PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πλύσιμο αυτοκινήτου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2008, 01:37:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο εμενα γιατι μου φαινετε οτι ειναι διαφημιση?

Αν δεν ειναι τοτε sorry Embarassed

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gusteg (antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

citroen saxo 1.6 vts peugeot 106 1.1 xn

Ένταξη: 18 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Σεπ 2008, 16:17:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαφημιση? απλα ειναι ενα φορουμ που βρηκα πριν λιγο καιρο και μου εχει φανει ιδιαιτερα χρησιμο, καθως εχει πληροφορίες που, ενω ασχολουμαι χρόνια με το αυτοκινητο, δεν τις ηξερα.
αν θεωρείται οτι υπαρχει καποιου ειδους διαφημιση ή απλα σας ενοχλει να το σβησω.

citroen saxo 1.6 vts
peugeot 106 1.1 xn
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Σεπ 2008, 16:24:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gusteg έγραψε:
διαφημιση? απλα ειναι ενα φορουμ που βρηκα πριν λιγο καιρο και μου εχει φανει ιδιαιτερα χρησιμο, καθως εχει πληροφορίες που, ενω ασχολουμαι χρόνια με το αυτοκινητο, δεν τις ηξερα.
αν θεωρείται οτι υπαρχει καποιου ειδους διαφημιση ή απλα σας ενοχλει να το σβησω.

Αστον φίλε τον ath7, μην τον ακούς.
Βλάκας είναι.

Μια χαρά έκανες και μας το πόσταρες. Ευχαριστούμε. Wink

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2009, 21:42:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια, σε λιγεσς μερες κλείνει 1 χρονο το αυτοκινητο απο την αγορα. Θέλω καθότι και κόκκινο στο χρώμα να βάλω κατι για προστασία πιο πολυ απο τον ήλιο.
1ον: Επιτρέπεται να βάλω κατι πάνω στο χρώμα τόσο νωρις
2ον: το ξέρει κανείς αυτό??? http://www.telestarshop.gr/product.asp?pid=87&cid=13&sid=29&colID=&cmd=&searchstr=

Ευχαριστω..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Σελίδα 12 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης