PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

3η Συνάντηση στις 29/9/2002 στον Σείριο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 12:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimisi έγραψε:
Καλημέραααα παιδιά!!!!! Razz Razz Razz

Επιτέλους κατάφερα να κάτσω στον Η/Υ να γράψω τις εντυπώσεις μου γι' αυτή την συνάντηση.

Λοιπόν, ήμουν κι εγώ εκεί. Wink
Ήταν η πρώτη φορά που συναντούσα παιδιά του Club και μπορώ να πω ότι
η συνάντηση αυτή μου άρεσε πολύ.

Εγώ δεν είχα 206 για να το φέρω (ήρθα με τον Sidobre και την Helzi), αλλά είδα πολλά 206 και όμορφα!!!

Ιδιαίτερα αυτό του Nikel. Πολύ καλό!!!!!

To μόνο που έχω να παρατηρήσω, είναι ότι έτσι όπως καθόμασταν για τον καφέ, ήταν λίγο δύσκολο να γνωρίσω όλα τα παιδιά.

Γνώρισα βέβαια κάποια, αλλά ελπίζω σε κάποια μελλοντική συνάντηση να μπορέσω να σας γνωρίσω όλους.

Ησουν κι εσυ εκει;
Εμ βεβαια, αμα καθομαστε σε μακροστενο τραπεζι λες κι εχουμε γα** πως να γνωρισει ο ενας τον αλλο΄;;;;....κακιαα!!!! Evil
Αντε και στο μελλον να σε δουμε κι απο κοντα.
Αλλα δε φταις εσυ αυτος ο sidobre με το απλυτο αυτοκινητο φταιει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 12:17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Για το βαρελάκι είμαι μέσα! (αλήθεια λευκό, ροζέ ή κόκκινο; με ενδιαφέρει!)
Ανοιξε την κάνουλα και έρχομαιαιαιαιαια!

Φέτος θα βάλω κόκκινο.
Για να δούμε τι θα βγει, γιατί ακούω ότι οι μούστοι από τα Μεσόγεια βγήκαν πατάτα φέτος λόγω καιρικών συνθηκών.

το κοκκινο ειναι το καλυτερο . Laughing Laughing
τι λευκο και ροζε μου λες τωρα;
Μηπως θα φαμε ψαρι και μαγιονεζα;
κοψιδια θα συνοδευσουν το κοκκινο κρασακι.
κοκκινελι ρεεεεε, το επισημο κρασι του 206club.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 12:21:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sidobre αν βγηκε καλη η κου ΜΠΑΡΑ μου θα ηθελα να τη δω στο gallery διπλα στις αλλες δικες μου.
αν υπαρχει χωρος φυσικα

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 12:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Για το βαρελάκι είμαι μέσα! (αλήθεια λευκό, ροζέ ή κόκκινο; με ενδιαφέρει!)
Ανοιξε την κάνουλα και έρχομαιαιαιαιαια!

Φέτος θα βάλω κόκκινο.
Για να δούμε τι θα βγει, γιατί ακούω ότι οι μούστοι από τα Μεσόγεια βγήκαν πατάτα φέτος λόγω καιρικών συνθηκών.

Μεγάλη πίκρα....

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 16:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Καλα κορυφαιες οι φωτο και οποιος δεν τις εχει δει να τρεξει ειδικα ο γιατρος. Καλα γιατρε αν δεις την ομαδικη φωτο μεσα στον Σειριο εμεις οι δυο ειμαστε κορυφαιοι. Εχουμε παρει μια σταση, ενα χαμογελο λες και ειμαστε ΜΟΝΤΕΛΑ (οχι οτι δεν ειμαστε...δηλαδη οι αλλοι τι παραπανω εχουν) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Άμα ο άνθρωπος είναι γαύρος, δείχνει. Έχει συνηθήσει από γιορτές. Tι να λέμε τώρα!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

206Tomcat έγραψε:
Eντωμεταξύ υποτίθεται ότι θα γυρίζαμε μαζί με τον 206mike (τον δίλιτρο μας) και σε μια φάση του κόλλησε ένα ραλλάκι και πηγαίνανε πολύ γ@μιωντ@ς!

Σωωωωπαααααααα!!!!!! O Mike αποκλείεται. Δεν σε πιστεύω.

Eάν είχες STI μπορεί και να γύριζες μαζί με τον mike. Σε άλλη περίπτωση το ξεχνάς Twisted evil Shocked Twisted evil Shocked Twisted evil Shocked Twisted evil Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 22:31:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες μακρια απο τα φετινα κρασια.Απο το πολυ νερο τα σταφυλια αρχισαν να σαπιζουν και τα πηγαν ολοι οινοποιειο.Μιλαμε για διαχυτη ξινιλα σε ολο το νομο Ηρακλειου

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 02:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν εξειδικευομενος Αμπελουργος/Οινοτέχνης σε ΙΕΚ (βασικα για να πάρω καμια αναβολη πηγα αλλα ολο και κατι μαθαινω οσο ειμαι εκει) θα πώ οτι πιθανότατα τα πραγματα ειναι οπως τα λετε. Πολυ βροχη σημαινει καταρχας σταφυλια νερουλα με αποτελεσμα χαλια γλευκος (μουστος) με χαμηλα σακχαρα και υψηλη οξυτητα σαν αποτελεσμα μυκητιασεων. Η χρηση θειωδους (αντισυπτικο-συντηρητικο) προβλεπεται μαλλον αυξημενη για φετος...

Αφήστε τα άπειρα ραντίσματα που θα χουν φαει τα σταφυλια για να τα γλυτωσουν απ'τους μυκητες (και που περνανε οι δηλητηριωδεις ουσιες στα σταφυλια).. Αντε γεια...!
Επιστροφή στην κορυφή
dimisi (Δήμητρα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.2Sport

Ένταξη: 28 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα-Ζωγράφου

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 02:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre: Επειδή είμαι μετριόφρων Rolling eyes Rolling eyes , δεν μπορώ να πω εγώ στα παιδιά ότι είμαι καλή συνοδηγός.
Το αφήνω να το πιστοποιήσεις εσύ, όπως και το λες.

Τώρα για το χαμόγελο στο στόμα δεν αντιλέγω ότι το έχω όταν παίρνεις τις στροφές με πόρτες,
αλλά θα πρέπει να πεις ότι όταν γίνεται αυτό και το κεφάλι μου βρίσκεται μονίμως στο πλαϊνό τζάμι.
Δεν προλαβαίνω να πιαστώ από πουθενά. Χι...Χι... Smile colors
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 02:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασε ρε Christ με το που άνοιξε ο mike το γκάζι έχασα τα αυγά και τα πασχάλια, άχ καταραμένο τεκμήριο!Στην επόμενη συνάντηση θα του βάλω ένα γάτζο να με σέρνει όπως στην διαφήμηση του A4 με την νταλίκα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 02:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimisi έγραψε:
Sidobre: Επειδή είμαι μετριόφρων Rolling eyes Rolling eyes , δεν μπορώ να πω εγώ στα παιδιά ότι είμαι καλή συνοδηγός.
Το αφήνω να το πιστοποιήσεις εσύ, όπως και το λες.

Τώρα για το χαμόγελο στο στόμα δεν αντιλέγω ότι το έχω όταν παίρνεις τις στροφές με πόρτες,
αλλά θα πρέπει να πεις ότι όταν γίνεται αυτό και το κεφάλι μου βρίσκεται μονίμως στο πλαϊνό τζάμι.
Δεν προλαβαίνω να πιαστώ από πουθενά
. Χι...Χι... Smile colors

Η λύση: ένα δερμάτινο bucketάκι κάνει θαύματα, αρκεί να θες να αλλάξεις όλο το πίσω σαλόνι. Η Cobra έχει σχετικές λύσεις. :D

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 08:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Σαν εξειδικευομενος Αμπελουργος/Οινοτέχνης σε ΙΕΚ (βασικα για να πάρω καμια αναβολη πηγα αλλα ολο και κατι μαθαινω οσο ειμαι εκει) θα πώ οτι πιθανότατα τα πραγματα ειναι οπως τα λετε. Πολυ βροχη σημαινει καταρχας σταφυλια νερουλα με αποτελεσμα χαλια γλευκος (μουστος) με χαμηλα σακχαρα και υψηλη οξυτητα σαν αποτελεσμα μυκητιασεων. Η χρηση θειωδους (αντισυπτικο-συντηρητικο) προβλεπεται μαλλον αυξημενη για φετος...

Αφήστε τα άπειρα ραντίσματα που θα χουν φαει τα σταφυλια για να τα γλυτωσουν απ'τους μυκητες (και που περνανε οι δηλητηριωδεις ουσιες στα σταφυλια).. Αντε γεια...!

christheahealer έγραψε:
Ady να μην σε απογοητεύσω, αλλά φέτος μόνο ξύδι για τις φακές θα βγάλεις

theflame έγραψε:
Μεγάλη πίκρα....

ΦΤΑΝΕΙ, ΦΤΑΝΕΙ, ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ !!! :mad: :dodgy: !!
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΥΣΤΟ ΦΕΤΟΣ !! :cry2: :cry2: :cry2:
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 09:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδιά Smile
Να'μαι και πάλι πίσω Rolling eyes
Βλέπω πως τα περάσατε πολύ καλά στη συνάντηση :D
Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να έρθω αλλά δίνω την υπόσχεσή μου πως την επόμενη φορά θα έρθω Cool
Πότε θα δούμε καμιά φωτογραφία ????????

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 09:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά Smile
Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να έρθω αλλά δίνω την υπόσχεσή μου πως την επόμενη φορά θα έρθω Cool

Υπαρχουν ήδη στο site!Και είναι και πολύ ωραίες.Εύγε sidobre Wink
Check vasso...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 09:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά Smile

Shocked Shocked Shocked ΤΙ? ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?????? Shocked Shocked Shocked

Το site δεν το κοιτάς καθόλου??????????????

Εγώ για ποιόν το φτιάχνω?????????

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

http://www.206club.gr

Γρήηηηηηηηηγορα εδώ!

Αντε γιατί μας τρέλλανες!!! Silly Silly Silly SillySilly SillySilly Silly

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 11:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[size=24]ΣΥΓΝΩΜΗ !!!! [/size]Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Είναι πολύ ωραίες !!!! Μπράβο , άντε και την επόμενη φορά όπως υποσχέθηκα θα είμαι και εγώ 0X 0X

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 23:51:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Τα σταφύλια της Οργής Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 00:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο στους Διαχειριστές του site για την πολύ καλή προσπάθεια που κάνουν δείχνοντας την αγάπη τους για το 206 και για το γεγονός οτι-απ ότι κατάλαβα-έχουν βάλει βαθειά το χέρι τους στη τσέπη.Εμείς,και νομίζω οτι μιλάω εκ μέρους όλων των μελών του club,θα σας στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε!Οι κάρτες έχουν μοιραστεί ήδη.Η Χαλκίδα είναι γεμάτη 206 Exclamation
Καταπληκτικά τα αυτοκίνητα,καταπληκτικοί και οι οδηγοί,με χιούμορ,άποψη και πάθος Exclamation Την επόμενη φορά να κάτσουμε γύρω απο κάτι στρογγυλό μπας και γνωριστούμε και οι υπόλοιποι Confused Confused Ξεχώρισα κάποια αυτοκίνητα μα δε θα αναφερθώ για να μη θυμώσουν οι υπόλοιποι.Vini έχεις κάποια συγγένεια με τον Βέγγο;Δεν έβαλες κ@@ο κάτω Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Οκτ 2002, 11:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206ccsimos έγραψε:

Άσχετο !!!!
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 9.30πμ
Στο BUDHA CLUB (CATARALLA) στην γλυφάδα
Έχει διαγωνισμό με ηχοσυστηματα αυτοκινήτων.
Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

[/b]

παιδες, θα ερθει κανεις στη Γλυφαδα το πρωι της Κυριακης ;;;
Αντε να κανονισουμε κανα κομβοϊ 206 στην Παραλιακη να κλεψουμε την παρασταση.
Ωραια θα ειναι και πινουμε και το πρωινο καφεδακι μας.
Μην ξενυχτισετε και ενα Σαββατο ! Δεν πειραζει ! αξιζει τον κοπο.

Λοιπον δηλωστε συμμετοχη εδω και τωρα .
Για τους "Νοτιους" ενδιαφερομενους (αν υπαρχουν) θα παιξει Village μαλλον...
Αντε να "δεθουμε" σαν club.

Μην το σκεφτεστε . δηλωστε ΤΩΡΑ!

Nikel, byron, tomcat, larry, chatasso, darkvow, alex, Tzag, theflame δεν πιστευω να μην ερθετε ;;;

vini αν μπορεις λογω ηλεκτρικων ελα

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Οκτ 2002, 11:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.1 i love you έγραψε:

Vini έχεις κάποια συγγένεια με τον Βέγγο;Δεν έβαλες κ@@ο κάτω Wink Wink

Aκόμη λίγο και θα άρχιζα να φωνάζω.....

ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Οκτ 2002, 11:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

vini αν μπορεις λογω ηλεκτρικων ελα

αχ! είναι πολύ νωρίς....9.30 το πρωί...Πρεπει να σηκωθώ από τις 7.00....για να είμαι στην ώρα μου κάτω....

Σόρυ JIM κάποια άλλη στιγμή.... Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 14 από 15

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης