Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:03:02 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? πως τα ξεχωρίζουμε??? |
|
|
chatasos έγραψε: | Δυστυχώς Μίλτο, εδώ οι απόψεις μας διαφωνούν...
Μπορούμε να κερδίσουμε πάρα πολλά και πρώτα από όλα τον σεβασμό τους. Να δείξουμε ότι είμαστε "κάποιοι" και όχι ένα τσούρμο άσχετοι.
Όσο και να έχεις δίκιο για την απαράδεκτη συμπεριφορά (πολλές φορές) των υπαλλήλων της, η άποψή μου είναι ότι από την στιγμή που είναι η επίσημη αντιπροσωπία της Peugeot (καλώς ή κακώς), θα πρέπει να "ασχοληθούμε" μαζί τους (γενικότερα να τους τα "πρήξουμε") και όχι να κοιτάμε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. |
Θα συμφωνήσω απόλυτα συνονόματε Τασούλη!
Εχουμε τον κόσμο και αυτόματα αυτό μας δίνει και την δύναμη!
Στο κάτω κάτω αυτό που ζητάμε δεν είναι κάτι παράλογο! Να μας αντιμετωπίσουν με τον δέοντα τρόπο και να μας εξυπηρετήσουν όπως μας αρμόζει!
Τόσο δύσκολο είναι αυτό;
Στο κάτω κάτω οι ίδιοι δηλώνουν ότι επιθυμούν να φτιάξουν το aftersales τους!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
Ένταξη: 15 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 138 Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:05:22 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? πως τα ξεχωρίζουμε??? |
|
|
chatasos έγραψε: | Miltellas έγραψε: | chatasos έγραψε: | vassop26 έγραψε: | και τι μου απάντησε ????
Σιγά μη δώσω βάση σε ένα αναξιόπιστο forum !!!!!!!
|
Όσο και να με βρίσετε :agrue: :agrue: , εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη του υπαλλήλου από την στιγμή που όλοι μας/σας είμαστε/είσαστε ανώνυμοι μέσα σε αυτό το forum και ο καθένας μπορεί να λέει ότι του καπνίζει. Όταν ζητήσαμε επώνυμες αναφορές σε συγκεκριμένα περιστατικά, κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον.
Δυστυχώς αν δεν γίνουμε σύλλογος με την βούλα, πολύ δύσκολα θα γίνουμε αξιόπιστοι. |
Συγνώμη, για να καταλάβω!
Να φανούμε αξιόπιστοι σε ποιούς; Στην ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Lion με τους αναξιόπιστους συνεργάτες και αναξιόπιστους υπαλλήλους της;
Για ποιόν λόγο; Θα κερδίσουμε τίποτα που δεν μπορούμε να το πάρουμε;
|
Δυστυχώς Μίλτο, εδώ οι απόψεις μας διαφωνούν...
Μπορούμε να κερδίσουμε πάρα πολλά και πρώτα από όλα τον σεβασμό τους. Να δείξουμε ότι είμαστε "κάποιοι" και όχι ένα τσούρμο άσχετοι.
Όσο και να έχεις δίκιο για την απαράδεκτη συμπεριφορά (πολλές φορές) των υπαλλήλων της, η άποψή μου είναι ότι από την στιγμή που είναι η επίσημη αντιπροσωπία της Peugeot (καλώς ή κακώς), θα πρέπει να "ασχοληθούμε" μαζί τους (γενικότερα να τους τα "πρήξουμε") και όχι να κοιτάμε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. |
τι να τον κανεις τον σεβασμο τους, πιο σημαντικο μου φαινεται να κερδισουν αυτοι το σεβασμο μας που οπως φαινεται εχει χαθει προ πολλου. ισως απο τα σημαντικοτερα που μπορεις να πετυχεις ειναι να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε μ...κες.
ηθελα επισης να επισημανω την παγιδα που λεγεται εγγυηση.ενταξει το να εχεις πολυχρονη εγγυηση ειναι κατι πολυ καλο αλλα αο την αλλη για να ισχυει η εγγυση πρεπει να πηγαινεις το αμαξι σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο. αυτο εχουν κανει toyota, nissan, honda, daewoo και αλλες που καταλαβαν οτι εκει ειναι τα χρηματα. ευτυχως που δεν ειμαστε νανγκασμενοι να πηγαινουμε στην λιον
SPEED AND TURN!!!
DO YOU SPEAK RALLYE??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 02:33:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
- Να κερδίσουμε τον σεβασμό τους;
- Υπάρχει λόγος να μην τον έχουμε;
- Να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε άσχετοι;
- Είμαι υποχρεωμένος να είμαι σχετικός;
Ας μου δείξουν πρώτα αυτοί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!
- Να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια;
- Αυτήν την εντύπωση σου έχω δώσει συν-οδηγέ μου, Τάσο;
Δε νομίζω ότι ο σκοπός του Club θα είναι η "φιλική" προσέγγιση (εννοώντας: γλύψιμο) της Lion και των εκπροσώπων της.
Δεν γλύφω αυτά που έφτυσα (δικαιολογημένα)!
Πόσο μάλλον όταν με έφτυσαν (αδικαιολόγητα)!
Εάν αντέχετε να κάνετε αυτή τη δουλειά, ε τότε... με γειά! Και καλό κουράγιο!
Η πείρα λέει ότι η Lion θα παραμείνει Lion.
Και για να αλλάξει θα χρειαστεί να γίνει... πόλεμος!
Όχι με μας!
Ούτε με τους Αμερικανούς, αυτοί τα πάνε καλά με το κεφάλαιο!
Με τους άλλους....
ΥΓ Δεν με ενδιαφέρει αλλά μάλλον σας ενδιαφέρει. Δεν θα είναι η Lion για πολύ ακόμη η αποκλειστική αντιπροσωπεία της Peugeot στην Ελλάδα...
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 02:53:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ε ρε γλεντια αμα χασουν την αποκλειστικη εμπορια και υποστηριξη των Peugeot... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 03:29:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτό ισχύει για όλες τις αντιπροσωπείες και είναι κοινή επιθυμία των εργοστασίων και κυρίως της Ε.Ε. με σκοπό την κατάργηση των μονοπωλίων για αύξηση της ανταγωνιστικότητας αλλά και της παραγωγικότητας. Τα μονοπώλια πάντα μειώνουν την παραγωγικότητα και την γενικότερη επιχειρηματική εξέλιξη.
Για να αντιμετωπίσει η Ε.Ε. τον ανταγωνισμό με το δολλάριο πρέπει να καταργήσει τα όποια μονοπώλια με την μορφή των αποκλειστικών αντιπροσώπων...
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 09:48:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οντως,οπως εγινε ηδη με τον Σαρακακη και τη Volvo!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 11:57:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: |
- Να κερδίσουμε τον σεβασμό τους;
- Υπάρχει λόγος να μην τον έχουμε;
|
Αν δεν υπάρχει γιατί να τον δημιουργήσουμε?
- Να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε άσχετοι;
- Είμαι υποχρεωμένος να είμαι σχετικός;
Ας μου δείξουν πρώτα αυτοί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!
|
Την κολοκυθιά θα παίζουμε??? Έτσι δεν πρόκειται κανείς να κάνει τίποτα.
Δε νομίζω ότι ο σκοπός του Club θα είναι η "φιλική" προσέγγιση (εννοώντας: γλύψιμο) της Lion και των εκπροσώπων της.
|
Έγραψα παραπάνω...
θα πρέπει να "ασχοληθούμε" μαζί τους (γενικότερα να τους τα "πρήξουμε")
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 16:42:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rally έγραψε: | φιλε VINI πρεπει να κανεις οπωσδηποτε κατι με το θεμα σκουπα και ξερεις ποιον να ρωτησεις να σου πει για κατι σκουπιτσες που του ειπα:!:
τωρα εγω εχω να πω κατι επι του θεματος.
για το συγκεκριμενο συνεργειο στο μοσχατο, το γνωριζω και εγω, μου προταθηκε απο ενα φιλο.αυτος που το εχει ηταν ο αρχιμηχανικος στην λιον και εφυγε. λενε οτι ειναι κορυφαιος και δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα και να μν το λυσει,μαλιστα αμα παρει το αμαξακι μια βολτα θα βρει αυτα που ουτε εμεις εχουμε εντωπισει.
ξαναπω κατι που εχω ξαναγραψει.αλλο εταιρεια αλλο συνεργειο. τα εξουσιοδοτημενα τρεχουν, τρεχουν να βαλουν μεσα το ενα αμαξι μετα το αλλο με σκοπο το κερδος. νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ψαχνετε για το αμαξι του οπως εμεις?αλλοι δεν εχουν χρονο, αλλοι παλι δεν τους ενδιαφερει. ο μηχανικος ομως που εχει ενα συνεργειο για να ταισει τα παιδια του πρεπει να ειναι καλος και πρεπει να ασχολειται με το αυτοκινητο |
Δεν το λετε και σε εμας που ζουμε κοντα στο Μοσχατο αυτο το συνεργειο να του ριξουμε μια ματια;
Αν υπαρχει προβλημα -που τα εχουμε ξαναπει δεν θα επρεπε να υπαρχει- με τα περι δια/δυς-φημησεως καντε ενα PM. Αντε να μαθουμε τα καλα συνεργεια που βρισκονται γυρω μας αλλα δυστυχως δεν ...φωναζουν!
Ενα PM με το ονομα και τη διευθυνση παρακαλω .
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 16:59:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα ηθελα πολυ να δω τα μουτρα ολων εκεινων των υπευθυνων στην LION , την Peugeot Sport , τις μεγαλες εξουσιοδοτημενες "εκθεσεις" αυτοκινητων (το πιασατε το υπονοουμενο; γιατι δεν ειναι για τιποτα αλλο παρα για εκθεση μοντελων), και τα μεγαλυτερα εξουσιοδοτημενα συνεργεια , οταν θα λαβουν ενα ωραιοτατο δελτιο τυπου -μετα την νομιμοποηση του club- που θα ανακοινωνει την επισημοποιηση + νομιμοποιηση του club μας.
Τοτε να δω πως θα μας συμπεριφερθουν και ποσο θα μετρησουν τα λογια τους πριν εκφρασουν την γνωμη τους.
τι λετε ;
* καλη ιδεα για το δελτιο τυπου; αν και νομιζω πως θα εχουν γνωση οι φυλακες.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikapos Μέλος

rallye - 307
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2003, 09:31:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα ήθελα κι εγώ το όνομα του συνεργείου στο μοσχάτο. στον πειραιά έχουμε πρόβλημα με το εξουσιοδοτημένο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Οκτ 2003, 19:50:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikapos έγραψε: | στον πειραιά έχουμε πρόβλημα με το εξουσιοδοτημένο |

Ελπίζω να μην είναι αργά τώρα που το κατάλαβες... 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2003, 00:12:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω παντως θα ηθελα πολυ να συνεχιστει η κουβεντα σε
αυτο το topic !!!
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sgonzales Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Οκτ 2003, 16:50:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rally έγραψε: | φιλε VINI πρεπει να κανεις οπωσδηποτε κατι με το θεμα σκουπα και ξερεις ποιον να ρωτησεις να σου πει για κατι σκουπιτσες που του ειπα:!:
τωρα εγω εχω να πω κατι επι του θεματος.
για το συγκεκριμενο συνεργειο στο μοσχατο, το γνωριζω και εγω, μου προταθηκε απο ενα φιλο.αυτος που το εχει ηταν ο αρχιμηχανικος στην λιον και εφυγε. λενε οτι ειναι κορυφαιος και δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα και να μν το λυσει,μαλιστα αμα παρει το αμαξακι μια βολτα θα βρει αυτα που ουτε εμεις εχουμε εντωπισει.
ξαναπω κατι που εχω ξαναγραψει.αλλο εταιρεια αλλο συνεργειο. τα εξουσιοδοτημενα τρεχουν, τρεχουν να βαλουν μεσα το ενα αμαξι μετα το αλλο με σκοπο το κερδος. νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ψαχνετε για το αμαξι του οπως εμεις?αλλοι δεν εχουν χρονο, αλλοι παλι δεν τους ενδιαφερει. ο μηχανικος ομως που εχει ενα συνεργειο για να ταισει τα παιδια του πρεπει να ειναι καλος και πρεπει να ασχολειται με το αυτοκινητο |
Aν μπορείς στείλε την διεύθυνση αυτή .......έστω και με ΡΜ
Υπάρχει και ένα εξουσιοδοτημένο στην παρακείμενη περιοχή αλλα σε αυτούς θα πάω για σέρβις μόνο με Λέοπαρντ....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Odysseas Μόλις έγραψα

206 XT
Ένταξη: 04 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 10:54:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Akouse ti egw biwnw....Paw me tin adeia tou autokinitou kai pairnw ta antallaktika apo ti Lion. Autoi dinoun gnhsia, sfragismena,xarti tis Peugeot.Epeita ta paw se ena sunergeio tis geitonias...(sto Maki, ston Taki...) kai tou lew forata....exontas kanei sumfwnia posa 8elei na ta foresei..(kamia 20 Eurw....). Etsi kaneis to pio f8ino service me gnhsia antallaktika...kserontas ti bazeis....alliws sou bazoun maimou.....paratas to car sou kai oti ginei...kai se yperxrewnoun tin ergasia....emena mou eipan gia na allaksw mpouzi, filtra, kai ladia 80 Euros ergasia!....Ara...
1.Diavazeis bibliaraki pote einai to service kai ti prepei na kaneis
2.Pas me adeia autokinitou kai ta agorazeis ta antallaktika
3.Ta foras se sunergeio tis geitonias
Kai nomizw ka8arises......
206 gia panta! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikapos Μέλος

rallye - 307
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 08:17:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγώ είχα πάει σ ένα συνεργείο -οχι αντιπροσωπείας- και μου έβαλαν μονάκιδα μπουζί και τα χρέωσαν για διάκιδα!
οπότε άλλη φορά με τα ανταλλακτικά στο χέρι!
ακομα καλύτερα αν δεν βάλεις γνήσια πεζό. δηλαδή αν το φίλτρο αέρα δεν λέει πεζό δεν θα δουλεύει?
επιπλέον αν πας στη γειτονιά γλυτώνεις κίνηση και τελειώνεις και μια ώρα αρχίτερα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 10:37:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Odysseas έγραψε: | 2.Pas me adeia autokinitou kai ta agorazeis ta antallaktika
|
Την άδεια τί την χρειάζεσαι?
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vangsgr (Vangelis) Μέλος

206xs 1,6(16v)
Ένταξη: 19 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 147 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 12:07:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | Odysseas έγραψε: | 2.Pas me adeia autokinitou kai ta agorazeis ta antallaktika
|
Την άδεια τί την χρειάζεσαι? |
Έλα μου ντε
Έχω κι εγώ την ίδια απορία. Μπορείς να μας φωτίσεις  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 15:57:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε παιδια εδω ηχοσυστημα βαζεις και θελουν την αδεια.μηπως ειναι κλεμμενο φανταζομαι...για να μην βρουν και εκεινοι τον μπελα τους 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 16:03:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | ρε παιδια εδω ηχοσυστημα βαζεις και θελουν την αδεια.μηπως ειναι κλεμμενο φανταζομαι...για να μην βρουν και εκεινοι τον μπελα τους  |

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vangsgr (Vangelis) Μέλος

206xs 1,6(16v)
Ένταξη: 19 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 147 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 16:19:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|