PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέο Civic στις αρχές του 2006
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 06:27:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι πες τα να τα ακουνε μερικοι μερικοι.Μαζι σου ειμαι με 1000!!!!Παντως δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα παρατηρω το εξης:Απο το 90 και μετα η Honda βγαζει την μια γενια καπως τετραγωνισμενη και την αμεσως επομενη στρογγυλεμενη.Μετα παλι το ιδιο.Πχ το 93 ηταν τετραγωνισμενη,το 96 στρογγυλεμενη,το 01 τετραγωνισμενη και τωρα παλι στρογγυλεμενη.Μπορει να το εχει συστημα.Μπορει να ειναι και συμτωση.Τι να πω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Δεκ 2005, 14:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Honda: Είπε το ναι σε έκδοση Type-R του νέου Civic

Για να δούμε... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Δεκ 2005, 21:39:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μ'αρεσει καθολου το νεο Civic.Σε σχεδιασμο δεν παει καθολου καλα.Απο κινητηρα θα ναι πολυ δυνατο αλλα τι να το κανεις?Σαν διαστημοπλοιο ειναι το εσωτερικο του.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Δεκ 2005, 02:10:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το διαστημικό εσωτερικό του δεν με χαλάει... Wink
Το διαστημικό εξωτερικό του με χαλάει... Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 09:35:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hot Civic is warming up

Παράθεση:
.....And, contrary to speculation, the next hot Civic will feature the same high-revving 2.0-litre i-VTEC engine as the previous version - not a larger 2.2-litre unit - when it goes on sale early in 2007......

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2006, 11:44:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι πρώτες εικόνες του νέου Honda Type – R ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μόλις λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Πραγματικά εντυπωσιακές, οι φωτογραφίες του εκρηκτικού μοντέλου μας δίνουν και μία πρώτη εικόνα για την αισθητική του 3θυρου Civic.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Type-R θα εφοδιάζεται με τον ίδιο δίλιτρο κινητήρα που χρησιμοποιούσε και ο προκάτοχός του, απόδοσης 200 ίππων. Σχεδιαστικά το νέο μοντέλο της Honda δεν κρύβει τις «άγριες διαθέσεις» του, χάρη στο ιδιαίτερα δυναμικό όσο και επιθετικό στιλ. Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει ο sport προφυλακτήρας με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα καθώς και τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα με τις έντονες ακμές. Το πίσω άκρο φιλοξενεί επίσης sport προφυλακτήρα καθώς και αεροτομή ενώ τα πλαινά μαρσπιέ καλύπτουν τα φτερά πάνω από τους τροχούς και φιλοξενούν το λογότυπο «Τype-R¨".

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2006, 13:09:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξακολουθεί ν μοιαζει με διαστημόπλοιο ... Laughing Laughing

Αλλά με το άγριο look που του έχυν δώσει έχει πλέον γίνει πολύ πιο ομορφο από το απλό νέο civic.

Έχε να πάσει πολύ "look tuning" με αυτό το αμάξι....
έτσι όπως το βλέπω οι λάτρεις των νέων, ηχοσυτημάτων, body kit κλπ κλπ θα το τιμήσουν δεόντως... Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2006, 21:16:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο μπροστα κουκλα απο πισω πανουκλα.Ο μπροστινος προφυλακτηρας μου θυμηζει λιγο Focus ST.

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2006, 22:11:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το απλο δεν μου αρεσει καθολου το civic...αλλα το type-r πιστευω θα την παει την κατηγορια ενα σκαλι πανω.τουλαχιστον αυτο που βλεπω στην φοτο μου αρεσει παρα πολυ!!!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάρ 2006, 20:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το νέο Civic ήρθε, αλλά με αμάξωμα... 3 όγκων

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάϊ 2006, 21:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

New Civic Type R is here

Παράθεση:
Using an enhanced version of the outgoing flagship's i-VTEC powerplant, the 2.0-litre four-cylinder unit will produce around 20bhp more than its predecessor, taking output to 220bhp. Torque will also rise to around 220Nm.

Παράθεση:
Meanwhile, Auto Express has learned that the new NSX supercar won't be using SH-AWD, either. According to sources, the system - which apportions power to individual wheels, rather than axles - can only cope with outputs of up to 350bhp. The next NSX, which is thought to have a 500bhp V10, will therefore be rear-wheel drive with its sights set on Aston Martin's Vantage.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούν 2006, 15:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 4θυρο ειναι παρα πολυ ομορφο αυτοκινητο.Μπορει να μην ειμαι jap fan αλλα αυτο μοντελο θα το επερνα ανοιχτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούν 2006, 19:08:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου φέρνει σε focus αλλά σε ποιο άσχημη έκδοση. Να καταλάβουν οι σχιστομάτιδες οτι και να κάνουν σε αισθητική θα είναι μια δεκαετία πίσω απο τον υπόλοιπο κόσμο. Και φαντάζομαι θα έχει ολα τα κουσούρια που τους ακολουθούν: Θα στρίβει, θα φρενάρει....ουυυυυυυ αμέ.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούν 2006, 11:32:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπο μεσα.....απλα.....τελειο!

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούν 2006, 13:35:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KIT, KIT που είσαι;;; Confused Confused Confused

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούν 2006, 13:41:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χα χα πολυ καλο.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούλ 2006, 21:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Honda’s sporty Civic uncovered

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 01:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://i29.photobucket.com/albums/c300/dj-burnsie/DSC02575.jpg

το λευκό διαστημόπλοιο της Honda...

με απίστευτες Shocked ζάντες...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 08:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αψογο...! Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 09:04:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νάτος ο κάγκουρας...
εμ τι θα έλεγες εσύ... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης