Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 09:05:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|

DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 09:30:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
brz20 έγραψε: | Κατ'αρχην εφτιαξαν δικο τους ειδος μουσικης.Ηταν μια αναμιξη της Drum 'n Bass με Electro Punk!!!Αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι κορυφη.Για μενα υπαρχουν πολυ καλυτερα συγκοτηματα.Πρωτον τους επιασε το φαινομενο της τσιχλοφουσκας.Ανεβηκαν και χαθηκαν σε μικρο σχετικα χρονο.Το καλυτερο κομματι τους ηταν για μενα το "Smack my bitch up".Sorry αν εχω κανει καποιο λαθος στον τιτλο αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι και στα καλυτερα. |
Φιλε μου λυπαμαι αλλα δεν ξερω που τα διαβασες αυτα που λες αλλα για οσους ασχολουνται λιγο με την εξελιξη της χορευτικης μουσικης απο το 92 και μετα, αυτα που λες δε στεκουν.
Καταρχην αναφερεις το D 'n' B κατι που πολυ απλα δεν υπηρχε πριν το 94-95, τη στιγμη που οι Prodigy εβγαζαν τα πρωτα τους singlakia απο το 90 σχεδον. Οποτε να εμπλεξαν καθαρα το ειδος του DnB δεν παιζει.
Επειτα ειναι εντελως λαθος να τολμας να λες οτι οι Prodigy ηταν φουσκα!! Ανεβηκαν και χαθηκαν σε μικρο διαστημα?? Τι να λεμε, οταν κομματια οπως το Out Of Space το ξερει ολος ο κοσμος και παιζεται ακομα σε αρκετα μαγαζια..Και μιλαμε για κομματι του 92.
Οι Prodigy καθορισαν με το δικο τους τροπο την πορεια της dance σκηνης της τοτε εποχης και μαλιστα καταφεραν να επιβιωσουν μεσα απο τρελο ανταγωνισμο, αφου εκεινα τα χρονια ειχαν βγει απειρες παραγωγες απο breaks και πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωρισεις ποιες ειναι οι ΤΟΠ απο αυτες.
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"

Έχει επεξεργασθεί από τον/την RASTAVIPER στις Τετ 09 Νοέ 2005, 16:10:43, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 19:12:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|