Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 11:56:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλα που μας εδωσες την εικονα και περιεγραψες ολη τη διαδικασια για μελλοντικα ατυχηματα....Ειναι αδικο ο καθενας μας να πληρωνει για να φτιαχνονται.....κρατηρες αλλα και να ζημιωνεται το ΙΧ του στα καλα καθουμενα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thanos_vt (thanos) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 8v(αναμενεται 16ν)
Ένταξη: 09 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 35
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 13:53:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μισο λεπτακι για να καταλαβω! εγω ειμαι στις σερρες δεν ξερω αν εχετε περασει ποτε απο τους δρομους εδω περα αλλα μονο με μοτοκρος η με κανα τρακτερ μπορεις να βολταρεις και να μην παθει τιποτα!! Δεν υπερβάλω πραγματικα καθε 30 μετρα υπαρχει και απο ενας κρατηρας, κομμενη ασφαλτος, ραγισμενο οδοστρωμα και πραγματικα τα αμορτισερ μου ειναι σε πολυ αθλια κατασταση!! Μαλιστα το ελατηριο της αναρτησης απο την μερια του συνοδηγου ειναι ετοιμο να σπασει!! Δηλαδη μπορω να φερω αστυνομια και να μου πληρωσει το κρατος καινουρια 4αδα αμορτισερ bilstein? καλη φαση!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Fotigos (Φώτης) Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP
Ένταξη: 30 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 224 Τόπος: Σπάρτη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιούν 2009, 21:06:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
thanos_vt έγραψε: | μισο λεπτακι για να καταλαβω! εγω ειμαι στις σερρες δεν ξερω αν εχετε περασει ποτε απο τους δρομους εδω περα αλλα μονο με μοτοκρος η με κανα τρακτερ μπορεις να βολταρεις και να μην παθει τιποτα!! Δεν υπερβάλω πραγματικα καθε 30 μετρα υπαρχει και απο ενας κρατηρας, κομμενη ασφαλτος, ραγισμενο οδοστρωμα και πραγματικα τα αμορτισερ μου ειναι σε πολυ αθλια κατασταση!! Μαλιστα το ελατηριο της αναρτησης απο την μερια του συνοδηγου ειναι ετοιμο να σπασει!! Δηλαδη μπορω να φερω αστυνομια και να μου πληρωσει το κρατος καινουρια 4αδα αμορτισερ bilstein? καλη φαση!!! |
Μήπως θες να σου πληρώσουν και την βενζίνη;
Βασικά φθορές υλικών δεν θα σου αποζημιώσει κανείς μην τρελαθούμε,εάν όμως έπαθες ζημιά σε κάποιο συγκεκριμένο δρόμο και καλέσεις τροχαία επιτόπου για να κάνουν την σχετική αναφορά ακόμα και τούμπα να ήρθε το αμάξι (που λέει ο λόγος) απο οδικό δίκτυο η αν έπεσε κάποιος με μηχανή απο λάδια και γενικά ότι έχει να κάνει με την ελυπή συντήρηση ή κακοτεχνεία οδικού δικτύου,μπορείς να το διεκδικήσεις νόμιμα.Ξανατονίζω ότι για θέματα που έχουν να κάνουν με δημόσιο φορέα ο συνήγορος του πολίτη αναλαμβάνει χωρίς κανένα κόστος!
Σε περίπτωση που τώρα δημιουργηθεί ατύχημα σε οδικό δίκτυο που δεν ανήκει στο ΥΠΕΧΩΔΕ αλλά σε κάποιο δήμο ίσως να υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση και μπέρδεμα.
Τώρα αν τα bilstein σου χαλάσανε απο την καθημερινή φθορά λόγο κακής ποιότητας οδοστρώματος θα σου πρότεινα να μην ξαναβάλεις bilstein αλλά αμορτισέρ ΜΑΜΑ!
Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 18:27:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χθες απόγευμα, σε στενάκι του Πειραιά (Κουντουριώτου), έπεσα σε λάκο.
Είχαν σκάψει εγκάρσια και (ΚΛΑΣΙΚΑ) δεν το είχαν καλύψει παρά με λίγο χώμα. Το χώμα με τις βροχές μετατοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο κέντρο οπότε στα σημεία που πατούσαν οι τροχοί έκανε 2 λάκους γύρω στα 15εκατοστά ενώ στο κέντρο έκανε βουναλάκι. Την είδα (αν και για να πω την αλήθεια δεν φαντάστηκα ότι θα ήταν τόσο βαθιά), έκοψα και πέρασα από πάνω με 1η να ρετάρει οπότε ακούω ένα δυνατό γκούπ.
Αποτέλεσμα: η ψαλιδόμπαρα (Sparco) στράβωσε κατά 90μοιρες (το πλακέ μέρος είναι κάθετα με το έδαφος και όχι οριζόντια όπως πριν-στράβωσε στα αυτάκια της), χτύπησε πάνω στην εξάτμηση λίγο μετά την ένωση με το ζουάν όπου τσάκισε τη σωλήνα.
Είμαι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ και απορρώ αν αυτό το ανύπαρκτο κράτος μπορεί να με αποζημιώσει...
Τη Δευτέρα θα καταθέσω αγωγή στο Δ.Πειραιά συνοδευόμενη από φωτογραφίες τόσο της λακούβας όσο και της ζημιάς στο αυτοκίνητο.
Έχει να προτείνει κανείς κάποια άλλη ενέργεια?
Το κωμικοτραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι στο στενάκι αυτό, μπήκα ψάχνοντας να παρκάρω για να παραλάβω ένα δεματάκι απ'το eshop. 2' υπόθεση δηλαδή. Νιώθω μαλ**ας που δεν άφησα το αμάξι μου πάνω στη Γρ.Λαμπράκη, διπλοπαρκάρωντας όπως κάνουν όλα τα ζώα 
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 18:35:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πωπω, ρε Γιάννη... Κρίμα. Ταλαιπωρία και στεναχώρια χωρίς λόγο.
ΚΑΦΡΙΛΑ . & - 
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 22:36:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | Χθες απόγευμα, σε στενάκι του Πειραιά (Κουντουριώτου), έπεσα σε λάκο.` |
Kριμα ρε Γιαννη, τι να πει κανεις.....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
franch_power (teo) Τρελλαμένο μέλος

207 rallye 1.6T
Ένταξη: 10 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 448 Τόπος: μαγούλα αττικής
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 23:38:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | Χθες απόγευμα, σε στενάκι του Πειραιά (Κουντουριώτου), έπεσα σε λάκο. | κριμα ρε φιλε γιαννη!!! ελεος με αυτο το κρατος ανευθηνοι τελειως και οταν ερχονται εκλογες εντελος τυχαια ξεκινουν εργα κτλπ,τι να πεις!!!! ευχομαι να βρεις καποια ακρη με αυτους! 
live for nothing or die for something! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
iceage (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Τον τελευταίο καιρό με 309
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 1165 Τόπος: Serres mode
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Νοέ 2010, 08:51:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | Χθες απόγευμα, σε στενάκι του Πειραιά (Κουντουριώτου), έπεσα σε λάκο................. |
Αν και τα είπαμε στο τηλ. σου έχω την λύση.
3rioStooges-Motorsport Team
Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LIONKING (βασιλης) Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"
Ένταξη: 05 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 371
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Νοέ 2010, 11:27:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πειραιας forever εγγυση το οδικο δικτυο του και να τα φτιαξουν παλι 1 βδομαδα θα σκαβουν για κατι αλλο μετα 
τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Νοέ 2010, 22:35:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
LIONKING έγραψε: | πειραιας forever εγγυση το οδικο δικτυο του και να τα φτιαξουν παλι 1 βδομαδα θα σκαβουν για κατι αλλο μετα  |
Άστα βράστα Βασίλη... όποτε κατεβαίνω Πειραιά όλο και χειρότερος μου φαίνεται. Λυπάμαι που το λέω αλλά μόνο με cosco θα πάρει τα πάνω του, δε βλέπω αλλού φως. Από τη στιγμή που το δημαρχείο ενδιαφέρεται μόνο για τα μάρμαρα των πεζοδρομίων του πασαλιμανιού και την αναστήλωση του Δ.θεάτρου... όλα τα άλλα προβλήματα είναι λυμένα άλλωστε!
iceage έγραψε: | Αν και τα είπαμε στο τηλ. σου έχω την λύση. |
Εσύ αυτόν θα βάλεις???
Μίλησα με τον δικηγόρο που θα αναλάβει τη διαδικασία αγωγής και χρειάζεται μιά βεβαιωση από μηχανικό που να επιβεβαιώνει τη αναγκη αντικατάστασης σωλήνας/καταλυτη. Επιπλέον θα καταθέσω και το τιμολόγιο της ψαλιδόμπαρας...
Προς το παρόν "ξεστράβωσα" τη ψαλιδόμπαρα ίσα ίσα να μην ακουμπάει στην εξάτμιση, έφερα την ένωση να πατήσουν σωστά τα πλακάκια (όσο σωστά μπορεί δηλαδή μετά το στράβωμα) αλλά έχω την εντύπωση ότι το αμάξι κάνει περίεργο θόρυβο +δεν τραβάει όπως πριν... 
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2010, 00:13:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχώς στον Πειραιά τα στενά δεν είναι για να κυκλοφορούν αυτοκίνητα, γι αυτό κάθε πρωί κάνω 20 λεπτά για να διασχίσω το λιμάνι. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|