PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

9ο Touring-Camping: Λευκάδα 8-10 Ιουλίου 2005
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 14:19:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια απο τα ιδια! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 07:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.geocities.com/pygolabida/leukada.jpg

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 14:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα, 5 χρόνια μετά, αν πάτε στο νησί και φέρετε κάποιες εικόνες από εκείνες που είχαμε ζήσει στο μυαλό σας, θα δείτε μια Λευκάδα διαφορετική από τότε... προς το χειρότερο Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 14:26:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγα το καλοκαιρι 9-13αυγουστου μες το πικ

ισως το χειροτερο μερος που εχω παει ποτε

εξυπηρετηση αθλια
πανακριβα
παραλιες βρομικες μεχρι σημειου να βγαζεις σπυρακια και αλλεργιες
κοσμος απειρος να σε κλοτσαει ακομα και μες τη θαλασσα
μηδεν νυχτερινη ζωη οπου πηγα βραδυ ανατολικη μερια εστω και για ενα ποτο ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ
ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΤΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ
[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 14:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ ευτυχώς πήγα Κεφαλονιά και ήταν μια χαρά. ούτε πολύ κόσμο.

στο πήγαινε και στο έλα που πέρασα από Λευκάδα είδα εκπληκτικά πολύ αυτοκίνητο. πρέπει να έπηξαν στον κόσμο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 15:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πήγα σε πιο "ήρεμη" (υποτίθεται) περίοδο (28/08-02/09) λόγω δελτίου κοινωνικού τουρισμού και αργοπορημένης απόφασης και διαθεσιμότητας άδειας για διακοπές Evil

Στο Κάθισμα που ήταν η παραλία με την 1 !%^@#ταβέρνα που μας άφησε όχι και τόσο καλή εντύπωση όταν πήγαμε σαν club, πλέον έχει 5 μαγαζιά.

Όντως, οι παραλίες αν και γαλάζιες και γα**τες, όλη την ώρα είχανε φυσαλίδες βρωμιάς (τα μαγαζιά πρέπει κάπου να πετάξουν τα απόβλητα τους, ναι?), ενώ σε ξαπλώστρες δεν τόλμησα να κάτσω γιατί αν ζητούσαν και λεφτά το πιθανότερο θα ήταν να είχαμε κάποιο πολύνεκρο.

Από το 2005, ελάχιστοι δρόμοι έχουν ασφαλτοστρωθεί όπως θα έπρεπε, ιδιαίτερα σε κομβικά σημεία, ενώ τα 207 με τις 17" ζάντες, τα λυπάμαι πραγματικά αν κινούνται εκεί πέρα Rolling eyes

Στο Νυδρί που έμεινα, ιστορία μου αμαρτία μου λάθος μου μεγάλο, επειδή είναι το λιμάνι που έχει άμεση πρόσβαση στο νησί του Ωνάση (και κλάιν μάιν) πρέπει να πληρώσεις απαραίτητα τα πάντα σε 2πλές και τριπλές τιμές (σουβενίρ, δωμάτιο, φαγητό).

Την επόμενη φορά που θα πάω Λευκάδα, μάλλον θα είναι ένας ενδιάμεσος αναγκαίος σταθμός για να πάω Κεφαλλονιά...

Το μόνο που έμεινε όπως το αφήσαμε, ήταν ο Πόρος όπου κάναμε και το camping μας, με τον αριθμό από ξαπλώστρες που είχε επί 4 Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 16:31:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το καθισμα το θυμαμαι κι εγω, μικρος, σαν την πιο όμορφη και ήρεμη παραλία...
τώρα δεν είναι ούτε να το σκέφτεσαι να κατέβεις εκεί για μπάνιο...
δυστυχώς η λευκάδα παραέπηξε, και αναμένεται να πήξει κι αλλο αν υλοποιηθούν τα σχέδια για κατασκευή καινούριου δρόμου που να φτάνει εκεί (αν και με την κρίση μαλλον θα τη γλυτώσει)

---
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 16:48:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ φταίει ο πολύς κόσμος.

Φταίνε οι παράνομοι που ανοίγουν μαγαζιά, στήνουν καντίνες και τροχόσπιτα, όπου τους κα^@#$σει κυριολεκτικά Sad

Λίγο παραπάνω νομοτυπία και αστυνόμευση θέλει!

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 17:36:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Εγώ πήγα σε πιο "ήρεμη" (υποτίθεται) περίοδο (28/08-02/09) λόγω δελτίου κοινωνικού τουρισμού και αργοπορημένης απόφασης και διαθεσιμότητας άδειας για διακοπές Evil

Λάθος μεγάλο. Η Λευκάδα είναι "πίτα" και τον Σεπτέμβριο!

Steve έγραψε:
Στο Κάθισμα που ήταν η παραλία με την 1 !%^@#ταβέρνα που μας άφησε όχι και τόσο καλή εντύπωση όταν πήγαμε σαν club, πλέον έχει 5 μαγαζιά.

Αυτό λέγεται εξέλιξη!

Steve έγραψε:
Όντως, οι παραλίες αν και γαλάζιες και γα**τες, όλη την ώρα είχανε φυσαλίδες βρωμιάς...

Επειδή είναι κρύα τα νερά, κλάνουν τα ψάρια, δεν είναι τίποτα Laughing

Steve έγραψε:
...ενώ σε ξαπλώστρες δεν τόλμησα να κάτσω γιατί αν ζητούσαν και λεφτά το πιθανότερο θα ήταν να είχαμε κάποιο πολύνεκρο.

Ναι, γι'αυτό έχουμε κρεμασμένες πετσέτες για τα αίματα!

Steve έγραψε:
Από το 2005, ελάχιστοι δρόμοι έχουν ασφαλτοστρωθεί όπως θα έπρεπε, ιδιαίτερα σε κομβικά σημεία, ενώ τα 207 με τις 17" ζάντες, τα λυπάμαι πραγματικά αν κινούνται εκεί πέρα Rolling eyes

Μόνο στις στροφές τρέχουμε εμείς, στα υπόλοιπα προσέχουμε!

Steve έγραψε:
Στο Νυδρί που έμεινα, ιστορία μου αμαρτία μου λάθος μου μεγάλο, επειδή είναι το λιμάνι που έχει άμεση πρόσβαση στο νησί του Ωνάση (και κλάιν μάιν) πρέπει να πληρώσεις απαραίτητα τα πάντα σε 2πλές και τριπλές τιμές (σουβενίρ, δωμάτιο, φαγητό).

Γιατί πήγες Νυδρί τότε? Σε περίμενε η Αθηνά?

Steve έγραψε:
Την επόμενη φορά που θα πάω Λευκάδα, μάλλον θα είναι ένας ενδιάμεσος αναγκαίος σταθμός για να πάω Κεφαλλονιά...

Μη σταματάς καθόλου, 9 το πρωί έχει καράβι για Φισκάρδο, πέρνα "αεροπορία"!

Steve έγραψε:
Το μόνο που έμεινε όπως το αφήσαμε, ήταν ο Πόρος όπου κάναμε και το camping μας, με τον αριθμό από ξαπλώστρες που είχε επί 4 Embarassed

Κι αυτό εξέλιξη λέγεται!

Όπως κατάλαβες, άλλη φορά πρέπει να ρωτάς! Μπούφι!

dimkeras, denlafkas, Mterry

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 17:51:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως, για να ακουστούν και καλά λόγια, πέρσι είχαμε πάει με έναν κολλητό και περάσαμε πολύ καλά. Είχαμε πάει νομίζω 1η Αυγούστου, δηλαδή σε high season, αλλά μέναμε σε ιστιοπλοϊκό στη Νικιάνα, όπου ήταν πανέμορφα. Το ωραίο ήταν ότι όταν γυρίζαμε βράδυ απ' τις - αναμενόμενα - φισκαρισμένες παραλίες - οι οποίες, όμως, αν και γεμάτες δε μας έδιναν εντύπωση τιγκαρισμένων, γιατί ο κόσμος απλωνόταν σε μεγάλη έκταση - ρίχναμε και μια βουτιά από την έξω μεριά του ντόκου, όπου το νερό ήταν κρύσταλλο, μιλάμε πεντακάθαρο. Ε, για φαγητό είχαμε βολευτεί με το "Ακρωτήριο Λευκάτα" στο Αθάνι, που είχε φοβερό φαΐ, για εξόδους στη Λευκάδα. Ένα βράδυ δοκιμάσαμε να πάμε Νυδρί, γιατί είναι το μέρος που ακούγεται πολύ. Ε, πρέπει να κάτσαμε - αποσβολωμένοι από την κακογουστιά μαγαζιών και πελατών - για 5 λεπτά; 10 λεπτά; Άντε ένα τέταρτο και, αφού κάναμε πλάκα σε έναν ιδιοκτήτη ή υπάλληλο καρακιτσάτου σκάφους, από αυτά που κάνουν το γύρο του νησιού και την έχουν δει Queen Mary II, φύγαμε. Προφανώς η Λευκάδα, όπως και πολλά άλλα μέρη ανά την Ελλάδα, έχουν πέσει θύματα ενός τύπου τουρισμού. Αν αποφασίσουμε ότι τέτοιον τουρισμό δεν τον θέλουμε, όλα θα γίνουν καλύτερα... Χλωμό, αλλά λέμε τώρα. Τρανό παράδειγμα το εξής: 7 Αυγούστου φύγαμε από Λευκάδα και πήγαμε Τζουμέρκα, στη γέφυρα της Πλάκας για βραδινό Rafting, υπό το φως της πανσέληνου. Ε, το άλλο άκρο. Ο τύπος που έχει την εταιρία Rafting και ένα ξενοδοχείο - όποιος θέλει του λέω με π.μ., μη φανεί ότι κάνω και διαφήμιση - είναι σωστός επαγγελματίας, έφτιαξε ένα χώρο με καλή - σχετικά, γιατί είμαι και αρχιτέκτονας και ικανοποιούμαι δύσκολα, τρομάρα μου - αισθητική, απίστευτη εξυπηρέτηση, τόσο που νιώθεις σαν φιλοξενούμενος σε φίλους, και όχι ότι διαμένεις σε ξενοδοχείο, έχει φτιάξει την εταιρία που προσφέρει δραστηριότητες στη φύση, γενικά, άλλη νοοτροπία, εντελώς.

Διαλέγεις και παίρνεις. Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 18:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδή τα τελευταία 2 χρόνια ανεβοκατεβαινω συνέχεια λευκάδα..
ένα είναι το μυστικό του νησιού..
πρωινό ξύπνημα..
δηλαδή, 10 η ώρα πρέπει να είσαι στην παραλία
και φυσικά φεύγεις νωρίς, όταν έχει σκάσει το πλοίο με την κρουαζιέρα και η κυρά με τους κεφτέδες στην διπλανή ξαπλώστρα..

και για φαί κτλ.. αν ψαχτείς, και σου πουν άτομα από κει, μπορείς να βρεις πολύ καλες και φτηνές λύσεις

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 19:08:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Λάθος μεγάλο. Η Λευκάδα είναι "πίτα" και τον Σεπτέμβριο!
Κρίμα, δεν το ήξερα!
dimkeras έγραψε:
Αυτό λέγεται εξέλιξη!
Αυτό δεν λέγεται εξέλιξη, αυτό λέγεται παράνομη ανοικοδόμηση αλλά anyway Wink
dimkeras έγραψε:
Επειδή είναι κρύα τα νερά, κλάνουν τα ψάρια, δεν είναι τίποτα Laughing
Εξυπνάδα Νο1
dimkeras έγραψε:
Ναι, γι'αυτό έχουμε κρεμασμένες πετσέτες για τα αίματα!
Εξυπνάδα Νο2
dimkeras έγραψε:
Μόνο στις στροφές τρέχουμε εμείς, στα υπόλοιπα προσέχουμε!
Εξυπνάδα Νο3
dimkeras έγραψε:
Γιατί πήγες Νυδρί τότε? Σε περίμενε η Αθηνά?
Εξυπνάδα Νο4

Νυδρί πήγα από επιλογή μου, γιατί ήταν το μόνο μέρος που βρήκα ελεύθερο από τα τηλέφωνα που είχα, την δεδομένη περίοδο.
dimkeras έγραψε:
Μη σταματάς καθόλου, 9 το πρωί έχει καράβι για Φισκάρδο, πέρνα "αεροπορία"!
Εξυπνάδα Νο5

Και 1 το μεσημέρι, και 7 το απόγευμα.
dimkeras έγραψε:
Κι αυτό εξέλιξη λέγεται!
Εξυπνάδα Νο6

Αν περάσει μια πολεοδομία και μια ΣΔΟΕ, θα σε ενημερώσω πως λέγεται!
dimkeras έγραψε:
Όπως κατάλαβες, άλλη φορά πρέπει να ρωτάς!
Ναι σίγουρα, αλλά όχι εσένα!
dimkeras έγραψε:
Μπούφι!
Ευχαριστώ για τον προσωπικό χαρακτηρισμό. Φαντάζομαι είναι απάντηση στον χαρακτηρισμό τον οποίο ΔΕΝ θυμάμαι να σου έδωσα, σωστά?
dimkeras έγραψε:
dimkeras, denlafkas, Mterry
Αν και οι 3 σας έχετε τα ίδια μυαλά, και απαντάτε με τις ίδιες εξυπνάδες-ειρωνίες, αντί να επιχειρηματολογήσετε για να υποστηρίξετε τον τόπο σας, ΑΝ αυτός που τον κατηγορεί τον τόπο σας έχει άδικο, τότε είναι αναμενόμενη η πορεία του νησιού σας.

Αν επικαλείσαι πάλι τους άλλους 2 για "υποστήριξη" χωρίς να το ξέρουν, πάλι να χαίρεσαι το μυαλό σου.

Κρίμα για ακόμα μια φορά, αλλά χαίρομαι γιατί δείχνεις έκδηλα σε όλους το πώς κατάφερε να πάει σε αυτή τη κατάσταση το παλιά πανέμορφο νησί σας...

Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

Ένταξη: 25 Οκτ 2008
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 19:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε steve ξεκωλα το οτι δεν αρεσε σε εσενα δεν σημαινει οτι εχεις κ δικιο σ αυτα που λες.. παρα πολυ κοσμος ερχεται λευκαδα κ καραγουσταρει. τυχαιο ;δεν νομιζω..δεν γινονται ολα καλα κ το ξερουμε κ τα κακα τις εξελιξεις τα ξερουμε..η απαντηση που σου εδωσε ο dimkeras ηταν εντελως στα πλαισια της πλακας μην αρπαζεσαι ..το κυριοτερο για μενα{ κ εισαι απαραδεκτος γ αυτο] ειναι που ηρθες λευκαδα κ δεν περασες να πιουμε ενα καφε ..

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 19:53:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρα πολύ κόσμος έρχεται και καραγουστάρει, και εμείς ήρθαμε σαν club το 2005 και καραγουστάραμε, άλλοι ήρθανε κι άλλες χρονιές με αφορμή το εν λόγω touring, ή το είχανε σαν σκέψη να ξαναπεράσουν, πάλι με την ίδια αφορμή.

Εγώ έκανα προσωπικά την σύγκριση μου με το 2005, και το μόνο που ΔΕΝ είδα ήταν έστω κάποια βελτίωση. Χειρότερα σε όλα τα σημεία σαν τουρίστας και εξυπηρέτηση.

Δεν έβαλα όλα τα μέρη του νησιού στο ίδιο τσουβάλι, αλλά αναφέρθηκα μόνο σε όσα έζησα τότε και τώρα, κάνοντας σύγκριση. Και ναι, δυστυχώς ή ευτυχώς, φυσικά και έχω δίκιο εφ' όσον είμαι εγώ ο ίδιος που τα έζησα. Το αν σας αρέσει ή όχι το δίκιο μου, είναι άλλο θέμα.

Ρώτα όμως λίγο όσους ήρθανε φέτος (κάτι που έκανα και εγώ από χθες που γύρισα σε όσους γνωστούς-φίλους πήγαν Λευκάδα), πώς τους φάνηκε. Σε όσους πήγανε για πρώτη φορά, ήταν σχεδόν μέτρια η άποψη τους, σε όσους ήταν παραπάνω από πρώτη φορά, ήταν απογοητευτική η άποψη τους.

Το αν η απαντηση που σου εδωσε ο dimkeras ηταν εντελως στα πλαισια της πλακας, φάνηκε από τον προσωπικό χαρακτηρισμό που είχα την τιμή να μου δώσει, και από την παράθεση των όσων είπα με εξυπνάδες του κ^&ου!

Ναι είμαι απαράδεκτος που δεν πέρασα να πιούμε έναν καφέ, αλλά είτε το πιστεύεις είτε όχι, το σκέφτηκα αρκετές φορές να το γράψω εδώ μέσα για να κανονίσουμε ένα mini-meeting, όμως κατέβηκα με την κοπέλα μου, σε φάση που δεν θέλαμε να δούμε κανέναν πέραν από εμάς τους 2. Και πίστεψε με, μας έκανε αρκετό καλό! Smile

Και ξανατονίζω: ΑΝ δεν συμφωνείς με τον dimkeras για τα όσα είπε, ζήτα του να σε βγάλει από το τέλος και να αφήσει τον εαυτό του και τον MTerry, και να μην σε επικαλείται εν αγνοία σου.

ΑΝ συμφωνείς, τότε καλύτερα για όλους μας που ΔΕΝ τα είπαμε διότι ΔΕΝ θα είχαμε καλή συνάντηση Wink

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 20:01:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω με 1000 με στεβε

προσωπικα ισως ηταν το χειροτερο μερος που εχω παει ποτε διακοπες.
το μονο που μου εμεινε θετικο ηταν
το φαι σε ενα χωριο στο πουθενα (καλαμιτσι)

και το ξενοδοχειακι που εμεινα νυδρι που η γυναικα με πηρε 11 το βραδυ τη μερα που εφυγα να με ρωτησει αν εφτασα..........

οπως ειπε και ενας φιλος χαρακτηριστικα οταν πας διακοπες με ολο το αγρινιο (δεν εχω εγω κατι με το μερος) τι περιμενεις??????

υ.γ. επισης εδω και 1 μηνα κυνηγαω το τυπο που ειχα κλεισει δωματια στη πολη τα οποια ηταν τοσο αθλια που πηγα τα ειδα και εφυγα να μου επιστρεψει καποια απο τα χρηματα του δωματιου και συνεχεια δεν εχει χρονο να παει στη τραπεζα....
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 20:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντι να στραβωνετε προσπαθηστε να διορθωσετε οτι μπορειτε μεταφεροντας αυτα τα μηνυματα

η ποιοτητα του κοσμου που ειδα στη λευκαδα
η αντιμετωπιση των μαγαζοτορων
και το στυλ του νησιου που εχει αυτη τη στιγμη για καποιο σα και μενα που παει πρωτη φορα οδηγουν προς το ΜΗΔΕΝ

και επειδη στην ελλαδα του σημερα αυτες οι αρπακολες τελειωσαν αν συνεχιστει αυτη η νοοτροπια θα σβησει και το νησι και οι μονοι πυ θα ερχονται θα ειναι οι τοπικοιεκει γυρω μπουρτζοβλαχοι
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 20:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις απόψεις του volvos και του abaleo, δεν είδα να τις κάνει κανείς παράθεση ή σχολιασμό όμως... και είμαστε 3 στα 3 άτομα που πήγαμε και αποκομίσαμε τις χειρότερες εντυπώσεις φέτος.

volvos έγραψε:
οι μονοι πυ θα ερχονται θα ειναι οι τοπικοιεκει γυρω μπουρτζοβλαχοι
Όχι.

Θα συνεχίσουν να πηγαίνουν οι Ιταλοί (οι οποίοι νομίζουν ότι από το 1864 και μετά είναι ακόμα δικά τους), οι Σέρβοι, οι Βούλγαροι και οι Γερμανοί (ναι, το νησί είναι γεμάτο περισσότερο από αυτοκίνητα με τέτοιες πινακίδες, παρά με Ελληνικές, την περίοδο που πήγα). Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Παρ 03 Σεπ 2010, 20:42:03, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 20:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα σου ξαναπω οτι σου εκανε πλακα μην το συνεχιζεις .. να ξερεις οτι ο χαμος φετος στην λευκαδα εγινε απο τις 15-8 εως τις 30-8!!! δεν ξερω γιατι. ρε παιδια παντου γινεται πανικος στο full της σεζον κ δεν εξυπηρετουμαστε σωστα{λαθος αλλα γινεται}.. τις διακοπες σου οπως θες τις περνας Wink..αλλα ρε φιλε στειλε ενα πμ κ ρωτα ειχαμε να σου- σας προτεινουμε πολλα. ...οσο για το νυδρι που λες εγω παρολο που εχω κ σπιτι εκει αυγουστο δεν παω... αν κ παλι ερχοσουν αρχες ιουλιου που ειχατε ερθει κ με το club τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο κοντα σε αυτα που θυμοσουν... ρε μπας κ εισαι full καψουρης κ θελεις ολο ροματζαδα Laughing Laughing

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 20:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αντι να στραβωνετε προσπαθηστε να διορθωσετε οτι μπορειτε μεταφεροντας αυτα τα μηνυματα

η ποιοτητα του κοσμου που ειδα στη λευκαδα
η αντιμετωπιση των μαγαζοτορων
και το στυλ του νησιου που εχει αυτη τη στιγμη για καποιο σα και μενα που παει πρωτη φορα οδηγουν προς το ΜΗΔΕΝ

και επειδη στην ελλαδα του σημερα αυτες οι αρπακολες τελειωσαν αν συνεχιστει αυτη η νοοτροπια θα σβησει και το νησι και οι μονοι πυ θα ερχονται θα ειναι οι τοπικοιεκει γυρω μπουρτζοβλαχοι
δεν στραβωνει κανενας κ αν διαβασεις αυτα που γραφω θα καταλαβεις οτι σε καποια συμφωνω, τα ξερουμε τα κακα μας..ερχεσται τον αυγουστο κ μου λετε οτι εχει πολυ κοσμο!!! ελα ρε φιλε τωρα να εισαι ανετος.. υπαρχουν κακη επαγγελματιες παντου..ασχετο αλλα ουτε κ εσενα τα πμ δουλευουν ;εγω οταν πηγα ευβοια εστειλα ενα πμ στον βαγγο κ μου εδωσε πολλες πληροφοριες.

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 20:51:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

denlafkas έγραψε:
θα σου ξαναπω οτι σου εκανε πλακα μην το συνεχιζεις ..
Όχι, εσύ μην το συνεχίζεις να απαντάς εξ' ονόματος του!
denlafkas έγραψε:
ρε παιδια παντου γινεται πανικος στο full της σεζον κ δεν εξυπηρετουμαστε σωστα{λαθος αλλα γινεται}
Δεν είπαμε ότι δεν εξυπηρετηθήκαμε σωστά λόγω φόρτου εργασίας των καταστηματαρχών... αλλά λόγω υποδομής και νοοτροπίας!
denlafkas έγραψε:
αν κ παλι ερχοσουν αρχες ιουλιου που ειχατε ερθει κ με το club τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο κοντα σε αυτα που θυμοσουν...
Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω κατά πολύ, μέχρι να μου κάνεις σύγκριση με το τί θα έβλεπα πάλι αυτή την περίοδο που μου προτείνεις!
denlafkas έγραψε:
ρε μπας κ εισαι full καψουρης κ θελεις ολο ροματζαδα Laughing Laughing
Όχι, να ηρεμήσω ήθελα! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 13 από 15

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης