το Νυδρί και το κέντρο της Λευκάδας.
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207rally2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 08:46:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν μιλας σοβαρα .. για οποιον εχει παει η τουλαχιστον εχει δει φωτογραφιες απο τις συγκεκριμενες παραλιες ειναι παρα πολυ ευκολο να καταλαβει οτι δεν γινεται να εχουν βρωμιες .ειναι στο ανοιχτο πελαγος {προς ιταλια}χωρις ορμους κ φυσικα λιμανια {νερα που ανακυκλωνονται συνεχως}με ελαχιστα μαγαζια κ επιπλεον δεν ειναι κατοικιμενες περιοχες ..αυγουστο μηνα παντα εχει κυμα εκει . αν θες ηρεμη θαλασσα πας αλλου πχ αγιοφιλη , αμμουσω κτλ. επισης τα μαγαζια αναλογικα ειναι λιγοτερα απο τον μικρο γιαλο που ειναι πολυ κλειστο κ κατοικιμενο μερος εσυ λες οτι ηταν καθαρα πως γινεται αυτο;;.. μαλλον κανεις λαθος κ μπερδευεις το ανακατεμα που κανει η θαλασσα οταν εχει κυμα με τη βρωμια 
ola ok |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 08:50:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βλέπω με το κυάλι ένα κύμα οργής από τη Λάρισα, με φυσαλίδες μπαρμπουνιών που κλάνουν στην κορυφή του, να διασχίζει την Ελλάδα εγκάρσια και να καταφτάνει στο Ιόνιο... 
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MTerry Δραστήριο μέλος

320 si
Ένταξη: 09 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 11:34:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
OTI EΓPAΨE O dimkeras TA EΓPAΨE KAI ΓIA TOYΣ 3 MAΣ ΓIA ΠΛAKA KAI AYTO ΦAINETAI . . .
ΔEN EINAI KAI TOΣO XAΛIA TO NHΣI . . . ! ! !
TO ΠIO ΣΩΣTO EINAI NA ENHMEPΩNEΣAI ΠPΩTA AΠO KAΠOIOYΣ ΠOY ZOYNE EKEI . . . ΓIA NA ΠEPAΣEIΣ ZAXAPH
sorry ΓIA TA KEΦAΛAIA
. . . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 12:12:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
denlafkas έγραψε: | δεν μιλας σοβαρα .. για οποιον εχει παει η τουλαχιστον εχει δει φωτογραφιες απο τις συγκεκριμενες παραλιες ειναι παρα πολυ ευκολο να καταλαβει οτι δεν γινεται να εχουν βρωμιες. | Τις φωτογραφίες τις βγάζουνε σε στιγμές ηρεμίας της θάλασσας, όταν είναι καθαρές χωρίς φύκια, και πέφτει και το απαραίτητο Photoshop.
Εσύ που είσαι και ντόπιος, για πες μας, είναι ίδια η εικόνα της παραλίας με αυτή στην φωτογραφία? Σε περίπτωση που απαντήσεις ναι, θα βάλω φωτογραφία που τράβηξα για να φανεί η αλήθεια.
denlafkas έγραψε: | ειναι στο ανοιχτο πελαγος {προς ιταλια}χωρις ορμους κ φυσικα λιμανια {νερα που ανακυκλωνονται συνεχως}με ελαχιστα μαγαζια κ επιπλεον δεν ειναι κατοικιμενες περιοχες | Αυτά παλιά, μέχρι το 2005. Τώρα ο ένας είναι πάνω στον άλλο (από κατοικημένες περιοχές) και τα μαγαζιά πλέον είναι υπερβολικά σε αριθμό για την έκταση της οποιασδήποτε παραλίας. Και τα μαγαζιά αντί να μπούνε στο δίκτυο ύδρευσης - αποχέτευσης της Λευκάδας, προτιμάνε να βγάζουν αγωγό και να τα πετάνε στην θάλασσα. Τους βγαίνει αρκετά οικονομικότερα.
denlafkas έγραψε: | ..αυγουστο μηνα παντα εχει κυμα εκει . | Δεν παίζει ρόλο ο μήνας αλλά οι καιρικές συνθήκες για το κύμα
denlafkas έγραψε: | αν θες ηρεμη θαλασσα πας αλλου πχ αγιοφιλη , αμμουσω κτλ. επισης τα μαγαζια αναλογικα ειναι λιγοτερα απο τον μικρο γιαλο που ειναι πολυ κλειστο κ κατοικιμενο μερος | Ήταν λιγότερα. Παλιά. Τώρα είναι περισσότερα από τον Μικρό Γιαλό.
denlafkas έγραψε: | εσυ λες οτι ηταν καθαρα πως γινεται αυτο;;.. | Έτσι το πέτυχα την συγκεκριμένη στιγμή. Καθαρό.
denlafkas έγραψε: | μαλλον κανεις λαθος κ μπερδευεις το ανακατεμα που κανει η θαλασσα οταν εχει κυμα με τη βρωμια  | Νομίζω, λέω τώρα, ότι στα 25 μου ξέρω να ξεχωρίσω τις άσπρες φυσαλίδες από τα κύματα που εξαφανίζονται στην χειρότερη περίπτωση μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, από τις κίτρινες-καφέ φυσαλίδες που μένουν εκεί μέχρι να τις ξεβράσει το κύμα στην παραλία. Νομίζω.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 12:14:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MTerry έγραψε: | OTI EΓPAΨE O dimkeras TA EΓPAΨE KAI ΓIA TOYΣ 3 MAΣ ΓIA ΠΛAKA KAI AYTO ΦAINETAI . . . | Δεν τον σώζετε όσο και να προσπαθείτε. Χαίρομαι που ασπάζεστε τις απόψεις του
MTerry έγραψε: | ΔEN EINAI KAI TOΣO XAΛIA TO NHΣI . . . ! ! ! | Δεν ΗΤΑΝ τόσο χάλια το νησί. ΕΓΙΝΕ χάλια με την πάροδο του χρόνου, την απερισκεψία και την έλλειψη αστυνόμευσης/ελέγχου.
MTerry έγραψε: | TO ΠIO ΣΩΣTO EINAI NA ENHMEPΩNEΣAI ΠPΩTA AΠO KAΠOIOYΣ ΠOY ZOYNE EKEI . . . ΓIA NA ΠEPAΣEIΣ ZAXAPH  | Σαφώς! Για προτείνετε μας τώρα λοιπόν, εκ των υστέρων, τί θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει για να περάσουμε ζάχαρη?
MTerry έγραψε: | sorry ΓIA TA KEΦAΛAIA | Με το συμπάθειο! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207rally2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 12:54:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εισαι εντελως λαθος τα μαγαζια στο καθισμα ειναι τα ιδια κ ειναι λιγα σε σχεση με το μεγεθος της παραλιας. μια αναζητηση στο google να εκανες θα εβλεπες τι ειναι οι φυσαλιδες ... πραγματικα δεν εχω ξανακουσει κανενα να υποστιριζει κατι τετοιο..η διαφορα ειναι οτι υπαρχουν καντινες κ ομπελες κ ναι βαλε φωτογραφια αν εχεις..πρεπει να ξερεις οτι τον αυγουστο παντα εχει αερα αυτο ειναι το στανταρ, οι θαλασσινoi του club ξερουν..ο dimkεras εκανε πλακα γιατι ακριβως ηξερε οτι θα αρπαχτης {τι παραξενο}.. ξεκωλα .
ola ok |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bill207 (Bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 494 Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 13:30:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγώ πάντως τις συγκεκριμένες φυσαλίδες τις έβλεπα να εμφανίζονται όταν εμφανίζονταν και τα "καραβάκια" που κάνανε τις κρουαζιέρες γύρω από το νησί και σταματάνε σε κάποιες παραλίες όπως το πόρτο κατσίκι..
ίσως πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο κακό κάνουν αυτά τα καράβια που αντί για 100 άτομα που πρέπει να έχουν μέσα, φορτώνουν 500...
Μ.
Γ.
Δ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 16:46:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kaθισμα
εγκρεμνοι
πορτο κατσικι
εκει πηγα και εγω
ηταν και οι τρεις παρα πολυ ανακατεμενες απο τη φουσκοθαλασσια
με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ και απιστευτη βρομα
στους εγκρεμνους αν θυμαμαι καλα ηταν που βγαλαμε σπυρακια και εγω και κοπελα μου ....
μπορω να πω οτι το καθισμα ηταν η πιο νορμαλ απο τις τρεις για να καταλαβετε οσοι ειστε απο εκει τι βρηκαμε μεσα.....
ΕΠΙΣΗΣ 8ΕΥΡΩ ΤΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ
και αυτο 6 το απογευμα που πηγαμε
εχε χαρη που ηταν εξω φρενων η κοπελα μου με οτι ειχαμε συναντησει στο νησι και το βουλωνα γιατι εγω ειχα προτεινει να παμε λευκαδα αλλιως θα ειχα παιξει μπουκετα με το τυπο καθισμα να χρεωνει στις 6 το απογευμα τοσα λεφτα τη ξαπλωστρα
υ.γ. τα ιδια και χειροτερα εζησα και παργα που ειχα παει πριν 10χρονια και ηταν τελεια.... απιστευτος γυφτοκοσμος ενα πραμα σα φαληρακι να βλεπεις 15χρονα να πηδιουνται στη παραλια και βρωμα παντου
υ.γ.2/ ευτυχως ημνουν τυχερος και καταφερα και πηγα παξους αντιπαξους που απλα ειναι απο αλλο πλανητη τα μερη
ειδικα αντιπαξοι παιζει να ειναι η καλυτερη παραλια που εχω παει στη ζωη μου....η συγκριση της με τις παραλιες της λευκαδας ειναι σα να ανοιγει πορσε gt2 με τον στεβε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 19:25:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτα που περιγραφουν παντως ο Steve και ο volvos δεν μου κανουν καθολου εντυπωση, γιατι περιγραφουν την ελληνικη πραγματικοτητα του τουρισμου σε ολα τα μερη της ελλαδος.
Δλδ βγαλτε το Λευκαδα, και βαλτε Χανια, Ροδο, Παρο ή οτι αλλο θελετε.
Την ιδια εικονα δε θα συναντησετε σε εξυπηρετηση, μαγαζια, φαγητα, ξαπλωστρες κλπ?
Αρα καταληγουμε σε αυτα που λεει ο sinanai και ο volvos πως αν δεν αλλαξει η νοοτροπια των ελληνων ξενοδοχων θα χαθει ο μεσος ελληνας τουριστας.
προσωπικα ακομα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν μπορεσα να παω Σεϋχελλες με τον κουνιαδο μου με 880 € το ατομο για 7 μερες! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 23:34:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: |
ΕΠΙΣΗΣ 8ΕΥΡΩ ΤΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ
|
Έχεις δίκιο από δώδεκα ξεκινάει και ανεβαίνει...
Απλά σκέψου ότι όλοι προσπαθούν να κάνουν την αρπαχτή για όσο μπορούν και όλοι θέλουν το νησί τους να μοιάσει με την Μύκονο που είναι ένα ΑΙΣΧΟΣ.
Ζούμε σε ένα διαμάντι και το έχουμε καταντήσει σαν τον κώλο της μαϊμούς 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2010, 09:33:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ποτε ξανα διακοπες ελλαδα........... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC
Ένταξη: 12 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 2485 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2010, 10:27:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | ποτε ξανα διακοπες ελλαδα........... |
Aυτο κανω εδω και 3 χρονια.(3 απανωτα καλοκαιρια).
Οι μοναδικες μου διακοπες εν Ελλαδι ειναι στην Ελαφοννησο camping.
Δεν σχολιαζω τα πιο πανω μιας και δεν εχω παει Λευκαδα.
Μια προτροπη:
Μην ερθετε ποτε διακοπες Μεσσηνια και ξυπνησετε τους εδω επιχειρηματιες.
Μια χαρα ειναι εδω, ολα τσαμπα,σε ξαπλωστρες,παροχες κτλ με τιμες κατω τους κοστους και παραλιες που θα ζηλευαν και οι πιο ξακουστες και βραβευμενες θαλασσες της Μεσογειου.
Γιατι να αλλαξει αυτο; 
Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.
http://www.panoslahanas.blogspot.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2010, 12:17:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάνος έγραψε: | volvos έγραψε: | ποτε ξανα διακοπες ελλαδα........... |
Μην ερθετε ποτε διακοπες Μεσσηνια και ξυπνησετε τους εδω επιχειρηματιες.
Μια χαρα ειναι εδω, ολα τσαμπα,σε ξαπλωστρες,παροχες κτλ με τιμες κατω τους κοστους και παραλιες που θα ζηλευαν και οι πιο ξακουστες και βραβευμενες θαλασσες της Μεσογειου.
Γιατι να αλλαξει αυτο;  |
Δεν ειναι τυχαιο οτι το καλυτερο μπανιο φετος το εκανα κατω απο το σπιτι μου στο Πεταλιδι σε μια θαλασσα που την τρωω στη μαπα 30 χρονια!
Steve έγραψε: | sps έγραψε: | που δεν μπορεσα να παω Σεϋχελλες με τον κουνιαδο μου με 880 € το ατομο για 7 μερες! | Gay!  |
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207rally2008
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2010, 08:40:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οταν ο αλλος λεει οτι εβγαλε σπυρακια στους εγκρεμνους {παραλια 5χλμ πελαγος κανονικο} χωρις καμια ανθρωπινοι δραστηριοτητα τοτε καλυτερα να μην απαντας... 
ola ok |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2010, 08:59:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βρε μαλ**α Στήβ,
είπαμε να σχολιάσουμε χιουμοριστικά το ποστ σου και το γ@μησες και ψόφησε.
Ναι, ήμασταν και οι τρεις όταν το διαβάσαμε αλλά σου απάντησα εγώ επειδή έχουμε πει και 2-3 κουβέντες τόσα χρόνια στο φόρουμ, έστω κι αν δε συναντηθήκαμε ακόμη, με σκοπό να μην παρεξηγηθείς (πράγμα που τελικά έγινε). Σε volvo και abaleo που δεν έχω το ίδιο θάρρος μ'εσένα, δεν απάντησα.
Αυτά που λες δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα (ίσως λίιιιιγο φουσκωμένα) αλλά δεν ξέρω και πολλά τουριστικά μέρη που να ξέφυγαν από την νοοτροπία αυτή -δυστυχώς. Είδα τόσα χρόνια τί "ωραία" που περνάω σε όσα νησιά πηγαίνω. Μοναδική εξαίρεση η Θάσος.
Ούτε από τον τουρισμό ζω, ούτε και με νοιάζει αν η Λευκάδα θα ψηφιστεί ως 1ος ή τελευταίος αγαπημένος προορισμός για φέτος, σκασίλα μου. Όσο σνομπάρεις εσύ το μέρος αυτό, άλλο τόσο το σνομπάρω κι εγώ που ζω εδώ τα τελευταία 15 χρόνια. Και η νοοτροπία με χαλάει εξίσου. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν ευθύνομαι εγώ γι'αυτό.
Ο αφρός από τα καραβάκια ή από τα μαγαζιά ή από ό,τι τέλος πάντων λέτε ότι είναι, θα σας πληροφορήσω ότι ΔΕΝ είναι από αυτά. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, ελάτε για καφέ να σας τα εξηγήσω. Όπως επίσης και γιατί τον χειμώνα ΔΕΝ υπάρχει αυτό το φαινόμενο.
Το αντίστροφο ισχύει για τον Μικρό Γυαλό και τον Πόρο, γι'αυτό και δεν έχει αφρό. Αλλά τα νερά δεν είναι τόσο καθαρά όσο νομίζεις.
Από τιμές φέτος είμαστε χαμηλότερα από τα υπόλοιπα νησιά, πλην της Ζακύνθου, στα πάντα. Κι έχεις άδικο σ'αυτό που λες.
Το ότι είχες σκοπό να έρθεις Λευκάδα με την κοπέλα σου και να μην πεις τίποτα, δικαίωμά σου. Και κατά τη γνώμη σου, καλά έκανες. Αλλά θα μπορούσες να στείλεις ένα πμ, να πάρεις ένα τηλέφωνο, να ρωτήσεις τέλος πάντων δυο πραγματάκια πριν έρθεις για να σε κατευθύνουμε και να μην ξενερώσεις αλλά να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται, τηρουμένων των αναλογιών. Και πίστεψέ με, αν ρωτούσες οποιονδήποτε από τους τρεις που υπέγραψαν το πρώτο ποστ-"απάντηση" στο δικό σου, θα σε κατήυθυναν σωστά.
Για τη φωτογραφία της παραλίας, δε χρειάζονται φωτοσόπια και ιστορίες. Πάντα πρωί, με τον ήλιο ψηλά και χωρίς πολύ κόσμο. Φαίνεται εξάλλου.
Α, και να σε ενημερώσω για μια από τις πιο ξακουστές παραλίες της Ελλάδας (εκτός Λευκάδας) ότι αρχές Αυγούστου κολυμπούσαμε ανάμεσα σε φύκια, μπουκάλια, σακούλες, σκατούλες, κυλότες και σερβιέτες. Σιχαθήκαμε και φύγαμε, κι ας είχαμε δώσει ένα ζεστό 10ευρο 5 λεπτά νωρίτερα.
Παντού υπάρχουν τα καλά και τα κακά. Γι'αυτό και πρέπει να ρωτάς.
υγ1: Ο μόνος λόγος που μπήκα αυτή τη στιγμή -από τη δουλειά κιόλας που δεν το συνηθίζω- είναι για να σου λύσω τις απορίες και να σταματήσεις αυτό τον ατέρμονο παροξυσμό που άρχισες. Γιατί μίλησα με denlafkas και ΜTerry και μου είπαν ότι παρεξηγήθηκες και δε σε κάνουν καλά. Δεν είχα πρόθεση να σε πικάρω και νόμιζα πως θα το καταλάβαινες το χιούμορ μου. Αν δε το κατάλαβες και σε έθιξα, να με συγχωρείς. Άλλη φορά θα προσέχω περισσότερο.
υγ2: Δεν έχω ίντερνετ και γι'αυτό δε μπαίνω, μη νομίζεις ότι κρύβομαι κιόλας. Δεν έχω λόγο. Απλά δε ξέρω πότε θα ξαναμπώ στο φόρουμ.
υγ3: Τον volvo με τους μπουρτζόβλαχους δεν τον σχολιάζω καθόλου. Απλά κάποιοι είναι βλάχοι και κάποιοι γαλαζοαίματοι σ'αυτή τη χώρα.
υγ4: Sinanai, τα μπαρμπούνια δεν κλάνουν, γι'αυτό είναι κόκκινα! 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|