PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με θόρυβο σε 307
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάρ 2006, 10:05:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Ειδη εχει σταματησει.Για μιση ωρα το εκανε περιπου.Αυτο που λες καταλαβα και εγω.Απο το παραθυρο του συνοδηγου το επιανε το αυτι μου.Αλλα οσο οδηγουσα δοκιμαζα διαφορα.Το ανοιγα μεχρι την μεση και ακουγοταν παλι,το εκλεινα και ακουγοταν.Οταν ομως εβαζα το χερι και το πιεζα προς τα εξω ενω ηταν κλειστο δεν επαιζε καθολου.Ηταν σταθερο.Δεν δοκιμασα καθολου να δω τι κανει οταν ειναι τελειως κατεβασμενο.Ελπιζω να μην το ξανακανει.

Τελειως κατεβασμενο δεν θα κανει σπρει σιλικονης στα λαστιχα και θα ησυχασει για αρκετο καιρο Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16v Dynamique

Ένταξη: 08 Μάρ 2006
Τόπος: A.Toυμπα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Απρ 2006, 10:22:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι γινετε ρε παιδια με αυτους τους τριγμους???Εχω το αυτοκινητο 3 μηνες και το παραθυρο του οδηγου κανει κονσερτο...Ασε που πριν κανα μηνα ειχα παει παλι στην peugeot γιατι ετριζε η ηλιοροφη...
Και αντε αυτοι οι τριγμοι ξερω τουλαχιστον απο που ειναι...υπαρχει και ενας τριγμος απο την πλευρα του συνοδηγου αλλα δεν ξερω απο τι ειναι!!Νομιζω οτι εχει να κανει με την ποιοτητα συναρμολογησης...Ξερει κανενας τιποτα???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
outlaw (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 '02

Ένταξη: 04 Μάϊ 2006
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάϊ 2006, 21:29:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδώ που τα λέμε παιδιά, ta peugeot γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα κουδουνίστρες..

εμένα βγάζει ένα σφύριγμα χαρακτηριστικό όταν έχω τέρμα αριστερά το τιμόνι,ή τέρμα δεξιά,δηλαδή πιο πολύ σε παρκαρίσματα το ακούω. κάτι από κρεμαριέρα πρέπει να είναι,δεν ξερω.. ακουγεται και στους απεξω!
φοραει 17αρες, και πλατος 225, δεν ξερω αν παιζει ρολο..
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάϊ 2006, 23:55:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι μπορει.Αυτο ειναι.Να μην το κανεις ποτε γιατι κανει κακο.Παντως ειναι φυσικο να τον κανει αυτον τον θορυβο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 01:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

outlaw έγραψε:
εδώ που τα λέμε παιδιά, ta peugeot γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα κουδουνίστρες..

εμένα βγάζει ένα σφύριγμα χαρακτηριστικό όταν έχω τέρμα αριστερά το τιμόνι,ή τέρμα δεξιά,δηλαδή πιο πολύ σε παρκαρίσματα το ακούω. κάτι από κρεμαριέρα πρέπει να είναι,δεν ξερω.. ακουγεται και στους απεξω!
φοραει 17αρες, και πλατος 225, δεν ξερω αν παιζει ρολο..

Κάπου είχε ξαναναφερθεί ότι είναι η τρόμπα του υδραυλικού τιμονιού και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Καλό είναι να μην "κλειδώνουμε" το τιμόνι τέρμα δεξιά ή τέρμα αριστερά κατά τη διαδικάσια παρκαρίσματος.

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
kas (iakobos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 (16v)xr (2001)

Ένταξη: 23 Απρ 2006
Τόπος: ΗΠΕΙΡΟΣ(ΠΡΕΒΕΖΑ)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 19:40:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν χρειαζεται να τερματιζεις το τιμονι οταν το παρκαρεις γιατι ετσι ζοριζεις το ολο συστημα,κ τερμα να μην το κοψεις(εκει που ζοριζεται)παλι το ιδιο στρειβει

pug 307 modified by carcept
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

Ένταξη: 16 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 10:48:38    Θέμα δημοσίευσης: ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους,

Ας αρχίσω με τα γνωστά, έχω το 307cc και είναι με 800Km περίπου.

Το πρόβλημα που παρατήρησα τις τελευταίες μέρες είναι πως όταν το αυτοκίνητο είναι κρύο ακόμη ακούγεται η μηχανή σαν τρακτέρ(κάνει σαν κρα κρα κρα κρα) είτε είναι στο ρελαντί(κυρίως εκεί) είτε κινείται. Αυτό σταματάει όταν το αυτοκίνητο ζεσταθεί.

Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν κάτι για ωστήρες και πως θα σταματήσει να το κάνει όσο στρώνει η μηχανή, δλδ στα 4-5.000 km. Και πως αν συνεχίσει τότε θα το ξαναδούν...

Και εγώ αναρωτιέμαι,

1. ΓΙΑΤΙ σε ενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αυτοκίνητο να το κάνει αυτό?

2. Θα σταματήσει όντως να κάνει σαν τρακτέρ με το στρώσιμο της μηχανής?

3. Αν όχι, ΤΙ θα κάνουν για να διορθωθεί?

4. Μήπως μου λένε τρίχες και πρέπει να πάω να τους πω να το φτιάξουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ?

tnx again για τις υπερπολύτιμες πληροφορίες Smile
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 21:10:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akisakis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,

Ας αρχίσω με τα γνωστά, έχω το 307cc και είναι με 800Km περίπου.

Το πρόβλημα που παρατήρησα τις τελευταίες μέρες είναι πως όταν το αυτοκίνητο είναι κρύο ακόμη ακούγεται η μηχανή σαν τρακτέρ(κάνει σαν κρα κρα κρα κρα) είτε είναι στο ρελαντί(κυρίως εκεί) είτε κινείται. Αυτό σταματάει όταν το αυτοκίνητο ζεσταθεί.

Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν κάτι για ωστήρες και πως θα σταματήσει να το κάνει όσο στρώνει η μηχανή, δλδ στα 4-5.000 km. Και πως αν συνεχίσει τότε θα το ξαναδούν...

Και εγώ αναρωτιέμαι,

1. ΓΙΑΤΙ σε ενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αυτοκίνητο να το κάνει αυτό?

2. Θα σταματήσει όντως να κάνει σαν τρακτέρ με το στρώσιμο της μηχανής?

3. Αν όχι, ΤΙ θα κάνουν για να διορθωθεί?

4. Μήπως μου λένε τρίχες και πρέπει να πάω να τους πω να το φτιάξουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ?

tnx again για τις υπερπολύτιμες πληροφορίες Smile

Καταρχήν αυτό που σου είπαν ότι ακούγεται είναι τα ωστήρια των βαλβίδων, τα οποία είναι υδαυλικά. όταν είναι κρύα η μηχανή, ακούγονται γιατί έχει κατέβει το λάδι στο κάρτερ και μέχρι να ανέβει, ακούς τον θόρυβο αυτόν.

Αυτό δεν νομίζω ότι στρώνει με τον καιρό.

Παρόλα αυτά, προσπάθησε να εντοπίσεις τον ήχο. Αν προέρχεται από αριστερά όπως βλέπεις την μηχανή από μπροστά, είναι η βαλβίδα κανίστρου ανακύκλωσης καυσαερίων. Υπάρχει τεχνική οδηγία από όσο ξέρω.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 21:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρα μπαρμπούτσαλα ότι θα διορθωθεί μόνο του με το στρώσιμο της μηχανής!?

Ξέρει κανείς τι πρέπει να γίνει/αλλάξει/φτιαχτεί για να σταματήσει ο τρακτεροθόρυβος? Διότι μου φαίνεται πως θα τους ξαναεπισκεφτώ τους "κυρίους" της αντιπροσωπείας...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 21:40:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίταξε, διάγνωση δεν μπορούμε να σου κάνουμε απο μακριά! Very happy

Απλά, αν όντως είναι τα ωστήρια, είναι κάτι το φυσιολογικό. Από λάδι καλά τα πας;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 22:33:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Απλά, αν όντως είναι τα ωστήρια, είναι κάτι το φυσιολογικό.

Εννοείς ότι, αν όντως είναι αυτά τα ωστήρια(κάτι τέτοια μου είπαν ότι είναι και στην αντιπροσωπεία), είναι φυσιολογικό να κάνει σαν τρακτέρ?
Εμένα δεν μου φαίνεται για φυσιολογικό και για αυτό ρωτάω αν όντως θα διορθωθεί με στρώσιμο της μηχανής(4-5 χιλιάδες χλμ., όπως μου είπαν) ή πρέπει να το ξαναπάω και να τους πω να κάνουν κάτι.

drdino έγραψε:
Από λάδι καλά τα πας;

Ενός μήνα αυτοκίνητο είναι φίλε μου, 800χλμ έχει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 02:54:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akisakis έγραψε:

Εννοείς ότι, αν όντως είναι αυτά τα ωστήρια(κάτι τέτοια μου είπαν ότι είναι και στην αντιπροσωπεία), είναι φυσιολογικό να κάνει σαν τρακτέρ?
Εμένα δεν μου φαίνεται για φυσιολογικό και για αυτό ρωτάω αν όντως θα διορθωθεί με στρώσιμο της μηχανής(4-5 χιλιάδες χλμ., όπως μου είπαν) ή πρέπει να το ξαναπάω και να τους πω να κάνουν κάτι.

Σου εξήγησα γιατί είναι φυσιολογικό να ακούγεται στην αρχή έτσι, στραγγίζει η μηχανή από το λάδι. Αν όντως είναι από τα ωστήρια, και δεν είναι κάτι άλλο. Αφουγκράσου λίγο τον θόρυβο και πες μου από τον ακούς.

akisakis έγραψε:

Ενός μήνα αυτοκίνητο είναι φίλε μου, 800χλμ έχει Wink

Αυτό δεν λέει κάτι, έλεγξε λίγο τα λάδια σου! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 09:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε drdino καταρχήν ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου να βοηθήσεις.

Απλά σε όσα αυτοκίνητα είχα(golf, rover 414, renault laguna, 106) δεν υπήρχε τέτοιος θόρυβος ποτέ. Και γι'αυτό μου κάνει εντύπωση που στο καινούριο μου 307cc το κάνει αυτό, παρόλο που λες πως είναι "φυσιολογικό". Με ανησυχεί αυτός ο θόρυβος και με ενοχλεί επίσης που τον κάνει. Και να σου πω πως το cc ενός φίλου μου(καινούριο και αυτό) δεν κάνει σαν τρακτέρ.

Αλλα θα κοιτάξω αυτά που μου είπες και θα τα σου τα αναφέρω.

tnx again Smile
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 12:03:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τίποτα ρε συ! Smile

ΈΛεγξε λάδια, δες από πού έρχεται ο θόρυβος, και εδώ είμαστε!

Επιστροφή στην κορυφή
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 13:17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα τα αυτοκινητα που οδηγιουνται αθηνα γινονται κουδουνιστρες μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα οχι μονο τα peugeot! φυσικο ειναι μαυτους τους δρομους και τις συνθηκες..μονο για αγροτικο ειναι αυτοι οι δρομοι
Επιστροφή στην κορυφή
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 13:19:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο θορυβος σα τρακτερ ειναι μαλλον φυσιολογικος εκτος και αν εχει ραγισει η πολλαπλη εγαγωγης οποτε ακουγεται απο κει
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 19:10:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Τα λάδια φίλε drdino είναι Ok.

Ο θόρυβος ακούγεται από την μέση, εκεί που έχει την τάπα που βάζεις το λάδι, εκεί που είναι οι βαλβίδες και τα πιστόνια(ελπίζω να το περιέγραψα σωστά Razz ).

Cobras έγραψε:
ο θορυβος σα τρακτερ ειναι μαλλον φυσιολογικος εκτος και αν εχει ραγισει η πολλαπλη εγαγωγης οποτε ακουγεται απο κει

Το αυτοκίνητο είναι ενός μήνα φίλε Cobras, οπότε λίγο δύσκολο να το έπαθε αυτό, εκτός αν ήρθε έτσι, που πάλι μου φαίνεται δύσκολο. Πως το καταλαβαίνουμε αν όντως είναι αυτό και τι κάνουμε για να φτιαχτεί?

Τώρα για το "φυσιολογικός" που λες, δεν τον ακούω στο cc ενός φίλου μου.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 19:18:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από την άλλη, μπορεί να ακούς τα μπεκ, αλλά πάλι δεν κάνουν σαν τρακτερ με τίποτα. Κοίτα, ή περιμένεις ας πούμε μέχρι τα 100-1500 χλμ και μετά πας και τους λες στρώσιμο τελος, ψάξτε το, ή το πας τώρα και τους λες ψάξτε το. Πάντως και εμένα το κάνει μερικές φορές αυτό.

Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 19:38:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Από την άλλη, μπορεί να ακούς τα μπεκ, αλλά πάλι δεν κάνουν σαν τρακτερ με τίποτα. Κοίτα, ή περιμένεις ας πούμε μέχρι τα 100-1500 χλμ και μετά πας και τους λες στρώσιμο τελος, ψάξτε το, ή το πας τώρα και τους λες ψάξτε το. Πάντως και εμένα το κάνει μερικές φορές αυτό.

Όχι, ο θόρυβος είναι ιδιαίτερος, και αυτοί εκεί που το ακούσανε είπαν για ωστήρια(χωρίς να το ψάξουν, μόνο εξ ακοής).

Λέω να περιμένω τα 2-3.000χλμ και αν συνεχιστεί τους το πάω.

Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως είναι κάτι σημαντικό και επιδεινωθεί ή χαλάσει και κάτι άλλο εξαιτίας του κτλ.

Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2006, 01:37:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akisakis έγραψε:
drdino έγραψε:

Τα λάδια φίλε drdino είναι Ok.

Ο θόρυβος ακούγεται από την μέση, εκεί που έχει την τάπα που βάζεις το λάδι, εκεί που είναι οι βαλβίδες και τα πιστόνια(ελπίζω να το περιέγραψα σωστά Razz ).

Cobras έγραψε:

Το αυτοκίνητο είναι ενός μήνα φίλε Cobras, οπότε λίγο δύσκολο να το έπαθε αυτό, εκτός αν ήρθε έτσι, που πάλι μου φαίνεται δύσκολο. Πως το καταλαβαίνουμε αν όντως είναι αυτό και τι κάνουμε για να φτιαχτεί?

Τώρα για το "φυσιολογικός" που λες, δεν τον ακούω στο cc ενός φίλου μου.

αυτο λιγο δυσκολο να συμβαινει αφου ειναι καινουργιο..απλα κοιτα το τετραπλο σωληνα που βγαινει απο τη μηχανη δηλαδη την αρχη της εξατμισης αν εχει ραγισμα..στο λεω γιατι ενος φιλου μου στο 307 ραγισε η πολλαπλη εξαγωγης στα 85000 κμ γιατι το γκαζωνε πολυ με κρυα μηχανη και μετα ακουγοταν σαν τρακτερ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης