PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τοποθέτηση Cruise Contol
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιούλ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2011, 04:37:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
pasi έγραψε:
καλησπέρα φιλαράκι...θα ήταν ευκολο να μας γραψεις τις διασταστεις για τα κοψιματα του πλαστικου? επειδή εμενα μου λενε να παρω καινουριο πλαστικο και τους ειπα οτι θα το κοψω μονος μου. Αν μπορείς θέλω το υψος και το πλατος του κομματιου που πρεπει να αφαιρεσω... ευχαριστω
Έχει από την μέσα πλευρά το αυλάκι που είναι σαν οδηγός για να το κόψεις...

Πυρηνική φυσική το κάναμε το θέμα.. Rolling eyes

δεν έχει κανένα αυλάκι μεσα αλλα μαλλον έπεισα τον ηλεκτρολογο να το κανει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2011, 05:28:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει Απο την πίσω μεριά του πλαστικού!! Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2011, 10:38:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pasi έγραψε:
δεν έχει κανένα αυλάκι μεσα αλλα μαλλον έπεισα τον ηλεκτρολογο να το κανει...
Στο λέμε 3 άτομα, από τη μέσα μεριά έχει αυλάκι Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2011, 14:03:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και να μην έχει αυλάκι, σιγά την πυρηνική φυσική. Κόψε το στις ίδιες διαστάσεις με την τρύπα για το χειριστήριο του ραδιοφώνου.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2011, 15:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενταξει το αυλάκι δεν ειναι κατι...σήμερα πηγα και εβαλα και εγω σε peugeot 207 1.6 SP 2007'. Στην αρχή μου ελεγαν,παρολο που το τοποθετησαν, οτι δεν τους αφηνει να το εγκαταστησουν και μετα απο τηλεφωνηματα και προσπαθεια το βαλανε χειροκινητα(ετσι τουλαχιστον μου ειπαν) απο την ΒSI και το αναγνωρισε... το θεμα ειναι ομως οτι δεν λειτουργει καθως μου βγαζει παυλές. Τους τηλεφωνησα και μου ειπαν να παω αυριο να δουν μηπως πρεπει να το εγκαταστησουν και στον εγκεφαλο!! τελικα δεν ειναι κ τοσο ευκολο οσο ακουγεται ή δεν υπαρχει αρκετη γνωση απο καποιους..

Τιμή αντ. 6242Ζ9=71€
Τοποθ. =30€
Συνολο =101€

Εβαλα μονο cruise control
Επιστροφή στην κορυφή
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Σεπ 2011, 22:40:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απιστευτη ταλαιπωρια!!2 μερες και ακομα δεν καταφερανε να κανουν να δουλεψει το cruise control!εμφανιζει την ενδειξη οταν το γυρίζω απο off σε on αλλά όταν πατάω να μπει σε λειτουργεια αναβοσβήνουν οι παυλες! αν παρόλα αυτά παω με λιγότερα απο 40 χλμ και το ενεργοποιήσω μου βγαζει μηνυμα οτι η ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη για να ενεργοποιηθει!τι γινεται επιτελους??
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Σεπ 2011, 22:44:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνω από 50 ενεργοποιείται ρε φίλε... Rolling eyes

Ειλικρινά απορώ με την περίπτωση σου, όχι με του αυτοκινήτου σου, με την δική σου...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 04:11:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Πάνω από 50 ενεργοποιείται ρε φίλε... Rolling eyes

Ειλικρινά απορώ με την περίπτωση σου, όχι με του αυτοκινήτου σου, με την δική σου...

ναι ρε φιλαράκι το ξέρω! το έχω φτάσει και 140χλμ και δεν δούλεψε απλά θέλω να πω ότι αφού πατάω το κουμπί όταν είμαι κάτω από 40χλμ και μου βγάζει ειδοποίηση πάει να πει ότι επικοινωνία υπάρχει μεταξύ του ανταλ. και του εγκέφαλου άρα γιατί δεν δουλεύει? στο συνεργείο δυσκολεύονται να το περάσουν στον εγκεφαλο, μονο στο ΒSI έχει μπει κανονικά μου είπαν.
Επιστροφή στην κορυφή
Mitsaras... (Δημητρης)
Μέλος
Μέλος

207 rallye 6speed

Ένταξη: 17 Ιούν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 08:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην καλημερα !!! Εχω ενα rallye του 2011 και θελω να βαλω το cruise control χωρις τον περιοριστη ταχυτητας , υπαρχει περιπτωση να το καταφερει καμια αντιπροσωπεια γιατι απο οτι βλεπω ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν διαφορα προβληματακια ! Εχετε να μου προτεινετε καμια αντιπροσωπεια που να ξερουν τι τους γινετε και να το εχουν ξανα κανει ??
Ευχαριστω , Δημητρης

Υ.γ Δεν ειναι καιρος να πεταμε κατοσταρικα χωρις αποτελεσμα...!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 12:59:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mitsaras... έγραψε:
Καταρχην καλημερα !!! Εχω ενα rallye του 2011 και θελω να βαλω το cruise control χωρις τον περιοριστη ταχυτητας , υπαρχει περιπτωση να το καταφερει καμια αντιπροσωπεια γιατι απο οτι βλεπω ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν διαφορα προβληματακια ! Εχετε να μου προτεινετε καμια αντιπροσωπεια που να ξερουν τι τους γινετε και να το εχουν ξανα κανει ??
Ευχαριστω , Δημητρης

O μονος που εχει προβλημα ειναι ο πιο πανω απο σενα που χει γραψει...
Επιστροφή στην κορυφή
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 13:11:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Mitsaras... έγραψε:
Ευχαριστω , Δημητρης

O μονος που εχει προβλημα ειναι ο πιο πανω απο σενα που χει γραψει...

θα συμφωνησω και εγω οσο και να με στεναχωρει!!τη Δευτερα θα το παω παλι μεσα για να προσπαθησουν και παλι να του κανουν εγκατασταση στην ECU.. Sad η δικη μου συμβουλη....? πηγαινε στα κεντρικα να το βαλεις που θα ξερουν σιγουρα και οχι σε καποιο συνεργειο το οποιο μπορει κα να μην εχει ξαναβαλει για να μην παθεις οτι κ εγω!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 23:36:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pasi, Δεν αλλάζεις συνεργείο λέω εγώ; Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Σεπ 2011, 01:00:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εύκολο να το λες αλλά δύσκολο να το κάνεις όταν έχεις ήδη πληρώσει τα 100€!!τα τελευταία νέα είναι ότι μου είπαν πως μπορεί κ να μην το δεχεται.. δεν το δέχονται λένε όλα τα αυτοκίνητα! Έλεος !να πω ότι έχω κανέναν «δεινόσαυρο» το καταλαβαίνω αλλά ένα Peugeot 207 του 2007 έχω!! Δευτέρα θα μιλήσουν με Γαλλία για να δουν τι μπορεί να γίνει οπότε τρίτη θα σας πω τα νεότερα! ...αρα καταλαβαίνεις πως δεν είναι ουτε περίπτωση του αυτοκινήτου μου αλλά ούτε περίπτωση δική μου οπως μου ειχες γράψει πιο πάνω!είναι "περίπτωση" συνεργείου..... Mad
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Σεπ 2011, 10:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε, μήπως, λέω μήπως, έχεις κανένα πρόβλημα με το πλεξουδάκι του φρένου -όπως και πολλοί εδώ μέσα- και γι'αυτό δε λειτουργεί το cruise?

υγ : Για να λειτουργήσει πρέπει να είσαι με περισσότερα από 40km/h και με 4η ή 5η, το ξέρεις φαντάζομαι.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Σεπ 2011, 11:19:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Βρε, μήπως, λέω μήπως, έχεις κανένα πρόβλημα με το πλεξουδάκι του φρένου -όπως και πολλοί εδώ μέσα- και γι'αυτό δε λειτουργεί το cruise?

υγ : Για να λειτουργήσει πρέπει να είσαι με περισσότερα από 40km/h και με 4η ή 5η, το ξέρεις φαντάζομαι.

αν ειναι 2007 ανετα...brake system fault
Επιστροφή στην κορυφή
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Σεπ 2011, 12:38:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδή έχω διαβάζει τα πάντα απο όσα λετε εδω μέσα τους το ειπα και αυτο και μου ειπαν οτι εβαλαν ενα εξτρα πλεξουδακι στο φρενο,αλλα κ παλι τιποτα!τωρα δεν ξερω αν πρεπει να βγαλουν το ηδη υπαρχον και να βαλουν αλλο ή αν επρεπε να προσθαισουν ενα ακομα οπως εκαναν...παντως ειναι τραγικο να τους λεω εγω τι πρεπει να κανουν κ τι εχω διαβασει!!νομιζω??
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Σεπ 2011, 15:24:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πράγματι, η ιδέα είναι ότι πηγαίνεις στο συνεργείο για να κάνουν τη δουλεια που τους ζητάς, μιας και αυτοί είναι οι ειδικοί.

Αν είναι να αρχίσεις να τους λες τί πρέπει να κάνουν τότε αλλάζει η συμφωνία.
Ταπεινή μου γνώμη, βρες κάποιον που να το έχει ξανακάνει γιατί όλη η διαδικασία της ενεργοποίησης δεν διαρκεί πάνω από 10 λεπτά μαζί με τις δοκιμές.

Αν κάτι πηγαίνει στραβά, μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά θα φανεί.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Σεπ 2011, 20:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Πράγματι, η ιδέα είναι ότι πηγαίνεις στο συνεργείο για να κάνουν τη δουλεια που τους ζητάς, μιας και αυτοί είναι οι ειδικοί.

Αν είναι να αρχίσεις να τους λες τί πρέπει να κάνουν τότε αλλάζει η συμφωνία.
Ταπεινή μου γνώμη, βρες κάποιον που να το έχει ξανακάνει γιατί όλη η διαδικασία της ενεργοποίησης δεν διαρκεί πάνω από 10 λεπτά μαζί με τις δοκιμές.

Αν κάτι πηγαίνει στραβά, μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά θα φανεί.

τραγικο να πληρωνεις εργατο ωρες επισημου σερβις και να τους λες εσυ τι θα κοιταξουν..και σε αμαξι που μετραει ηδη 4 χρονια στην αγορα
Επιστροφή στην κορυφή
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2011, 20:17:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν καποιος το εχει βαλει σε peugeot 207 ας μου πει που ωστε να δεν βγαλω ακρη αυριο να το παρω και να σηκωθω να φυγω για παω στο ιδιο συναργειο να το προγραμματισουν και για να ησυχασω! ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
Mitsaras... (Δημητρης)
Μέλος
Μέλος

207 rallye 6speed

Ένταξη: 17 Ιούν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 13:55:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα πηγα σε μια αντιπροσωπεια εδω στα νοτια της αττικης για να ρωτησω τα σχετικα για το cruise control και να το παραγγειλω ! Μιλησα με τον ηλεκτρολογο ο οποιος ηταν πολυ καλος και φαινοταν οτι ηξερε τι γινετε και μου ειπε οτι το εχει ξανα κανει και να μην ανυσηχω... Μου λεει γυρω στα 70 εχει το ανταλλακτικο χωρις την εργασια ! Παμε στον 'υπευθυνο ' για να μας πει τιμη για την εργασια και μου λεει 60 ευρω !!!????!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
Του λεω καλημερα και φευγω Cool ! Την παλευουνε ???? 60 ευρω ???? Για τ πολυ μιση ωρα ...?? Κριμα γιατι επεσα σε καλο ηλεκτρολογο και μ@@@@α υπευθυνο.. Exclamation Αν ξερετε καμια καλη αντιπροσωπεια για να παω θα με βοηθουσατε παρα πολυ, κατα προτιμηση νοτια ! Ευχαριστω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Επόμενη
Σελίδα 13 από 14

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης