PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επιτελους νεο αυτοκινητο!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Αύγ 2006, 02:52:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νεο update...

Πριν η μαμα κεραια σε μεγεθος κεραιας ραδιοταξι (ενταξει ειμαι λιγο υπερβολικος...)

Η νεα κεραια της Perrin...

Το σκ θα μπει και το μπαρομετρο και το φιλτρο της Blitz... Smile Smile Smile

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Αύγ 2006, 09:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικη η νέα σου πολεμική μηχανή Exclamation

Thumb right

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 05:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετω απο την μακρινη Αμερικη... Ελπιζω να σας βρισκω ολους καλα και υγειεις...

Τοσο καιρο που δεν μιλαω απλα βρισκομουν σε "δουλεια", παιζοντας με το αμαξακι μου...

Να μην τα πολυλογω...μεχρι στιγμης ειμαι 334 αλογα τροχους και 46.5 κιλα ροπη στους τροχους, για οποιον ενδιφαρουν οι τιμες σε στροφαλο μπορειτε να υπολογισετε 20% απωλειες μιας και ειναι 4κινητο (αν και βασικα στην Ελλαδα τις μετρουν λιγο παραπανω...

Μεχρι στιγμης...

1. Invidia G200 Ti 76mm catback exhaust system with 76mm Ultimate Racing High Flow Cat and 76mm Perrin downpipe. Φαινεται μονο η εξατμιση...

2. Apexi Power Intake with carbon fibered cover

3. Greddy Type-RS blow off valve

παρτε και δυο μικρα βιντεακια σε καποιες μετρησεις που ειχα κανει οταν ρυθμιζα το αμαξι... ναι ναι... παιζει laptop με software και καλωδιο στην OBDII θυρα και ρυθμισμα κατα βουληση...

για να μην τρελενεστε ο θορυβος προερχεται απο την πρωτη εξατμιση (ναι εχω προλαβει να βαλω ηδη δυο...) την οποια εβγαλα διοτι για καθημερινη χρηση ο θορυβος ηταν τρελος!!!

το αμαξι συνολικα φοραει:
- manual boost controller
- Apexi intake
- Greddy blow-off valve
- Jestr Tuning flash
- Perrin downpipe
- Ultimate Racing high flow cat
- Invidia G200 Ti catback exhaust system
- Walbro 255 lbs/hr fuel pump

Τα τρελα νεα ερχονται το σαββατο οπου θα τοποθετηθουν εκκεντροφοροι της Cosworth και μπουζονια ARP στο καπακι και θα ρυθμιστει το αμαξι επανω σε δυναμομετρο απο εναν απο τους καλυτερους tuners στην Αμερικη. Τα αλογα θα ειναι ΠΟΛΛΑ... προσεχως... Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 08:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτα ειναι...keep walking Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 14:26:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζηλευω......
Ωραίος.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 14:56:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ενας απο τους λογους που με βλεπω για NY κ μενα ! Cool

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 15:35:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδιά κουλάρετε λίγο...

Να έχω τέτοιο αμάξι και να μην μπορώ να το πλακώσω στον δρόμο.... να πρέπει να πηγαίνω με μέγιστη ταχύτητα τα 120 χλμ την ώρα και να είναι μονίμος μπουκωμένο το evo μου , όχι ευχαριστώ...

Δεν θα πάρω....

Τα παιδιά εκεί ευχαριστιούνται τα εργαλεία τους μια φορά την εβδομάδα....
Εμείς ευχαριστιόμαστε τα εργαλεία μας σχεδόν κάθε μέρα ....

Ευχαριστώ δεν θέλω...

Ζηλεύω τον Γιάννη για το εργαλείο που έχει, και στεναχωριέμαι που το έχει σε μιά τέτοια χώρα που υποτίθεται ότι είναι η χώρα της ελευθερίας !!!!

PHSYBORG καλύτερα προς Γερμανία μεριά προτιμώ εγώ!!!
όπου υπαρχει αστυνόμευση μόνο μέσα στις κατοικημενες περιοχές...

Και έχεις το δικαίωμα σε μερικά κομμάτια της αυτομπανκ, να πας όσα πιάνει το καρο μου....

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιαν 2007, 06:59:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζεστα απο το τυπογραφιο...

Το αμαξι ειδε 418 αλογα τροχους και 64.4 κιλα ροπη στους τροχους... στα 2 bar overboost με μιξη βενζινης πρατηριου και αγωνιστικης C16...

Τωρα αν ενδιφερεστε να δειτε ποσο ειναι αυτα στροφαλο υπολογιστε οτι τα 4κινητα εχουν περιπου 20-22% απωλειες... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Να πω κιολας οτι ο μαμα συμπλεκτης τα ειδε κωλυωμενα μιας και μας πατιναρε καποιες φορες ιδιως στο overboost...

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιαν 2007, 11:21:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περαστικά.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης