PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέες Μ3, Ζ4 Μ, Μ1...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 19:17:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα είναι αν μιλάμε για Μ τότε μπορούμε να μιλάμε και για S ή και RS. Αλλά ο Γιώργος μίλησε για απλά. Προσωπικά δεν "πάω" της ΒΜW γιατί και η κυρά Μαρία της γειτονιάς έχει πάρει. Γουστάρω Audi που δεν πολύ "φοριούνται" αλλά είναι ισάξια σε όλα, και ακόμα ακόμα SAAB τα οποία κι αυτά δεν πάνε πίσω.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2005, 19:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα δούμε Ζ4 Coupe στη Φρανκφούρτη;

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2005, 23:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτρεψτε μου να εκφρασω κι εγω τη γνωμη μου ως φαν της bmw και κατοχος μιας 325!!!
Ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα της! Κανενα σοβαρο προβλημα, ακομη και δισκο-πλατω αλλαξα στα 226.000 χλμ.
Η διαφορα μεταξυ bmw-mercedes ειναι οτι η b]mw σου προσφερει πολυ μεγαλη (οδηγικη) ευχαριστηση! Ειναι πολυτελες και σπορ, ενω η ΜΒ ειναι μονο πολυτελες και απευθυνεται σε κοινο μεγαλυτερης ηλικιας. Γι' αυτο και κανενα ηλεκτρονικο βοηθημα δεν απενεργοποιειται πληρως. Πολλοι λενε οτι αυτη η κοντρα ΜΒ-bmw ξεκιναει απο το οτι οι πολεις της καθε εταιρειας εινα ιανταγωνιστες και υπαρχει ριξη στις σχεσεις τους. Βαυαρια-Βλαχια.
Παρ' ολο που δεν υπαρχει μπλοκε διαφορικο, μπορει να αποκτησει ΤΡΕΛΕΣ γωνιες. Απο γκαζια αλλο τιποτα!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2005, 14:37:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BMW 130i M Sport

....has squeezed the 3.0-litre six-cylinder engine under the bonnet. And the results are thrilling! Already used in the 330i, 530i and 630i, the powerplant has 265bhp - up 7bhp on its bigger brothers - thanks to the excellent airflow and cooling afforded by the 1-Series' bodyshape. What's more, there's 15Nm extra torque, so aside from the M3, the 130i is the most powerful six-cylinder BMW on sale....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 13 Σεπ 2005, 12:55:53, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2005, 12:43:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BMW Z4 Coupe: H Φρανκφούρτη ενδιάμεσος σταθμός πριν την παραγωγή

- -

Πολύ καλό και με πραγματικά coupe εμφάνιση και όχι σαν την Ζ3 Coupe...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 13 Σεπ 2005, 17:24:29, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2005, 15:11:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ειναι πολυ πιο ομορφη απτην Ζ3 την αντιστοιχη.

Ααααα ρε BMW...

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 00:05:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, απο την αντιστοιχη Ζ3 ειναι πιο ομορφη ειναι η αληθεια!!!

Προσωπικα δεν μαρεσει αυτο το στιλ... Μακρυ καπω και κοντο πισω μερος!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 00:43:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα συμφωνησω εδω. 1000 φορες την cabrio

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Σεπ 2005, 16:51:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η BMW παρουσίασε την αγωνιστική εκδοχή της σειράς 3 για το 2006. Το αυτοκίνητο θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού της FIA καθώς και σε άλλους αγώνες.

Το 275 ίππων (8500 rpm κοφτης) αυτοκίνητο είναι η αγωνιστικη παραλλαγή του ειδικού μοντέλου 320si που θα προσφέρεται στους πελάτες της εταιρείας σε περιορισμένο αριθμό από τον Δεκέμβριο του 2005. Όπως το αυτοκίνητο παραγωγής, έτσι και αυτό εφοδιάζεται με τον πανίσχυρο 4κίλυνδρο κινητήρα 2 λίτρων, ενώ είναι κατά 45 χλστ. μακρύτερο και κατά 36 χλστ. φαρδύτερο από τον προκάτοχό του.

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 22:07:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις αρχές του επόμενου χρόνου θα παρουσιαστεί επίσημα στην Ευρώπη η BMW Z4 M Roadster. Το δημοφιλές sportcar χρησιμοποιεί τον γνωστό 6 κύλινδρο κινητήρα 3,2 λίτρων που είδαμε στην ανοιχτή και στην κουπέ Μ3, ο οποίος αποδίδει 338 ίππους και χρειάζεται μόλις 5 δλ. για φτάσει στα 100 χλμ.

Πρόκειται για την πλέον καθαρόαιμη και "ανήσυχη" έκδοση της Ζ4, που εφοδιάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, με κλείδωμα διαφορικού δανεισμένο από την Μ3 κουπέ καθώς και με εξελιγμένο σύστημα πέδησης.

motor press Hellas[/img]

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 22:31:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αααχ να την! Μ αρεσει παρα πολυ αυτο το αυτοκινητο και ειδικα τωρα που βγηκε και η Μ θα ειναι top! btw, ηξερα πως ο 3.2 της Μ3 βγαζει 343 αλογα Razz

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 18:03:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κινητηρας αυτος (343ps) δεν θα πληρει τις νεες προδιαγραφες ρυπων, οποτε αναγκαστηκαν να τον "φιμωσουν" λιγο!!! Wink

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 15:06:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autoexpress.co.uk/previews/64777/bmw_z4_m_roadster.html

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 20:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Ζ4 ειναι το αγαπημενο μου σε αυτην την κατηγορια.Η Coupe εκδωση με χαλαει λιγο.Αυτο που μου αρεσει περισοτερο σε αυτο τ αμαξι ειναι τα ηρεμα νευρα που κανει απο τα μπροστινα μεχρι τα πισω φτερα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 21:07:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Ο κινητηρας αυτος (343ps) δεν θα πληρει τις νεες προδιαγραφες ρυπων, οποτε αναγκαστηκαν να τον "φιμωσουν" λιγο!!! Wink

Ναι το ξερω. Απλα το πα επειδη στο αρθρο δεν λεει οτι θα ειναι "φιμωμενος" Wink

γι αυτο και το Razz

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 15:58:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως για όσους καταφέρονται κατά του σχεδίου του Bangle στις νέες BMW εγώ πιστεύω ότι στις γρήγορες εκδόσεις που έχουν φούστες άλλους προφυλακτήρες και αεροτομές δέιχνει πιο καλά. Επίσης κάτι που πολλοί δεν ξέρουν είναι οτί ο κύριος αυτός είναι αυτός που σχεδίασε το πολύ ωραίο για μένα Fiat Coupe με τον κινητήρα της θεάς Lancia Delta...
Που θα βρώ άραγες ένα Coupeδάκι ουχί γαμημένο και με ιδιοκτήτη που δεν θα ζητάει τη μάνα και το πατέρα του για να το δώσει αχ αχ. Off Topic
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2006, 18:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

THE ALL NEW M3

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2006, 21:08:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω δει κατι videακια με αυτη την καμουφλαρισμενη 3αρα!!! Πιθανοτατα ειναι η νεα Μ3!! Αλλα βασει ανακοινωσης της BMW θα εχει πανω απο 400ps!!! Twisted evil

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 00:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλι καλα που το πηραν χαμπαρι και την σουλουποσαν λιγο την καινουργια 3αρα.Αν βγει και με 400 αλογα που λενε τοτε θα ειναι το απολυτο οπλο.Θα σκοτωνει οτι κινητε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Φεβ 2007, 10:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BMW 335i Convertible Arrow http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/204900/bmw_3series.html

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης