PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καταζητούμαι?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2005, 14:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες ήμουν με το Yaris της αδερφής μου και ανέβενα την Ιερά οδό. Στα φανάρια του κηφισού βλέπω από μακρυά πράσινο, κατέβασμα, σανίδωμα, να το προλάβω! Ήθελα να στρίψω δεξιά προς Λαμία, αλλά επειδή ήμουν με αρκετά για να προλάβω το φανάρι το έχωσα έτσι για να δούμε πως στρίβει ο Ιάπωνας. Και τσααααακ, το γυρνάμε όλο πλάι, τα λάστιχα να στριγκλίζουν και τα μπροστά να σπινιάρουν συνεχώς με 70+ km/h!! Και αμέσως μετά την στροφή μπλόκο με 2 μπάτσους απ'έξω να με κοιτάνε σαν χάνοι!! Σκέφτηκα αμέσως "τα τσιμπήσαμε τα 160 ευρά". Ο ένας μπάτσος είχε μείνει τελειώς μαλ**ας, ο δεύτερος μου κάνει σήμα πολυ διστακτικά να σταματήσω, αλλά καθώς πλησίαζα και είχα πάρει την φάτσα "συγγνώμη-έκανα-μαλ***α-δεν-ξέρω-να-οδηγώ-δεν-το-έκανα-επίτηδες-συγγνώμη-φανταστικέ-αστυνομικούλι" μαζεύει το χέρι του και μου κάνει νόημα "άντε δίνε του με ελαφρά". Ανεβάζω 4η και φεύγω στο ρελαντί..... Τους κοίταζα απ τον καθρέφτη, δεν με κοίταξαν καθώς έφευγα / δεν πήραν πινακίδες. Απλά μίλαγαν μεταξύ τους.....

ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ;;; Υπάρχει περίπτωση να έρθει τίποτα σπίτι;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2005, 14:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Χθες ήμουν με το Yaris της αδερφής μου και ανέβενα την Ιερά οδό. Στα φανάρια του κηφισού βλέπω από μακρυά πράσινο, κατέβασμα, σανίδωμα, να το προλάβω! Ήθελα να στρίψω δεξιά προς Λαμία, αλλά επειδή ήμουν με αρκετά για να προλάβω το φανάρι το έχωσα έτσι για να δούμε πως στρίβει ο Ιάπωνας. Και τσααααακ, το γυρνάμε όλο πλάι, τα λάστιχα να στριγκλίζουν και τα μπροστά να σπινιάρουν συνεχώς με 70+ km/h!! Και αμέσως μετά την στροφή μπλόκο με 2 μπάτσους απ'έξω να με κοιτάνε σαν χάνοι!! Σκέφτηκα αμέσως "τα τσιμπήσαμε τα 160 ευρά". Ο ένας μπάτσος είχε μείνει τελειώς μαλ**ας, ο δεύτερος μου κάνει σήμα πολυ διστακτικά να σταματήσω, αλλά καθώς πλησίαζα και είχα πάρει την φάτσα "συγγνώμη-έκανα-μαλ***α-δεν-ξέρω-να-οδηγώ-δεν-το-έκανα-επίτηδες-συγγνώμη-φανταστικέ-αστυνομικούλι" μαζεύει το χέρι του και μου κάνει νόημα "άντε δίνε του με ελαφρά". Ανεβάζω 4η και φεύγω στο ρελαντί..... Τους κοίταζα απ τον καθρέφτη, δεν με κοίταξαν καθώς έφευγα / δεν πήραν πινακίδες. Απλά μίλαγαν μεταξύ τους.....

ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ;;; Υπάρχει περίπτωση να έρθει τίποτα σπίτι;

θα το καταλαβεις σε 6 μηνες Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
αλλα αν δεν τους ειδες να γραφουν κατι, μπορει να την γλυτωσες Wink

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2005, 15:14:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έλεος ρε... Laughing Laughing Laughing Laughing
την γλίτωσες στανταρ μη φοβασαι Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης