PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 1.6THP πρόβλημα με το χρονισμό
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 37, 38, 39  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2011, 22:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Το ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΛΑΝΙΑ!
.

= ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΛΙΕΝΑΚΙΑ ΣΟΣ Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIORGOS_207RALLYE_ (Γ.Στροφής)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6T RALLYE

Ένταξη: 22 Σεπ 2008
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2011, 01:27:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρα τον Shoot χρονισμό των έχω πιστολιάσει εδώ και καιρό!!! Cool

OVERLOAD

(Συγνώμη για τα ορθογραφικά, λόγο δυσλεξίας.)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση MSN Messenger
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2011, 09:17:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Ραγισμένες τουρμπίνες, τρύπια downpipe, κακοβιδωμένοι αισθητήρες ή καμμένες φλάντζες πολλαπλής εξαγωγής μπορεί να παίξουν μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση θετικού LTFT χωρίς το μοτέρ να έχει απολύτως τίποτα.

Σωστος! Γενικα διαρροες αερα στο ολο συστημα πριν απο το 2ο λ.

Για παραδειγμα , Α3 γνωστου μου, που ειχε ξεκουμπομενο καταλαθως ενα σωληνακι στο συστημα ανακυκλωσης αερα(νομιζω ετσι λεγοτανε), στο ρελαντι που δεν εχει μεγαλη υποπιεση, εδειχνε +55%!!! Σε πορεια επεφτε στο +8%
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2012, 16:01:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΚΑΦΟΥΣ
Ημ/νία:02/01/2012
χιλόμετρα: 50000
παρατηρήσεις:
-Το πρώτο πρωινό κροτάλισμα.
-Long term fuel trims για πρώτη φορά στο +10%

Φύγαμε για χρόνισμα, τεντωτήρα.

Αντε καλώς μας μπήκε! Cheers Laughing Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2012, 20:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου κροταλίζει από καινούργιο 3-4 φορές το χρόνο. Τώρα είναι 3 χρονών. Τελευταία φορά το έκανε προχθές ύστερα από αρκετές μέρες ακινησίας. Εκτός από αυτό όμως δεν έχει παρουσιάσει άλλα συμπτώματα δυσλειτουργίας απ'οσο μπορώ να καταλάβω.

Μήπως θα έπρεπε να κοιτάξω και εγώ τεντωτήρα-χρόνισμα λόγω αυτού? Το είχα πεί στην αντιπροσωπεία όταν το είχα πρωτοπάρει και μου είχαν πει ότι είναι το λάδι που αργεί να το ανεβάσει (χωρίς να το έχουν ακούσει όμως γιατί δεν το έκανε όταν τους το πήγα). Το φοβάμαι μήπως επειδή το αφήνω προκύψει τίποτα χειρότερο. Αν και 3 χρόνια τώρα δεν έχει γίνει κάτι..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2012, 00:24:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπ όσο ξέρω, το κροτάλισμα μπορεί να προκαλέσει και άλλα προβλήματα, καλύτερα να του αλλάξεις ενα τεντωτήρα τουλάχιστον.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2012, 02:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλάζει εύκολα ή θέλει λύσιμο πολύ? Αν είναι να θέλει πολλά λυσίματα σκέφτομαι μήπως θα ήταν προτιμότερο να ελέγξω προληπτικά και το χρόνισμα.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2012, 19:30:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να αλλαχθεί ο τενωντήρας όπως προβλέπετε από την πεζό πρέπει να κλειδωθούν οι εκεντροφόροι+στρόφαλος .
οπότε θα τσεκάρεις κ χρονισμό

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 00:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι να κάνω κάτι προληπτικά μιας και δεν έχει κάποιο εμφανές πρόβλημα το αμάξι, σκέφτομαι μήπως το κάνω εκτός αντιπροσωπείας για να μην πληρώσω και πάρα πολλά χωρίς λόγο.

Δεν έχω πάει εκτός αντιπροσωπείας μέχρι τώρα το αμάξι, αλλά π.χ αρκετοί βλέπω έχουν πάει σε κάποιον κο Καντερέ και είναι ευχαριστημένοι. Εκτός αντιπροσωπείας ακολουθείται διαφορετική διαδικασία; Ένα πακέτο δηλαδή με το νέο σετ χρονισμού που διάβασα ότι έχει βγεί, μαζί με τεντωτήρα και εργασία πόσο κοστίζει εντός και εκτός αντιπροσωπείας; Όποιος το έχει κάνει και ξέρει ας πεί ένα νούμερο.

Με αλλαγή στα νέα ανταλλακτικά έχει παρουσιαστεί σε κανέναν το ίδιο φαινόμενο? Να κροταλίζει πάλι και ίσως να χαθεί και το χρόνισμα; Για να μην μπώ και σε τσάμπα κόπο δηλαδή και τα αλλάζω τσάμπα πριν παρουσιάσει κάτι, που ούτως ή άλλως μπορεί να παρουσιάσει και με καινούργια ανταλλακτικά. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 09:18:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτος και αν πας "συστημενος" και εισαι συνεχει απο πανω
τις μεγαλες φιρμες μην τις προτιμας.
Γιατι πολυ απλα λογω φορτου εργασιας λειτουργουν σαν τις επισημες αντιπροσωπιες,
που ενω μπορει να εχουν γνωσεις για τον Α η Β λογο δεν προλαβαινουν να δουν μικρολεπτομεριες που μπορει στο μελλον εσενα να σου μεταφραστουν σε μηχανικο προβλημα το οποιο φυσικα θα επιβαρυνει την τσεπη σου...

Μην παρεξηγηθω...
δεν λεω μην πας στον καντερε και τον καθε καντερε (δεν τον ξερω καν τον ανθρωπο) οκ?
αλλα σε μεγαλα μαγαζια με μεγαλο φορτο εργασιας πρεπει να γινεσαι "σκια" αυτου που θα εργαστει πανω στο αμαξι σου...

Οχι οτι και στα μικρα ειναι καλυτερα τα πραγματα βεβαια... Very happy

αν ηξερες μοναχα αν ηξερες,
ποσες φορες μου εχουν πει να παρω το μπουρδελο μου και να φυγω... Very happy

γιατι "τολμησα" να φερω αντιρησεις στον τροπο που δουλευουν... Very happy Very happy Very happy Very happy

ελα ομως που το μπουρδελο μου αλλα και αυτα που εχω αναλαβει εγω τη συντηριση τους δεν βγαζουν προβληματα... αυτο πως γινεται?
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 12:45:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω καν αν είναι φίρμα ο άνθρωπος. Απλά είδα οτι πήγαν και άλλοι από εδώ και αφού δε ξέρω και κάποιον άλλο γι'αυτό το ανέφερα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είσαι από πάνω, αλλά Θανάση, και από πάνω να είσαι, αν δεν γνωρίζεις το αντικείμενο και είσαι άσχετος μπορεί να μη πάρεις και τίποτα χαμπάρι.
Βέβαια μου είναι δύσκολο να αφήσω τη δουλειά και να είμαι πάνω από το αμάξι όταν το πηγαίνω στο συνεργείο, οπότε τις πιο πολλές φορές το έχω αφήσει και έχω πάει να το πάρω στο τέλος γιατί δε προλαβαίνω.

Αν ήταν ανοιχτά και Σαββατο θα ήταν το καλύτερο. Εφόσον δε γνωρίζω προσωπικά κάποιον μάστορα αφήνομαι στη τύχη και εύχομαι να μην είναι αλήτης και λαμόγιο αυτός που θα το πάω. Δε μπορώ να κάνω και κάτι άλλο..

Απλά τώρα είμαι σε σκέψεις για το αν πρέπει να ασχοληθώ με το θέμα (κροτάλισμα 2-3 φορές το χρόνο) ή να το αφήσω ως έχει. Φαντάζομαι ότι θα είναι από τεντωτήρα από αυτά που έχω διαβάσει εδώ αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 14:24:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου...τον τεντωτηρα και την βιδα στροφαλου την αλλαζουν προληπτικα ,για να μην γινουν μπ@υρδελ@ ολα τα αλλα...σημαντικο ειναι οτι και τα 2 αυτα ανταλακτικα υπαρχουν βελτιωμενα...δλδ δεν ειναι τα ιδια που φορας...εκτος αν εχεις κανα f/l
δινεις ενα 150αρη και γλυτωνεις καδενες γλυστρες κτλ ομορφα που θα βγουν κανα 500αρη γεματο αν το αφησεις μεχρι να μεινεις
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 15:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το ήξερα αυτό. Ήξερα για τεντωτήρα αλλά όχι και για βίδα στροφάλου. Επίσης επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός με τη μηχανολογία, μη νομίζεις ότι ήξερα ότι αυτά τα 2 μπορεί να προκαλέσουν ζημιά σε καδένες, γλύστρες και όλα τα άλλα όμορφα που λές Smile. Άρα περίπου 150 ευρώ θέλουν για προληπτική αλλαγή αυτά τα 2. Ο έλεγχος χρονισμού εφόσον γίνει μαζί με την αλλαγή αυτών των 2 πόσο πάει περίπου ξέρουμε?

edit: Πήρα τηλ και ρώτησα και μου είπε ότι αλλάζουν 2 βίδες στροφάλου αν κατάλαβα καλά και ο τεντωτήρας (καινούργια ανταλλακτικά) και μαζί με χρονισμό είναι 150 ευρώ. Ήταν σίγουρος ότι θα θέλει χρόνισμα εφόσον είναι κατασκευή 2008..! Μα καλά όλα το παθαίνουν? Rolling eyes Μου είπε ότι εφόσον αλλαχθούν, μετά δε προκέιται να παρουσιαστεί σχετικό πρόβλημα χρονισμού. Λέω να τα αλλάξω προληπτικά. Το θέμα είναι να βρεθεί ο χρόνος. Το πάς πρωί και το παίρνεις μεσημέρι. Αν είναι έτσι τα πράγματα η ρήμαδα η peugeot έπρεπε να έχει κάνει ανάκληση σε όλα.

@#$$%%$#^ Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 15:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και fl να ειναι...δεν σημαίνει κατι, υπάρχουν παιδιά εδω μεσα με fl Rc που πήγαν για χρονισμα..!

Δεν ειναι ουτε κατι το φοβερό σε κόστος σε σχέση με αυτα που μπορεί να προκαλέσει,αλλα ουτε και καμια σοβαρή δουλειά,στο δικό μου εχω τσεκάρει 2 φορές το χρονισμα προληπτικά..!

Επιστροφή στην κορυφή
gr_hunter (Sotiris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 LeMans

Ένταξη: 12 Αύγ 2007
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 15:41:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά μάλλον εγώ είμαι ο μόνος που πήγα εδώ στην αντιπροσωπία και τους είπα για χρόνισμα, με κοιτάξανε σαν χαζοί, με ρώτησε πόσα χλμ έχω,του απαντάω 40 και μου λέει δεν χρειάζεται.Σου έχει ανάψει κανα λαμπάκι, μου ρωτάει- όχι -Μια χαρά τότε.. Laughing Crying or Very sad

Milltek Inside... Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 15:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gr_hunter έγραψε:
Τελικά μάλλον εγώ είμαι ο μόνος που πήγα εδώ στην αντιπροσωπία και τους είπα για χρόνισμα, με κοιτάξανε σαν χαζοί, με ρώτησε πόσα χλμ έχω,του απαντάω 40 και μου λέει δεν χρειάζεται.Σου έχει ανάψει κανα λαμπάκι, μου ρωτάει- όχι -Μια χαρά τότε.. Laughing Crying or Very sad

Kαι εμενα ετσι μου ελεγαν...!!!!
Αλλα ο χρονισμός είχε παει βολτα..!

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 16:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Και fl να ειναι...δεν σημαίνει κατι, υπάρχουν παιδιά εδω μεσα με fl Rc που πήγαν για χρονισμα..!

Δεν ειναι ουτε κατι το φοβερό σε κόστος σε σχέση με αυτα που μπορεί να προκαλέσει,αλλα ουτε και καμια σοβαρή δουλειά,στο δικό μου εχω τσεκάρει 2 φορές το χρονισμα προληπτικά..!

Τα fl δεν είχαν όμως τα νέα ανταλλακτικά;Γιατί αν και με τα νέα ανταλλακτικά χάνεται το χρόνισμα τότε ίσως να φταίει κάτι άλλο. Υπάρχει περίπτωση αμάξι που με αλλαγή τεντωτηρα,βιδας στροφαλου κτλ, να έχει ξαναχάσει χρόνισμα? Πάντως το ότι ήταν σχεδόν σίγουρος ότι θα θέλει χρονισμα δε μου άρεσε και πολύ μπορώ να πω..

Όταν πηγα πάντως πριν ένα μήνα στην αντιπροσωπία για service, τους ρώτησα γενικά αν βγάζουν προβλήματα τα thp μου είπε ο μάστορας για τον τεντωτηρα και χρονισμα και ότι το παρουσίαζαν τα πρώτα. Μου λέει μπορεί να είσαι τυχερός και να εχεις νέο τεντωτήρα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ironman02 στις Παρ 06 Ιαν 2012, 11:07:46, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2012, 10:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το long term θα σου πει τι πρέπει να κάνεις, αν περιμένεις το λαμπάκι , τότε θα είναι αργα...

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2012, 11:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα βλέπετε από τη θύρα obd αυτά ε? Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό ακόμα. Ίσως θα έπρεπε να τα κοιτάνε και στην αντιπροσωπεία αυτά..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2012, 11:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Τα βλέπετε από τη θύρα obd αυτά ε? Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό ακόμα. Ίσως θα έπρεπε να τα κοιτάνε και στην αντιπροσωπεία αυτά..

Αν τους πεις για τα trims συνηθως σε κοιτάνε σαν Alien2 εξωγήινο...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 37, 38, 39  Επόμενη
Σελίδα 14 από 39

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης