PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κάθε λακκούβα και αποζημίωση
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 11:56:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα που μας εδωσες την εικονα και περιεγραψες ολη τη διαδικασια για μελλοντικα ατυχηματα....Ειναι αδικο ο καθενας μας να πληρωνει για να φτιαχνονται.....κρατηρες αλλα και να ζημιωνεται το ΙΧ του στα καλα καθουμενα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thanos_vt (thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 8v(αναμενεται 16ν)

Ένταξη: 09 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 13:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μισο λεπτακι για να καταλαβω! εγω ειμαι στις σερρες δεν ξερω αν εχετε περασει ποτε απο τους δρομους εδω περα αλλα μονο με μοτοκρος η με κανα τρακτερ μπορεις να βολταρεις και να μην παθει τιποτα!! Δεν υπερβάλω πραγματικα καθε 30 μετρα υπαρχει και απο ενας κρατηρας, κομμενη ασφαλτος, ραγισμενο οδοστρωμα και πραγματικα τα αμορτισερ μου ειναι σε πολυ αθλια κατασταση!! Μαλιστα το ελατηριο της αναρτησης απο την μερια του συνοδηγου ειναι ετοιμο να σπασει!! Δηλαδη μπορω να φερω αστυνομια και να μου πληρωσει το κρατος καινουρια 4αδα αμορτισερ bilstein? καλη φαση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιούν 2009, 21:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanos_vt έγραψε:
μισο λεπτακι για να καταλαβω! εγω ειμαι στις σερρες δεν ξερω αν εχετε περασει ποτε απο τους δρομους εδω περα αλλα μονο με μοτοκρος η με κανα τρακτερ μπορεις να βολταρεις και να μην παθει τιποτα!! Δεν υπερβάλω πραγματικα καθε 30 μετρα υπαρχει και απο ενας κρατηρας, κομμενη ασφαλτος, ραγισμενο οδοστρωμα και πραγματικα τα αμορτισερ μου ειναι σε πολυ αθλια κατασταση!! Μαλιστα το ελατηριο της αναρτησης απο την μερια του συνοδηγου ειναι ετοιμο να σπασει!! Δηλαδη μπορω να φερω αστυνομια και να μου πληρωσει το κρατος καινουρια 4αδα αμορτισερ bilstein? καλη φαση!!!

Μήπως θες να σου πληρώσουν και την βενζίνη; Smile
Βασικά φθορές υλικών δεν θα σου αποζημιώσει κανείς μην τρελαθούμε,εάν όμως έπαθες ζημιά σε κάποιο συγκεκριμένο δρόμο και καλέσεις τροχαία επιτόπου για να κάνουν την σχετική αναφορά ακόμα και τούμπα να ήρθε το αμάξι (που λέει ο λόγος) απο οδικό δίκτυο η αν έπεσε κάποιος με μηχανή απο λάδια και γενικά ότι έχει να κάνει με την ελυπή συντήρηση ή κακοτεχνεία οδικού δικτύου,μπορείς να το διεκδικήσεις νόμιμα.Ξανατονίζω ότι για θέματα που έχουν να κάνουν με δημόσιο φορέα ο συνήγορος του πολίτη αναλαμβάνει χωρίς κανένα κόστος!
Σε περίπτωση που τώρα δημιουργηθεί ατύχημα σε οδικό δίκτυο που δεν ανήκει στο ΥΠΕΧΩΔΕ αλλά σε κάποιο δήμο ίσως να υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση και μπέρδεμα.
Τώρα αν τα bilstein σου χαλάσανε απο την καθημερινή φθορά λόγο κακής ποιότητας οδοστρώματος θα σου πρότεινα να μην ξαναβάλεις bilstein αλλά αμορτισέρ ΜΑΜΑ!

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 18:27:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες απόγευμα, σε στενάκι του Πειραιά (Κουντουριώτου), έπεσα σε λάκο.

Είχαν σκάψει εγκάρσια και (ΚΛΑΣΙΚΑ) δεν το είχαν καλύψει παρά με λίγο χώμα. Το χώμα με τις βροχές μετατοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο κέντρο οπότε στα σημεία που πατούσαν οι τροχοί έκανε 2 λάκους γύρω στα 15εκατοστά ενώ στο κέντρο έκανε βουναλάκι. Την είδα (αν και για να πω την αλήθεια δεν φαντάστηκα ότι θα ήταν τόσο βαθιά), έκοψα και πέρασα από πάνω με 1η να ρετάρει οπότε ακούω ένα δυνατό γκούπ.

Αποτέλεσμα: η ψαλιδόμπαρα (Sparco) στράβωσε κατά 90μοιρες (το πλακέ μέρος είναι κάθετα με το έδαφος και όχι οριζόντια όπως πριν-στράβωσε στα αυτάκια της), χτύπησε πάνω στην εξάτμηση λίγο μετά την ένωση με το ζουάν όπου τσάκισε τη σωλήνα.

Είμαι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ και απορρώ αν αυτό το ανύπαρκτο κράτος μπορεί να με αποζημιώσει... Evil

Τη Δευτέρα θα καταθέσω αγωγή στο Δ.Πειραιά συνοδευόμενη από φωτογραφίες τόσο της λακούβας όσο και της ζημιάς στο αυτοκίνητο.

Έχει να προτείνει κανείς κάποια άλλη ενέργεια?

Το κωμικοτραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι στο στενάκι αυτό, μπήκα ψάχνοντας να παρκάρω για να παραλάβω ένα δεματάκι απ'το eshop. 2' υπόθεση δηλαδή. Νιώθω μαλ**ας που δεν άφησα το αμάξι μου πάνω στη Γρ.Λαμπράκη, διπλοπαρκάρωντας όπως κάνουν όλα τα ζώα Evil

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 18:35:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πωπω, ρε Γιάννη... Κρίμα. Crying or Very sad Ταλαιπωρία και στεναχώρια χωρίς λόγο.

ΚΑΦΡΙΛΑ . & - Evil

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 22:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Χθες απόγευμα, σε στενάκι του Πειραιά (Κουντουριώτου), έπεσα σε λάκο.`

Kριμα ρε Γιαννη, τι να πει κανεις..... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 23:38:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Χθες απόγευμα, σε στενάκι του Πειραιά (Κουντουριώτου), έπεσα σε λάκο.
κριμα ρε φιλε γιαννη!!! ελεος με αυτο το κρατος ανευθηνοι τελειως και οταν ερχονται εκλογες εντελος τυχαια ξεκινουν εργα κτλπ,τι να πεις!!!! ευχομαι να βρεις καποια ακρη με αυτους! Confused

live for nothing or die for something!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Νοέ 2010, 08:51:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Χθες απόγευμα, σε στενάκι του Πειραιά (Κουντουριώτου), έπεσα σε λάκο.................

Αν και τα είπαμε στο τηλ. σου έχω την λύση.

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Νοέ 2010, 11:27:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πειραιας forever Twisted evil εγγυση το οδικο δικτυο του Cheers και να τα φτιαξουν παλι 1 βδομαδα θα σκαβουν για κατι αλλο μετα Splat

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Νοέ 2010, 22:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LIONKING έγραψε:
πειραιας forever Twisted evil εγγυση το οδικο δικτυο του Cheers και να τα φτιαξουν παλι 1 βδομαδα θα σκαβουν για κατι αλλο μετα Splat

Άστα βράστα Βασίλη... όποτε κατεβαίνω Πειραιά όλο και χειρότερος μου φαίνεται. Λυπάμαι που το λέω αλλά μόνο με cosco θα πάρει τα πάνω του, δε βλέπω αλλού φως. Από τη στιγμή που το δημαρχείο ενδιαφέρεται μόνο για τα μάρμαρα των πεζοδρομίων του πασαλιμανιού και την αναστήλωση του Δ.θεάτρου... όλα τα άλλα προβλήματα είναι λυμένα άλλωστε! Evil

iceage έγραψε:
Αν και τα είπαμε στο τηλ. σου έχω την λύση.

Εσύ αυτόν θα βάλεις???

Μίλησα με τον δικηγόρο που θα αναλάβει τη διαδικασία αγωγής και χρειάζεται μιά βεβαιωση από μηχανικό που να επιβεβαιώνει τη αναγκη αντικατάστασης σωλήνας/καταλυτη. Επιπλέον θα καταθέσω και το τιμολόγιο της ψαλιδόμπαρας...

Προς το παρόν "ξεστράβωσα" τη ψαλιδόμπαρα ίσα ίσα να μην ακουμπάει στην εξάτμιση, έφερα την ένωση να πατήσουν σωστά τα πλακάκια (όσο σωστά μπορεί δηλαδή μετά το στράβωμα) αλλά έχω την εντύπωση ότι το αμάξι κάνει περίεργο θόρυβο +δεν τραβάει όπως πριν... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2010, 00:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς στον Πειραιά τα στενά δεν είναι για να κυκλοφορούν αυτοκίνητα, γι αυτό κάθε πρωί κάνω 20 λεπτά για να διασχίσω το λιμάνι. Evil

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης