PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μπουζί
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάϊ 2005, 22:03:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν κανω λαθος μπουζοκαλωδια δεν πρεπει να εχουμε;;;;

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2005, 10:31:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος μπουζοκαλωδια δεν πρεπει να εχουμε;;;;

Δεν κανεις λαθος, σωστος εισαι. Δεν εχουμε μπουζοκαλοδια γιατι ο πολλαπλασιαστης καθεται ακριβως πανω απ'τα μπουζι και τους στελνει ρευμα κατευθειαν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2005, 14:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά εγώ πάντως τα μπουζί τα άλλαξα στα 60000 χλμ.Σ'αυτά τα χλμ έγραφε το βιβλιαράκι να αλλαχτουν και γι'αυτό τα άφησα τόσο. Αυτό που μ'έκανε εντύπωση είναι ότι μέχρι και την τελευταία βόλτα πριν το συνεργείο το αμάξι έπαιρνε μπρος σχεδόν με μισή μίζα και ποτέ δεν έκανε το παραμικρό. Ο μηχανικός μου είπε ότι τα μπουζί που άλλαξε τα ζήτησε από την αντιπροσωπεία για το συγκεκριμένο αμάξι και αυτά που του έδωσαν παρόλο που γράφουν πάνω Peugeot κτλ δεν είναι ίδια μάρκα με αυτά που έβγαλε (τα εργοστασιακά του).Επιπλέον με συμβούλευσε να τα αλλάζω πιο νωρίς γιατί τον παίδεψαν αρκετά στο ξεβίδωμα Laughing

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XT Premium (2003)

Ένταξη: 29 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2005, 00:14:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά ρε παίδες πότε πρέπει να τα αλλάζουμε τα μπουζί;;; κανονικά δεν πρέπει να τα κοιτάνε κάτι τέτοια σε κάθε service??? Έχω αρχίσει και ανυσηχώ μπας και δεν ελέγχουν ότι πρέπει...

Με 307 1.6 έχω κάνει 38.000 χλμ. και δεν τα έχουν αλλάξει... μήπως πρέπει να τους την πω ή να το αφήσω μήπως και ξέρουν καλύτερα;;;

γενικά πιστεύω πως θα ήταν καλό να γράψει κάποιος από τους πιο έμπειρους (γιατί εγώ με θεωρώ άσχετο) κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε:
1. μπουζί
2. λάδια
3. τακάκια φρένων (μην χαλάσουμε και κανα δίσκο Evil )
4. βαλβολίνες
5. ότι άλλο αναλώσιμο ξεχνάω Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος κάτσει και φτιάξει μια μικρή λίστα με αυτά...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2005, 10:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kogos έγραψε:
τελικά ρε παίδες πότε πρέπει να τα αλλάζουμε τα μπουζί;;; κανονικά δεν πρέπει να τα κοιτάνε κάτι τέτοια σε κάθε service??? Έχω αρχίσει και ανυσηχώ μπας και δεν ελέγχουν ότι πρέπει...

Με 307 1.6 έχω κάνει 38.000 χλμ. και δεν τα έχουν αλλάξει... μήπως πρέπει να τους την πω ή να το αφήσω μήπως και ξέρουν καλύτερα;;;

γενικά πιστεύω πως θα ήταν καλό να γράψει κάποιος από τους πιο έμπειρους (γιατί εγώ με θεωρώ άσχετο) κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε:
1. μπουζί
2. λάδια
4. βαλβολίνες

Είναι λίγο Off Topic σε αυτό το τόπικ αλλά θυμάμαι λίγα ακόμα και θα το πάω λίγο παραπέρα!

-Φίλτρο Βενζίνης (αν υπάρχει)
-Φίλτρο αέρα
-Φίλτρο γύρης
-Αλλαγή υγρών φρένων
-Αλλαγή ψυκτικού υγρού κινητήρα
-Αλλαγή υγρού ATF για το υδραυλικό τιμόνι
-Λάστιχα παροχής καυσίμου
-Τσιμούχες φρένων
-Φυσερά αξόνων και γραφίτης
-Ιμάντες δυναμό-a/c και εκκεντροφόρου
-Ρουλεμάν τροχών
-Σύνδεσμος εξάτμησης κλπ κλπ κλπ.......

Καλό είναι να μπούν όλα με τους προτεινόμενους χρόνους αλλαγής τους σε άλλο τόπικ.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2005, 17:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kogos έγραψε:

1. μπουζί
2. λάδια
4. βαλβολίνες

Oλα αυτα που ρωτας υπαρχουν στα αναλογα topic, οχι στις βλαβες. Ομως μαλλον δεν εχεις προσβαση. Γενικα αν πηγαινεις για service σε αντιπρωσοπια, εκει θα στα αλλαζουν αναλογα με τις οδηγιες της Peugeot. Eδω τηνουμε να τα κανουμε ολα λιγο νωριτερα κυριως για προληπτικους λογους. Παντως για να σου φυγει η απορια σου εχω απαντησει σε PM.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2007, 10:54:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NGK Catalogues IRIDIUM PLATINE 2007

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 18:33:07    Θέμα δημοσίευσης: μπουζι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα καλή χρονιά

Ήθελα να ρωτήσω στο 20.000χλμ είχα αλλάξει τα μπουζί όλα ο.κ τώρα μετά από 3 χρόνια έχω κάνει 20.000χλμ και τα μπουζί έχουν βγει η ακίδα αλλά και το ηλεκτρόδιο αχνά κόκκινα. Ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει αυτό γιατί ο μηχανικός υποστηρίζει ότι είναι από τη πολυκαιρία.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 23:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κόκκινα; Rolling eyes Αυτό συνήθως είναι από πρόσθετα. Έχεις βάλει τπτ στα λάδια ή στην βενζίνη;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 21:57:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από την βενζίνη είναι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 19:49:36    Θέμα δημοσίευσης: μπουζι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Κόκκινα; Rolling eyes Αυτό συνήθως είναι από πρόσθετα. Έχεις βάλει τπτ στα λάδια ή στην βενζίνη;

Εβαλα μια φορά προσθετικο στη βενζίνη

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
outlaw (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 '02

Ένταξη: 04 Μάϊ 2006
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 12:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να μην ανοιγω νεο θεμα, ας το αναφερω εδω.
το πρωι ξαφνικα αναψε το λαμπακι της μηχανης,που δειχνει βλαβες τροφοδοσιας κτλ., εκανε ενα ρεταρισμα κιολας.
το πηγα κατευθειαν συνεργειο που ειναι και διπλα, και το διαγνωστικο εδειξε βλαβη στον 3 κυλινδρο(κατι για αναφλεξη,), και μια αλλη βλαβη τροφοδοσιας ΜΕΜ αν δεν κανω λαθος.
αλλαξανε τα μπουζι,και πολλαπλασιαστη.
το αμαξι εχει 115.000χλμ και ειναι η δευτερη φορα που αλλαξε ο πολλαπλασιαστης (130ευρω).

θελω να καταληξω,μηπως ηταν περιττο να αλλαχθει, ή οντως επηρεαζεται απο τα μπουζι? γιατι μου φανηκε κοροιδιστικο...
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 20:17:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

outlaw έγραψε:
για να μην ανοιγω νεο θεμα, ας το αναφερω εδω.
το πρωι ξαφνικα αναψε το λαμπακι της μηχανης,που δειχνει βλαβες τροφοδοσιας κτλ., εκανε ενα ρεταρισμα κιολας.
το πηγα κατευθειαν συνεργειο που ειναι και διπλα, και το διαγνωστικο εδειξε βλαβη στον 3 κυλινδρο(κατι για αναφλεξη,), και μια αλλη βλαβη τροφοδοσιας ΜΕΜ αν δεν κανω λαθος.
αλλαξανε τα μπουζι,και πολλαπλασιαστη.
το αμαξι εχει 115.000χλμ και ειναι η δευτερη φορα που αλλαξε ο πολλαπλασιαστης (130ευρω).

θελω να καταληξω,μηπως ηταν περιττο να αλλαχθει, ή οντως επηρεαζεται απο τα μπουζι? γιατι μου φανηκε κοροιδιστικο...

Πάρε και μια δεύτερη γνώμη δεν χάνεις τίποτα. Όπως γνωρίζεις η εποχές είναι δύσκολες και μερικοί πονηρακηδες το εκμεταλλεύονται

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 22:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερει κανεις ποσο κοστιζουν τα μπουζι για το 207RC??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 22:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειναι ιδια με του gt 9 ευρω περιπου το ενα.
Λογικα ιδια ειναι.

Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 22:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στ 21000χλμ λογικα δν θα θελουν αλλαγη...λενε στις 40000 αλλα... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 22:58:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:

αλλα αλλαξετα γιατι εχουν αναφερθει διαφορα .....

http://www.carsinspections.com/gr/technical_presentations/peugeot207sparkplugs1.6thp/index.html

Επιστροφή στην κορυφή
outlaw (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 '02

Ένταξη: 04 Μάϊ 2006
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 17:35:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μπουζι για 307 1.6 ποσο στοιχιζουν? τον κωδικο τον λεει στο manual να τον ψαξω? Σε κανα δυο συνεργεια που ρωτησα για την αλλαγη μεσα στο σερβις, μου ειπανε, πανε 20 μεχρι 34 ευρω.. στο site του Γκαγκασταθη λεει 2,5 ευρω το ενα. Μεγαλη η διαφορα αν σκεφτουμε οτι τα εργατικα πανε ξεχωριστα.. Γι αυτο καλυτερα να τα αγορασω απο αλλου.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 17:39:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει τοπικ για μπουζι 206 ιιδια εχεις
κα ειναι οντως 10 ευρω τετραδα απο γκαγκα

καλυτερα απο τα μπος και παμφθηνα μη τα φοβασαι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 21:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

power έγραψε:
Alexis22 έγραψε:

αλλα αλλαξετα γιατι εχουν αναφερθει διαφορα .....

http://www.carsinspections.com/gr/technical_presentations/peugeot207sparkplugs1.6thp/index.html

Στα 20.000 που τ αλλαξα παντως τα δικα μου ηταν μια χαρα....δεν ειχανε τπτ τραγικο , το μικρο κοστος τους ομως δεν διακιολογει το ρισκο να τα κρατησεις
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης