PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ενδειξη και Νερό Υαλοκαθαριστήρων
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 20:51:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το νερο απο το A/C ειναι μερος της υγρασιας του δωματιου που ειναι τοποθετημενη η μοναδα.Αν η υγρασια ειναι απιονισμενη κανει αν οχι τοτε....
Παντως ο πατερας μου την πατησε απο απιονισμενο νερο που του ειχε δωσει ενας σε ενα πρατηριο.Ποιον να επμιστευτεις μετα?Πεστε μου.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 01:21:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Το νερο απο το A/C ειναι μερος της υγρασιας του δωματιου που ειναι τοποθετημενη η μοναδα.Αν η υγρασια ειναι απιονισμενη κανει αν οχι τοτε....
Παντως ο πατερας μου την πατησε απο απιονισμενο νερο που του ειχε δωσει ενας σε ενα πρατηριο.Ποιον να επμιστευτεις μετα?Πεστε μου.

πως να απιονισω την υγρασια του δωματιου μου; Silly Silly Silly

αραγε εαν χρησιμοποιω αποσμητικα χωρου λετε η απιονισμενη ή μη υγρασια του δωματιου μου να αρωματισθει και ετσι να εχω υγρο υαλοκαθαριστηρων με αρωμα "λουλουδια του δασους" για παραδειγμα ;;; Mr. Green Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ελα, πλακα κανουμε Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 04:05:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yahoo! Rotfl Tease Hunter W00t

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 05:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γελατε γελατε.Τελικα το νερο που βρησκετε στην ατμοσφαιρα(υγρασια λεγετε τα τελευταια χρονια)ειναι απιονισμενο και αφαλατωμενη.Το εψαξα πριν καποιες ωρες και αυτο καταλαβα απο αυτα που διαβασα.Ασχετο,στο Ηρακλειο που σπουδαζω εχει παρα πολυ απο αυτην και εχω παρει ενα μηχανημα που την μαζευει.Σε μια μερα παιδια μαζευει 14 λιτρα νερο!!!Τα πνευμονια μου σιγουρα εχουν γεμισει νερο τοσο καιρο.Λετε να αρχισω να το πουλαω?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
biohazard (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot207RC-saxo vts 1.6

Ένταξη: 17 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 12:47:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 207 σε ειδοποιούν όταν έχεις χαμηλη στάθμη νερού υαλοκαθαριστηρων?
Στο RC μου τελειωσε και δεν εκανε τιποτα....
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 13:27:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi ....Αν θες τετοια ειδοποιηση παρε audi.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
biohazard (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Νοέ 2009, 12:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eυχαριστω... Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi Blue-Black

Ένταξη: 30 Μάϊ 2007
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Νοέ 2009, 23:10:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:

και τα saab τα 9.3 σε ειδοποιούν όταν έχεις χαμηλη στάθμη νερού ...

Kαι τα Saab 9000 επίσης...

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Νοέ 2009, 02:07:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

biohazard έγραψε:
Τα 207 σε ειδοποιούν όταν έχεις χαμηλη στάθμη νερού υαλοκαθαριστηρων?
Στο RC μου τελειωσε και δεν εκανε τιποτα....

Κάπου σε κάποιο τόπικ είχε αναφερθεί πως τα καινούρια έχουν ειδοποίηση χαμηλής στάθμης αλλά δε μπορώ να το βρω τώρα. Το δικό σου πότε είναι?

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
biohazard (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Νοέ 2009, 02:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eιναι Ιουλιος 2008
Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 13:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε εμένα έχει ειδοποίηση (207 Lemans) και μπορώ να πώ την πρώτη φορά που μου τελείωσε το νερό και δεν ειδοποίησε με χάλασε λίγο...
Επίσης δεν βρήκα πουθενά να έχει διαγνωση για τα φώτα σε περίπτωση που καεί κάποια λάμπα...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 17:33:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως δεν εχει ειδοποιηση για το νερο στους υαλοκαθαριστηρες.
Σακη γιατι να σε χαλασει το οτι δεν σε ειδοποιησε...?
Ειπαμε, φιλοι της τεχνολογιας, αλλα αυτο το θεωρω υπερβολη! Smile

Προσωπικα δεν χρησιμοποιω συχνα το νερο απο τους υαλοκαθαριστηρες.. να ναι καλα η νανοτεχνολογια! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 17:49:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν περίμενα να με ειδοποιήσει και γιαυτό ξόδεψα το νερό μέχρι να δώ τι θα κάνει, απλά μετά απο κάποιο καιρό που χριάστηκε να πιτσιλήσει, δεν είχε και με ξένησε το ότι δεν το έχει σαν λειτουργία. Συγκεκριμένα το λέω επειδή λόγο δουλειάς έχω δει να έχουν αυτό το χαρακτηριστικό κάποια αυτοκίνητα που δεν πίστευα οτι θα το βάζαν ποτέ. Και το δικό μας αυτοκίνητο 20000+ € δεν το έχει. Μόνο και μόνο γιαυτό.
Έχει που έχει τόσα ηλεκρονικά πάνω να είχε και αυτό θα το κατηγορούσαμε οτι τα καναν όλα ηλεκτρονικά και πάει η μαγία των παλιών αυτοκινήτων κλπ κλπ...
Τέλος πάντων, με το αυτοκίνητο δεν έχω κανένα πρόβλημα, καθε άλλο μ αρεσει πάρα πολύ (φαίνεται και απο τα km της υπογραφής μου, 35000km σε 6 μήνες) και μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι που να με απογοήτευσε!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 00:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ το κλειδώνεις και μένουν τα παράθυρα ορθάνοιχτα, να μπουν οι κότες να κοιμηθούν μέσα. Το νερό στο παγούρι μας μάρανε!

Όσο για τις λάμπες, αφαίρεσε μία και θα δεις για πότε σε ειδοποιεί! Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 14:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτσε ρε συ! Και ο ογκομετρικός τι κάνει; Γιατί τον βάλανε δηλαδή;
Αν ήταν έτσι θα το κάναν να κλείνουν τα παράθυρα και θα βγάζαν τον ογκομετρικό και θα μας πείραζε που χάσαμε τον ογκομετρικό! Πλάκα κάνω!!!
Εμένα με τα παράθυρα δεν με χρειάστηκαι πολλές φορές και δεν του δωσα μεγάλη σημασία, αλλα να μην έχουμε ενημερωση για το νερό;;;
Και για να πάμε και στο turbατο αυτοκίνητο, χάθηκε ένα μπαρόμετρο ή κάτι άλλο χρήσιμο για την τουρμπίνα να βλέπουμε κάτι παραπάνω απο πληροφορίες;;;

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 22:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταραμένο κόστος!

Εδώ στο φέισλιφτ έβγαλαν και τη θερμοκρασία λαδιού, τί να λέμε τώρα...

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Οκτ 2011, 19:23:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν βρηκα κατι πιο κατάλληλο,

τα μπροστινά πιτσιλιστηρια του σαξο βγάζουν νερό με πολύ μικρή πίεση και το νερο δεν φτάνει καλα καλα στο παρ μπριζ. Αυτο ειναι το προβλημα, τι συμβαινει ομως.

1. Τα πιτσιλιστήρια δεν ειναι βουλωμένα.

2. Τα σωληνάκια πριν το κεντρικο Τ επισης δεν ειναι βουλωμένα.
Προληπτικά τα περασα ολα με ξυδι.

3. Βγάζοντας το κεντρικο σωληνάκι απο την αντλια προς το "Τ". Συμβαίνει το εξής:
α. το πισω πιτσηλιστηρι το οποιο δουλεύει κανονικότα συνεχίζει να δουλεύει.
Οποτε συμπεραίνω οτι η αντλια ειναι ΟΚ.
β. Τα μπροστά με το πισω τροφοτουνται λογικα απο ανεξάρτητο σωληνακια απο την αντλια.
γ. Το μπροστά πριν το "Τ" οταν το χω ελευθερο βγαζει νερο με πολύ μικρή πιεση οποτε πιστεύω οτι εκει ειναι το προβλημα.

Ερώτηση: Με μια προχειρη ματια το ειδα να χανεται στο θολο, θελω να τσεκάρω οτι δεν ειναι καπου κομμενο και χανω απο κει την πιεση, εφοσον πισω κατουράει τερμα. Ειναι ευκολο?
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Οκτ 2011, 19:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Δεν βρηκα κατι πιο κατάλληλο,

τα μπροστινά πιτσιλιστηρια του σαξο βγάζουν νερό με πολύ μικρή πίεση και το νερο δεν φτάνει καλα καλα στο παρ μπριζ. Αυτο ειναι το προβλημα, τι συμβαινει ομως.

1. Τα πιτσιλιστήρια δεν ειναι βουλωμένα.

2. Τα σωληνάκια πριν το κεντρικο Τ επισης δεν ειναι βουλωμένα.
Προληπτικά τα περασα ολα με ξυδι.

3. Βγάζοντας το κεντρικο σωληνάκι απο την αντλια προς το "Τ". Συμβαίνει το εξής:
α. το πισω πιτσηλιστηρι το οποιο δουλεύει κανονικότα συνεχίζει να δουλεύει.
Οποτε συμπεραίνω οτι η αντλια ειναι ΟΚ.
β. Τα μπροστά με το πισω τροφοτουνται λογικα απο ανεξάρτητο σωληνακια απο την αντλια.
γ. Το μπροστά πριν το "Τ" οταν το χω ελευθερο βγαζει νερο με πολύ μικρή πιεση οποτε πιστεύω οτι εκει ειναι το προβλημα.

Ερώτηση: Με μια προχειρη ματια το ειδα να χανεται στο θολο, θελω να τσεκάρω οτι δεν ειναι καπου κομμενο και χανω απο κει την πιεση, εφοσον πισω κατουράει τερμα. Ειναι ευκολο?

Είναι πολύ εύκολο. Βγάζεις εμπρόσθιο δεξί τροχό, στην συνέχεια τον πλαστικό θόλο και θα δεις το παγούρι με την αντλία πάνω. Πέρνα από ένα κατάστημα με ενυδρύα ή κάποιο pet shop και πάρε λάστιχό που έχουν για την παροχή οξυγόνου στα ενυδρύα. Μετά αντικατέστησε το κομμάτι από την αντλία μέχρι το καπώ. Θα δεις ότι το εργοστασιακό είναι τσακισμένο από την έξοδο της αντλίας αμέσως. Το καινούργιο που θα αλλάξεις άστω λίγο μεγαλύτερο μετά την αντλία για να μην ξανατσακίασει.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Οκτ 2011, 20:28:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Worthy Worthy iceage Arrow "πριν απο εσάς για εσάς" Razz Razz

Ευχαριστώ για αλλη μια φορά Γιώργο!
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Οκτ 2011, 20:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Worthy Worthy iceage Arrow "πριν απο εσάς για εσάς" Razz Razz

Ευχαριστώ για αλλη μια φορά Γιώργο!

iceage έγραψε:
thodwrhs έγραψε:
λοιπον μου βγαλε προβλημα στο μοτερακι υαλοκαθαρηστηρων δεν ανεβαζει νερα.... τι κανω???Εχει κανεις????
ενω ακουγεται οτι γυρναει δεν φερνει νερο...το φυσηξα και απο το σωληνακι προς τα πισω αλλα δεν...τπτ...

Αλλάζεις αντλία που είναι πάνω στο παγούρι(πρέπει να βγάλεις τον δεξί εμπρόσθειο θόλο) με κωδ: 643475 περίπου 17-18 €. Πέρνα από κάποιο κατάστημα με ενυδρία και πέρε σωληνάκι για παροχή οξυγόνου σιλικόνης και αντικατέστησε το από την αντλία μέχρι την είσοδο του καπώ γιατί το εργοστασιακό είναι σκληρό και τσακίζει και καταστρέφει την αντλία γρήγορα.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης