Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
bagos (bagosgt-Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

207....
Ένταξη: 17 Σεπ 2012 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Halkida
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Σεπ 2012, 17:29:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ωραιος ο μητσος!τελειο κ δε ξερω αν θα μπορουσα να το κανω μονος μου,στο δικο μου 
μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tzive (Λουκας) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye
Ένταξη: 10 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 647 Τόπος: on tracks
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Σεπ 2012, 18:03:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mitsos 306 έγραψε: |
τα κανονικα φαναρια εχουν μια γειωση για ολες τις λαμπες ενω τα αλλα μοιραζουν τις γειωσεις, μια για ψειρες-μεσαια σκαλα, μια για μεγαλη σκαλα και φωτα στροφης. Το ραλι δεν εχει πλεξουδα που να υποστηριζει φωτα στροφης οπότε...
αν θες να τα βαλεις παντως μπορεις να τραβηξεις μια γειωση, δες στο πριζακι του φαναριου, εχει δυο θεσεις που δεν εχουν καλωδια, δεν θυμαμαι τωρα να σου πω πιο απο τα δυο είναι, μπορεις να δοκιμασεις δεν θα κανεις ζημια.Το ενα ειναι το (+) της λαμπας στροφης και το αλλο το (-). | για να καταλάβω. αν σε μια απο τις δυο κένες θέσεις που λείπουν δώσω γείωση θα φτιάξει η μεγάλη σκάλα? γιατι λες πιο κάτω οτι είναι για τα φανάρια στροφής.
Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506
Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 234 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Σεπ 2012, 18:58:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σωστα καταλαβες.
αν περιμενεις δυο μερες θα σου πω πιο απο τα δυο ειναι.
αν βιαζεσαι και βασιζεσαι λιγο απο ηλεκτρικα κανε το εξης.(αν εχεις το φαναρι)
ανοιγεις το μεγαλο καπακι του φαναριου.βλεπεις την ψειρα,την μεγαλη σκαλα και το φως στροφης.
βαζεις το πολυμετρο στην μικρη κλιμακα αντιστασης που εχει και ακουστικο σημα και
ακουμπας τον ενα ακροδεκτη στο κοινο καλωδιο μεγαλη σκαλα-στροφη
(χωρις να εχεις συνδεδεμενες λαμπες για να μην γειωνεται μεσω του νηματος της λαμπας)
και το αλλο ψαχνεις τους ακροδεκτες της φυσας(τους δυο που περισευουν)
οπου χτυπησει τραβας καλωδιακι στο σασι και δουλεψε
Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θέλεις... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Σεπ 2012, 19:02:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απλα στο δικο μου επειδη ειχα ανοιξει ηδη τα φαναρια ειχα την ευκαιρια και εκοψα την γειωση της μεγαλης σκαλας και την συνδεσα στο ιδιο pin που συνδεονται και οι υπολοιπες γειωσεις
ωστε να μην φαινονται καλωδια extra μεσα στο μηχανοστασιο.
ετσι τωρα τα pin που ειναι αδεια ειναι μονο για την λαμπα στροφης.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Σεπ 2012, 20:29:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπράβο Δημήτρη Φοβερή δουλειά ! 
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Σεπ 2012, 21:01:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ευχαριστω πατριδα!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Σεπ 2012, 23:37:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημήτρη μπράβο και από εμένα! Απλά....respect! Τα είπε όλα και ο Δημοσθένης από πάνω.
Πάντως δε ξέρω αν θα σε βοηθήσει καθόλου, απλά επειδή και εγώ έχω βάλει φανάρια από το GT και κάποτε είχα ρωτήσει για τα φώτα στροφής, απ'όσο ξέρω υπάρχει κάποιο επιπλέον εγκεφαλάκι στα GT-RC για τα φώτα στροφής. Κάποτε είχα δει και μια αγγελία στο car.gr για ένα τέτοιο, αλλά δε ξέρω αν μπαίνει στο rallye.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2012, 01:09:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mitsos 306 έγραψε: | ετσι τωρα τα pin που ειναι αδεια ειναι μονο για την λαμπα στροφης. | την λάμπα στροφής δεν μπορεί να την δουλέψει? αφου η κολώνα του τιμονίου είναι ίδια με το rc. εννόω οτι έχει τον διακόπτη που καταλαβαίνει που στρίβει το αμάξι και πόσο...
Citroen AX 1,800cc
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2012, 08:12:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ironman02 έγραψε: | Δημήτρη μπράβο και από εμένα! Απλά....respect! Τα είπε όλα και ο Δημοσθένης από πάνω.
Πάντως δε ξέρω αν θα σε βοηθήσει καθόλου, απλά επειδή και εγώ έχω βάλει φανάρια από το GT και κάποτε είχα ρωτήσει για τα φώτα στροφής, απ'όσο ξέρω υπάρχει κάποιο επιπλέον εγκεφαλάκι στα GT-RC για τα φώτα στροφής. Κάποτε είχα δει και μια αγγελία στο car.gr για ένα τέτοιο, αλλά δε ξέρω αν μπαίνει στο rallye.. |
εχω ακουσει για κατι τετοιο αλλα τουλαχιστον εδω στην θεσσαλονικη δεν εχω βγαλει ακρη.
και επειδη εχω μαλωσει με την λαιον, κοντεψαμε να πιαστουμε στα χερια...καταλαβαινεις...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2012, 08:19:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tzive έγραψε: | mitsos 306 έγραψε: | ετσι τωρα τα pin που ειναι αδεια ειναι μονο για την λαμπα στροφης. | την λάμπα στροφής δεν μπορεί να την δουλέψει? αφου η κολώνα του τιμονίου είναι ίδια με το rc. εννόω οτι έχει τον διακόπτη που καταλαβαίνει που στρίβει το αμάξι και πόσο... |
λογικα υπαρχει τροπος να δουλεψει. πρεπει να βρεις ομως καποιον που να το εχει κανει, η να θελει να πειραματιστει στο αυτοκινητο σου. Εσυ θελεις?
εγω ανατριχιαζω οταν σκεφτομαι οτι καποιος θα βαλει χερι στα ηλεκτρικα σηματα της κολωνας μου...
ετσι σχεδιαζω ενα συστημα το οποιο θα ειναι εντελως αυτονομο με δικους του αισθητηρες, χωρις να κοψω , ουτε καν να γδαρω καλωδιο και να μπορεσω να το βγαλω οποτε θελω, χωρις να αφησω ιχνη
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2012, 12:13:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mitsos 306 έγραψε: | ironman02 έγραψε: | Δημήτρη μπράβο και από εμένα! Απλά....respect! Τα είπε όλα και ο Δημοσθένης από πάνω.
εχω ακουσει για κατι τετοιο αλλα τουλαχιστον εδω στην θεσσαλονικη δεν εχω βγαλει ακρη.
και επειδη εχω μαλωσει με την λαιον, κοντεψαμε να πιαστουμε στα χερια...καταλαβαινεις... |
Φαντάζομαι..Εγώ το είχα πάει στη peugeot για να μου βάλουν τα φανάρια του GT και απ'ότι έχω καταλάβει έχουν κόψει τα καλώδια μέσα στο φανάρι και τα έχουν ενώσει ξανά αλλού για να δουλέψουν. Δεν άλλαξαν τα πινάκια όπως λες εσύ. Μην αναφέρω ότι καταγρατζούνισαν το εξωτερικό πλαστικό των φαναριών..
Μόνο μην έχει φόβο για κανένα βραχυκύκλωμα σκέφτομαι. Κατά τ'άλλα τι να κάνω, θα το ανεχτώ.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AtastaleiaS (Σάκης) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Σεπ 2012 Δημοσιεύσεις: 41
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Οκτ 2012, 20:39:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επειδη δευτερα βαφω προφυλακτηρες ελεγα να ανοιξω και εγω τα φαναρια μου.ο φαναρτζης μου ομως μου ειπε οτι δεν το αναλαμβανει λογο του οτι ειναι πλαστικο και οχι τζαμι μπροστα και φοβαται μην κανουμε ζημια.θα το επιχειρησω μονος μου και ελπιζω στο τελος να μην ψαχνω για καινουργια φαναρια.οποιοδηποτε tip απο τους ποιο πανω μεσω pm θα φανει πολυ χρησιμο.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Οκτ 2012, 23:03:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mitsos 306 έγραψε: | λογικα υπαρχει τροπος να δουλεψει. πρεπει να βρεις ομως καποιον που να το εχει κανει, η να θελει να πειραματιστει στο αυτοκινητο σου. Εσυ θελεις?
εγω ανατριχιαζω οταν σκεφτομαι οτι καποιος θα βαλει χερι στα ηλεκτρικα σηματα της κολωνας μου... | δεν τροποποιείς κάτι στην κολωνά. 99% εχει ρυθμιση να το ενεργοποιήσεις μέσα απο το peugeto planet μέσω εγκεφάλου. νομίζω οτι το είδα οταν πέρασα το cruise control που ήθελε ενεργοποίηση μέσω εγκεφάλου.
Citroen AX 1,800cc
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 19:16:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω μαζι με ενα φιλο φαγαμε 3 ωρες να τα ανοιξουμε λογο του οτι ειναι πολυ βαθια η κολα και να μην κανουμε ζημια.τα εβαψα στο ιδιο χρωμα με το αυτοκινητο και τα εκλεισα με ενα δακρυ καλη αρμοκολα και αφου στεγνωσε ολο το βραδυ βαλαμε παμπριζοκολα και κλεισαμε ολο το κενο που ειχε μεινει.τα εχω 2-3 βδομαδες και εχουν φαει καλες υγρασιες και πλυσιματα και δεν εχουν εμφανισει το παραμικρο.για καποιον που φοβαται μην κανει ζημια δεν το προτεινω για κανενα λογο.ειναι μεγαλο ρισκο και καλυτερα να παρει aftermarket και να εχει το κεφαλι του ησυχο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Νοέ 2012, 19:20:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mitsos 306 έγραψε: | απλα στο δικο μου επειδη ειχα ανοιξει ηδη τα φαναρια ειχα την ευκαιρια και εκοψα την γειωση της μεγαλης σκαλας και την συνδεσα στο ιδιο pin που συνδεονται και οι υπολοιπες γειωσεις
ετσι τωρα τα pin που ειναι αδεια ειναι μονο για την λαμπα στροφης. | Βρήκες να μου πεις ποιο pin ειναι απο την μπρίζα?
Citroen AX 1,800cc
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2012, 23:41:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tzive έγραψε: | mitsos 306 έγραψε: | απλα στο δικο μου επειδη ειχα ανοιξει ηδη τα φαναρια ειχα την ευκαιρια και εκοψα την γειωση της μεγαλης σκαλας και την συνδεσα στο ιδιο pin που συνδεονται και οι υπολοιπες γειωσεις
ετσι τωρα τα pin που ειναι αδεια ειναι μονο για την λαμπα στροφης. | Βρήκες να μου πεις ποιο pin ειναι απο την μπρίζα? |
???
Citroen AX 1,800cc
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάρ 2013, 19:25:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tzive έγραψε: | mitsos 306 έγραψε: | λογικα υπαρχει τροπος να δουλεψει. πρεπει να βρεις ομως καποιον που να το εχει κανει, η να θελει να πειραματιστει στο αυτοκινητο σου. Εσυ θελεις?
εγω ανατριχιαζω οταν σκεφτομαι οτι καποιος θα βαλει χερι στα ηλεκτρικα σηματα της κολωνας μου... | δεν τροποποιείς κάτι στην κολωνά. 99% εχει ρυθμιση να το ενεργοποιήσεις μέσα απο το peugeto planet μέσω εγκεφάλου. νομίζω οτι το είδα οταν πέρασα το cruise control που ήθελε ενεργοποίηση μέσω εγκεφάλου. |
ναι θελει ενεργοποιηση το cruise control.
αλλα το rallye δεν εχει καν καλωδια που να αντιστοιχουν στα φωτα στροφης, τα pin στην πλεξουδα ειναι ταπωμενα...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάρ 2013, 19:34:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AtastaleiaS έγραψε: | εγω μαζι με ενα φιλο φαγαμε 3 ωρες να τα ανοιξουμε λογο του οτι ειναι πολυ βαθια η κολα και να μην κανουμε ζημια.τα εβαψα στο ιδιο χρωμα με το αυτοκινητο και τα εκλεισα με ενα δακρυ καλη αρμοκολα και αφου στεγνωσε ολο το βραδυ βαλαμε παμπριζοκολα και κλεισαμε ολο το κενο που ειχε μεινει.τα εχω 2-3 βδομαδες και εχουν φαει καλες υγρασιες και πλυσιματα και δεν εχουν εμφανισει το παραμικρο.για καποιον που φοβαται μην κανει ζημια δεν το προτεινω για κανενα λογο.ειναι μεγαλο ρισκο και καλυτερα να παρει aftermarket και να εχει το κεφαλι του ησυχο. |
φιλε τα εχω τωρα 6 μηνες και ειναι σαν καινουρια.
και διαφωνω για το aftermarket, ειχα στο 306 μου και η ποιοτητα φωτισμου δεν συγκρινεται με τα εργοστασιακα, ειναι μονο για το εφε...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάρ 2013, 19:50:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μα και εγω για την ποιοτητα φωτισμου εκατσα και εφτιαξα τα δικα μου γιατι και στο civic που ειχα aftermarket με angel-eyes προκειμενου να βλεπω εγω τυφλωνα τους αλλους.επρεπε να παει πολυ ψηλα η δεσμη.τα προτινω μονο σε εσους δεν τους νοιαζει ο φωτισμος και κοιτανε μονο το look. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nOkpos (Δημήτρης) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)
Ένταξη: 10 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 1108 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 00:34:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε παιδες ξερει κανεις να μου πει ποσα watt ειναι οι λαμπες στροφης ? |