PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τελικά 307 πήρα ή 106 rallye?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
2fast106 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 8v Rallye

Ένταξη: 30 Απρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούλ 2005, 13:10:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμια σχεση δεν εχει ο τροπος οδηγησης κ η συμπεριφορα μεταξυ 106 κ 307!
Αλλο αμαξι αλλη φιλοσοφια αλλη συμπεριφορα !

pirovolao k skotono
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Peugeot 307 (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 8v 2003

Ένταξη: 21 Ιούλ 2005
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2005, 09:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω το 307 1,4 8βαλβιδο.Ξερετε τωρα...η επιταχινση του ειναι σαν ταινια του αγγελοπουλου σε slow motion.Αλλα οκ...προχοραω.Το αυτοκινητο με καινουργια λαστιχα δεν αφινη κωλο ουτε για ανεκδοτο.Στα 60.000 χλμ που αναγκαστηκα να τα αλλαξω λογω τρελου τετα κε στη κηφησιας το αυτοκινητο συγκεκριμενα στην βαρυμποπη χαλια οδοστρομα πηγαινη σας πισωκινητο.Με εναν φιλο με 318 compact που πηγαιναμε μαζι τρελαθηκε.

Και κατι ψευτοκοντριστες...28 ιουλιου 2005 βραδυ φυσικα στροφες πριν το island ξερετε λιμανακια state.Mercedes slk new.Ο μεσαιος καθρεπτης της ειχε γεμιση απο τα αθωα μουτρακια του ασημι 307 μου.Εγω λεω οτι ο τυπας δεν ηξερε να το παει.Και την ιδια μερα λεπτα αργοτερα στις τρυπες του καραμανλη ιδια μαρκα μοντελο αλλα το προηγουμενο επαθε τα ιδια και χειροτερα.Αυτα....french kisses στις mercedes.

Μπορη να εχw το πιο αργο peugeot στο club αλλα στριβω καλα.Ο γαλλος καλα κρατει.
french kisses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης