PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανακοίνωση για το 206 CC μου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:48:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αα ρε VINI πολύ λυπάμαι που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορεί στους δρόμους άλλο ένα ASTRA Sport.Είμαι σίγουρος ότι το δικό σου για άλλη μια φορά θα ξεχωρίζει. Σου εύχομαι καλά ταξίδια με τον νέο σου μωρό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 18:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Mπορείς να δηλώσεις και συμμετοχή για το Περτούλι. Θα είμαστε επιεικείς μαζί σου. Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να σε περάσει από πάνω. Mόνο από κάτω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Δεν θελω αηδιες .Δεν θα παρει το Αstra στο Περτουλι(μπα το δεσαμε κιολας Χρηστακο μου?)Θα τον παρω εγω μαζι μου...Για να θυμηθει και τι εχασε δηλαδη Cool
Σοβαρα βρε Νικο σου εδωσαν το Agila? Shocked
E ναι σ'αυτο τον τομεα ειμαστε λιγο Rolling eyes χμμμμ πισω Embarassed Embarassed
Εδω δεν εχουμε After sales θελουμε και Pre sales?Μην τρελλαθουμε... Mad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 18:40:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XS έγραψε:
Vini έγραψε:
Opel Astra 1600 Sport Gold Edition ... Wink Wink

Καλοτάξιδο το νέο σου όχημα! Smile

Για να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου (πιστεύω θα έχεις ακούσει αρκετές παρόμοιες), γιατί δεν χτύπησες ένα Focus 3D 1.8lt στα ίδια χρήματα; Ίδια φιλοσοφία, καλύτερο στα σημεία, πιο γρήγορο, στρίβει μάλλον καλύτερα, αξιόπιστο, 4 δισκόφρενα και πλέον δεν υφίσταται θέμα τεκμηρίου. Το θέμα αισθητικής είναι εντελώς υποκειμενικού, οπότε αν δεν σου άρεσε πάω πάσο. Confused

Πληροφοριακά, το 206 πόσο αγοράστηκε και πόσο πουλήθηκε (km, ηλικία);

Kαλό το FOCUS....αλλά ΤΕΛΙΚΑ τα τεκμήρια ακόμη είναι μετέωρα.... Crying or Very sad
Και από ότι λένε η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει το ψήφισμα του νομοσχεδίου .... μέχρι να πάρει τα μπούτια του το κράτος εγώ θα έχω αλλάξει και το ASTRA.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Αν δεν σε πειράζει θα ήθελα να κρατήσω για μένα την τιμή πώλησης .... πάντως ενημερωτικά σε πληροφορώ ότι το έδωσα σε πολύ καλή τιμή (αφού έπεσε και βύσμα) και μου έδωσαν και αυτοκίνητο για να κυκλοφορώ και το astra έρχεται με πολλά καλούδια... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 18:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Νικόλα, καλορίζικο και καλοτάξιδο...............

Εγώ ρε Νικόλα, στο πμ που σου έστειλα, δε σου είπα ούτε που χάθηκες, ούτε που είσαι, αν το ένα, αν το άλλο...............

Ενα καφεδάκι σου ζήτησα ο άμοιρος...............

Τι ζητάω...................ένα πτωχό, πλην τίμιο καφεδάκι..............

Αdy! Ady! Ady!
Παραπονιάρη!!!! Γιατί δεν με παίρνεις τηλέφωνο?
Ντρέπεσαι?? Embarassed Embarassed

Εγώ μπαίνω ρε φίλε για 5 λεπτά στο φορουμ και έχω κάθε φορά πάνω από 10 private μηνύματα....ποιο να πρωτοδιαβάσω και ποιο να πρωτοαπαντήσω??

Τον καϊφέ το κανονίζουμε ΑΜΕΣΣΑ....!!!!!

Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 18:46:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν το αισθάνομαι μόνο εγώ, αλλά αισθάνομαι μετέωρος.... Crying or Very sad

Τέλος πάντων, καλοτάξιδο το ASTRA φίλε μου, σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καιρό μαζί του απροβλημάτιστα.

Έπεσα πολύ ψυχολογικά....... Crying or Very sad

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 19:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:

Σοβαρα βρε Νικο σου εδωσαν το Agila? Shocked
E ναι σ'αυτο τον τομεα ειμαστε λιγο Rolling eyes χμμμμ πισω Embarassed Embarassed
Εδω δεν εχουμε After sales θελουμε και Pre sales?Μην τρελλαθουμε... Mad

Agila! Πολύ γέλιο... Μια σταλιά αυτοκίνητο με χώρους τεράστιους σαν πούλμαν....αισθάνομαι σαν να οδηγώ τζιπ....
Καλό αυτοκίνητο, ιδιαίτερα ευκολοδήγητο, πολύ οικονομικό με καλή ποιότητα κατασκευής...και είναι και άστρωτο....έχει 2700χιλιόμετρα... Shocked

Το μόνο που με ξενίζει είναι ο θόρυβος του κινητήρα....ακούγεται σαν "ντεσεβώ".... προοοουυυυ-πρααααα-προυυυυυυ..... Αλλά λίγο με απασχολεί αυτό.... άλλωστε δικό μου είναι???
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 20:43:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Το μόνο που με ξενίζει είναι ο θόρυβος του κινητήρα....ακούγεται σαν "ντεσεβώ".... προοοουυυυ-πρααααα-προυυυυυυ..... Αλλά λίγο με απασχολεί αυτό.... άλλωστε δικό μου είναι???

Kαι του Astra ετσι ακουγεται Exclamation Exclamation Exclamation
Τωρα με τις ανακαταταξεις στα εξουσιοδοτημενα η Lion θα παρει την Οpel Exclamation Exclamation
(Πςςς παιδες καλα τα παω?Λετε να τον κανω να παρει πισω το 206?)

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 20:53:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα τι να πω.....
Απογευματιάτικα "χαλάστηκα" Crying or Very sad
Όχι Νίκο μου δεν χαλάστηκα μαζί σου, χαλάστηκα για τα pre sales support που έχουν οι άλλοι και εμείς πηγαίναμε με τα πόδια μέχρι να έρθει η μικρή γαλλιδούλα και κλείνουμε ραντεβού για μετά από 2μηνο!!!!! Shocked

Όσον αφορά την απόφασή σου, καλά έκανες. Αν μέσα από κάτι τόσο συμαντικό (ένα αυτοκίνητο) δεν μπορείς να βρεις τον "έρωτα", καλά έκανες. Wink

Όσο αφορά το νέο σου απόκτημα, με όλη μου την καρδιά ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και έυχομαι να σου προσφέρει όλα όσα δεν μπόρεσε να σου προσφέρει το 206.

Πρόσεχε μόνο μην μετά σου λείπουν όσα το 206 έχει Shocked Shocked

ΥΓ Ελπίζω να μην χαθείς. Αν και το απαντάς πιο πάνω αισθάνομαι την ανάγκη να το αναφέρω...
Το club άλλωστε έχει ανάγκη από καλούς ανθρώπους και είναι φτιαγμένο από ανθρώπους και για ανθρώπους. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν μαζί μου...

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 21:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΡΕ ΑΤΟΜΟ ! (VINI) ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕς ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ CORSA!?
ΜΕ ΑGILA ΚΑΤΕΛΗΞΕς;;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 08:26:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Ady έγραψε:
Νικόλα, καλορίζικο και καλοτάξιδο...............

Εγώ ρε Νικόλα, στο πμ που σου έστειλα, δε σου είπα ούτε που χάθηκες, ούτε που είσαι, αν το ένα, αν το άλλο...............

Ενα καφεδάκι σου ζήτησα ο άμοιρος...............

Τι ζητάω...................ένα πτωχό, πλην τίμιο καφεδάκι..............

Αdy! Ady! Ady!
Παραπονιάρη!!!! Γιατί δεν με παίρνεις τηλέφωνο?
Τον καϊφέ το κανονίζουμε ΑΜΕΣΣΑ....!!!!!

Wink Wink Wink Wink Wink

Εχεις δίκιο φίλε..............

Θα τα πούμε σύντομα........

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 03:01:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini, τα είπαμε κι εμείς...

Η πλάκα είναι ότι ο Νο1 poster στο 206 Forum έχει Opel Astra!!! Laughing
Vini εδώ μας την έφερες...

Καλορίζικος ο Γερμανός φίλε. Πιστεύω ότι θα σου πάει περισσότερο!
Εγώ είμαι ορκισμένος Γαλλόφιλος. Και τα Γαλλικά τα παντρεύομαι. Ούτε που με νοιάζει η μεταπώληση. Αν με ένοιαζε δεν θα έπαιρνα Γάλλο κι ούτε θα οδηγούσα δίχως αύριο...

Το ευτυχές που παραδέχομαι ότι έχει ο Vini, είναι ότι γλύτωσε από την κατάρα της Lion!
Βέβαια, κι εγώ φρόντισα και την γλύτωσα! Σιγά μην κάτσω να με καταραστούν. Παλιά καραβάνα... Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 09:00:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Vini, τα είπαμε κι εμείς...

Η πλάκα είναι ότι ο Νο1 poster στο 206 Forum έχει Opel Astra!!! Laughing
Vini εδώ μας την έφερες...

Καλορίζικος ο Γερμανός φίλε. Πιστεύω ότι θα σου πάει περισσότερο!
Εγώ είμαι ορκισμένος Γαλλόφιλος. Και τα Γαλλικά τα παντρεύομαι. Ούτε που με νοιάζει η μεταπώληση. Αν με ένοιαζε δεν θα έπαιρνα Γάλλο κι ούτε θα οδηγούσα δίχως αύριο...

Το ευτυχές που παραδέχομαι ότι έχει ο Vini, είναι ότι γλύτωσε από την κατάρα της Lion!
Βέβαια, κι εγώ φρόντισα και την γλύτωσα! Σιγά μην κάτσω να με καταραστούν. Παλιά καραβάνα... Wink

χα! χα! είσαι κορυφαίος ρε συ Μίλτο!
Νο 1 poster στο 206 και ετοιμάζομαι να πάρω Astra....χα! χα! Καλό...
Είμαι σίγουρος ότι οι υποψήφιοι μνηστήρες (Μίλτος και Dimip) θα πάρουν σύντομα τα σκήπτρα... Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 11:15:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοταξιδο και απο εμενα, στην αρχη στεναχωρηθηκα αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν χανουμε εμεις ενα συντροφο αλλα καποιοι αλλοι (pegeuot, lion).

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 17:53:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
Καλοταξιδο και απο εμενα, στην αρχη στεναχωρηθηκα αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν χανουμε εμεις ενα συντροφο αλλα καποιοι αλλοι (pegeuot, lion).

Eτσι ακριβώς είναι φίλε Byron...
Και σε ευχαριστώ για τις ευχές...
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 04:16:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini, καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο σου αυτοκίνητο!

Παλιότερα, δεν είχα την OPEL σε εκτίμηση, αλλά τώρα μάλλον θα έλεγα το αντίθετο! ΄Εχει ένας φίλος μου ίδιο μοντέλο 2 χρόνια τώρα(;;Wink και είναι αρκετά ευχαριστημένος! Δεν του έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα! Ωραίο αμάξι, και ταξιδιάρικο!!! Ευχαριστιέσαι να είσαι συνοδηγός! Smile

Πάντως εγώ, δεν θα ξεκολλήσω εύκολα από το 206 μου, όσο και να προσπαθούν τα κακά after sales support και άλλοι κακοί παράγοντες!!!! Cool

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 05:13:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
Παλιότερα, δεν είχα την OPEL σε εκτίμηση, αλλά τώρα μάλλον θα έλεγα το αντίθετο! ΄Εχει ένας φίλος μου ίδιο μοντέλο 2 χρόνια τώρα(;;Wink και είναι αρκετά ευχαριστημένος! Δεν του έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα! Ωραίο αμάξι, και ταξιδιάρικο!!! Ευχαριστιέσαι να είσαι συνοδηγός! Smile

Αυτό δεν το είχα προβλέψει. Λες εάν οδηγούσα Opel οι συνοδηγοί μου να με προτιμούσαν; Γιατί τώρα κανείς δεν θέλει να κάτσει (εκτός από τη γυναίκα μου)...
Rolling eyes

Wink

Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 10:51:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και αναφερθήκαμε στο after sales της ΟPEL.....

Γνωστός μου με VECTRA του 96, έπαθε ζημιά στο κάθισμα του οδηγού -έσπασε μια οριζόντια μπάρα του καθίσματος, σημαντική και κατατροφική ζημιά για το κάθισμα.

Η εγγύηση έληγε το '97 (ένας χρόνος τότε). Τη ζημιά την έπαθε το '98, ΔΥΟ χρόνια αφότου είχε πάρει το αυτοκίνητο και του το αλλάξανε, κύριοι, στα πλαίσια της εγγύησης, γιατί, λέει, "Δεν έπρεπε να έχει συμβεί"!!! Shocked

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Κι έπειτα μιλάμε εμείς για after sales. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι μόνο το sales, και after........... στα αρ....α τους! Evil

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 15:23:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως φιλος που του σπασε το διαφορικο στο 1400 του μετα απο ενα χρονο, πηγε και του το αλλαξαν δωρεαν ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ αν και δεν ξερω ποσο "βαβουρα" προηγηθηκε για να γινει αυτο...

Ισως να ναι απο τις λιγες "φωτεινες" εξαιρεσεις..
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2002, 17:03:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο σου εργαλείο :D :D

Φίλε εμείς τα είπαμε και από το τηλέφωνο, follow your hurt που λένε και στο χωριό μου Laughing

Δεν πειράζει ένας γρήγορος λιγότερος στο δρόμο, έτσι μειώνετε και ο ανταγωνισμός Wink :D :D Cool

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 03:39:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

Δεν πειράζει ένας γρήγορος λιγότερος στο δρόμο, έτσι μειώνετε και ο ανταγωνισμός Wink :D :D Cool

Και ένα καινούριο εμπόδιο θα συμπληρώσω. Αλλά θα το ξεπεράσουμε κι αυτό... Laughing Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης