PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πληροφορίες για αγορά Η/Υ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 12:34:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρε και μια ωραία αγγελία....

http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=16400

(σε περίπτωση που δεν έχεις username στους 4Τ

dmitspan στους 4Τ έγραψε:

Καινούριος με 6 μήνες εγγύηση

- Επεξεργαστής: AMD Athlon 64 3000+
- Μητρική: Albatron k8x-800pro (με κάρτα ήχου 5.1, κάρτα δικτύου, usb 2.0)
- Μνήμη RAM: 512 MB
- Κάρτα γραφικών: GeForce MX4000 128MB
- Σκληρός δίσκος: 2x40GB=80GB @ 7200rpm
- DVD-RW NEC 16x
- CDROM
- keyboard/mouse/floppy
- modem 56K
- 2 ηχεία
- κουτί/τροφοδοτικό 350W

χωρίς οθόνη

400 ευρώ με λειτουργικό της αρεσκείας σας

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 18:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόεδρε καλό φαίνεται, αλλά :
Τι μάρκα είναι η RAM? Συχνότητα? 512 MB είναι λίγα πλέον.
Ο σκληρός τι μάρκα είναι? Μόνο 80GB? Το ό,τι έχει δυο σκληρούς πάντως είναι πολύ καλό.
Η κάρτα ήχου είναι on-board, οπότε θα τρώει επεξεργαστική ισχύ.

Μερικές παρατηρήσεις απλώς για να βοηθήσουμε τον dbokos.

PS. Και φυσικά φοράει Athlon!!!!!! Wink

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 20:42:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι παιδια.Εχει πολλα μειωνεκτηματα.Και αν αγορασει αυτον και θελει να τον φτασει κοντα στις απαιτησεις του παλι τα ιδια λεφτα που κανει ενας καινουργιος θα του κοστισει.Μη πω και περισσοτερα.Ειναι σαν να παρεις ενα 1.4 με 75 αλογα 9000 ευρω και να θες να το πας 110 που εχει το 1.6 με 14000 ευρω.Θα ξοδεψεις κατι παραπανω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 23:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Πάρε και μια ωραία αγγελία....

http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=16400

(σε περίπτωση που δεν έχεις username στους 4Τ

dmitspan στους 4Τ έγραψε:

Καινούριος με 6 μήνες εγγύηση

- Επεξεργαστής: AMD Athlon 64 3000+
- Μητρική: Albatron k8x-800pro (με κάρτα ήχου 5.1, κάρτα δικτύου, usb 2.0)
- Μνήμη RAM: 512 MB
- Κάρτα γραφικών: GeForce MX4000 128MB
- Σκληρός δίσκος: 2x40GB=80GB @ 7200rpm
- DVD-RW NEC 16x
- CDROM
- keyboard/mouse/floppy
- modem 56K
- 2 ηχεία
- κουτί/τροφοδοτικό 350W

χωρίς οθόνη

400 ευρώ με λειτουργικό της αρεσκείας σας

Thanks αλλα απεχει πολυ απο αυτο που βρηκα. Δει ειμαι και fan των AMD και μαλλον δεν ειμαι fan και των ανωνυμων OEM. Μικρη μνημη, μικρος δισκος και σιγουρα AGP καρτα γραφικων.
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 01:20:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος είπε ότι οι PCIexpress είναι καλύτερες;;;

Επίσης, γιατί να πάρεις επώνυμο κουτί; Για να μην μπορείς να το ξεβιδώσεις για καθάρισμα μήπως χάσεις την εγγύηση; Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 06:12:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιος......
Πιστευω πως υπαρχουν παρα πολλα ομορφα κουτια.Οπως το NZXT.Αγνωστη μαρκα αλλα αν δειτε το κουτι θα τα παιξετε.Εξαλλου το κουτι δεν λεει τιποτα.Σημασια εχει το μεσα.Οι PCI εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλες.Την φορανε σε laptops που δεν εχεις και τρελες απαιτησεις απο τα γραφικα.Σε επιτραπεζιο δεν εχω ακουσει κανεναν να την συνιστα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 12:06:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Ποιος είπε ότι οι PCIexpress είναι καλύτερες;;;

Επίσης, γιατί να πάρεις επώνυμο κουτί; Για να μην μπορείς να το ξεβιδώσεις για καθάρισμα μήπως χάσεις την εγγύηση; Laughing Laughing Laughing

Τι λετε τωρα ρε παιδια?
Ο διαυλος AGP αργοπεθαινει !!! Σε λιγοτερο απο 1 χρονο θα βρησκεις καρτα AGP 8X μονο σε stockατζιδικα.

Οι PCI-ex ειναι ασυγκριτα γρηγοροτερες και ολοι πλεον οι κατασκευαστες εχουν ριξει το βαρος εκει.

Ακομη και τα νεα windows vista θα τρεχουν μονο σε MB με PCI-ex.

Για το κουτι το συζηταμε, αν και η ομορφια δεν παιζει ρολο αφου συνηθως ειναι κατω απο το γραφειο.

Οσο για την εγγυηση, ισχυει ακομη και αν ανοιξεις το κουτι και προσθεσεις δικα σου accessories, αρκει η βλαβη να μην εχει προερθει απο αυτα.
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 12:43:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία αναζήτησ στο google με keywords "AGP vs PCI-Express" θα σου δείξει λίγο πολύ το εξής:

Παράθεση:
They (σημ: AGP κάρτες) are cheap and bound to get cheaper due to the PCI-E revolution, and our tests showed clearly that they perform up there with the best of the current cutting edge generation. AGP cards are going to slowly be phased out of production, and eventually PCI-E cards will become cheap enough to make SLI solutions feasible.

Επίσης από microsoft.com

Παράθεση:
Windows Vista Hardware
Which decisions to make now so that you're ready for Windows Vista

Whether you are building or buying a PC today, choose a design that includes a separate PCI Express or AGP graphics card. This way, even if the card you choose ends up not being an optimal choice, you can easily upgrade just the graphics card. And the choice of AGP or PCI Express will ensure that you have sufficient bandwidth to support the enhanced graphics of Windows Vista.

Στα τεστ οι PCI-E βγαίνουν κάπως χειρότερες από τις αντίστοιχες AGP, ενώ το κόστος δεν είναι το ίδιο, τόσο για την ίδια την κάρτα, όσο και για τη mobo που το υποστηρίζει. Άρα αυτή τη στιγμή, οι AGP είναι καλύτερες και φτηνότερες. Σε ένα χρόνο θα γίνει το αντίθετο, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είνα το τώρα!

Επιστροφή στην κορυφή
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 13:00:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Minimum απαιτησεις hardware για windows vista:

CPU = 64bit
RAM = 2GB
VGA = PCI-ex με min 128MB
HDD = SATA με NCQ(Native Command Queuing)
Οθονη high-def με HDCP (High-def copy protection)

και που εισαι ακομη μεχρι να κυκλοφορησουν !!!
Επιστροφή στην κορυφή
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 13:10:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρυθμος περιαγωγης :

PCI Express X16 => 5GB/s (ωφελιμο 4 GB/s)

AGP 8X => 2.1 GB/s

Ποια ειπες ειναι γρηγοροτερη ΑΛΕΚΟ ???? Ποια ?????

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 13:22:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν δεν με λένε Αλέκο.

Αν αναφέρεσαι σε τέτοιες κάρτες, ναι το PCI-E είναι καλύτερο, αλλά αυτή έχει 700 ευρώ. Εγώ έγραψα ότι είναι φτηνότερες και καλύτερες και ότι σε ένα χρόνο δεν θα είναι πλέον. Να στο εξηγήσω και πιο απλά, με τα φράγκα που παίρνεις μία καλή agp δεν βρίσκεις καν pci-e.

Όσο για τα vista... Διάβασε μόνος σου...

http://www.microsoft.com/technet/windowsvista/evaluate/hardware/vistahardware.mspx

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 13:25:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν λαμβανεις υπ'οψην τα Vista τοτε παω πασο.Αλλα μαθε οτι τα Windows ειναι ετη φωτος πισω.Ηδη εχει βγει εκδοση Linux που υποστηριζει 64 Bit και τα Windows ακομα ψαχνονται να διορθωσουν τα bug των XP.Κανενα δεν ειναι πιο σταθερο απο τα Linux.Οσο για την καρτα,να σου πω την αληθεια,το θεμα δεν το εχω ψαξει μονς μου.Απλα ξερω οτι ειναι καινουργια λυση.Δεν εχει δοκιμαστει και αποδειξη ειναι τα τεστ.Εγω θα σου ελεγα το εξης:Την μητρικη να προσεξεις πολυ.Ειναι το σημειο απο το οποιο ξεκινανε ολα.Να υποστηριζει SLI.Αυτο θα σου λυσει τα χερια γιατι οι πιο ψαγμενοι λενε οτι ειναι προτιμωτερο να εχει δυο μετριες καρτες και να δουλευουν μαζι παρα την καλυτερη της αγορας.

Επιστροφή στην κορυφή
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 17:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="SnakeMJK"]Καταρχήν δεν με λένε Αλέκο.

Πιστευω δεν καταλαβες την χιουμοριστικη διαθεση μου (σχετικα με τα κουκλακια της διαφημισης της Ηλεκτρονικης)
Επιστροφή στην κορυφή
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 17:41:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Καταρχήν δεν με λένε Αλέκο.

Αν αναφέρεσαι σε τέτοιες κάρτες, ναι το PCI-E είναι καλύτερο, αλλά αυτή έχει 700 ευρώ. Εγώ έγραψα ότι είναι φτηνότερες και καλύτερες και ότι σε ένα χρόνο δεν θα είναι πλέον. Να στο εξηγήσω και πιο απλά, με τα φράγκα που παίρνεις μία καλή agp δεν βρίσκεις καν pci-e.

Δεν υπαρχει ουτε μια συγκριση που να υποστηριζει αυτο που λες παραπανω για τις PCI-ex, οπως δεν υπαρχει ουτε ενας κατασκευαστης που να προτιμαει την AGP για τα νεα προιοντα του.

Σε οποιο e-shop και να ψαξεις, θα βρεις 5-πλασιες καρτες γραφικων με PCI-ex σε σχεση με τις AGP. Το ιδιο ισχυει και για τα ΜΒ που υποστηριζουν AGP και PCI-ex (σε αναλογια 1:5)

Οσο για τις τιμες, κανε μια ερευνα και θα δεις ποιες ειναι και φθηνοτερες (και μιλαμε για κατηγορια <100 EUR)

Καρτα με PCI-ex βρισκεις και με 50 EUR
(με μνημη 512 MB DDR2 στα 533ΜΗz κοστιζει 110 EUR)

Εξαλλου το θεμα ηταν τι συμφερει να αγορασεις βασει των νεων τεχνολογιων και να μην χρειαζεται να ξανααγορασεις Η/Υ σε 3-4 μηνες.

CPU 64bit, dual channel μνημες, ΜΒ με υποστηριξη SLI, HDD SATA ή SATA2 και PCI-ex διαυλους.
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 08:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα καλό τροφοδοτικό και ένα καλό κουτί tower θα σε βοηθήσουν μαζί με την μητρική βέβαια για να έχεις ένα καλό υπόβαθρο και να βάζεις τα υποσυστήματα που θες για πολλά χρόνια (εκτός κι αν είσαι λάτρης της συχνής αναβάθμισης)... Wink
Για τροφοδοτικό το Enermax που ανέφερε ο Ζήσης είναι πάρα πολύ καλό (Enermax έχω κι εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Wink ). Το είχα πάρει από το E-Shop 110E με αντικαταβολή και αν και ακριβό δε νομίζω να χρειαστώ τροφοδοτικό για 3-4 χρόνια. Για tower να αποφύγετε τα κουτιά του Multirama. Είχε πάρει κολλητός μου και είχε προβλήματα γείωσης χώρια που μπορεί να του βραχυκύκλωνε και τίποτα.
Στο θέμα της μητρικής πάρε οπωσδήποτε κάποια που να έχει το nForce 4. Το SLI δεν σου χρειάζεται αλλά ούτε και θα σου χρειαστεί ποτέ μιας και είναι τσάμπα πέταμα χρημάτων χωρίς μεγάλη αύξηση στις επιδόσεις. Βέβαια θα πρέπει να αποφασίσεις τι επεξεργαστή θα αγοράσεις μιας και θα πρέπει να στραφείς είτε σε Athlon 64 είτε σε Pentium 4.
Συμβουλή μου είναι να το σκεφτείς πολύ καλά αυτό το κομμάτι για να μη το μετανιώσεις στη συνέχεια!
Για DVD ένα NEC/LG θα σου είναι μια χαρά!
Μνήμη 1GB είναι υπεραρκετό. Τώρα τι απαιτήσεις θα έχουν τα Vista δεν μας ενδιαφέρει!! Και με τα XP μια χαρά ανετότατα θα κάνεις τη δουλειά σου!
Σκληρό δίσκο μπορείς να πάρεις ένα WD 250GB και να το κάνεις 2-3 partitions. Κάρτα γραφικών μπορείς να πάρεις μια 6600GT/6800GT ή ATI X800/X850 που έχουν πέσει και οι τιμές τους. Είναι η προηγούμενη γενιά καρτών μιας και τώρα έχουν βγει η 7800 GTX από nVidia και η X1800 από ΑΤΙ. Φυσικά σε δίαυλο PCI-E...

Μην ξεχάσεις πως όλα αυτά πρέπει να τα ασφαλίσεις με ένα UPS μιας και η ΔΕΗ δεν είναι άξια εμπιστοσύνης... Razz Evil

Ξεχάσαμε τίποτα; Rolling eyes Smile

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 00:00:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!
Ο Η/Υ μου κανει πολυ θορυβο!!!!! ΠΑο τη στιγμη που το ανοιγω κανει θορυβο και μετα σηκωνει πιεση και θορυβει περισσοτερο.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 05:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η λυση ειναι το Noise Control.Παρε ενα τροφοδοτικο με τετοιο συστημα.Καθε φορα που λειτουργει χαλαρα κατεβαινουν και οι στροφες στα ανεμιστηρακια.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 09:57:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιπλέον υπάρχουν ηχομονωτικά αυτοκόλλητα φύλλα για το tower.
Εφαρμόζονται/κολλούνται εσωτερικά στο κουτί και μειώνουν το βουητό από τις ανταλλακλάσεις του ήχου μέσα σε αυτό.

Δοκιμασμένο και αποτελεσματικό Wink

τα βρήσκεις στα γνωστά gadgeto-pc-μαγαζιά. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 10:10:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα τι γινεται αν ειναι μονιμα ανοιχτο το κουτι?! Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 10:41:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...απλά γίνεται βαβούρα και με τίποτα δεν μπορείς να την σταματήσεις όσα contollers και να βάλεις.... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης