PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δρομος χειροτερος και απο τους Ελληνικους!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 15:23:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παλι δε θυμαμαι αθηναιο να εχει παει διακοπες οπουδηποτε και να ειπε οτι δε μπορουσε να οδηγησει και αφησε το αμαξι και πηγαινε με ταξι και λεωφορεια.
αντιθετα ξερω πολλους χωριατες-βλαχους που ερχονται αθηνα και αφηνουν στο δαφνι και τη κηφισια το αμαξι γιατι τρομαζουν με το χαος της αθηνας.....
κυψελη - κρητη = σημειωσατε .... 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 18:28:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

624.000 κατοικους συμφωνα με την τελευταια απογραφη.Συμφωνα και με το Wikipedia.Οπως και να εχει οι δρομοι ειναι χαλια.Ο μοναδικος δρομος που αξιζει ειναι ο τριπλος μπροστα απο το λιμανι.Ακομα και ο καινουργιος παραλιακος εχει απιστευτες ανωμαλιες.Τα φρεατια ειναι 10 ποντους πανω απο την ασφαλτο.
Τελος παντων δεχομαι πως παντου υπαρχουν κακοτεχνιες αλλα σε τετοιο βαθμο και σε ολες τις μεγαλες πολεις ενος διαμερισματος πρωτη φορα βλεπω.Δεν λεω οτι εκει που μεγαλωσα οι δρομοι ειχαν βγει απο πιστα της F1 αλλα οχι και ετσι.Κοντεβω να παρω τα πλαστικα στο χερι.Απο τοτε που το εφερα εδω τριζουν ολα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 12:14:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
.......Τα φρεατια ειναι 10 ποντους πανω απο την ασφαλτο....

πάλι καλά! σε μας είναι 10 πόντους κάτω από την άσφαλτο Shocked Shocked

αλλά έχουν σχέδιο Idea σε 10 χρόνια που θα ξαναασφαλτοστρώσουν το δρόμο θα είναι ίσα ίσα και δεν θα έχεται πρόβλημα Twisted evil Razz Razz

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 12:59:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο περιμενουμε.Φαντασου να ειναι βλακες και να τον ξισουν πρωτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Σεπ 2006, 10:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Τα φρεατια ειναι 10 ποντους πανω απο την ασφαλτο.

Έλα από εδώ και ειδικά Άγιο Στέφανο που τα φρεάτια είναι 10 πόντους κάτω από την άσφαλτο Exclamation Exclamation Exclamation

Μέσος όρος 0

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 11:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow Χάος
Arrow και πάλι Χάος

Εθνική Οδός Καλαμάτας-Μεγαλόπολης χθές το μεσημέρι....Στο βάθος εκεί που φαίνονται τα αυτοκίνητα, διακρίνεται στα δεξιά ένας χείμαρρος που πετάγεται τελείως οριζόντια από το οδόστρωμα...Το ρέμα παρέσυρε δυο μέτρα το αμαξάκι μου και το έφερα τσουλόντας με τα χίλια ζόρια στην άκρη...Η κυκλοφορία κόπηκε μόλις μπήκαμε στις στροφές, και μετά απο καμιά ώρα που ελαττώθηκε το ρέμα καταφέραμε και περάσαμε πάνω από τον δρόμο που σε πολλά σημεία είχε ανοίξει στη μέση έχοντας πάρει την κατιούσα προς την πλαγιά και σε περισσότερα οι χείμαρροι είχαν αδειάσει λόφους από λάσπη και πέτρες...Αυτά είναι τα χάλια της παλιάς Εθνικής, η καινούργια που παρέκαμπτε τα Παραδείσια έχει ήδη καταρρεύσει μερικά χρόνια νωρίτερα και ποτέ δεν ξανάνοιξε...
Ελλάδα ολέ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 11:51:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιο πολύ για ποτάμι μοιάζει πάρα για δρόμος... Evil
Είπα και σε άλλο post.....Μπανανία........ Evil
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 15:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow Και το video...

Εντωμεταξύ ο συνοδηγός μου που είναι Αυστραλός νόμιζε ότι τον πήγα από τον βουνίσιο δρόμο να δει τη θέα, και να μου λέει "πάμε πίσω να πάρουμε το μεγάλο δρόμο για Αθήνα, την Εθνική"....τι να του πω....ρεζιλίκι... Embarassed Embarassed Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 18:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανονικα πρεπει να βγαλει οδηγια το Υπουργειο Τουρισμου που να λεει οτι "Οι τουριστες που επισκεπτονται την χωρα μας δεν πρεπει να ζητανε παραλογα πραγματα(π.χ δρομους)"

Ο ανθρωπος τα επαιξε με τα χαλια μας.Παλι καλα δεν λες που νομιζε οτι ειναι το ορεινο δικτυο.Δεν πιστευω να του ειπες την αληθεια.

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 09:44:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα καλά είστε σοβαροί???
πού θα βρει άλλα τέτοια ο άνθρωπος!
διακοπές μες την περιπέτεια έζησε!

πρέπει κανονικά να μας πληρώνουνε για να έρχονται εδώ οι τουρίστες. Τι σουρβάϊβουρ και βλακείες! Εδώ μπορείς να τα ζήσεις όλα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 10:34:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την μια εχεις δικιο γιατι εγω τουλαχιστον στα μερη που πηγα διακοπες και μου ηρθαν ολα ρολοι απο την αρχη δεν τα θυμαμαι και τοσο καλα.Ενω σε αυτα που ειχα περιπετια και αγωνια τα θυμαμαι σαν χθες.
Τελικα σωστη εισαι.Και λιγα πληρωνουν μην σου πω για να ερθουν.
Εδω στο allou πας που ειναι μια τρυπα σε σχεση με ολη την Ελλαδα και το πληρωνεις πανακριβα.

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 10:54:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λιβ γιορ μυθ ιν γκρις φίλε μου

Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 14:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως εγώ την χώρα μου την υπερασπίστηκα.... Exclamation Του είπα ότι όταν ήμουν στην Αυστραλία με βάλατε να κάνω καταδύσεις με τους καρχαρίες, τώρα στην Ελλάδα κάτσε και κάνε rafting με το 206 Laughing Laughing Laughing Laughing Idea

Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Οκτ 2006, 12:04:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:

Εθνική Οδός Καλαμάτας-Μεγαλόπολης χθές το μεσημέρι....

Εκείνη την ώρα εμείς κάναμε "μακροβούτια" στην Αρεόπολη Thumb right

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
skoulikis~ 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Νοέ 2006, 15:52:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked
http://englishrussia.com/?p=315

Επιστροφή στην κορυφή
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006
Τόπος: 6' απο Παντού!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Νοέ 2006, 16:47:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελεος.....

Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…

Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 11:09:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

What the fuck...?????? Shocked Shocked Shocked

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 11:46:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ειναι και καλοκαιρι.Ετσι λεει η ημερομηνια ληψης.
Φανταστιτε τι θα γινετε το χειμονα.
Τοση λασπουρα που την βρηκαν?
Αυτα πρεπει να βλεπουμε και να λεμε "και παλι καλα που εχουμε μονο λακουβες".Εκει αντι για ελατηρια χαμηλωματος θα θελαμε ελατηρια ψηλοματος.Και μαλιστα κανενα μετρο αποσταστη απο τον δρομο.

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 13:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

skoulikis~ έγραψε:
Shocked
http://englishrussia.com/?p=315

Αυτός μάλιστα! Είναι χάλια δρόμος!

Έτσι για να μην παραπονιέστε για τους Ελληνικούς δρόμους! Silly

Οι Ελληνικοί επαρχιακοί δρόμοι μοιάζουν με Autobahn σε σχέση με αυτόν!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 13:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα αν δουνε αυτοι κανεναν επαρχιακο μας δρομο θα παθουν πλακα.
Θα κοιτανε την ασφαλτο και θα ρωτανε γιατι ειναι μαυρη,γιατι εχει ασπρες λωριδες στην μεση και ενα σωρο αλλες ερωτησεις.
Επισης αν παμε εμεις στην Γερμανια θα ρωταμε γιατι ειναι φραγμενοι οι μεγαλοι δρομοι?Γιατι δεν εχει λακουβες?
Και αλλες παρομοιες.Ο καθενας οπως συνηθισει.
Δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να ζησω σε αυτες τις χωρες.Αν δεν πεσεις σε καμια δυο λακουβες στο χιλιομετρο δεν λεει.Πως θα ριχνω εγω τις παναγιες μου αν δεν υπαρχουν και αυτες οι καλες στιγμες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης