Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2002, 18:01:21 Θέμα δημοσίευσης: Mήπως? |
|
|
Μήπως έχει κουνηθεί η λάμπα και αλλοιώνεται το φως της κατά την αντανάκλαση στο εσωτερικό ασημένιο τοίχωμα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2002, 18:39:51 Θέμα δημοσίευσης: φωτινότητα... |
|
|
alexandre συνήθως η διαφορά σε φωτεινότητα σε κίτρινα χρώματα τα παρουσιάζει ποιο ανοικτά ή ποιο σκούρα.... Για κοιταξέ το....
Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση τα τοιχώματα να έχουν πιάσει υγρασία ή σκόνη οποτε δεν γίνεται καλή η αντανάκλαση....κοίταξε και αυτό! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zpoul (Ζαννής) Νέος χρήστης

Peugeot 207 CC SPORT PACK 150
Ένταξη: 24 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 72 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2002, 17:26:13 Θέμα δημοσίευσης: Re: φωτινότητα... |
|
|
Φίλε Alexandros
και έγω είχα και έχω την ίδια αίσθηση... Οτάν βλέπω τα μπροστινά φλασάκια νομίζω πως έχουν διαφορετική απόχρωση πορτοκαλί. Δεν με απασχόλησε όμως ποτέ ιδιαίτερα. Τώρα, δεν ξέρω αν στην δικία σου περίπτωση είναι εντονότερο, αλλά εγώ σκέφτηκα πως είναι μια γαλλική ιδιαιτερότητα και δεν το κούρασα περισσότερο. Λες να είναι πρόβλημα των δικών μας απλών και ταπεινών 1.1?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2002, 17:59:59 Θέμα δημοσίευσης: Re: φωτινότητα... |
|
|
O SIDOBRE στο δικό του ΧS είχε προβλημα με εισαγωγή νερού στο θάλαμο φωτών μπροστά....το νερό αυτό γίνεται υγρασία, αργότερα, στα τοιχώματα και μετά γίνεται άλατα που αλλοιώνουν το χρώμα αντανάκλασης....
Φυσικά λόγω εγγύησης ο SIDOBRE το άλλαξε όλο το σύστημα θαλάμου (λαμπες κλπ....) γιατί πλέον θεωρείται και επικίνδυνο για βραχυκύκλωμα...
A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zpoul (Ζαννής) Νέος χρήστης

Peugeot 207 CC SPORT PACK 150
Ένταξη: 24 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 72 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2002, 23:12:10 Θέμα δημοσίευσης: Υγρασία στα φλας... Μπα! |
|
|
Ρε παιδία όλα καλά με την υγρασία, αλλά δεν θα φαινόταν εξωτερικά ότι έχει πάρει υγρασία μέσα.
Μπα εγώ πιστεύω, όπως είπε και ο φίλος και ομοιοπαθής Alexandros, πως μας βάλανε τις ελλατωματικές λάμπες σε εμάς τους φτωχούς πλην τίμιους 1100αρηδες.
Που πας ρε Καραμήτρο, θες και αμάξι με 8500... Πάρτο αλλά με χαλασμένα φλάς!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2002, 03:16:12 Θέμα δημοσίευσης: Και κάτι ψιλά |
|
|
1600 16V με 17500, Μάιος 2001.
Τριγμοί: Made in Japan. Λαδώνοντας αραιά και πού τις κλειδαριές σε όλες τις πόρτες δεν τρίζει τίποτα. Εξάτμιση νορμαλ, όταν τρέχω μουσική δεν βάζω αλλά πάντα τρέχω και μουσική δεν βάζω ποτέ. Τζάμπα πήγε το Pioneer και τα γαιδουρινά μου ηχεία πίσω. (Μήπως τα ηχεία κάνουν κανα καλό αντίβαρο στην εταζέρα και στο πίσω κάθισμα και δεν το πήραμε χαμπάρι).
Ηλεκτρολογικά: Η μίζα τζουφιάρει που και που και την αλλάζω τώρα, ίσα-ίσα μες στην εγγύηση. Υποψιάζομαι ότι είναι εγγενές πρόβλημα γνωστοποιημένο από την μαμά, γιατί πήγαν να μου την αλλάξουν εν αγνοία μου αλλά δεν τους βγήκε. Δεν μπορώ να αφήσω το πεζάκι μου μόνο του μαζί τους...
Κινητήρας: Έχανε από τότε που βγήκε από το εργοστάσιο paraflou (δάκρυζε) από το καπάκι. Χαζοπρόβλημα που οφείλεται σε χαλαρή σύσφιξη της κεφαλής στο μπλοκ. Γνωστό πλέον πρόβλημα μιας τουλάχιστον παρτίδας 1600 16V. Λύνεται εύκολα χωρίς επιπλοκές. Έχει δοθεί πιθανότατα εντολή για ανάκληση από την Peugeot Γαλλίας και η LION κάνει την πάπια. Όποιος το πάρει χαμπάρι, κι αν δεν το πάρει θα τη βάψει με χοντρό πινέλο μετά από x χρόνια. Εδώ είναι Ελλάντα ρεεε!! Π_υστιές που κάνουνε με τα λεφτά μας γαμ_το....
Επίσης παραδόξως η Peugeot έχει φτηνά ανταλλακτικά, π.χ. ομίχλης, 24000 το ζευγάρι, περίπου 30000 περασμένο. Πείτε το σε γνωστούς σας να δείτε πως θα σας κοιτάνε.
Τίποτα άλλο, κι ας το σκίζω τακτικά.
Μήπως το πάτε χαλαρά...!! Για προπονηθήτε λίγο, μην σας πιάσει ο εχθρός απροετοίμαστους, και ξεφτιλιστούμε. Με τις πόρτες... α λα γαλλικά
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zuper206 Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI
Ένταξη: 30 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 79 Τόπος: Nea Smirni, Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2002, 13:26:19 Θέμα δημοσίευσης: HELLLLPPPP |
|
|
Thelo thn bohthia sas giati den mporo na bgalo akri psaxnontas sto net.
Prin kairo ebala 17 ares zantes OZ. Exthes etyxe na fortoso arketa to amaji me apotelesma molis pernao apo samarakia na akou pisw ena "gdarsimo". Eida oti to lastixo briskei apo thn exo tou pleura sto gyrisma tou fterou (dhl gia xiliosta).
Phga ston magazi pou tis eixa balei kai mou eipan oti ontos exoun kanei lathos ston adaptora (spacer) pou balan anamesa sthn zanta kai sthn bnash pou bidwnei alla den exoun na mou baloun ton swsto kai mou eipan na paw se tornadoro...........treloiiiiiiiii
O spacer einai 2cm (gia peugeot 106) eno gia ta 206 thelei 1cm. Exei kanenas kana gnwsto zantolastixa (empisto giati exw mplejei me olous tous kompogianites) na me parapempsei.....
Thanks |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
konstantinos Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 918 Τόπος: Μελίσσια
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zuper206 Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2002, 14:11:21 Θέμα δημοσίευσης: HELPPPPPPPP |
|
|
Den briskei stous tholous...alla sto "gurisma" tou fterou pou einai liga xiliosta.
An to bgalo.........hm!!!! den exw idea....lesss? Mporei bebaia meta na mhn stribei..kai na briskei ....
Se douleia na briskomastai............... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zuper206 Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2002, 14:21:13 Θέμα δημοσίευσης: HELLLLPPPP |
|
|
G' auto kai ego file DIM psaxno kapoion kalo zantolastixa na mou pei ti sto dialo na kanw.
Me liga xiliosta ligotero den tha exo kanena apolytos problhma. Psaxno sto internet gia OZ spacers...alla den brisko tipota.
Ta neura mou.
Tha paro ola ta magazia shmera sthn seira mpas kai bgalo akri. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
konstantinos Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 918 Τόπος: Μελίσσια
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2002, 15:04:20 Θέμα δημοσίευσης: ΖΑΝΤΕΣ! ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ! |
|
|
ΦΙΛΕ DIMIP! ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ OFF SET ΤΗΣ ΖΑΝΤΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ (195) ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΥΣΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 1.6 ΚΑΙ ΤΑ 2.0! ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΟΣ! ΕΙΔΙΚΑ Η ALLESIO ΚΑΙ Η SPEED LINE ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ OFF SET! ΙΣΩΣ ΕΑΝ Η ΖΑΝΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 7'' ΑΛΛΑ 6,5'' ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΕΡΟ.
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|