PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παράνομες οι παλιές πινακίδες στην Ευρωπαική Ένωση
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:15:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δικό μου που ειναι προσφατο γραφει επανω GR και αυτό ειναι το ζητουμενο. Γιατι το αυτοκολλητο απ οπου να ναι δεν μπορεις να το παρεις?

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:22:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ζητουμενο δεν ειναι να γραφει το διαφημηστικο πλαισιο GR αφου τα ξαναπαμε πως αυτο ειναι απλα διαφημηστικο. Το ζητουμενο ειναι να γραφουν ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ GR, οπως ειναι ολες οι καινουριες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
Γιατι το αυτοκολλητο απ οπου να ναι δεν μπορεις να το παρεις?

Όχι. Ο Τάσος έγραψε ότι πρέπει να το πάρεις από τα υποκαταστήματα της ΕΛΠΑ.

®
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:33:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαστα... οκε....
αυτοκολλητο απ την ΕΛΠΑ λοιπον Confused

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 22:51:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λυπάμαι για όλους σας! Γιατί δεν βάζετε τις φωνές Cussing out και το περνάτε στο ντούκου ότι πρέπει να πληρώσουμε για να μας δώσουν αυτό που υποχρεούται το κράτος μας; Δηλάδη για να καταλάβω, κανείς σας δεν πλήρωσε για πάρει τις πινακίδες όταν αγοράσατε τα οχήματά σας;; Αν λοιπόν η αρμόδια αρχή του κράτους, έχει την υποχρέωση να κάνει κάτι χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση, πρέπει εμείς με ότι θα μας πουν, να πάμε να πληρώσουμε; Δεν κατάλαβα, θα μας βάλουν όλοι οι επιτίδειοι για να τα πάρουν να κάνουμε αυτό που θέλουν; ΟΧΙ! Αν ο οποιοσδήποτε πρέπει να μετακινείται με το όχημά του στο εξωτερικό, πρέπει να πει ψέματα για να μπορεί να κυκλοφορεί έξω; ΑΙΣΧΟΣ!! NodNo Εγώ ΔΕΝ τις έχω χάσει, ΔΕΝ τις εχω χαλάσει, ΔΕΝ μου τις έχουν κλέψει, αλλά τις προσέχω να είναι εντάξει. Πρέπει να πληρώσω για αυτό; Επειδή το σκέφτομαι το ταξίδι οδικώς, άμα το αποφασίσω και ισχύει ακόμα αυτή η ΑΗΔΙΑ θα γίνει τις εταίρας!! Evil

*** edited by chatasos : υβριστικό περιεχόμενο

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 08:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύεις ότι με το να αρχίσουμε να μανουριάζουμε εδώ μέσα θα αλλάξει κάτι; Χλωμό...

®
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2005, 20:04:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μανούριασε κανένας και δεν νομίζω ότι ποτέ εδώ να μίλησα υβριστικά σε κανέναν. Cool

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
PICASO (HLIAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 cc 1,6Τ

Ένταξη: 09 Ιαν 2005
Τόπος: THESSALONIKI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2005, 23:03:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω που εχασα την πισω πινακιδα μου μου ζητησαω χαρτι απο την ασφαλεια για απολεια.πηγα και μου ειπαν σε 10 μερες να ξαναπαω!!Να μην τα πολυλογο πληρωσα 30 ευρω συμπληρωσα κατι χαρτια για απολεια πινακιδας και πηγα την αλλη μερα και πηρα την αδεια με τις πινακιδες!!!!
Τωρα που θελει να τις ξανα αντικαταστησω πρεπει να πληρωσω 60????????? Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Πρεπει να μεριμνησουν να τις αντικαταστησουν χωρις να επιβαρυνθει ο καθενας.

http://eirhnikos.blogspot.gr/
Το καλύτερο ραδιόφωνο του internet!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης