Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
jimlock Μέλος

quartz grey 206 XS 1.6 16V..
Ένταξη: 14 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 151 Τόπος: all over the place..
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimlock Μέλος

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2002, 17:30:43 Θέμα δημοσίευσης: Re: MAMA..(!) |
|
|
Aυτό που λέτε με την συμπεριφορά των φρένων και το πέσιμο μπροστά το κατάλαβα και εγώ άμεσα μόλις πήρα το 206 ...
Φαίνεται μου είχε μείνει η άριστη αίσθηση των φρένων του COUPE η οποία ήταν άψογη καταμερισμένη στο αμάξωμα....
Πιστεύω όμως ότι αυτό δεν είναι θέμα των φρένων αλλά της προοδευτικής ανάρτησης που είναι σχετικά μαλακή....και αυτό φαίνεται περισσότερο μπροστά λόγω ύπαρξης ελατηρίων/αμορτισέρ μαλακών...
Επειδή δεν έχω οδηγήσει 206 χωρίς ABS το δικό μου συμπεριφέρεται αρκετά καλά στο φρενάρισμα. Παρόλο αυτό όταν φρενάρω δυνατά έβλεπα όλο το βάρος να πέφτει μπροστά και μια τάση να πλέει το αμάξωμα....αυτό λιγάκι με φόβιζε...
Μετά την εισαγωγή της μπάρας θολων μπροστά η πλεύση σταμάτησε το αυτοκίνητο έγινε ποιο απόλυτο στο φρενάρισμα και ευθύβολο....
Το συμπέρασμα αυτό το έβγαλα και μετά από μια βόλτα με ένα φίλο ο οποίος είχε μπει αρκετές φορές στο 206 πριν την μπάρα και μπήκε και μετά την εισαγωγή....και αυτός έκανε τις ίδιες παρατηρήσεις (ως συνοδηγός) και μάλιστα κατάλαβε την διαφορά αμέσως από τη χρήση της... A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Larry69 (Λάζαρος) Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 09 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 121 Τόπος: Αθήνα - Κορυδαλλός
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2002, 01:11:26 Θέμα δημοσίευσης: ΔΙΑΦΩΝΩ Νο2 |
|
|
Συμφωνώ με τον dimip.Φοράω ακόμα (16 μήνες) τα λάστιχα της μαμάς (Goodyear Gt2).Μετά τους 8 μήνες κυριολεκτικά τα λάστιχα είναι για πέταμα!Σε βρεγμένο οδόστρωμα, σε γλίτσα αλλα και σε στεγνό (αλλα όχι καλής ποιότητας) οδόστρωμα τα λάστιχα συμπεριφέρονται όχι χάλια αλλα επικινδυνα.Μπλοκάρουν με το παραμικρό σπινάρουν πανέυκολα.Μιλάμε για μηδενική ασφάλεια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2002, 06:19:43 Θέμα δημοσίευσης: ΔΙΑΦΩΝΩ με Dimip και Larry69 |
|
|
Αφού δεν σας ικανοποιούν αυτά που είπα θα σας πω κι άλλα.
Πρώτον δεν υπάρχει καλό λάστιχο για σκονισμένη άσφαλτο και γλίτσα, ούτε η σκόνη που παρεμβάλλεται μεταξύ ελαστικού και δρόμου έχει πρόσφυση ούτε η λάσπη. Όλα γλιστράνε και μόνο όταν είναι καινούργια κάνουν μια ιδέα. Για την καλά βρεγμένη άσφαλτο, συμφωνώ και συμπληρώνω: κρατάει σαν στεγνή μέχρι το όριο, μετά το χάνεις και πρέπει να είσαι Panizi για να το συνεφέρεις. Γι αυτό προσοχή στις υπερβολές. Δεύτερον στην καυτή άσφαλτο τα Premium είναι πολύ αποδοτικά, δεν ζεσταίνονται πολύ και φυσικά θα υπάρχουν υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες και πιο αποδοτικά ελαστικά. Τρίτον η Peugeot δεν κάνει οικονομία στα ελαστικά (ούτε και σπατάλες), βάζει λάστιχο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου και μας δίνει και κανονική ρεζέρβα. Δείτε κάποιους άλλους κατασκευαστές. Τέταρτον (και πολλοστόν). ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΑΣ όσο είναι καιρός πριν φάτε τα ελαστικά πρόωρα (και εν τω μεταξύ σας φαίνονται και "απαράδεκτα"). Μην λέμε τα ίδια. Για το καλοκαίρι μία με δύο λίμπρες παραπάνω (κι όχι παρακάτω όπως διατείνονται κάποιοι ειδικοί). Πέμπτον. Όσοι οδηγήσατε το χειμώνα στο αλάτι του χιονιού (που μας πλάκωσε φέτος), φορέσατε αλυσίδες σε σκέτη άσφαλτο, και δεν πλύνατε έγκαιρα τα ελαστικά σας (αμέσως μετά το χιονιά), το καλοκαίρι ΘΑ ΓΛΥΣΤΡΑΤΕ. Το καουτσούκ είναι οργανικό συστατικό και επηρεάζεται από το χρόνο και τις εξωτερικές συνθήκες.
Όσο για σένα Larry69 και όσοι έχουν normal 206, τα GT2 ή ότι φοράτε έχουν προδιαγραφές για το πεζό σου. Έχεις δει τι πιέσεις πρέπει να τα βάζεις; Καμία σχέση με τις συνήθεις 28-30 μπρος πισω. Εάν δεν κάνω λάθως πρέπει να βάζεις ~33 με 34 (ψάξε το). Εάν η οδήγησή σου δεν είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου σου, τότε θέλεις περισσότερα, οπότε πάρε μία τετράδα καινούρια ελαστικά με ένδειξη θερμοκρασίας Α και θα γουστάρεις. Με τις πόρτες... α λα γαλλικά
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2002, 06:20:16 Θέμα δημοσίευσης: ΔΙΑΦΩΝΩ Νο3 |
|
|
Kαλημέρα....
Ρε παιδιά, και εγώ έχω την ίδια άποψη μέσα σε ένα μήνα.... Εχθές πρωί στο Κηφισσό στην Ροσινιόλ προς Περιστέρι (ανοικτή στροφή), χωρίς βροχή, με 120 χιλιόμετρα έφυγε το αυτοκίνητο και παραλίγο να το φέρω ανάποδα....
Ηταν φανερό ότι τα λάστιχα, παρόλο που είχαν ζεσταθεί δεν ανταποκρίθηκαν σωστά...
Στην ίδια στροφή με βροχή και ίδια ταχύτητα....το 206 δεν κατάλαβε τίποτα....
Το σύμπτωμα αυτό και επίσης το πολύ εύκολο σπινιάρισμα των τροχών είναι πολύ συχνό τις τελευταίες μέρες....
Μήπως τα CONTI ECO PREMIUM δεν ειναι για 1600cc??
Σημείωνω (αν και είναι γνωστό) ότι το 206 το έχω 40 μέρες!
Βγάλτε συμπεράσματα... A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2002, 07:13:20 Θέμα δημοσίευσης: ΟΟΟΟΟΟ! |
|
|
Ενταξει με την πίεση....την κοιτάξαμε και δεν είδα κάτι το ανησυχητικό..... Αλλωστε θα ήταν παλαβό κάθε βδομάδα να κοιτάω την πίεση...
Πάντως μην συγκρίνεις τους δρόμους της ΑΘΗΝΑΣ με της ΘΕΣ/ΚΗΣ που είναι κλάσεις καλύτεροι......
Ελα να δεις τι δρόμους έχουμε εδώ κάτω στην ΑΘΗΝΑ... Λόγω του 2004 έχουν σταματήσει κάθε συντήρηση των δρόμων εδώ και χρόνια και ασχολούνται μόνο με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και κάποιες παρακαμπτήριους της....
Ασε που ότι φτιάχνουν το ψευτοφτιάχνουν για να το δώσουν γρήγορα προς χρήση λόγω του 2004.....
Εγώ απλά λέω ότι τα λάστιχα αυτά ΔΕΝ είναι για την ΑΤΤΙΚΗ....
Δεν παυει ομως για άλλους δρόμους π.χ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ ή ΑΘΗΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ να συμπεριφέρονται άψογα...
Επρεπε να σε είχα σήμερα μετά από την χθεσινή βροχή, στο ΜΑΡΟΥΣΙ να δεις σε τι κατάσταση ήταν οι δρόμοι....Σαν τα γουρούνια μέσα στη λάσπη από τα δεκάδες έργα....και τα φορτηγά να φτύνουν την λάσπη με το κιλό....
Τελικά το θέμα είναι όμως ότι εμείς εδώ κάτω ζούμε στο ΑΧΟΥΡΙ....γνωστό ως ΑΘΗΝΑ.....
Αυτά
A.M.A.N....Το Κάθαρμα! Edited by: Vini at: 5/27/02 8:15:22 am
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zuper206 Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI
Ένταξη: 30 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 79 Τόπος: Nea Smirni, Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2002, 09:23:37 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τα πατούμενα... |
|
|
Ontos stis lakoubitses exw ena mikro problimataki.... prospathw oso mporw na tis apofeugw....pragma ligo diskolo gia Ellada...
AN baleis kai tis sklires anartisiseis....tote ta pragmata einai ligo poio diskola gia osous mpainoun sto autokinito...kai exoun problhma me thn mesh tous.
Mexri stigmis eimai ikanopoihmenos kai apo ta lastixa kai akoma perissotero apo tis zantes.
Ontos o diktis einai "Z" to ida kai sto site tis DUNLOP.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2002, 19:32:06 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τα πατούμενα... |
|
|
ΛΟΙΠΟΝ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΩΡΑ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ MILTELAS KAI SIDOBRE, ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 1 ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ , ΤΑ MISHELLIN ENERGY ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΟ 2000 ΣΤΑ 206 Η PEUGEOT, ΚΑΙ ΤΑ CONTINENTAL POY EMPAINAN META KAI TA ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 307 (ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΝΟΜΙΖΩ KLEBER), ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ? ΑΝ Η PEUGEOT KAI OI ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΣΙΓΓΟΥΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ" Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΙΟ SPORT) ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΑΝ ΤΑ ΕXALTO, SPORT , F1, Η ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ? ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΑΚΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΜΑΜΙΣΙΑ" ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΔΙΝΕΙ CREDIT ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΤΗΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ. DimiP says: Don't try to catch me!Just say so and ...i'll let you!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2002, 19:45:53 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τα πατούμενα... |
|
|
dimip η προσωπική σου άποψη είναι και δική μου.... Αλλωστε η ίδια η PEUGEOT έβγαλε ανακοίνωση ότι σταμάτησε τα MICHELIN και τα PIRELLI γιατί από τα CONTINENTAL βγάζει περισσότερα .... Φυσικά τώρα υποχρεώθηκε η PEUGEOT να ρίξει την ποιότητα στο βωμό του κέρδους ....
Δεν σας λέει τίποτα ότι τα CONTINENTAL & τα UNIROYAL είναι τα ίδια λάστιχα ?? Ιδιο εργοστάσιο για ΕΥΡΩΠΗ....απλά τα UNIROYAL θεωρούνται καλύτερα λόγω USA καταγωγής και τα CONTI χειρότερα...λόγω ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ....
Για να το καταλάβετε αυτό δείτε ότι έχουν την ίδια αντιπροσωπεία στην ΕΛΛΑΔΑ ... την ίδια μούφα εγγύηση ... και αν πάτε να κάνετε ερώτηση όλοι θα σας πουν ότι τα UNIROYAL είναι πολύ καλά αλλά υπάρχουν και τα ίδια σε CONTINENTAL αλλά πολύ ποιο φτηνά ... !.! Και τα δύο θεωρούνται βροχολάστιχα.... A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimlock Μέλος

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|