PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - 307 1.4 16V: Tι βελτίωση κάνω ?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 23:50:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

από την στιγμή που φτιάχτεται πρόγραμμα για τον κινητηρα αυτό όλα τα άλλα είναι απλά θέμα χρόνου και διάθεσης κάποιου να το ψάξει. εγώ θα το έκανα αλλά για την ωρα δεν παίζουν λεφτά. πάντως όντως αν είχα 307 δε θα εκανα τον κόπο λόγω βάρους...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2005, 08:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tα θεματα "Τι κανω?" και "Σφυρηλατα πιστονια - μπιελες " συνενωθηκαν εδω αφου και τα δυο εχουν να κανουν με τη βελτιωση του 307 1.4 16V. Παρακαλω οτι μηχανολογικο σχετικο να μενει εδω και να μην ανοιγονται συνεχεια καινουρια topic με το παραμικρο.

STELIOS
Mod Team

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2005, 15:08:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos, δυστυχώς υπηρετώ φαντάρος και είμαι μόνο Τετάρτη και Πέμπτη εκτός μονάδος και σχεδόν όλη την μέρα είμαι στο ΤΕΙ! Sad

Οπότε έλα καλύτερα μία από αυτές τις δύο ημέρες...

Επίσης υπάρχουνε και σφυρήλατα και ατσάλινες και και και... λόγω του ότι έχουμε ίδιο κορμό με το 8v, απλά έχουμε 16v καπάκι Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2005, 23:37:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλισταααααα.....οποτε προφανως παμε για το 16αρι ε???Αντε να δουμε αν παιζει κατι καλο στην αγορα ετσι ωστε να μας μεινει και κανα φραγκο μετα να ριξουμε για βελτιωση!Ευχαριστω για την πληροφορηση παιδια.Steve καποια μερα στο αμεσο μελλον θα ερθω να τα πουμε απο κοντα!Αντε και καλος πολιτης! Wink Very happy

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 10:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Steve καποια μερα στο αμεσο μελλον θα ερθω να τα πουμε απο κοντα!Αντε και καλος πολιτης! Wink Very happy

Ευχαριστώ!

ΠΜ όταν είναι να έρθεις (τουλάχιστον μια βδομάδα πριν για να κανονίσω τα της μονάδος... Sad )

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 18:56:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΚ θα ειδοποιησω!Απλα να ξερεις οτι οταν θα ερθω θελω να παμε μια βολτα και απο το μηχανικο σου να δω τι θα κανω.

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 01:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια...μπορει κανεις να μου πει....
1ον:Μπορει να περαστει χταποδι στο 14αρι 16βαλβιδο???Ρωταω γιατι ο καταλυτης μου ειναι πολυ ψηλα.....
2ον:Τι εκκεντροφοροι μπορουν να κουμπωσουν στο προαναφερθεν αυτοκινητο....Απο 106 rallye 16v οχι,απο το 1300cc μπαινουν?Αν ναι τι μοιρες βυθισμα εχουν αυτοι???

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 03:11:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 1300 αν εννοεις το ραλλυ ηταν 8βαλβιδο αν δεν κανω λαθος οποτε δεν σου κανουν...ασε που ειναι και λιγο δυσευρετα τα καλουδια των συγκεκριμενων μοτερ (ραλλυ,xsi).
εγω για του xsi που εψαχνα...δυσκολα ηταν τα πραγματα.
σε τετοιες περιπτωσεις αν θελεις ψυχη πας για μοτερ.καναμε λαθος και θα το πληρωσουμε αγαπητε χρησταρα!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 03:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="tsosmoulis"]το 1300 αν εννοεις το ραλλυ ηταν 8βαλβιδο[quote]Aμααααααααααααν...ναι ρε!Εχεις δικιο φιλε μου!!!Μπερδευτηκα τελειως....Οποτε σαν τι να κοιταξω να βρω???Οσο για την επιλογη μας....ασε!Μη μου το θυμιζεις...δε θελω να το σκεφτομαι...

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 03:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Οποτε σαν τι να κοιταξω να βρω???

Επειδη το ψαξιμο με εχει οδηγησει σε περιεργα μονοπατια,καταστροφικα θα ελεγα (σαλιγκαρια κτλ).και τελικα μονο λογια τπτ πιο περα θα το διελυα το μοτερακι, η λυση ειναι μια αν πραγματικα θελουμε να δωσουμε λιγη ζωη στο αμαξι και αυτη ειναι αλλαγη μοτερ. τωρα 1.6 (ραλλυ ή 206/307), 2.0, RC? αυτο ειναι στην διακριτικη (οικονομικη) ευχερια του καθενος και ποσο θελει να τρεξει.
Βεβαια και το 16αρι με καποιο χρημα (βλεπε προεδρας και πολλους αλλους) μπορει να δωσει πολλα και με λιγα περισσοτερα λεφτακια (σαλιγκαρος) ακομα περισσοτερααα.

Κατι πρεπει να γινει...

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 03:26:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θα αλλαζα μοτερ θα περνουσα πανω ειτε μοτερ απο rallye η απο το RC αλλα το θεμα ειναι οτι κανενα απο τα 2 δε μπορει να δηλωθει σε 307 και δε θελω να ειμαι παρανομος και να βαραω φρικες με τα κτεο.... Rolling eyes Οποτε????Τι γινεται???Το 16αρι το μοτερ δινει 112 αλογα...και παλι δε θα μου ειναι αρκετα... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 03:31:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι δικε μου αλλα με καποιες μετατροπες το αυτοκινητο μπορει να αποκτησει καποιο νευρο (με τεραστιες διαφορες με το υπαρχον σου).
Το 307 του παιδιου που τριγυρναει ο jekyll μαζι, δεν θυμαμαι το ονομα του, μετραει αρκετα αλογατα το αυτοκινητο.

Βεβαια παιζει και το αλλο. Με ενα 16αρι θα εχεις την χαρα της μοντιφας (να μου πεις με το 2λιτρο οχι?) απλα ειναι λιιιγο διαφορετικα τα πραγματα.ποιος θα παρει ή κανει μετατροπη RC μοτερ και θα αρχισει τις τρελλες μοντιφες.λιγοι εχουν τετοιες ορεξεις (και πολλα λεφτα προφανως).

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 07:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Αν θα αλλαζα μοτερ θα περνουσα πανω ειτε μοτερ απο rallye η απο το RC αλλα το θεμα ειναι οτι κανενα απο τα 2 δε μπορει να δηλωθει σε 307 και δε θελω να ειμαι παρανομος και να βαραω φρικες με τα κτεο.... Rolling eyes Οποτε????Τι γινεται???Το 16αρι το μοτερ δινει 112 αλογα...και παλι δε θα μου ειναι αρκετα... Crying or Very sad

Με το 2λιτρο των 180 μπορείς να το δηλώσεις κανονικά , αυτών των κινητήρα των φοράει και το CC
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 15:12:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

i lusi pou panta akouei sto onoma arguris!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 15:34:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Αν θα αλλαζα μοτερ θα περνουσα πανω ειτε μοτερ απο rallye η απο το RC ...Το 16αρι το μοτερ δινει 112 αλογα...και παλι δε θα μου ειναι αρκετα... Crying or Very sad

To 16άρι του 307 μπορεί να έχει μικρότερη ιπποδύναμη αλλά θα σου δουλεύει καλύτερα από του Rallye επειδή είναι πιο ροπάτο στις χαμηλομεσαίες κάτι που το 307 το χρειάζεται λόγω βάρους. Η καλύτερη λύση είναι φυσικά το 2λιτρο έστω και αυτό με τους 138PS λόγω ροπής.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 15:51:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω παρά να: Thumb right Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 16:48:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Δεν έχω παρά να: Thumb right Wink

Δεν περίμενα να μην εγκρίνεις τυχεράκια 2λιτρε. Razz

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 17:49:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
tirokomos έγραψε:

Με το 2λιτρο των 180 μπορείς να το δηλώσεις κανονικά , αυτών των κινητήρα των φοράει και το CC
Μη μου βαζετε πριζεςςςςςς!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Ειχα την εντυπωση οτι επειδη το κανονικο 307 και οχι το cc δεν εβγαινε με τα 180 αλογα οτι δε μπορει να δηλωθει.....αλλα μαλλον θα περασω μια βολτα απο το μηχανολογικο αυτες τις μερες και θα ρωτησω καποια πραματακια....οποτε αναμενεται ενημερωση μου!Οποιος εχει καποια αλλη απορια ας μου πει μιας και θα παω να ρωτησω. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 16:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Ρε παιδια...μπορει κανεις να μου πει....
1ον:Μπορει να περαστει χταποδι στο 14αρι 16βαλβιδο???Ρωταω γιατι ο καταλυτης μου ειναι πολυ ψηλα.....
2ον:Τι εκκεντροφοροι μπορουν να κουμπωσουν στο προαναφερθεν αυτοκινητο....Απο 106 rallye 16v οχι,απο το 1300cc μπαινουν?Αν ναι τι μοιρες βυθισμα εχουν αυτοι???

Λοιπον και στις δυο ερωτησεις οι απαντησεις ειναι ναι.Απλα πραγματα φτιαχνεις χταποδι ή περνεις ενα ετοιμο απο μια εταιρια που ασχολειται με τετοια.Ο καταλυτης ομως τι γινετε.Τιποτα απλα τον τραβας λιγο πιο κατω και απλα θες διχαλο για να κανεις τη ενωση.Αυτο θα ειναι καλο γιατι με την τωρινη μορφη κοβει πολλα μπαμ απο το μοτερ.Και για εκκεντροφορους μπαινουν και απο rallye γιατι ειναι και το ενα και το αλλο 16V!Αρα θα υπαρχουν και τα ιδια εκκεντρα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 17:20:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω οτι το φαις λιφτ ερχεται με 180αλογα και το κλειστο πλεον...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης