PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πέμπτη είναι, λιμανάκια θα πάμε ???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 19:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ ξανά λεω ότι πρέπει να κλειδωθεί το τοπικ γιατί σπέρνει διχόνοια με την έννοια ότι αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται από κοντά και να υπάρχει τετατετ επαφή ουτοσοστε να βλέπεις τον ΄΄άλλον΄΄ πως το λεει και πως τοποθετείτε γενικοτερα.Mέσα απο το FORUM πιστεύω πως χάνουν το χρώμα όλα αυτά που γράφονται και είναι αιτία παρεξηγήσεων σε τοσο σοβαρα ζητηματα.

Ευχαριστω Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 20:50:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και συζητάμε γι'αυτά....

ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ? Very happy Very happy Very happy

ε... αλματάκια ? χεχεχε

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2003, 09:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
Μιας και συζητάμε γι'αυτά....

ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ? Very happy Very happy Very happy

ε... αλματάκια ? χεχεχε

Εσυ αντι να π..δάς την κουβεντα δεν πας να π......να κανεις κανα αλμα λεω εγω Question Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 16:39:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

Ειπα πως ενω δεν εχει συζητηθει τετοιο θεμα (κατα την αντιληψη μου) πως παρθηκε μια τετοια αποφαση και μαλιστα διαλαλειται απο δω και απο κει με τονο κατηγορηματικο; δεν ειναι απαραιτητο να ειναι η γεν.Συνελευση.
ευτυχως ο Χρηστος μου ανοιξε τα ματια και τα αυτια και με ενημερωσε πως στις 20+ συναντησεις/καφεδακια/οινοπωσιες/κ.λπ. που εχω χασει , εχασα και την ευκαιρια συζητησης περι του θεματος. τι να γινει ; αλλη φορα. Wink

Mερικά πράγματα δεν τα συζητάμε καθόλου εμείς. Ακολουθούμε τους κανονισμούς που μας δίνουν. Αλλωστε ένα σωματείο όπως εμείς, ανήκει σε κάποιες Αρχές (ή σε κάποιο άλλο μεγαλύτερο σωματείο για να το κάνω πιο λιανά). Αυτές θέτουν τους κανονισμούς και εμείς τους ακολουθούμε.....

DimiP έγραψε:
υπο ιδρυση 206club

Aυτή η εποχή πέρασε όταν τα πράγματα ήταν υπό σκέψη. This? Last Year!
Κάποιοι φρόντισαν και τώρα λεγόμαστε αλλιώς!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2003, 16:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:

Ειπα πως ενω δεν εχει συζητηθει τετοιο θεμα (κατα την αντιληψη μου) πως παρθηκε μια τετοια αποφαση και μαλιστα διαλαλειται απο δω και απο κει με τονο κατηγορηματικο; δεν ειναι απαραιτητο να ειναι η γεν.Συνελευση.
ευτυχως ο Χρηστος μου ανοιξε τα ματια και τα αυτια και με ενημερωσε πως στις 20+ συναντησεις/καφεδακια/οινοπωσιες/κ.λπ. που εχω χασει , εχασα και την ευκαιρια συζητησης περι του θεματος. τι να γινει ; αλλη φορα. Wink

Mερικά πράγματα δεν τα συζητάμε καθόλου εμείς. Ακολουθούμε τους κανονισμούς που μας δίνουν. Αλλωστε ένα σωματείο όπως εμείς, ανήκει σε κάποιες Αρχές (ή σε κάποιο άλλο μεγαλύτερο σωματείο για να το κάνω πιο λιανά). Αυτές θέτουν τους κανονισμούς και εμείς τους ακολουθούμε.....

DimiP έγραψε:
υπο ιδρυση 206club

Aυτή η εποχή πέρασε όταν τα πράγματα ήταν υπό σκέψη. This? Last Year!
Κάποιοι φρόντισαν και τώρα λεγόμαστε αλλιώς!

Ντιλαντή πως λεγκόμαστε ρε μπάρμπα Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2003, 18:27:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε παιδια ηρεμιαααα...Ενταξει δε λεω, καλα τα Λιμανακια, καλη και η Βουτα και η Μαυρη και...και...αλλα επειδη ακριβως ειναι-χαρακτηρισμενα-ως παρανομα μερη καλο ειναι να πηγαινει ο καθενας με την ευθυνη του!!! Γιατι αν παμε οοολοι μαζι, σιγουρα θα γινει καποια στραβη και θα την πληρωσουμε ολοι μαζι...Ετσι γινεται παντα!!! Γιατι δεν παμε μια μερα ως club να κανουμε "καταληψη" στα Μεγαρα και να κανει ο καθενας την τρελα του??? Και ασφαλες ειναι και μονοι μας θα ειμαστε να κανουμε και την πλακα μας και συζητηση (και πραξη) θα μπορεσουμε να κανουμε γυρω απο τα θεματα της οδηγησης γενικως και το κυριοτερο ειναι μεσα στις "ελευθεριες" του club!!! Για ναρχισουμε να το σκεφτομαστε πιο σοβαρα...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2003, 21:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Βρε παιδια ηρεμιαααα...Ενταξει δε λεω, καλα τα Λιμανακια, καλη και η Βουτα και η Μαυρη και...και...αλλα επειδη ακριβως ειναι-χαρακτηρισμενα-ως παρανομα μερη καλο ειναι να πηγαινει ο καθενας με την ευθυνη του!!! Γιατι αν παμε οοολοι μαζι, σιγουρα θα γινει καποια στραβη και θα την πληρωσουμε ολοι μαζι...Ετσι γινεται παντα!!! Γιατι δεν παμε μια μερα ως club να κανουμε "καταληψη" στα Μεγαρα και να κανει ο καθενας την τρελα του??? Και ασφαλες ειναι και μονοι μας θα ειμαστε να κανουμε και την πλακα μας και συζητηση (και πραξη) θα μπορεσουμε να κανουμε γυρω απο τα θεματα της οδηγησης γενικως και το κυριοτερο ειναι μεσα στις "ελευθεριες" του club!!! Για ναρχισουμε να το σκεφτομαστε πιο σοβαρα...

Αν ψάξεις λίγο στο forum, θα δεις οτι έχει "πέσει" και αυτή η ιδέα, αλλά κάπου κόλλησε.....
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=761&highlight=track

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2003, 22:58:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Αν ψάξεις λίγο στο forum, θα δεις οτι έχει "πέσει" και αυτή η ιδέα, αλλά κάπου κόλλησε.....
.

Στο οικονομικό.

Γι' αυτό αλλάξαμε το καταστατικό και γίναμε Αθλητικός Σύλλογος... κλπ. Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2004, 01:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατεβηκαμε σημερα λιμανακια με τον Φιλιππο (pshyborg)...
Ωραία ήταν...είχε θέαμα αρκετό και καλά αμαξάκια. Σκάσαν και τα στρουμφ καποια στιγμή...
Το κλου ηταν οτι ειχε συναντηση το punto club και ηταν τουλάχιστον 50 punto στην σειρά δεξια με αλαρμ και πήγαιναν...και φυσικά όταν "ανέβηκαν"...άρχισαν να κατεβαίνουν...όχι όλα μαζί... ένα ένα... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2004, 01:25:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυριο περιμενουμε κ αλλους απο το Club ! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PHSYBORG στις Πεμ 25 Μάρ 2004, 09:46:21, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2004, 01:48:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Aυριο περιμενουμε κ αλλους απο το Club να εχουμε ηχηρη παρουσια λεμε ! Wink

κατα τη ωρα λετε....και που θα συναντηθουμε....εχω κατι γιορτες και μετα λεω αν προλαβω να κατεβω να δω τιποτα.... Crazy Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2004, 03:00:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ξερετε πως εχουν αυτα τα πραματα, ετσι? Εχουν ξαναειπωθει τοσες φορες. Εγω δεν προκειται να πω οτι το θεμα δεν θα πρεπε να υφισταται ουτε προς συζητηση (εξ'αλλου υπαρχουν ηδη 13 σελιδες) αλλα ουτε και να πω οτι "ναι παμε ολοι λιμανακια".

Ειμαι υπερ της νομιμοτητας λογω της κατακτησης μας, γνωστη σε ολους μας ως 206 Club.

Αν προκειται καποια ατομα να κατεβουν (εννοειται οχι σαν club, αλλα ακομα και σαν ατομα) επιθυμητο ειναι να μην προβουν σε παρανομες ενεργειες γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε οτι αν γινει κατι, το club θα βγει εμμεσως υπευθυνο για τη διοργανωση παρανομων ενεργειων λογω 1) του διαδικτυακου χωρου που προσφερει να κλειστουν τετοιου ειδους ραντεβου και 2) για την συμμετοχη "μελων" του σε αυτες τις δραστηριοτες.

Γι'αυτο παρακαλω οτι ειναι να κανετε να το κανετε σε ατομικο επιπεδο κατοπιν προσωπικης συνεννοησεως και παντα στα πλαισια γενικοτερης περισκεψης αλλα και νομιμοτητας.

Αυτα σας τα λεω και σαν Alex αλλα και σαν moderator που ερχεται σε δυσκολη θεση για το αν πρεπει να κλειδωσει προσωρινα μια συζητηση που μπορει να παρεκτραπει σε πραξεις που ισως ειναι αξιοποινες.
Επιστροφή στην κορυφή
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2004, 15:24:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πράξεις που είναι αξιόποινες;;;
Τα στρουμφάκια δυστυχώς δεν ξέρουν τι είναι αξιόποινο και τι όχι!! Mad

Γι' αυτό αν δεις καμιά διμοιρία με ματ να έρχεται κατά πάνω σου, μην τους πεις: "Δεν έκανα τίποτα". Razz
Θα την φας την γκλοπιά σου και θα πεις και ευχαριστώ! Very happy

Wake up!!!
Time to die...
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 15:39:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τσεκ τσεκ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 15:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι τρελλό θεμα ειναι αυτό? Πως το ξεθαψες ρε μάικ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 15:41:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου το θύμισε ο Ronin προχθές.... Idea

9 χρόνια μετά....

Posted: Thu Jan 23, 2003 16:24

ω ρε πως να μουνα τότε μικρό καγκουράκι και ο steve τράβαγε τους σημερινούς 30 να μεγαλώσουν....

αχαχαχαχαχα τώρα μου ρθε αυτό γράφοντας.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 21:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια χρονια τοτε..! Wink

Punto T-jet TD04.
Τuned by ΟVERLOAD & FIAT KAMMENOΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιαν 2014, 23:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
μου το θύμισε ο Ronin προχθές.... Idea

9 χρόνια μετά....

Posted: Thu Jan 23, 2003 16:24

ω ρε πως να μουνα τότε μικρό καγκουράκι και ο steve τράβαγε τους σημερινούς 30 να μεγαλώσουν....

αχαχαχαχαχα τώρα μου ρθε αυτό γράφοντας.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Έδωσα τον γάτο χτές..
...σήμερα η νοσταλγία...

Καλή Χρονία παιδιά σε νέους και παλιούς.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2014, 22:42:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...ολα τελειώνουν κάποια στιγμή...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 00:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ξεκινανε νεα καλητερα....Παμε γιαλλααααα...!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Επόμενη
Σελίδα 13 από 14

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης