Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 02:18:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συγνωμη που βγαινω εκτος θεματος.Οταν πηγα να παρω το μπλοκε μιλησα με τον μακη.Εχετε υποψην σας οτι καποιοι ανθρωποι απο εδω μεσα κοπιαζουν για να παρουμε καποια πραγματα πακετο με εγγυημενη αποδοση και πρσιτη τιμη!Εγω ειχα λυσσαξει να βαλω εκκεντροφορους απο ραλλυ, βλεπετε να κανω τιποτα?Περιμενετε!Το καλο πραγμα αργει να γινει!Μπλοκε μπορουσα να ειχα βαλει μεσα σε τρεις μερες απο τον μπουμπη π.χ, ομως περιμενα και καναμε την παραγγελια και αυτο που ηρθε μονο αγκαλια του δεν κοιμαμαι!και σε καμια περιπτωση δεν μετανιωνω για το χρονο που περιμενα!
)παρακαλω τους υπευθυνους οποτε το κρινουν σκοπιμο να σβησουν αυτο το ποστ για να μεινει το τοπικ τακτοποιημενο!)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kaisaras96 (Κωστας) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 282 Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 02:09:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν καιγεται κι ο κωλος μου να πειραξω το αμαξι και μαλλον δεν θα το κανω αν δεν βγαλει κατι καλο το κλαμπ,απλα στο φορουμ παιζει πολυ μυστικοπαθια,απο κοντα ολο και κατι ξεφευγει.
Εμενα ενα κιτακι εκκεντροφορους προγραμμα ΧΩΡΙΣ ΡΟΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ(?)και οτι αλλο χρειαζεται δεν θα με χαλαγε καθολου.Μπορειτε να με πειτε περιεργο αλλα εγω μοτερ θα ανοιγα πολυ δυσκολα χωρις να υπαρχει βλαβη.Αλλωστε τα λεφτα της ροικης ειναι παρα πολλα και πιθανοτατα κοροιδιστικα.
Βασικα η λυση των εκκεντροφορων χωρις προγραμμα παντα μου αρεσε αλλα με αυτα που ακουω εδω για αποκριση γκαζιου και χαρτες πεταλουδας φαινονται ωραια....αν αποδειχθουν αληθινα οπως με το χταποδακι του ραλλυε....θελω κι εγω προγραμμα...
Να λετε κανα νεο και απο μονοι σας στο φορουμ για το θεμα των εκκεντροφορων....τουλαχιστον για μας που δεν μπορουμε να ερθουμε στο στεκι...ετσι για να μας κρατατε στην πορωση... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 22:18:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μιας και εχω τους εκκεντροφορους απο 106 πεταμενους στο υπογειο (ελπιζω να μην κανω τοσους μηνες να τους βαλω οπως με τη πεζο σπορτ που ειχα πεταμενη στο ιδιο σημειο) θελω να ρωτησω τα εξης.
α. γιατι να κανω ροικη? τοσα χρονια ακουγα οτι το καπακι του 206 ειναι τοπ κλπ κλπ κλπ . αρα? κατεβασμα δε κανω με καμια παναγια.
αλλα και ροικη μου φαινεται περιττη για ενα σετ εκκεντροφορους απο 106.για νιουμαν ναι ισως ηθελε.
β.η ρυθμιση ειναι τοσο δυσκολη οσο λενε?
γ. ποσο να υπολογισω για το α και ποσο για το β σε κοστος?
ακουσα μια τιμη 300 για α και 300 για β και μου επεσαν τα αυτια!
αν ειναι να θελω 600 +500 προγραμμα ρε παιδια =1100
και 200εκκεντροφοροι και 900εξατμιση κομπλε
φτασαμε το 2200 βαλε και κατι ψηλα (π.χ φιλτρο λαδιου απο 106)
αμεσως να το 2500αρακι
μηπως να κανω υπομονη να παω σε ενα 2.0 με be σαζμαν κιολας  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kaisaras96 (Κωστας) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 282 Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 03:29:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για ρυθμιση-τοποθετηση δεν θα χρειαστεις πανω απο 100 ευρω...ακομα και στον γνωστο μαστορα.....(οι τιμες που αναφερω ειναι αυτες που μου ειπε για εμενα σε σχετικη ερωτηση)..αλλα θα χρειαστεις τα γραναζια του ραλλυε... Οποτε με καινουργια ισως φτασεις τα 300(90 ευρω το ενα νομιζω)
Για ροικη,ο γνωστος... δινει τιμη κομπλε 750,αλλα κατ εμενα ειναι αμαρτια να σφαξεις καινουργιο μοτερ...
Οσο για προγραμμα ρωτα νομιζω η τιμη ειναι μικροτερη....
Το χταποδι εχει πιο πολυ φασαρια και στην αθηνα θα σου παει σχεδον τα διπλα απο οσα μου εφυγαν εμενα στην Πατρα (350 με αγορα τοποθετηση,αλλαγη σωληνας και μετεχειρο καταλυτη)ΑΑΑΑΑΑΑ και ΒΓΑΖΩ ΚΑΡΤΑ και ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΦΑΛΜΑΤΑ
Το φιλτρο ραλλυε εχει 7-10 ευρω και η κουφια βιδα που το συνδεει απο πεζο εχει 2 ευρω.Τωρα για την προεκταση του 2 λαμδα εξαρταται που θα πεσεις πανω απο 20-30 ευρω με τα μεταχειρισμενα καλωδια και τοποθετηση ειναι κλεψιμο πιστευω....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 09:27:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | .....μηπως να κανω υπομονη να παω σε ενα 2.0 με be σαζμαν κιολας  |
Μήπως.....
Ακόμα και 2000€ να πάει και όχι 2500€.... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 09:51:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|