PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Αλλαγή πηγής (rcd) και επιλογές
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)

Ένταξη: 01 Μάϊ 2015
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2015, 21:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Vini έγραψε:
Και το κουμπί DARK που "σβήνει" την οθόνη... Wink
μπορουσα να ζησω χωρις αυτο!! Laughing

καλα και χωρις το mode μπορεις να ζησεις,αλλα ετσι και αλλιος αφου μαυριζουν απο μονες τους η οθονες με την ζέστη αρα δουλεύει απο μονο του το dark

Image and video hosting by TinyPic
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2015, 22:27:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodorisls έγραψε:
makis106 έγραψε:
Vini έγραψε:

καλα και χωρις το mode μπορεις να ζησεις,αλλα ετσι και αλλιος αφου μαυριζουν απο μονες τους η οθονες με την ζέστη αρα δουλεύει απο μονο του το dark

το mode με πειραξε που δε δουλευει φίλε!
Μια χαρα ειναι η οθονη γκρινιαρη! Cussing out

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2015, 22:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
thodorisls έγραψε:
makis106 έγραψε:
Vini έγραψε:

το mode με πειραξε που δε δουλευει φίλε!
Μια χαρα ειναι η οθονη γκρινιαρη! Cussing out

θα σκεφτεσαι να κανεις reset τωρα,οταν θα αρχιζει να καλοκαιριαζει να περιμενεις φωτογραφια να δεις αν ειμαι αδικα γκρινιαρης

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2015, 22:40:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα κανω διαγνωση μια φορα το χρονο!
Εγω δεν το εχω παρατηρησει ποτε αυτο. Βρε μηπως να σου δωσω την παλια μου του rallye?? Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2015, 22:52:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Εγω δεν το εχω παρατηρησει ποτε αυτο. Βρε μηπως να σου δωσω την παλια μου του rallye?? Laughing

ναι να κανω πισωγύρισμα στην οθονη,καλυτερη ιδεα μου ακουγεται να μου το δωσεις ολο

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2015, 22:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodorisls έγραψε:
makis106 έγραψε:

ναι να κανω πισωγύρισμα στην οθονη,καλυτερη ιδεα μου ακουγεται να μου το δωσεις ολο
Laughing θα στο δωσω, βολτα, για να ψηθεις για προγραμμα!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2015, 11:33:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
thodorisls έγραψε:
makis106 έγραψε:

Laughing θα στο δωσω, βολτα, για να ψηθεις για προγραμμα!

Laughing εγω επιμενω πάντως να μου το δώσεις τελείως να χαρώ και το πρόγραμμα

Επιστροφή στην κορυφή
lagos911 (Alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 Rallye

Ένταξη: 23 Μάρ 2018

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάρ 2018, 01:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα.

Δεν ξερω αν θεωρουμε νεο μελος.
Ειμαι κατοχος 207 rallye απο το 2010.
Μου βγηκε αρκετα ζημιαρικο και απο τοτε διαβαζω εδω.
Τωρα ομως που τα βρηκα σκουρα αποφασισα να γραψω.

Εχω παραγγειλει μια μοναδα με android 8 2 din με δωρο odb2 bluetooth.
Και μετα απο αρκετο ψαξιμο ανακαλυψα και εγω την υπαρξει του can bus.
Αρχικα ηθελα να ρωτησω εαν η νεα πηγη με το odb2 μπορει να αντικαταστηση τις ενδιξεις τις πανω οθονης. Οτι εχει να κανει απο ημερομηνια, ωρα, υπολογιστη ταξιδιου, εως και την αναφορα βλαβων. Δηλαδη εαν οι πληροφοριες που δεν θα βλεπω εαν δεν βαλω ανταπτορακι ειναι σημαντικες ή οχι. Και αφου αποφασισω να αγορασω να μου πειτε πιο ειναι το περισσοτερο αξιοπιστο και εκτος απο αυτες τις ενδειξεις αν παρεχει και κατι παραπανω και πως το εκμεταλεύομαι.

Απο τι εχω καταλαβει το καλυτερο πρεπει να ειναι απο την ομαδα connects2.

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 17 Ιούν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάρ 2018, 11:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.ebay.com/itm/Android-6-0-Car-DVD-CD-Player-GPS-navigation-for-Peugeot-207-2008-2014-Stereo-/282710084308?_trksid=p2385738.m4383.l4275.c10

αυτά εδώ τα έχει δοκιμάσει κανένας ;

ή γενικά το πλαστικό για την οθόνη να του βάλουμε κανένα raspberi πάνω να κάνει τα πάντα παίζει να το βρούμε πουθενά ;
Επιστροφή στην κορυφή
lagos911 (Alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάρ 2018, 14:54:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.youtube.com/watch?v=x2YENA026Zk&t
Αυτος εδω το έχει βάλει ενα παρομοιο. Η λειτουργία με τον εγκεφαλο φαινεται να δουλευει σωστα σε συνεργασια με το android. Αν και δεν νομιζω αν βολευει στη χρηση να βαλεις οθονη touch σε εκεινο το σημειο.

Την πιο σωστη προσφατη εγκατασταση την ειδα εχτες που σηκωσε ενας που εχει 308 αλλα ερχεται ολο το kit με can bus ανταπτορες και οτι αλλο χρειαζεται.
https://www.youtube.com/watch?v=D7T_R93Uwlo&t

Σε 207 δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο παρομοιο kit
Επιστροφή στην κορυφή
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 17 Ιούν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάρ 2018, 16:55:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πρώτο δεν το λες και γλήγορο γενικά Evil

αλλά το άτιμο είναι ότι πιο κοντά στο εργοστασιακό και τουλάχιστον μου δένει πολύ πιο καλά στο μάτι από το να μπει 2din κάτω

τώρα το οτι είναι touch η οθόνη εκεί κλαιν μαιν εμένα μου φαίνεται καλύτερα εκεί πάνω σε σχέση με κάτω
στο 308 είναι λίγο πιο σωστά κάτω στη θέση που το έβαλε ο τύπος αλλά στο 207 είναι αρκετά κάθετα σε σχέση με τον οδηγό για αυτό κοιτάω για εκεί πάνω αν το έχει δοκιμάσει κανένας
Επιστροφή στην κορυφή
stelmanious (st)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.6THP mk1

Ένταξη: 11 Ιούλ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2018, 08:53:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτα τα 2 ντιν γενικα ,ποιο πρεπει να επιλεξεις(συμβατοτητα) για να εχεις και τις ενδειξεις τριπ computer στο 308 ας πουμε

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2018, 11:25:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αύριο θα δεις από κοντά τι να πάρεις για το 308 Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
lagos911 (Alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2018, 13:03:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stelmanious έγραψε:
αυτα τα 2 ντιν γενικα ,ποιο πρεπει να επιλεξεις(συμβατοτητα) για να εχεις και τις ενδειξεις τριπ computer στο 308 ας πουμε

Τελικα το μονο ευκολο ειναι το trip computer. Το κανει αμεσα το can bus χωρις να κανεις κατι. Το δυσκολο είναι το volume up - down, seek up - down, και το mode.
Επιστροφή στην κορυφή
lagos911 (Alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2018, 00:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα τοποθετησα μια μοναδα univeral 2 DIN 7 Ιντσων με Android 8 στην θέση την κεντρικης μοναδας radio cd. Κορυφαια χαρακτηριστικα σε σχεση με το set S160 που κυκλοφορει για 207. Επισης can bus της 2Connects για τον ελεγχο του μενου του κεντρικου Panel. Περασμα καλωδιου USB απο το τασακι βγαζοντας απλα ενα πλαστικο διαφανο που εχει για να μην τρυπισω τιποτα. Περασμα καλωδίων μικροφωνου και GPS απο την αριστερη κολόνα και κατω απο το τιμονι με εξοδο μεσα στην θεση της μοναδας. Χρειαστηκε να κοψω καποια πλαστικα για να μπει η βαση και να μεγαλωσω λιγο το πλαισιο γυρω απο την μοναδα. Τελικα βολευει πολυ καλυτερα στη χρηση να βαλεις κατω οθονη αντι να αλλαξεις με οθονη το κεντικο panel και να πρεπει να σκιβεις καθε φορα για να κανεις κατι στην οθονη αφης.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2018, 01:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lagos911 έγραψε:
Τελικα τοποθετησα μια μοναδα univeral 2 DIN 7 Ιντσων με Android 8 στην θέση την κεντρικης μοναδας radio cd. Κορυφαια χαρακτηριστικα σε σχεση με το set S160 που κυκλοφορει για 207. Επισης can bus της 2Connects για τον ελεγχο του μενου του κεντρικου Panel. Περασμα καλωδιου USB απο το τασακι βγαζοντας απλα ενα πλαστικο διαφανο που εχει για να μην τρυπισω τιποτα. Περασμα καλωδίων μικροφωνου και GPS απο την αριστερη κολόνα και κατω απο το τιμονι με εξοδο μεσα στην θεση της μοναδας. Χρειαστηκε να κοψω καποια πλαστικα για να μπει η βαση και να μεγαλωσω λιγο το πλαισιο γυρω απο την μοναδα. Τελικα βολευει πολυ καλυτερα στη χρηση να βαλεις κατω οθονη αντι να αλλαξεις με οθονη το κεντικο panel και να πρεπει να σκιβεις καθε φορα για να κανεις κατι στην οθονη αφης.

βαλε μας και φωτο να δουμε

1 εικονα = 1000 λεξεις

Επιστροφή στην κορυφή
lagos911 (Alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2018, 23:53:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σηκωσω περισσοτερες αυριο στο ιδιο link αυριο.

https://drive.google.com/drive/folders/1AzSf-YR5Vm6O0K1YRFhSDKYfa5Q9o1BF?usp=sharing
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Απρ 2018, 14:56:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb right
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2018, 09:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ ωραια εγκατασταση και νοικοκυρεμενη. Ευγε Wink

Για τη πηγη (eonon) και το ανταπτορα τα εχω ξαναγραψει δουλεουν απροβληματιστα με τα πεζω μας.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2018, 21:06:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lagos911 έγραψε:
Θα σηκωσω περισσοτερες αυριο στο ιδιο link αυριο.

https://drive.google.com/drive/folders/1AzSf-YR5Vm6O0K1YRFhSDKYfa5Q9o1BF?usp=sharing

περιμενουμε φωτο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 11 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης