PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rc περιεργο κροταλισμα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2011, 19:40:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
ironman02 έγραψε:
Μήπως έχει βγεί εντελώς off topic το θέμα? Very happy

είναι από τις σπάνιες φόρες...μην πω η μοναδική...που έχει νόημα ...υπάρχουν σοβαρές απόψεις,ιδέες και συζήτηση ..αν και off topic...πράγμα που δεν γίνετε σε κανένα άλλο off topic

Συμφωνώ, αλλά θα μπορούσε να μεταφερθεί σε ένα άλλο θέμα απλά το "δεύτερο topic" . Να μπορεί και κάποιος να βρεί αυτά που λέγονται για δοχείο αναθυμιάσεων κτλ, γιατί από το "207 rc περίεργο κροτάλισμα" σιγά μην φανταστεί ότι υπάρχουν και πληροφορίες για δοχείο αναθυμιάσεων.. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2011, 20:10:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefter1s RC έγραψε:
giannis27 έγραψε:
ελπίζω να άλλαξες λάδια !κ αν δεν άλλαξες άλλαξε τα γρήγορα! Exclamation Exclamation
αυτός ο καθαρισμός γίνεται πριν το σέρβις αμέσως μετά άντε το πολύ 100χλμ πρέπει να αλλαχθούν τα λάδια.

seafoam που βρήκες?εγώ είχα βρει έναν πωλητή από Αγγλία αλλά δεν τα στέλνει Ελλάδα.

Γιαννη γιατι το λες αυτο? στις οδηγιες δεν αναφερει τιποτα για αλλαγη λαδιων..

Εκτός απ το ότι δεν το αναφέρει, δεν δέχομαι οτι μπορεί απο το σύστημα εισαγωγής και το θάλαμο καύσης να περάσει το καθαριστικό ή οτιδήποτε άλλο στα λάδια, σε διάστημα ενός λεπτού που διαρκεί ο καθαρισμός...

Συν το οτι τα λάδια τα άλλαξα πριν 500κμ κ τα λυπάμαι Whistling

android έγραψε:
ironman02 έγραψε:
Μήπως έχει βγεί εντελώς off topic το θέμα? Very happy

είναι από τις σπάνιες φόρες...μην πω η μοναδική...που έχει νόημα ...υπάρχουν σοβαρές απόψεις,ιδέες και συζήτηση ..αν και off topic...πράγμα που δεν γίνετε σε κανένα άλλο off topic

+1000
Το θέμα είναι σοβαρό, αφορά πολλούς και θα έπερεπε ήδη να έχει γίνει η μεταφορά (το έχω ήδη ζητήσει στις αρχές των off topic). Κακώς ίσως αναπτύχθηκε εδω, αλλα έτσι θα συνεχίζεται αναγκαστικά εδώ...
Παρακαλούνται οι mods για την τράμπα! Very happy

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2011, 21:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες, μετά από την εκτενή παρουσίαση του Γιάννη και τη συζήτηση που είχαμε για τις τάπες, τις έβαλα κι εγώ σήμερα στο δικό μου.

Από τη σωλήνα αναθυμιάσεων του ψευτοκάπακου που πηγαίνει στην πολλαπλή εισαγωγής βγήκε λάδι και μάλιστα χρώματος ξανθού!

Υποψιάζομαι ότι θα υπάρξει σαφής βελτίωση με τις ταπωμένες πίσω αναθυμιάσεις, μένει να δω τώρα πόσο λάδι θα βγαίνει από μπροστά...

Πάντως στην ψυχρή εκκίνηση το αυτοκίνητο μου φάνηκε σταθερότερο και πιο ήρεμο καθώς ανέβαζε στροφές, όπως και όταν έπεσε στη συνέχεια.
Περισσότερες εντυπώσεις θα σας πω μόλις το κάνω και καμια βόλτα (το ανέβαλα λόγω βροχής).

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 09:36:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 απο οσα ξερω και μπορω να φανταστω ο giannis27
εχει δικιο γιατι αυτο το καθαριστικο εινα κατι σαν διαλιτικο οκ?
εκτος του οτι μπηκε στο θαλαμο καυσης περασε και απο τις βαλβιδες εισαγωγης
ε εκει περνανε λαδια
αρα αναμειχθηκε με τα λαδια(λιγο αλλα ειναι γεγονος)
οπως και μεσα στους κυλινδρους
περναει μια μικρη αλλα υπαρκτη ποσοτητα κατω απο τα ελατηρια

αρα αφου ειναι κατι σαν διαλιτικο οσο να ναι επιρρεασε τα λαδια
λιγο -πολυ δεν ξερω
αλλα σαν αποψη στεκει
γνωμη μου παντα
τωρα δεν ξερω αν πρεπει να ξαναλλαξεις λαδια Confused
ασ πει και κανενας πιο ειδικος Whistling

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 10:12:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Παίδες, μετά από την εκτενή παρουσίαση του Γιάννη και τη συζήτηση που είχαμε για τις τάπες, τις έβαλα κι εγώ σήμερα στο δικό μου.

Από τη σωλήνα αναθυμιάσεων του ψευτοκάπακου που πηγαίνει στην πολλαπλή εισαγωγής βγήκε λάδι και μάλιστα χρώματος ξανθού!

Υποψιάζομαι ότι θα υπάρξει σαφής βελτίωση με τις ταπωμένες πίσω αναθυμιάσεις, μένει να δω τώρα πόσο λάδι θα βγαίνει από μπροστά...

Πάντως στην ψυχρή εκκίνηση το αυτοκίνητο μου φάνηκε σταθερότερο και πιο ήρεμο καθώς ανέβαζε στροφές, όπως και όταν έπεσε στη συνέχεια.
Περισσότερες εντυπώσεις θα σας πω μόλις το κάνω και καμια βόλτα (το ανέβαλα λόγω βροχής).

Να ρωτήσω και γώ κάτι (μπορεί να είναι και άκυρο βέβαια);
Η μπροστά σωλήνα των αναθυμιάσεων παρέμεινε ώς είχε γυρισμένη μέσα στην εισαγωγή;
Εάν ναί, δέν 'φοβάσαι' μήν τραβάει πολύ λαδίλα από το ψευτοκάπακο λόγω υποπιέσεων;
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 10:24:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
+1000
Το θέμα είναι σοβαρό, αφορά πολλούς και θα έπερεπε ήδη να έχει γίνει η μεταφορά (το έχω ήδη ζητήσει στις αρχές των off topic). Κακώς ίσως αναπτύχθηκε εδω, αλλα έτσι θα συνεχίζεται αναγκαστικά εδώ...

απο ποιο ποστ και μετα και με τι τιτλο?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 10:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
makis106 έγραψε:
+1000

Ίσως από το πρώτο post του giannis27 στη σελ. 6; Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 11:37:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
salex έγραψε:

Η μπροστά σωλήνα των αναθυμιάσεων παρέμεινε ώς είχε γυρισμένη μέσα στην εισαγωγή;
Εάν ναί, δέν 'φοβάσαι' μήν τραβάει πολύ λαδίλα από το ψευτοκάπακο λόγω υποπιέσεων;

ακριβως αυτο κανεις...βγαζεις ολη την λαδιλα απο την μια σωληνα...γι αυτο θελει δοχειο αναθυμιασεων και μετα στην εισαγωγη
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 17:44:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όντως το κάναμε πόρνη το τοπικ αλλά τουλάχιστον είναι για καλό σκοπό κ από ότι βλέπω είναι πάρα πολύ δύσκολο να καθαρίσει το τόπικ από την στιγμή που π.χ. σε ένα ποστ να υπάρχουν αναφορές για τρία σοβαρά προβλήματα,άρα το να καθαρίσει το τοπικ κ να μεταφερθούν τα ποστ σε καινούργια η υπάρχοντα τόπικ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο.

σχετικά με το seafoam,σε ξένα φόρουμ λένε ότι αυτός ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται λίγο πριν το σέρβις για τον λόγο που πολύ σωστά είπε ο alexandros 207 Rallye ,βάζεις το καθαριστικό κ σβήνεις τον κινητήρα το καθαριστικό περνάει από την εισαγωγή στις βαλβίδες εισαγωγής στον χώρο καύσης κ ένα μέρος του περνάει από τις βαλβίδες εξαγωγής μέχρι να σβήσεις τον κινητήρα ,το κυρίως όμως καθαριστικό μένει μέσα στον χώρο καύσης από εκεί ένα μικρό μέρος του περνάει μέσα από τα ελατήρια(καθαρίζει κ τα ελατήρια) κ καταλήγει στο κάρτερ.
εμένα πάντως η γνώμη μου είναι να τα αλλάξεις μην τσιγκουνεύεσαι τα 60€

those who can Do
those who can't teach or that they think..............

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannis27 στις Παρ 01 Απρ 2011, 19:19:09, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 17:48:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Πολύ εύστοχη ερώτηση Σάκη, το ίδιο αναρωτιόμουν κι εγω.

Για αυτό, άφησα την μπροστινή σωλήνα αναθυμιάσεων ελεύθερη δίπλα στη φιλτροχοάνη μου - δηλαδή εκτός εισαγωγής (πριν την τουρμπινα).

Επειδή έχω κατασκευάσει θερμοασπίδα από την κάτω πλευρά της φιλτροχοάνης, ανάμεσα στο ψυγείο και τη μπαταρία ώστε να μη τραβάει ζεστό αέρα από το βεντιλατέρ, όλες οι αναθυμιάσεις πέφτουν στη θερμοασπίδα και φαίνονται.

Το αποτέλεσμα: Σήμερα έκανα περίπου 50 χλμ με πολλά ενδιάμεσα πατήματα γιατί αναρωτιόμουν κι εγώ πόση λαδίλα βγαίνει. Βλέπετε λόγω χιλιομέτρων και πίεσης (στο 1.4 σταθερά περίπου), φανταζόμουν ότι θα έχει κάμποση.

Τελικά η λαδίλα που βγήκε ήταν λίγες σταγόνες. Καμία σχέση με αυτά που περίμενα, αλλά από την άλλη πλευρά, δεν τα έριξα στην τουρμπίνα.

Ως παραπροιόν το μηχανοστάσιο μυρίζει λιγάκι λαδίλα, όμως δεν φτάνει η μυρωδιά στην καμπίνα. Πιστεύω όμως ότι και στην αγελάδα να ρίχναμε τις μπροστινές αναθυμιάσεις, δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολύ το λάδι που ξεφεύγει από εκεί.

Τη δουλειά μάλλον μας την έκανε ως τώρα το πίσω σωληνάκι αναθυμιάσεων.

Αυτές οι τάπες της Peugeot είναι απίθανες - εφαρμόζουν τέλεια. Επειδή έχουν αρκετό πάχος, μπορεί να μπει μαστός για μπαρόμετρο χωρίς να χρειάζεται να αγοράσει κανείς το boost spacer της ATP ή της ALTA! Κάνει τη δουλειά σου με 5Ε αντί για 80Ε!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 18:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρα το τοπικ μενει ως εχει

για πειτε ενα νεο τιτλο να του δωσουμε

για να βοηθαει καποιον στην Αναζητηση

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 18:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρμένο απο το ΟΥΚ: "Ρουφιόλαααααα" Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 19:22:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενική συζήτηση προβλημάτων ΤΗΡ κινητήρων. Question

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 16:18:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
makis106 απο οσα ξερω και μπορω να φανταστω ο giannis27
εχει δικιο γιατι αυτο το καθαριστικο εινα κατι σαν διαλιτικο οκ?
εκτος του οτι μπηκε στο θαλαμο καυσης περασε και απο τις βαλβιδες εισαγωγης
ε εκει περνανε λαδια
αρα αναμειχθηκε με τα λαδια(λιγο αλλα ειναι γεγονος)
οπως και μεσα στους κυλινδρους
περναει μια μικρη αλλα υπαρκτη ποσοτητα κατω απο τα ελατηρια

αρα αφου ειναι κατι σαν διαλιτικο οσο να ναι επιρρεασε τα λαδια
λιγο -πολυ δεν ξερω
αλλα σαν αποψη στεκει
γνωμη μου παντα
τωρα δεν ξερω αν πρεπει να ξαναλλαξεις λαδια Confused
ασ πει και κανενας πιο ειδικος Whistling

Όλα αυτά μπορούν να ισχύουν, αλλα όχι σε βαθμο που θα με έκαναν να ανησυχώ.
Και επειδή το αναλύουμε, απο τους οδηγούς των βαλβίδων, λόγω υποπίεσης υπάρχει η τάση να έρχονται λάδια προς την εισαγωγή και όχι το αντίστροφο.
Το ίδιο ισχύει και στους κυλίνδρους. Και γενικά δεν με ανησυχεί κάτι απ' αυτά εκτός κ αν έβλεπα καποια τέτοια οδηγία...

MEMsound έγραψε:
makis106 έγραψε:
+1000

Μάνθο νομίζω απο δω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=423195#423195 και κάτω, θα μπορούσαν να φύγουν για καινoύργιο topic, με πιθανό τιτλο πχ. 207-ΤΗΡ προβλήματα με αναθυμιάσεις και αντιμετώπιση...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2011, 20:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κουίζ της βραδιάς ποιος ξέρει τι είναι αυτό το σωληνάκι?
για να μην σας παιδεύω βρίσκεται γαντζωμένο πάνω στον δείκτη του λαδιού.

όποιος καταλάβει τι είναι κ ποια είναι η λειτουργία του θα έχει λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν τα αμαξάκια μας!

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2011, 00:46:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχω δει και εγώ, βασικά είναι πολυ κοντα στο δυναμό. Μήπως είναι κάτι σαν αισθητήρας??? θερμοκρασίας???
Για πες...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2011, 01:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=429298#429298

θα κλάψεις μόλις δεις τι είναι κ ποια η δουλειά του! Laughing

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2011, 11:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα πήρα και γω τις τάπες. Αν ταπώσουμε τις πίσω και βάλουμε ένα δοχείο αναθυμιάσεων για μπροστά θα είναι οκ ή θα πρέπει και η πίσω να πηγαίνει στο δοχείο αναθυμιάσεων όπως έκανε ο Γιάννης?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2011, 14:07:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίταξε, αρχικά κ εγω έτσι το χα σκεφτει, να πάρω και απ τις δύο με ταφ, αλλα δε ξέρω σε τι μπορει να οφελήσει, καθώς στο τέλος απο μια θα βγούνε και οι δυο πάλι, οπότε τι κερδιζεις...
Για να αποφύγω και τις πολλες σωληνωσεις, καθώς δεν υπάρχει χώρος, θα την ταπώσω την πίσω και θα πάρω μόνο απ την μπροστά, το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να ειναι αρκετα μεγάλες οι διατομες του σωλήνα και των διόδων του δοχείου...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2011, 14:33:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι και γω εκεί κολλαω επειδή έχω το φιλτροκουτι πάνω και το δοχείο θα μπει κάτω από την σκούπα οπότε αν είναι να κουμπώσουμε και πίσω για αναθυμιάσεις θα έχουμε πολλές σωλήνες. Η διατομή των διόδων είναι 15mm.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Επόμενη
Σελίδα 12 από 13

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης