Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
307__:)(dimitris) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black
Ένταξη: 07 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 318 Τόπος: agrinio
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάρ 2006, 10:05:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
brz20 έγραψε: | Ειδη εχει σταματησει.Για μιση ωρα το εκανε περιπου.Αυτο που λες καταλαβα και εγω.Απο το παραθυρο του συνοδηγου το επιανε το αυτι μου.Αλλα οσο οδηγουσα δοκιμαζα διαφορα.Το ανοιγα μεχρι την μεση και ακουγοταν παλι,το εκλεινα και ακουγοταν.Οταν ομως εβαζα το χερι και το πιεζα προς τα εξω ενω ηταν κλειστο δεν επαιζε καθολου.Ηταν σταθερο.Δεν δοκιμασα καθολου να δω τι κανει οταν ειναι τελειως κατεβασμενο.Ελπιζω να μην το ξανακανει. |
Τελειως κατεβασμενο δεν θα κανει σπρει σιλικονης στα λαστιχα και θα ησυχασει για αρκετο καιρο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ramirez Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16v Dynamique
Ένταξη: 08 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 21 Τόπος: A.Toυμπα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Απρ 2006, 10:22:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι γινετε ρε παιδια με αυτους τους τριγμους???Εχω το αυτοκινητο 3 μηνες και το παραθυρο του οδηγου κανει κονσερτο...Ασε που πριν κανα μηνα ειχα παει παλι στην peugeot γιατι ετριζε η ηλιοροφη...
Και αντε αυτοι οι τριγμοι ξερω τουλαχιστον απο που ειναι...υπαρχει και ενας τριγμος απο την πλευρα του συνοδηγου αλλα δεν ξερω απο τι ειναι!!Νομιζω οτι εχει να κανει με την ποιοτητα συναρμολογησης...Ξερει κανενας τιποτα??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
outlaw (Βασίλης) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 '02
Ένταξη: 04 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 28 Τόπος: Aθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάϊ 2006, 21:29:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εδώ που τα λέμε παιδιά, ta peugeot γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα κουδουνίστρες..
εμένα βγάζει ένα σφύριγμα χαρακτηριστικό όταν έχω τέρμα αριστερά το τιμόνι,ή τέρμα δεξιά,δηλαδή πιο πολύ σε παρκαρίσματα το ακούω. κάτι από κρεμαριέρα πρέπει να είναι,δεν ξερω.. ακουγεται και στους απεξω!
φοραει 17αρες, και πλατος 225, δεν ξερω αν παιζει ρολο.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάϊ 2006, 23:55:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οχι μπορει.Αυτο ειναι.Να μην το κανεις ποτε γιατι κανει κακο.Παντως ειναι φυσικο να τον κανει αυτον τον θορυβο.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zafeirop (Αναστάσης) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)
Ένταξη: 30 Αύγ 2005 Δημοσιεύσεις: 48
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 01:38:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
outlaw έγραψε: | εδώ που τα λέμε παιδιά, ta peugeot γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα κουδουνίστρες..
εμένα βγάζει ένα σφύριγμα χαρακτηριστικό όταν έχω τέρμα αριστερά το τιμόνι,ή τέρμα δεξιά,δηλαδή πιο πολύ σε παρκαρίσματα το ακούω. κάτι από κρεμαριέρα πρέπει να είναι,δεν ξερω.. ακουγεται και στους απεξω!
φοραει 17αρες, και πλατος 225, δεν ξερω αν παιζει ρολο.. |
Κάπου είχε ξαναναφερθεί ότι είναι η τρόμπα του υδραυλικού τιμονιού και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Καλό είναι να μην "κλειδώνουμε" το τιμόνι τέρμα δεξιά ή τέρμα αριστερά κατά τη διαδικάσια παρκαρίσματος.
My brain is runnin lean |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kas (iakobos) Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 (16v)xr (2001)
Ένταξη: 23 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 44 Τόπος: ΗΠΕΙΡΟΣ(ΠΡΕΒΕΖΑ)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 19:40:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν χρειαζεται να τερματιζεις το τιμονι οταν το παρκαρεις γιατι ετσι ζοριζεις το ολο συστημα,κ τερμα να μην το κοψεις(εκει που ζοριζεται)παλι το ιδιο στρειβει
pug 307 modified by carcept |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akisakis Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)
Ένταξη: 16 Ιούλ 2006 Δημοσιεύσεις: 37
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 10:48:38 Θέμα δημοσίευσης: ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ |
|
|
Καλησπέρα σε όλους,
Ας αρχίσω με τα γνωστά, έχω το 307cc και είναι με 800Km περίπου.
Το πρόβλημα που παρατήρησα τις τελευταίες μέρες είναι πως όταν το αυτοκίνητο είναι κρύο ακόμη ακούγεται η μηχανή σαν τρακτέρ(κάνει σαν κρα κρα κρα κρα) είτε είναι στο ρελαντί(κυρίως εκεί) είτε κινείται. Αυτό σταματάει όταν το αυτοκίνητο ζεσταθεί.
Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν κάτι για ωστήρες και πως θα σταματήσει να το κάνει όσο στρώνει η μηχανή, δλδ στα 4-5.000 km. Και πως αν συνεχίσει τότε θα το ξαναδούν...
Και εγώ αναρωτιέμαι,
1. ΓΙΑΤΙ σε ενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αυτοκίνητο να το κάνει αυτό?
2. Θα σταματήσει όντως να κάνει σαν τρακτέρ με το στρώσιμο της μηχανής?
3. Αν όχι, ΤΙ θα κάνουν για να διορθωθεί?
4. Μήπως μου λένε τρίχες και πρέπει να πάω να τους πω να το φτιάξουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ?
tnx again για τις υπερπολύτιμες πληροφορίες  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 21:10:13 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ |
|
|
akisakis έγραψε: | Καλησπέρα σε όλους,
Ας αρχίσω με τα γνωστά, έχω το 307cc και είναι με 800Km περίπου.
Το πρόβλημα που παρατήρησα τις τελευταίες μέρες είναι πως όταν το αυτοκίνητο είναι κρύο ακόμη ακούγεται η μηχανή σαν τρακτέρ(κάνει σαν κρα κρα κρα κρα) είτε είναι στο ρελαντί(κυρίως εκεί) είτε κινείται. Αυτό σταματάει όταν το αυτοκίνητο ζεσταθεί.
Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν κάτι για ωστήρες και πως θα σταματήσει να το κάνει όσο στρώνει η μηχανή, δλδ στα 4-5.000 km. Και πως αν συνεχίσει τότε θα το ξαναδούν...
Και εγώ αναρωτιέμαι,
1. ΓΙΑΤΙ σε ενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αυτοκίνητο να το κάνει αυτό?
2. Θα σταματήσει όντως να κάνει σαν τρακτέρ με το στρώσιμο της μηχανής?
3. Αν όχι, ΤΙ θα κάνουν για να διορθωθεί?
4. Μήπως μου λένε τρίχες και πρέπει να πάω να τους πω να το φτιάξουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ?
tnx again για τις υπερπολύτιμες πληροφορίες  |
Καταρχήν αυτό που σου είπαν ότι ακούγεται είναι τα ωστήρια των βαλβίδων, τα οποία είναι υδαυλικά. όταν είναι κρύα η μηχανή, ακούγονται γιατί έχει κατέβει το λάδι στο κάρτερ και μέχρι να ανέβει, ακούς τον θόρυβο αυτόν.
Αυτό δεν νομίζω ότι στρώνει με τον καιρό.
Παρόλα αυτά, προσπάθησε να εντοπίσεις τον ήχο. Αν προέρχεται από αριστερά όπως βλέπεις την μηχανή από μπροστά, είναι η βαλβίδα κανίστρου ανακύκλωσης καυσαερίων. Υπάρχει τεχνική οδηγία από όσο ξέρω.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akisakis Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 21:34:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άρα μπαρμπούτσαλα ότι θα διορθωθεί μόνο του με το στρώσιμο της μηχανής!?
Ξέρει κανείς τι πρέπει να γίνει/αλλάξει/φτιαχτεί για να σταματήσει ο τρακτεροθόρυβος? Διότι μου φαίνεται πως θα τους ξαναεπισκεφτώ τους "κυρίους" της αντιπροσωπείας... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

BMW 330i (F30)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 21:40:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοίταξε, διάγνωση δεν μπορούμε να σου κάνουμε απο μακριά!
Απλά, αν όντως είναι τα ωστήρια, είναι κάτι το φυσιολογικό. Από λάδι καλά τα πας;
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akisakis Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 22:33:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | Απλά, αν όντως είναι τα ωστήρια, είναι κάτι το φυσιολογικό. |
Εννοείς ότι, αν όντως είναι αυτά τα ωστήρια(κάτι τέτοια μου είπαν ότι είναι και στην αντιπροσωπεία), είναι φυσιολογικό να κάνει σαν τρακτέρ?
Εμένα δεν μου φαίνεται για φυσιολογικό και για αυτό ρωτάω αν όντως θα διορθωθεί με στρώσιμο της μηχανής(4-5 χιλιάδες χλμ., όπως μου είπαν) ή πρέπει να το ξαναπάω και να τους πω να κάνουν κάτι.
drdino έγραψε: | Από λάδι καλά τα πας; |
Ενός μήνα αυτοκίνητο είναι φίλε μου, 800χλμ έχει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

BMW 330i (F30)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 02:54:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
akisakis έγραψε: |
Εννοείς ότι, αν όντως είναι αυτά τα ωστήρια(κάτι τέτοια μου είπαν ότι είναι και στην αντιπροσωπεία), είναι φυσιολογικό να κάνει σαν τρακτέρ?
Εμένα δεν μου φαίνεται για φυσιολογικό και για αυτό ρωτάω αν όντως θα διορθωθεί με στρώσιμο της μηχανής(4-5 χιλιάδες χλμ., όπως μου είπαν) ή πρέπει να το ξαναπάω και να τους πω να κάνουν κάτι. |
Σου εξήγησα γιατί είναι φυσιολογικό να ακούγεται στην αρχή έτσι, στραγγίζει η μηχανή από το λάδι. Αν όντως είναι από τα ωστήρια, και δεν είναι κάτι άλλο. Αφουγκράσου λίγο τον θόρυβο και πες μου από τον ακούς.
akisakis έγραψε: |
Ενός μήνα αυτοκίνητο είναι φίλε μου, 800χλμ έχει  |
Αυτό δεν λέει κάτι, έλεγξε λίγο τα λάδια σου! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akisakis Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 09:32:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε drdino καταρχήν ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου να βοηθήσεις.
Απλά σε όσα αυτοκίνητα είχα(golf, rover 414, renault laguna, 106) δεν υπήρχε τέτοιος θόρυβος ποτέ. Και γι'αυτό μου κάνει εντύπωση που στο καινούριο μου 307cc το κάνει αυτό, παρόλο που λες πως είναι "φυσιολογικό". Με ανησυχεί αυτός ο θόρυβος και με ενοχλεί επίσης που τον κάνει. Και να σου πω πως το cc ενός φίλου μου(καινούριο και αυτό) δεν κάνει σαν τρακτέρ.
Αλλα θα κοιτάξω αυτά που μου είπες και θα τα σου τα αναφέρω.
tnx again  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

BMW 330i (F30)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 12:03:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τίποτα ρε συ!
ΈΛεγξε λάδια, δες από πού έρχεται ο θόρυβος, και εδώ είμαστε!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Cobras (dgrjgfjgfhl) Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 86
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 13:17:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ολα τα αυτοκινητα που οδηγιουνται αθηνα γινονται κουδουνιστρες μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα οχι μονο τα peugeot! φυσικο ειναι μαυτους τους δρομους και τις συνθηκες..μονο για αγροτικο ειναι αυτοι οι δρομοι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 13:19:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ο θορυβος σα τρακτερ ειναι μαλλον φυσιολογικος εκτος και αν εχει ραγισει η πολλαπλη εγαγωγης οποτε ακουγεται απο κει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akisakis Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 19:10:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | ΈΛεγξε λάδια, δες από πού έρχεται ο θόρυβος, και εδώ είμαστε! |
Τα λάδια φίλε drdino είναι Ok.
Ο θόρυβος ακούγεται από την μέση, εκεί που έχει την τάπα που βάζεις το λάδι, εκεί που είναι οι βαλβίδες και τα πιστόνια(ελπίζω να το περιέγραψα σωστά ).
Cobras έγραψε: | ο θορυβος σα τρακτερ ειναι μαλλον φυσιολογικος εκτος και αν εχει ραγισει η πολλαπλη εγαγωγης οποτε ακουγεται απο κει |
Το αυτοκίνητο είναι ενός μήνα φίλε Cobras, οπότε λίγο δύσκολο να το έπαθε αυτό, εκτός αν ήρθε έτσι, που πάλι μου φαίνεται δύσκολο. Πως το καταλαβαίνουμε αν όντως είναι αυτό και τι κάνουμε για να φτιαχτεί?
Τώρα για το "φυσιολογικός" που λες, δεν τον ακούω στο cc ενός φίλου μου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

BMW 330i (F30)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 19:18:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από την άλλη, μπορεί να ακούς τα μπεκ, αλλά πάλι δεν κάνουν σαν τρακτερ με τίποτα. Κοίτα, ή περιμένεις ας πούμε μέχρι τα 100-1500 χλμ και μετά πας και τους λες στρώσιμο τελος, ψάξτε το, ή το πας τώρα και τους λες ψάξτε το. Πάντως και εμένα το κάνει μερικές φορές αυτό.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akisakis Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 19:38:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | Από την άλλη, μπορεί να ακούς τα μπεκ, αλλά πάλι δεν κάνουν σαν τρακτερ με τίποτα. Κοίτα, ή περιμένεις ας πούμε μέχρι τα 100-1500 χλμ και μετά πας και τους λες στρώσιμο τελος, ψάξτε το, ή το πας τώρα και τους λες ψάξτε το. Πάντως και εμένα το κάνει μερικές φορές αυτό. |
Όχι, ο θόρυβος είναι ιδιαίτερος, και αυτοί εκεί που το ακούσανε είπαν για ωστήρια(χωρίς να το ψάξουν, μόνο εξ ακοής).
Λέω να περιμένω τα 2-3.000χλμ και αν συνεχιστεί τους το πάω.
Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως είναι κάτι σημαντικό και επιδεινωθεί ή χαλάσει και κάτι άλλο εξαιτίας του κτλ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2006, 01:37:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
akisakis έγραψε: | drdino έγραψε: | ΈΛεγξε λάδια, δες από πού έρχεται ο θόρυβος, και εδώ είμαστε! |
Τα λάδια φίλε drdino είναι Ok.
Ο θόρυβος ακούγεται από την μέση, εκεί που έχει την τάπα που βάζεις το λάδι, εκεί που είναι οι βαλβίδες και τα πιστόνια(ελπίζω να το περιέγραψα σωστά ).
Cobras έγραψε: | ο θορυβος σα τρακτερ ειναι μαλλον φυσιολογικος εκτος και αν εχει ραγισει η πολλαπλη εγαγωγης οποτε ακουγεται απο κει |
Το αυτοκίνητο είναι ενός μήνα φίλε Cobras, οπότε λίγο δύσκολο να το έπαθε αυτό, εκτός αν ήρθε έτσι, που πάλι μου φαίνεται δύσκολο. Πως το καταλαβαίνουμε αν όντως είναι αυτό και τι κάνουμε για να φτιαχτεί?
Τώρα για το "φυσιολογικός" που λες, δεν τον ακούω στο cc ενός φίλου μου. |
αυτο λιγο δυσκολο να συμβαινει αφου ειναι καινουργιο..απλα κοιτα το τετραπλο σωληνα που βγαινει απο τη μηχανη δηλαδη την αρχη της εξατμισης αν εχει ραγισμα..στο λεω γιατι ενος φιλου μου στο 307 ραγισε η πολλαπλη εξαγωγης στα 85000 κμ γιατι το γκαζωνε πολυ με κρυα μηχανη και μετα ακουγοταν σαν τρακτερ.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|