Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2003, 18:23:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Ναι ρε το είδαμε και το βαρέλι που έφερες και γέμισε τα καρτ μας με τσίπουρα!
Γι'αυτό πηγαίναμε σαν ζαλισμένα!
Αμα σε ξαναφήσω να βάλεις το χεράκι σου στα αθλητικά...
Ξουτ! Στα Ασμπέτε σου και γρήγορα! |
Όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό ντοκουμέντο μόνο το δικό μου γεμίστηκε με μαγικό υγρό.
Από αύριο ξεκινάτε όλοι οι στροφάκηδες, προπόνηση. Εάν με θέλετε στην ομάδα σας, πρέπει να έχετε και άριστες επιδόσεις. Για τους υπόλοιπους στροφάκηδες μιλάω πάντα, όχι για τον εαυτό μου και τον Ady βέβαια.
Εσείς θα λιώνεται στην προπόνηση και εγώ και ο Ady θα πίνουμε cocktails στην σκιά. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lord Cypher Μέλος

206 QS
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 187 Τόπος: Το Στέκι του Πετράν
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2003, 18:51:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να μαι και εγώ λίγο πριν την αναχώρηση για νότιες περιοχές με άλλα μέλη του club
Και από εμένα συγχαρητήρια για την οργάνωση, Τάσο και όσοι ακόμα τρέξατε για αυτό το event είσαστε τρομεροί
Όσο για το φανερότατο σαμποτάρισμα που μου κάνατε για να μην κερδίσουν οι Κάγκουρες άλλη μία θέση στον ήλιο σας λέω ότι "I'LL BE BACK "
Το βρωμό - 8 δεν πήγαινε ούτε με πανί, ούτε καν με τα κουπιά που του έβαλα στον αγώνα (Πέσ' τα ρε Άρη ). Απόδειξη ότι όταν με πέρασε ο Τάσος ήμουν κολλητά πίσω του στις στροφές και μετά.....
Οικοπεδάκι με θέα αγόρασα (σχεδόν τουλάχιστον), αλλά ποιος ξεπληρώνει το δάνειο τώρα
Άντε και σε επόμενες τέτοιες συναντήσεις
Για άλλη μια φορά χάρηκα που γνώρισα και καινούριο κόσμο (alemao, racing girl, gatony) και ξαναείδα όλους τους υπόλοιπους.
Υ.Γ. Στην επιστροφή ένα Punto αποφάσισε να γίνει Κάγκουρας και στην εθνική στο ύψος του Γαλαξία στο ρεύμα προς Πειραιά είπε να αλλάξει λωρίδα χτυπόντας στο διαχωριστικό τσιμέντο ,σπάζοντας τα κάγκελα και πέφτοντας στο αντίθετο ρεύμα με τον ουρανό προς τα κάτω ,αφού έκανε 2-3 τούμπες... Μακριά από εμάς παιδιά... Please προσέχετε όπου και αν πάτε... 
Remember... No Obstacles... Only Challenges... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2003, 21:48:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να μαι και εγω!!!! Μετα απο μια εκπληκτικη βραδια με τα Cart να μην ισιωνουν με τιποτα , ενα πραγμα εχω να πω:[size=18]VIVE LE CLUB!!!
Καταπληκτικοι ολοι! Ο Gatony μας εστειλε ολους αδιαβαστους.
ενω ο 206mike απεδειξε γιατι ειναι ο αρχικαγκουρας της υποθεσης 1.90 και εγραφε 35αρια! Τεσπα.
Εμενα να πω την πικρη αληθεια μου αρεσε το στροφαρισμα του Judger, σταθερος - γρηγορος και σε καθε γυρω ολο και καλυτερος!(Ευγε ΚΑΓΚΟΥΡΑ)
Τωρα σχετικα με τους στροφακηδες ενα εχω να πω ........
Αφηστε τους δρομους και μπειτε σ' υπονομους!!![/size]
Ααααχ δεν πειραζει ρε παιδια την επομενη φορα θα τα πατε καλυτερα.. χεχεχε . Αντε επιστροφη στη φυση τωρα.
Περα απο την πλακα καλοι ηταν αλλα σε γενικες γραμμες το προβλημα ηταν οτι η φυση μαλλον τους εχει ανοιξει την ορεξη....
Τελος ενα ΜΠΡΑΒΟ στους Οργανωτες για το τρεξιμο τους.
Κeep up the good work! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2003, 22:49:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδες δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω μαζι σας , λογω σοβαρων προβληματων υγειας στην οικογενεια.
ελπιζω να μπορεσω καποια αλλη φορα.
Αρχιζω να υποψιαζομαι οτι κατι τρεχει και καποιες αορατες δυναμεις με κρατουν μακρια σας.
η ατυχια τον τελευταιο καιρο δεν παιζεται με τιποτα! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2003, 00:16:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ελπιζω ολα να ειναι ΟΚ με τους δικους σου.. αυτο ειναι που μετραει βασικα.. Τωρα οσο για την ατυχια, ε στατιστικα να το παρεις δεν γινεται να συνεχιστει αλλο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gatony Μόλις έγραψα

106 Rallye '01
Ένταξη: 05 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 12
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2003, 03:07:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alemao έγραψε: | gatony έγραψε: | alemao έγραψε: | εεεεεεεεεεεε και εγω ημουν στην πιστααααααααα  |
Μπράβο (έχεις δίκιο τώρα τελευταία ξεχνάω(νόσος Αλτσχάιμερ γαρ)) και εσύ είασι που ....σου πήρα το καρτ(23) στον Αγώνα...σωσταά.(sorry πάντως για την αλλαγή του καρτ,ανώτερες δυνάμεις το θελήσανε)  |
οχι οχι λαθος κανεις, εγω ειχα το 20 κανονικα, αλλουνου πηρες το καρτ
ειχα την μπλουζα της barcelona (για να θυμηθεις)
απλα εγω ειχα μεινει πισω για να το σβουριξω (βρε να μην εχουν χειροφρενο ) |
Συγνώμη για το μπέρδεμα,σαφώς και σε θυμάμαι και εσένα και τον poisoner αλλά πρώτη φορά σας έβλεπα και έχω μπερδέψει τα nicks με τα πρόσωπα(κουλουβάχατα τα έχω κάνει στο μυαλό μου)
Μέχρι να σας μάθω θααααα......μιλάω γενικά και αόριστα,γιατί θα ξαναγίνω ρεζίλι 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2003, 22:43:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχώς τώρα ξεμπέρδεψα με τα τρεχάματα, και έχασα το kart event
Όμως την επόμενη φορά δεν μου γλυτώνει....
Και φυσικά θα παίζω με τους στροφάκηδες (ή όπως αλλιώς λέγονται)...
ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχω περάσει στην κατηγορία των 80+ και αν ερχόμουν θα από το έτερον ήμισυ αφού δεν το ξέρει. Οπότε έχω αρχίσει εντατική δίαιτα με σκοπό την κατηγορία των 80-. Ελπίζω μέχρι το επόμενο να τα έχω καταφέρει.
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2003, 22:54:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στους "γρηγορους" του event θελω να κανω μια ερωτηση.. μπορειτε να μου περιγραψετε πως περνετε τις στροφες ξεκινοντας απ'την αφετηρια-ευθεια με πρωτη στροφη την αριστερη στο τελος της ευθειας...
Μπας και μαθουμε και τιποτα να παμε πιο γρηγορα.. Γιατι εχω την εντυπωση οτι οι πιο γρηγοροι χρονοι ηταν αυτοι που ειμουν εντελως φυλαγμενος και δεν μπηκα στις στροφες με οσα αλλα παταγα φρενο και εβγαινα με γκαζι.
Για καντε μια περιγραφη ενος γρηγορου γυρου σας... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2003, 23:26:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ με 35.04 είμαι γρήγορος; Τες πα... Αρχίζω
Όλες οι στροφές είναι αριστερές και έχουμε μόνο μία δεξιά. Όλες τις αριστερές εκτός από αυτή (την τελευταία) που μπαίνεις στην μεγάλη ευθεία τις παίρνω έτσι:
Eίμαι τέρμα δεξιά στον δρόμο, λίγο πριν φτάσω την στροφή αφήνω το γκάζι, με το που μπω στην στροφή, την κόβω κάθετα, πατώντας πάνω στο κόκκινο άσπρο πράμα στην άκρη της πίστας και εκείνη την στιγμή τέρμα γκάζι και πάλι κόβω το τιμόνι αριστερά. Σε περίπτωση που μου φύγει λίγο πλάγια στρίβω ελαφρώς το τιμόνι δεξιά και ισιώνει .
Την μοναδική δεξιά και την τελευταία αριστερή δεν έχω καταλάβει πως πρέπει να τις παίρνεις... Μία φορά κάτι έκανα στην δεξιά, αλλά δεν θυμάμαι Κάπως ανοιχτά...
Ο καλύτερος χρόνος που έχω δει στα κιλά μου (80kg) είναι 33.κάτι δηλαδή 2sec κάτω από το δικό μου ρεκόρ... Άρα έχουμε ακόμα δρόμο!! Παρεπιπτόντως οι χρόνοι σας ήταν χάλια! Στο επόμενο να έχετε προπονηθει λολ...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2003, 23:50:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικα μου χες πει στο irc οταν μιλησαμε οτι τις παιρνεις με γραμμες. Δεν μπορω να φανταστω πως θα παρεις την 1η στροφη μετα την ευθεια με απλο σηκωμα και στριψιμο γιατι σιγουρα θα φευγεις με τα 4...
Αν και μου φαινεται πιο γρηγορο απ'το να κοψω ωστε να μπω γραμμη.
Η δεξια η συνεχιζομενη πρεπει να εχει τουλαχιστον 2-3 τροπους να την παιρνεις αλλα το θεμα ειναι οτι χωρις χρονομετρηση/τηλεμετρια πανω στο καρτ δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε την πηρες γρηγορα.. Εμ αυτα παθαινεις οταν παιζεις f1 championship της electronic arts.. καλομαθαινεις
Παντως μια φορα την εκανα τοσο ευθεια που πατησα το τσιμεντενιο κερμπ στην εξοδο της (αριστερα).. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alemao (Αριστείδης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 599 Τόπος: Γλυκα Νερα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 01:33:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να σου πω εγώ...
λοιπόν πας με τα όσα στην στροφή και τελευτάια στιγμή πατάς τέρμα φρένο.
το καρτ διπλώνει, τέζα γκάζι με ανάποδο και φεύγεις τέζα
είναι ο πιο θεαματικός τρόπος οδήγησης, για χρόνους δεν ξέρω 
Top Fuel Racing Club ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 09:28:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν, μετά τους πρώτους γυρους, όπου δοκίμαζα πως στρίβει το καρτ, αποφάσισα να μπαίνω χωρίς φρένο...!!!
Ήταν άκρως διασκεδαστικό...!!!
Στην πρώτη στροφή που λές, έφτανα με όσα είχε το καρτ, κρατώντας πάντα σωστή γραμμή και λίγο πρίν το στρίψιμο, άφηνα γκάζι, με αποτέλεσμα να φεύγω με τα τέσσερα και να γλύφω τα λάστιχα...
Πιστεύω θα ...κατάλαβες οτι η τεχνική μου ήταν ακατάλληλη για προπέραση απο εσωτερική, αφού ήταν στατιστικά σίγουρο οτι αν δεν έκοβες θα σε έστελνα στα λάστιχα, όπως και έγινε...
Όλες οι στροφές, με τον ίδιο τρόπο, αλλά η πλαγιολίσθηση με τα τέσσερα δεν προσφέρει πολύ σε χρόνο...
Χαρακτηριστικά, όταν μονομαχούσα με τον Tomcat (εγώ μπροστά), στην ευθεία και στην πρώτη στροφή, του άνοιγα σαφέστατη διαφορά, αλλά στις υπόλοιπες, η ...ουρά μου έκανε τα δικά της φιδίσια κόλπα και με έφτανε στον προφυλακτήρα...
Αρα, γραμμές και όσο γίνεται λιγότερη γλύστρα... γιατί υπάρχουν και σωματικές επιπτώσεις (τα χέρια μου ακόμα πονάνε από την ροσπάθεια να κρατήσω το κάρτ στις στροφές...)
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 12:50:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι βασικα και εγω στην αρχη ειμουν φυλαγμενος αλλα μετα απο λιγο τις επαιρνα με ολο και πιο πολλα. Ειδικα την 2η στροφη που ειναι σχεδον πεταλακι στην αρχη δεν περιμενα οτι μπορεις να μπεις τεζα αλλα μετα ειδα οτι γινεται αν ανοιξεις τη μυτη και βλεπεις προς τα λαστιχα για να εχεις απαλη εξοδο. Το θεμα ειναι οτι το μοτερ εχει ψοφησει επειδη το καρτ χανει ταχυτητα απ'το πλαγιασμα και αρχιζει απο χαμηλες στροφες μετα να τραβαει και αντε γεια μετα. Το ιδιο συμβαινει και στην τελευταια... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:22:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alemao έγραψε: | να σου πω εγώ...
λοιπόν πας με τα όσα στην στροφή και τελευτάια στιγμή πατάς τέρμα φρένο.
το καρτ διπλώνει, τέζα γκάζι με ανάποδο και φεύγεις τέζα
είναι ο πιο θεαματικός τρόπος οδήγησης, για χρόνους δεν ξέρω  |
Ετσι,ετσι......!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:28:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επ! εσυ! θέλω τα βίντεααααααααα! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:36:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alemao έγραψε: | επ! εσυ! θέλω τα βίντεααααααααα!  |
Λοιποοοοόν πέμπτη ο πεζακλας θα είναι ετοιμοπόλεμος, ε…….. έτοιμος ήθελα να πω!!!!
Τι θα έλεγες για πέμπτη βράδυ Διόνυσο? (θα έχω το tfrc –κυνήγι θησαυρού, drift challenge(πρέπει να το πάρω από τον ακάλυπτοZR, και το kart challenge!)  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:49:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoiSoNeR έγραψε: | alemao έγραψε: | επ! εσυ! θέλω τα βίντεααααααααα!  |
Λοιποοοοόν πέμπτη ο πεζακλας θα είναι ετοιμοπόλεμος, ε…….. έτοιμος ήθελα να πω!!!!
Τι θα έλεγες για πέμπτη βράδυ Διόνυσο? (θα έχω το tfrc –κυνήγι θησαυρού, drift challenge(πρέπει να το πάρω από τον ακάλυπτοZR, και το kart challenge!)  |
χμμμ δελεαστικη προταση ο Διόνυσος
ενταξει δε βιαζομαι, λέω να σου φερω μια κασετουλα VHS για του βίντιου και όποτε μπορεις τα γραφεις 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:52:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alemao έγραψε: | PoiSoNeR έγραψε: | alemao έγραψε: | επ! εσυ! θέλω τα βίντεααααααααα!  |
χμμμ δελεαστικη προταση ο Διόνυσος
ενταξει δε βιαζομαι, λέω να σου φερω μια κασετουλα VHS για του βίντιου και όποτε μπορεις τα γραφεις  |
Κασέτα? Βίντεο? Αυτά είναι πεπαλαιωμένες τεχνολογίες!!!
Σε cdακι θα είναι η κάθε μια!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:58:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CD ????
εγώ τώρα πέρασα από το βινίλιο στην κασέτα
ρε τι κανει η τεχνολογια! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 22:45:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η πρώτη αριστερή
Έεεεετσι την παίρνω
1) άφημα γκαζιού 3-4 μέτρα πριν και πιθανότατα λίιιιιιιιιιγο τσίμπημα του φρένου...
2) το καρτ πατάει ΟΛΟ στο κερμπ και δίνουμε τέρμα γκάζι
2->3) στρίβουμε σιγά σιγά το τιμόνι αριστερά και στο τέλος το κόβουμε κάπως απότομα λίγο πριν τα λάστιχα...
Δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά βγαίνεις με πολλά! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|