PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το σκεφτηκα.....206 τελος!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούλ 2006, 08:47:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πως τα θες???????? Laughing Laughing Laughing

ολα θεμα τρελλας ειναι.
εμενα στο βολβο του πατερα μου(ειναι τρελλος σε αυτα) σε αναλογη περιπτωση μας εδωσαν χαρτι αφου δε μπορουσαν να βρουν το προβλημα.
ενω σε ενα κορσα παλια ο θεοτρελλος ο πατερας μου επειδη δε δεχονταν να του αλλαξουν καταλυτη ειχε βαλει ταμπελες στα παραθυρα και το ειχε παρκαρει εξω απο τη dynamotors !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούλ 2006, 09:51:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχ Laughing Laughing πες τον πατερα σου να ερθει μια βολτα απο εδω Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιούλ 2006, 20:49:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρηκαν το προβλημα μουυ οε οε οε οεεεεεε Laughing Laughing Laughing Laughing κρεμαριερα θα μου την αλλαξουν Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Αύγ 2006, 09:43:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
βρηκαν το προβλημα μουυ οε οε οε οεεεεεε Laughing Laughing Laughing Laughing κρεμαριερα θα μου την αλλαξουν Very happy

Σε ποιά Peugeot πήγες????????????????????

Με ενδιαφέρει άμεσα! το θέμα!!!!!! Rolling eyes

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Αύγ 2006, 19:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γω με το ιδιο προβλημα παιδευομουν νοκπος για 1μιση χρονο. μεχρι που δανειστηκα απο ενα φιλο μηχανικο ενα μηχανιμα που μετραει την αποκλιση των αξονων και το πηγα στη σιτροεν για να το τσεκαρουν. μου περασαν κρεμαγιερα και μαλιστα ενα μηνα μετα την εγγυηση αφου η μαμα σιτροεν πρεπει να τους τα ειπε ενα χερακι μετα απο σχετικη επιστολη. το θεμα ειναι οτι ειναι αρνητικα τα ατομα στα συνεργεια αλλα και οι αντιπροσωποι στους οποιους ανοικουν...

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16v Dynamique

Ένταξη: 08 Μάρ 2006
Τόπος: A.Toυμπα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Αύγ 2006, 15:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα μιλαμε διαβασα τι εκανε ο πατερας του volvos και ακομα γελαω...Δυστυχως ομως με τετοιους που μπλεκουμε τετοια θελουνε...
Επιστροφή στην κορυφή
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

Black 206 1.4 (8v) (2000)

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Αύγ 2006, 15:38:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι ειχε το τιμονι?

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Msn/Mail: karmagos@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Αύγ 2006, 07:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον αλλαξα την κρεμαριεα... το αποτελεσμα ειναι το τιμονη να ειναι βαρη!χτηπαει παλι αλλα μονο οταν το στριβω αρκετα..δλδ οπως στην αρχη που αρχισα να το καταλαβαινω
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Αύγ 2006, 09:12:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηρα τηλ στον τεχνικο της peugeot και μου λεει οτι οταν η κρεμαριερα ανοιγει δλδ οταν στριβει το τιμονη πολυ και πεσεις σε λακουβα κανουν ολα τα 206 ενα χτύπο.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Σεπ 2006, 09:44:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον μετα την αλλαγη της κρεμαριερας μετα απο καποιο καιρο ξανα κανει τα ιδια!ο τεχνικος μου ειπε οτι ολα τα 206 λεει χτηπαει η κρεμαριερα τους δλδ το καταλαβαινεις....ειναι normal αυτο που μου λεει?
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Σεπ 2006, 09:51:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε δε κοιτας τα τοπ μαουντ...
ειναι απο τα λιγα πραγματα που αν δε τα βγαλεις δε φαινεται αν εχουν ζημια...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Σεπ 2006, 10:04:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
λοιπον μετα την αλλαγη της κρεμαριερας μετα απο καποιο καιρο ξανα κανει τα ιδια!ο τεχνικος μου ειπε οτι ολα τα 206 λεει χτηπαει η κρεμαριερα τους δλδ το καταλαβαινεις....ειναι normal αυτο που μου λεει?

κοίτα. περνα μια βόλτα από το κλαμπ και μπες σε ενα από τα πολλά 206 που θα υπάρχουν από έξω να το διαπιστώσεις από μόνος σου...

Ούτως η αλλως πιστεύω ότι αν όοολλααα τα 206 χτυπούσε η κρεμαγιέρα τους θα είχαν παραπονεθεί και άλλα παιδιά εδώ μέσα ... !!!

έτσι θα διαπιστώσεις αν αυτά που σου λένε στο συνεργείο είναι σωστά.
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 18:21:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τοτε το δικο μου εχει προβλημα που δεν χτυπα η κρεμαριερα Crying or Very sad , ετσι ειναι τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια τις peugeot στη Θεσσαλονικη, και εμενα προσπαθουσαν να με πεισουν οτι ολα τα rc τραβανε δεξια Shocked αλλα χρειαστηκε να με αλλαξουν κρεμαριερα, ζαντες, λαστιχα για να βρουν τι ειναι Mad τελικα με 180χλμ δεν τραβαει Exclamation

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 21:16:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω τωρα ρωταω ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΝΑ ΚΑΝΩ Γ.... ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!??πρεπει να πληρωσω για να το φτιαξω ???αν ξανα παρω εγω peugeot να με γ.... !!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 09:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
και εγω τωρα ρωταω ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΝΑ ΚΑΝΩ Γ.... ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!??πρεπει να πληρωσω για να το φτιαξω ???αν ξανα παρω εγω peugeot να με γ.... !!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad

πρώτα από όλα. μην εκνευρίζεσαι.

δεύτερον, πρέπει να επιμένεις. το αμάξι σου έχει δύο χρόνια εγγύηση.
Την στιγμη που σου λέει ότι όλα έτσι κάνουν, εκέινη την στιγμή του λες μπες μέσα σε ένα από αυτά που έχεις στο συνεργείο για service να το πάμε μια βόλτα να δω ότι όλα κάνουν έτσι.

Παράλληλα θα στείλεις γράμμα στην lion hellas - Αθηνας, και θα τους εκθέτεις τα παραπονά σου καθθώς και ότι θα κινηθείς νομικά εναντίον τους για παράδοση ελατωματικού προϊόντος.
(αυτό βέβαια δεν τους πολυνιάζει γιατί σπάνια κάποιος το κάνει)
Αυτό όμως που τους νοιάζει είναι να μην τους ξεφτιλύσεις δημοσίως σε περιοδικά κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Κάτι τελευταίο.
Όταν το πας στο συνεργείο σου θα πρέπει πλέον να τους ζητάς γραπτώς τις απαντήσεις τους.
Εάν αρνούνται αυτομάτως είναι ένδειξη ότι αυτά που λένε δεν τα εννοούνε και τα λένε γιατί απλά θέλουν να σε ξεφορτωθούν και δεν θέλουν/δεν ξέρουν να σου φτιάξουν το αμάξι σου.

Και πάντα να ξέρεις ότι με τις φωνές συνήθως δεν πετυχαίνεις αυτά που θέλεις...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 13:11:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Παράλληλα θα στείλεις γράμμα στην lion hellas - Αθηνας, και θα τους εκθέτεις τα παραπονά σου καθθώς και ότι θα κινηθείς νομικά εναντίον τους για παράδοση ελατωματικού προϊόντος.
(αυτό βέβαια δεν τους πολυνιάζει γιατί σπάνια κάποιος το κάνει)
Αυτό όμως που τους νοιάζει είναι να μην τους ξεφτιλύσεις δημοσίως σε περιοδικά κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Κάτι τελευταίο.
Όταν το πας στο συνεργείο σου θα πρέπει πλέον να τους ζητάς γραπτώς τις απαντήσεις τους.
Εάν αρνούνται αυτομάτως είναι ένδειξη ότι αυτά που λένε δεν τα εννοούνε και τα λένε γιατί απλά θέλουν να σε ξεφορτωθούν και δεν θέλουν/δεν ξέρουν να σου φτιάξουν το αμάξι σου.

Και πάντα να ξέρεις ότι με τις φωνές συνήθως δεν πετυχαίνεις αυτά που θέλεις...

Συμφωνό απόλυτα με το Δημήτρη, ειδικά σε αυτό με την απαίτηση γραπτής απάντησης!
Γενικά μην ανησυχείς επειδη είσαι μέσα σε περίοδο εγγύησης, φρόντισε όμως να διευθετήσεις το πρόβλημά σου πριν λήξει αυτή! Αυτά για το αν πρέπει να πληρώσεις...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 13:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης θα τους ζητησεις γραπτα-πεις οτι σιχαθηκες το αμαξι και θες να το πουλησεις.
στη προσπαθεια σου λοιπον να το δωσεις σε οσους μαντραδες πηγες ολοι σου εκοβαν απο τη τιμη του αυτοκινητου επικαλουμενοι προβλημα στη κρεμαγιαρα με αγνωστο κοστος για τον επομενο αγοραστη.
και θα τους ζητας ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΑ να σε διαβεβαιωσουν οτι το τιμονι του αυτοκινητου δεν εχει κανενα προβλημα και οτι ολα τα 206 χτυπανε σα το δικο σου.

περα απο το ζορι που θα φανε αυτο το χαρτι θα σου φανει πολυ χρησιμο στο μελλον αν οντως εχεις προβλημα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2006, 20:29:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δευτερα πρωι θα τους το παω να το αφησω για να μου το κανουν !αν δεν το κανουν θα αναγκαστω να το παω νομικα!
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2006, 23:01:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kάνε αυτό που σου γράφει ο Παναγιώτης....έχει δίκιο... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2006, 17:19:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καποιο παιδι απο θεσσαλονικη με 206 αλλα με μαμα αναρτηση θελω να οδηγησω ενα γιατι θα τρελαθω!να βρεθουμε καπου να κανουμε μια βολτα υπαρχει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης