PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ας αρχίσει ο τουρισμός!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Τουρ με τα 206 μας.....
Είμαι ήδη εκεί και σας περιμένω πίνοντας ζεστό καφέ!!!
29%
 29%  [ 5 ]
Μέσα, αλλά το οικονομικό........να κάνουμε κάτι γιαυτό?
11%
 11%  [ 2 ]
Αν με βολεύει το ΣΚ θα έρθω σίγουρα
35%
 35%  [ 6 ]
Ε..να ....και....που.....μμμμμ......θα δούμε.....
11%
 11%  [ 2 ]
Δεν το βλέπω .......
5%
 5%  [ 1 ]
Είστε ένα μάτσο κόπανοι και σας έχω χεσ...ς
0%
 0%  [ 0 ]
Αν είναι ο Μίλτος εγώ δεν έρχομαι!!!
5%
 5%  [ 1 ]
Αμα δεν πέσει παντόφλα....
0%
 0%  [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 17

Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 14:48:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Ρε Χρηστάρα το Πετρούλι που το βρήκες???
Στο περτούλι λέω και ελάτη,δίπλα στα τρίκαλα!!!!Έχει τόσο στροφιλίκι εκεί,που θα μας πέσουν τα μπουλόνια!!

Nαι ρε άρχοντα αλλά υπάρχει και Πετρούλι και Περτούλι, από ότι έμαθα αλλά δεν είναι στο Πήλιο. Aυτά συνδυάζονται με Λίμνη Πλαστήρα. Bάλε και συ μια επικεφαλίδα

Πρόταση A: Πήλιο

Πρόταση B : Περτούλι - Eλάτη

Nα ξέρω που να ψάξω Έτσι όπως τα έγραψες, νομίζεις ότι είναι ένα. Tσακωνώμουνα εκείνη την ώρα και με μια καρμπονάρα Shocked Shocked

Πάμε τώρα Πήλιο και Eλάτη από άνοιξη Cool Cool

Άνοιξη είπα; Άστο καλύτερα μην έρθει και ο Nikel και εκεί που θα έχει την σκεπή ανοιχτή, κάτι τσίου-τσίου τα πουλάκια κάτι οι μυρουδιές από τα λουλούδια, φάει κανα φλάς και άντε να τον κάνεις καλά Confused Confused Confused Xειμώνα καλύτερα. Mε 5 μέτρα χιόνι.

O οποίος τι είπε. Ότι θα κάνω kokoko Question Question Question Aγαπούλα μου, σε αφήνω να κάνεις κόλπα στο κέντρο γιατί όταν πλησιάζεις στην στραβόριγα έχει τριανταφυλιές και αγκυλώνεσαι. Kαι άντε μετά να βάλεις το τόπι στο μπακλαβωτό . Iγνατίου sreaking Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Kαι να ενημερώσω το φίλο Vaggelis ότι ο δικός μας γυναικείος πληθυσμός δεν είναι καθόλου άμαχος. Eίναι κανονικά με όπλο, κράνος, εξάρτηση, αλλοίως δεν θα έμπλεκε μαζί μας Twisted evil Twisted evil Twisted evil Cool Cool Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 01:03:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα καλά, αλλά για εμάς τους αργούς τι θα παίζεται; Θα πρέπει να μας δώσετε κανα χάρτη για να σας βρούμε αργότερα που θα είστε, αλλιώς θα κανονίσουμε οι 1100 και οι 1400 να πάμε για στροφιλίκια μόνοι μας... Rolling eyes

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 08:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελικά άμα πάτε όσοι πάτε να περάσετε ΑΠΙΘΑΝΑ, γιατί τελικά δεν με βολεύει καμμιά ημερομηνία που συζητάμε Sad
Γ@μ0 τις βάρδιες &^# Cussing out %^#$^@# :evil2:
TZAG NodNo

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 08:42:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μείνει και κανείς από την παρέα νηφάλιος από τα τσίπουρα, για να τραβήξει καμιά φωτογραφία !!!

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 16:13:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σλασάκο αυτά τα πράγματα γίνονται με έναν οδηγό και έναν να ακολουθεί τελευταίος και οι δύο οργανωμένοι με ΄γουόκι τόκι,ρακαλάκι ή κάτι τέλος πάντων.Όλοι θα είμαστε μαζί.Γιαυτό είπα ότι πρέπει να πάμε φάλαγκα.Τα γκάζια μετά,αφού φτάσουμε και για όποιον το θέλει.Άσε που με τόσο τσίπουρο δεν βλέπω να πηγαίνουμε με πάνω από 20χλμ........

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 16:20:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

A ρε Πάνο, φωτιές που μου άναψες με το Περτούλι σου. Που ανακάλυψαν αι γυναίκαι ότι δεν το ήξερα και με έχει φάει η κατακραυγή τους. Kατάλαβες αδερφάκι μου, βρήκαν πάτημα. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 04:29:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί; Με 20; Δεν θα έχει γκάζια;
Πώ! Πώ! Θα με φάει η γυναίκα μου! Τόσο ταξίδι τζάμπα...

Τέλει πάρει κεφάλι... Τέλει πάρει κεφάλι...
Βρρουμμμ! Βρρουμμμ!

Για να μην κοπεί η φάλαγγα, προτείνω να τεθεί ένα όριο χαμηλότερης ταχύτητας. Όποιος δεν το τηρήσει θα του κολλήσουμε στο πίσω τζάμι αντί για 206 Club, Saliggari Club! Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 10:01:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Rally"][quote="Nikel"]
christhehealer έγραψε:
τελος, αξιζει το αμαξακι σου αυτην την διαδρομη, αναβαση πηλιου μμμ ειδικα το κοματι βυζιτσα-μηλιες-τζαγκαραδα ειναι κ@υλα!!!

Παιδια η διαδρομη ειναι κορυφαια και κυριως Τσαγκαραδα-Αργαλαστη!!!! :D :D
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 12:03:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Άνοιξη είπα; Άστο καλύτερα μην έρθει και ο Nikel και εκεί που θα έχει την σκεπή ανοιχτή, κάτι τσίου-τσίου τα πουλάκια κάτι οι μυρουδιές από τα λουλούδια, φάει κανα φλάς και άντε να τον κάνεις καλά Confused Confused Confused Xειμώνα καλύτερα. Mε 5 μέτρα χιόνι.

O οποίος τι είπε. Ότι θα κάνω kokoko Question Question Question Aγαπούλα μου, σε αφήνω να κάνεις κόλπα στο κέντρο γιατί όταν πλησιάζεις στην στραβόριγα έχει τριανταφυλιές και αγκυλώνεσαι. Kαι άντε μετά να βάλεις το τόπι στο μπακλαβωτό . Iγνατίου sreaking Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Ρε γιατρε με τα πουλακια και τις μυρωδιες κανενα προβλημα! Το αεροβολο τι το εχουμε...ασε που μεσα σε 25 sec εχει κλεισει η οροφη Wink

Αγαπουλα μου??????? Ρε συ εχεις σχεση με τον Ψωμιαδη το Μακη???

Συμφωνω ασε με να κανω κολπα στο κεντρο.......

ΥΓ. Ποιος ειναι ο Ιγνατιου Question

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 16:34:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον για 30/11 με ψιλο-βολευει αλλα μονο αν ξεκινησουμε μετα τις 17:00 Απο Αθηνα γιατι μεχρι τοτε δουλευω , τι να κανω;
Αλλα μλλον θα θελετε να φυγετε απο Παρασκευη βραδυ οποτε..... Crying or Very sad Crying or Very sad
Αχ τι να γινει δεν γινεται να ειμαστε σε ολα μεσα....
καλα να περασετε.

Crying or Very sad Crying or Very sad Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 16:49:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Λοιπον για 30/11 με ψιλο-βολευει αλλα μονο αν ξεκινησουμε μετα τις 17:00 Απο Αθηνα γιατι μεχρι τοτε δουλευω , τι να κανω;
Αλλα μλλον θα θελετε να φυγετε απο Παρασκευη βραδυ οποτε..... Crying or Very sad Crying or Very sad
καλα να περασετε.

Αν σε βολεύει μετά τις 5:00 μπορείς να ξεκινήσεις τότε (μπορεί και κανένας άλλος που ξέρεις) να μας βρεις/βρείτε πάνω!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 20:51:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:
καλα να περασετε.

Αν σε βολεύει μετά τις 5:00 μπορείς να ξεκινήσεις τότε (μπορεί και κανένας άλλος που ξέρεις) να μας βρεις/βρείτε πάνω!

Μετα τις 17.00 του Σαββατου; δηλ να φτασω πανω 22.00-23.00 νυχτα;
Και γυρναμε Κυριακη απογ.; χμμ..... δεν αξιζει ρε ΓΑ**ΤΟ για τοσο λιγο , ουσιαστικα χανω 1 μερα που οσοι ξεκινησουν Παρασκ απογ . θα την κερδισουν.
χλωμο αν και πολυ θα το ηθελα.. ποτε δεν ξερεις ..αστο φλου.

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 01:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
Ειρήνη ημίν!!!!!!
Παιδιά, για βόλτα πάμε, όχι για διαξιφισμούς :agrue: . Εξάλλου, θα υπάρχει και άμαχος (γυναικείος) πληθυσμός στο δεξί μπάκετ (ή ημιμπάκετ).
Και στην τελική, στα στροφιλίκια υπερέχουν οι "σαυρες" και όχι τα turbo. Ας "πυροβολούν" 2gunfire Sniper όσο θέλουν, δεν χαμπαριάζουμε οι υπόλοιποι...
Συμφωνώ και εγώ για 30/11 - 01/12 (Sidobre ερωτευμένε...)
Καλή αντάμωση

Χαβαλε κανουμε Βαγγελη don't worry.....
Τωρα για το ποιος θα υπερεχει στις στροφες.....υδομεν

Νικέλιε παιδί μου, εσύ μάλλον δεν ετοιμάζεις μόνο τούρμπισμα....

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 03:33:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:

Αλλα????????

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 12:40:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:

Αλλα????????

Δεν ξέρω... απλά για να μιλάς τόσο αποφασιστικά για τις στροφές... Embarassed και κάτι άλλο θα έχεις στο μυαλό σου, υποθέτω... Embarassed
Μήπως να τις αποφύγεις πετώντας;;;;; :D

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 18:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:

Αλλα????????

Δεν ξέρω... απλά για να μιλάς τόσο αποφασιστικά για τις στροφές... Embarassed και κάτι άλλο θα έχεις στο μυαλό σου, υποθέτω... Embarassed
Μήπως να τις αποφύγεις πετώντας;;;;; :D

Παιζει αυτο το ενδεχομενο αλλα βασικα στοιχηματιζω στις αναρτησεις που θα βαλω (Bilstein PSS)! Τωρα αν με απογοητευσουν και αυτες υπαρχει και αλλη μια εναλλακτικη...τα χερια μου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 21:16:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:

Δεν είπαμε ότι εγώ είμαι Πανουτσοκαρπετοπουλικός. Αυτοί έκαναν μόδα το Αγαπούλα μου Wink

Nikel έγραψε:

Όταν ακούς Γεωργίου από τον SprintFM κάτι παραπάνω μαθαίνεις Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2002, 09:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Nikel έγραψε:

Δεν είπαμε ότι εγώ είμαι Πανουτσοκαρπετοπουλικός. Αυτοί έκαναν μόδα το Αγαπούλα μου Wink

Nikel έγραψε:

Όταν ακούς Γεωργίου από τον SprintFM κάτι παραπάνω μαθαίνεις Cool Cool Cool

Δεν με βοηθάς δεν με βοηθάς.......

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2002, 10:07:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες, είμαστε λίγοι.Θα ήθελα να μπαίναν και άλλοι και ας ψήφιζαν "όχι".Δεν είδα ούτε τους admins(που είστε αγορίνες μου??ε?γιατί μου κρύβεστε?μόνο ο vini και ο sidobrάρας....)
πίστευα ότι από τους 170(!!!!!) θα μαζευόμασταν 8-10 ,αλλά και αυτό δύσκολο το βλέπω.
Μήπως να κάνουμε υπομονή?Μήπως οι καιροί είναι δύσκολοι?Μήπως να στείλουμε τα 206 μας μόνα τους?

μήπως αν βάλουμε κανα δωράκι έρθουνε πιο πολλοί?Ας πουμε δυο ελατηριάκια eibach?(όσοι έχουν να πάνε στο περτούλι για να μην ξαναπιαστούν αδιάβαστοι....... Cool )

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2002, 10:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ απλά θα πω ότι αν είχαμε ξεκαθαρίσει το θέμα του συλλόγου θα απαντούσα ότι θα ερχόμουν με τα 1000. Αλλά έτσι όπως πάμε... Καλό είναι το forum, καλές και οι εκδρομές αλλά πρέπει να κοιτάμε και πέρα από αυτά.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης