Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 23:50:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
από την στιγμή που φτιάχτεται πρόγραμμα για τον κινητηρα αυτό όλα τα άλλα είναι απλά θέμα χρόνου και διάθεσης κάποιου να το ψάξει. εγώ θα το έκανα αλλά για την ωρα δεν παίζουν λεφτά. πάντως όντως αν είχα 307 δε θα εκανα τον κόπο λόγω βάρους... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2005, 08:33:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tα θεματα "Τι κανω?" και "Σφυρηλατα πιστονια - μπιελες " συνενωθηκαν εδω αφου και τα δυο εχουν να κανουν με τη βελτιωση του 307 1.4 16V. Παρακαλω οτι μηχανολογικο σχετικο να μενει εδω και να μην ανοιγονται συνεχεια καινουρια topic με το παραμικρο.
STELIOS
Mod Team
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2005, 15:08:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokomos, δυστυχώς υπηρετώ φαντάρος και είμαι μόνο Τετάρτη και Πέμπτη εκτός μονάδος και σχεδόν όλη την μέρα είμαι στο ΤΕΙ!
Οπότε έλα καλύτερα μία από αυτές τις δύο ημέρες...
Επίσης υπάρχουνε και σφυρήλατα και ατσάλινες και και και... λόγω του ότι έχουμε ίδιο κορμό με το 8v, απλά έχουμε 16v καπάκι 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2005, 23:37:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μαλισταααααα.....οποτε προφανως παμε για το 16αρι ε???Αντε να δουμε αν παιζει κατι καλο στην αγορα ετσι ωστε να μας μεινει και κανα φραγκο μετα να ριξουμε για βελτιωση!Ευχαριστω για την πληροφορηση παιδια.Steve καποια μερα στο αμεσο μελλον θα ερθω να τα πουμε απο κοντα!Αντε και καλος πολιτης! 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 10:34:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokomos έγραψε: | Steve καποια μερα στο αμεσο μελλον θα ερθω να τα πουμε απο κοντα!Αντε και καλος πολιτης!  |
Ευχαριστώ!
ΠΜ όταν είναι να έρθεις (τουλάχιστον μια βδομάδα πριν για να κανονίσω τα της μονάδος... )
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 18:56:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΟΚ θα ειδοποιησω!Απλα να ξερεις οτι οταν θα ερθω θελω να παμε μια βολτα και απο το μηχανικο σου να δω τι θα κανω.
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 01:47:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια...μπορει κανεις να μου πει....
1ον:Μπορει να περαστει χταποδι στο 14αρι 16βαλβιδο???Ρωταω γιατι ο καταλυτης μου ειναι πολυ ψηλα.....
2ον:Τι εκκεντροφοροι μπορουν να κουμπωσουν στο προαναφερθεν αυτοκινητο....Απο 106 rallye 16v οχι,απο το 1300cc μπαινουν?Αν ναι τι μοιρες βυθισμα εχουν αυτοι???
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsosmoulis (μητσάκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 rallye x 2
Ένταξη: 03 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 1747 Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 03:11:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το 1300 αν εννοεις το ραλλυ ηταν 8βαλβιδο αν δεν κανω λαθος οποτε δεν σου κανουν...ασε που ειναι και λιγο δυσευρετα τα καλουδια των συγκεκριμενων μοτερ (ραλλυ,xsi).
εγω για του xsi που εψαχνα...δυσκολα ηταν τα πραγματα.
σε τετοιες περιπτωσεις αν θελεις ψυχη πας για μοτερ.καναμε λαθος και θα το πληρωσουμε αγαπητε χρησταρα!
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 03:14:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote="tsosmoulis"]το 1300 αν εννοεις το ραλλυ ηταν 8βαλβιδο[quote]Aμααααααααααααν...ναι ρε!Εχεις δικιο φιλε μου!!!Μπερδευτηκα τελειως....Οποτε σαν τι να κοιταξω να βρω???Οσο για την επιλογη μας....ασε!Μη μου το θυμιζεις...δε θελω να το σκεφτομαι...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 rallye x 2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 03:23:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | Οποτε σαν τι να κοιταξω να βρω??? |
Επειδη το ψαξιμο με εχει οδηγησει σε περιεργα μονοπατια,καταστροφικα θα ελεγα (σαλιγκαρια κτλ).και τελικα μονο λογια τπτ πιο περα θα το διελυα το μοτερακι, η λυση ειναι μια αν πραγματικα θελουμε να δωσουμε λιγη ζωη στο αμαξι και αυτη ειναι αλλαγη μοτερ. τωρα 1.6 (ραλλυ ή 206/307), 2.0, RC? αυτο ειναι στην διακριτικη (οικονομικη) ευχερια του καθενος και ποσο θελει να τρεξει.
Βεβαια και το 16αρι με καποιο χρημα (βλεπε προεδρας και πολλους αλλους) μπορει να δωσει πολλα και με λιγα περισσοτερα λεφτακια (σαλιγκαρος) ακομα περισσοτερααα.
Κατι πρεπει να γινει...
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 03:26:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν θα αλλαζα μοτερ θα περνουσα πανω ειτε μοτερ απο rallye η απο το RC αλλα το θεμα ειναι οτι κανενα απο τα 2 δε μπορει να δηλωθει σε 307 και δε θελω να ειμαι παρανομος και να βαραω φρικες με τα κτεο.... Οποτε????Τι γινεται???Το 16αρι το μοτερ δινει 112 αλογα...και παλι δε θα μου ειναι αρκετα... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 rallye x 2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 03:31:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι δικε μου αλλα με καποιες μετατροπες το αυτοκινητο μπορει να αποκτησει καποιο νευρο (με τεραστιες διαφορες με το υπαρχον σου).
Το 307 του παιδιου που τριγυρναει ο jekyll μαζι, δεν θυμαμαι το ονομα του, μετραει αρκετα αλογατα το αυτοκινητο.
Βεβαια παιζει και το αλλο. Με ενα 16αρι θα εχεις την χαρα της μοντιφας (να μου πεις με το 2λιτρο οχι?) απλα ειναι λιιιγο διαφορετικα τα πραγματα.ποιος θα παρει ή κανει μετατροπη RC μοτερ και θα αρχισει τις τρελλες μοντιφες.λιγοι εχουν τετοιες ορεξεις (και πολλα λεφτα προφανως).
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 07:51:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokomos έγραψε: | Αν θα αλλαζα μοτερ θα περνουσα πανω ειτε μοτερ απο rallye η απο το RC αλλα το θεμα ειναι οτι κανενα απο τα 2 δε μπορει να δηλωθει σε 307 και δε θελω να ειμαι παρανομος και να βαραω φρικες με τα κτεο.... Οποτε????Τι γινεται???Το 16αρι το μοτερ δινει 112 αλογα...και παλι δε θα μου ειναι αρκετα...  |
Με το 2λιτρο των 180 μπορείς να το δηλώσεις κανονικά , αυτών των κινητήρα των φοράει και το CC |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 rallye x 2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 15:12:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
i lusi pou panta akouei sto onoma arguris!
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 15:34:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokomos έγραψε: | Αν θα αλλαζα μοτερ θα περνουσα πανω ειτε μοτερ απο rallye η απο το RC ...Το 16αρι το μοτερ δινει 112 αλογα...και παλι δε θα μου ειναι αρκετα...  |
To 16άρι του 307 μπορεί να έχει μικρότερη ιπποδύναμη αλλά θα σου δουλεύει καλύτερα από του Rallye επειδή είναι πιο ροπάτο στις χαμηλομεσαίες κάτι που το 307 το χρειάζεται λόγω βάρους. Η καλύτερη λύση είναι φυσικά το 2λιτρο έστω και αυτό με τους 138PS λόγω ροπής.
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 15:51:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν έχω παρά να: 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 17:49:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | tirokomos έγραψε: | Αν θα αλλαζα μοτερ θα περνουσα πανω ειτε μοτερ απο rallye η απο το RC αλλα το θεμα ειναι οτι κανενα απο τα 2 δε μπορει να δηλωθει σε 307 και δε θελω να ειμαι παρανομος και να βαραω φρικες με τα κτεο.... Οποτε????Τι γινεται???Το 16αρι το μοτερ δινει 112 αλογα...και παλι δε θα μου ειναι αρκετα...  |
Με το 2λιτρο των 180 μπορείς να το δηλώσεις κανονικά , αυτών των κινητήρα των φοράει και το CC | Μη μου βαζετε πριζεςςςςςς!!!!!!!! Ειχα την εντυπωση οτι επειδη το κανονικο 307 και οχι το cc δεν εβγαινε με τα 180 αλογα οτι δε μπορει να δηλωθει.....αλλα μαλλον θα περασω μια βολτα απο το μηχανολογικο αυτες τις μερες και θα ρωτησω καποια πραματακια....οποτε αναμενεται ενημερωση μου!Οποιος εχει καποια αλλη απορια ας μου πει μιας και θα παω να ρωτησω. 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 16:32:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokomos έγραψε: | Ρε παιδια...μπορει κανεις να μου πει....
1ον:Μπορει να περαστει χταποδι στο 14αρι 16βαλβιδο???Ρωταω γιατι ο καταλυτης μου ειναι πολυ ψηλα.....
2ον:Τι εκκεντροφοροι μπορουν να κουμπωσουν στο προαναφερθεν αυτοκινητο....Απο 106 rallye 16v οχι,απο το 1300cc μπαινουν?Αν ναι τι μοιρες βυθισμα εχουν αυτοι??? |
Λοιπον και στις δυο ερωτησεις οι απαντησεις ειναι ναι.Απλα πραγματα φτιαχνεις χταποδι ή περνεις ενα ετοιμο απο μια εταιρια που ασχολειται με τετοια.Ο καταλυτης ομως τι γινετε.Τιποτα απλα τον τραβας λιγο πιο κατω και απλα θες διχαλο για να κανεις τη ενωση.Αυτο θα ειναι καλο γιατι με την τωρινη μορφη κοβει πολλα μπαμ απο το μοτερ.Και για εκκεντροφορους μπαινουν και απο rallye γιατι ειναι και το ενα και το αλλο 16V!Αρα θα υπαρχουν και τα ιδια εκκεντρα.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 17:20:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
νομιζω οτι το φαις λιφτ ερχεται με 180αλογα και το κλειστο πλεον... |