PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θέση οδήγησης!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
ultra-one έγραψε:
Υποθέτω δεν φρενάρεις με το αριστερό πόδι ποτέ! Shocked

Το έχω δοκιμάσει μερικές φορές αλλά ποτέ συστηματικά.
Για να βολέυει η θέση οδήγησης για κατι τέτοιο πρέπει να είναι λίγο πιο τεντωμένα τα πόδια.
Αλλά δεν έχω κάτσει ποτε σε δρόμο με μικρή κυκλοφορία να κάνω μαθήματα στο εαυτό μου ώστε να εξασκηθώ σε αυτήν την τεχνική.
Idea Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά πλεονεκτήματα τα οποία (γκάζι - φρένο ταυτοχρονα πάνω σε στροφή κλπ κλπ) όμως φαίνονται μόνο σε συνθήκες πολύ γρήγορης οδήγησης και όχι σε καθημερινή χρήση.

Βασικά φρενάρεις με το αριστερό πόδι κρατώντας πατημένο το γκάζι για να "σκοτώσεις" εν τι γενέσει της την υποστροφή και να δημιουργήσεις μικρή και ελεγχόμενη υπερστροφή. Twisted evil

Βολεύει πολύ στο χώμα, στο χιόνι, στο βρεγμένο, πολύ γλυστερο δρόμο και γενικά όπου μπορεί να εμφανιστεί υποστροφή ισχύος...

Σε στεγνή και καλή άσφαλτο με πολλά χιλιόμετρα δεν θα ήθελα να το δοκιμάσω! Shocked

Όποιος θέλει να το δοκιμάσει καλύτερα να αρχίσει είτε σε χωματόδρομο, είτε σε ένα μεγάλο βρεγμένο παρκινγκ! Cool Twisted evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 12:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα προτου το δοκιμασετε και για να είστε πιο σιγουροι και να μην κανετε τους ακροβατες μεσα στο αυτοκινητο σε δημοσιους δρομους δωστε 900 Ευρακια βαλτε ενα μπλοκε και αλλα 30 και βαλτε ενα footrest για το αριστερο ποδι

Αυτο νομιζω οτι βολευει περισσοτερο απο το left foot braking

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 12:21:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ:!: Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Νομιζω πως δινουμε λαθος εντυπωσεις με αυτα που γραφετε παιδια!!!
αφηστε τα περι φρενου με αριστερο γιατι μπορει να το διαβασει κανενας,να παει να το δοκιμασει στην εθνικη,να του κοκκαλωσει το φρενο (γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτο θα συμβει αφου εχει συνηθησει το αριστερο ποδι να παταει με δυναμη τον συμπλεκτη) και να παρει και εναν λοχο απο αυτοκινητα μαζι του!
Απλα ας μην τα διατυπωνουμε ετσι ωστε να φαινονται ολα οτι ειναι μεσα στην καθημερινη οδηγηση μας!
Τωρα στο θεμα μας,ποιος ειπε οτι πρεπει να εχεις τεντωμενο το ποδι οταν οδηγεις (και γιατι δεν μπορεις με λυγισμενο το ποδι να πατησεις με το αριστερο???)
τεσπα!
παντως δεν λες παλι καλα που μπορει και ρυθμιζεται το τιμονι στο κατακορυφο ,θελετε να το ρυθμισετε και στο μεσα-εξω!!!
Τι να πουνε και κατι 106-saxo που αν δεν εισαι 1.50 μετρο ανθρωπος δεν χωρας να κατσεις σαν ανθρωπος με το χαμηλο του τιμονι!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 15:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
αφηστε τα περι φρενου με αριστερο γιατι μπορει να το διαβασει κανενας,να παει να το δοκιμασει στην εθνικη,να του κοκκαλωσει το φρενο (γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτο θα συμβει αφου εχει συνηθησει το αριστερο ποδι να παταει με δυναμη τον συμπλεκτη) και να παρει και εναν λοχο απο αυτοκινητα μαζι του!

Μα για αυτό είχα πει να το δοκιμάσετε σε χωματόδρομο, ή βρεγμένο μεγάλο πάρκιγκ! Wink

kanelj έγραψε:
Τωρα στο θεμα μας,ποιος ειπε οτι πρεπει να εχεις τεντωμενο το ποδι οταν οδηγεις (και γιατι δεν μπορεις με λυγισμενο το ποδι να πατησεις με το αριστερο???)

Διότι βρίσκει (πολύ) το γόνατο σου στην κολώνα του τιμονιού και δεν μπορείς να πατήσεις το φρένο με το αριστερό! Sad

kanelj έγραψε:
Τι να πουνε και κατι 106-saxo που αν δεν εισαι 1.50 μετρο ανθρωπος δεν χωρας να κατσεις σαν ανθρωπος με το χαμηλο του τιμονι!

Και το 309 είχε πολύ χαμηλά τοποθετημένο το τιμόνι, αλλά είχε χώρο για τα πόδια και δεν έβρισκαν πάνω! Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 15:57:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για πραγματικά καλό Left foot braking ξανασκεφτείτε το ...προτιμήστε τα πάτα-άσε γκαζιού με ανάλογο παίξιμο του τιμονιού ....
θα κουράσει λιγότερο αυτοκίνητο και θα αποφύγεται το όποιο κρέμασμα η μείωση του γκαζιού . Λογω ηλεκτρονικού γκαζιού, μικρότερης κατανάλωσης, μείωση ρύπων και άλλων συναφών μόλις πατάμε φρένο θα παρατηρήσετε μια μικρή υποχώρηση του γκαζιού και πέσιμο ελαφρα στροφών .Οι ντιζάτοι εννοείτε δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα οπότε μια χαρά είναι Evil εμείς τον πέζουλα χωρίς το Ζ Evil Επίσης για να πετυχαίνει χωρίς να παθαίνουμε κράμπες και κοπανάμε τιμόνια ταμπλό πρέπει τα πεντάλ όλα να είναι αλφαδιασμένα στο ίδιο επίπεδο με το footrest
Και προς θεού σε ερημικό δρόμο τις όποιες δοκιμές και πρώτα σε ευθεία μόνοι σας γιατί πόδι συνηθισμένο απο συμπλέκτη πέφτει βαρύ στο φρένο και απο φρένα δόξα το Θεό έχουμε αρκούντως δυνατά .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 16:29:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εεεε ναι !
Idea Τέτοιου είδους δοκιμές μόνο σε πάρκινγ και μάλιστα άδειο σε κάνα ερημικό φαρδύ δρόμο ή σε χωματόδρομο με ορατότητα και χωρίς ρέματα δεξιά αριστερά.
Exclamation Το πιο πιθανό είναι η πρώτη δοκιμή να καταλήξει σε κοκκάλωμα των τροχών (το οποίο λόγω abs θα αποφευθεί αλλά σίγουρα το φρενάρισμα θα είναι απότομο).

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 18:11:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
MEMsound. έγραψε:
shiba έγραψε:
...εχω ρυθμισει το καθισμα ετσι ωστε τα γονατα μου να απεχουνε ενα εκατοστο απο το ταμπλο..αλλωστε δεν μου αρεσει και δεν με βολευει φυσικα να οδηγαω με τα ποδια τεντωμενα..

Σωστός. Thumb right
Και 'γω έτσι ακριβώς οδηγώ. Wink

Υποθέτω δεν φρενάρεις με το αριστερό πόδι ποτέ! Shocked
εχω δοκιμασει ν ΦΡΕΝαρω με το αριστερο και εννοειτΑι δεν μπορουσα..αλλο που οταν ο δοκιμαζω δεν υπολογιζω την δυναμη και παταω πολυ φρενο...αλλα ποτε θα μασ χρησιμεψει το πατημα με το αριστερο/?μαλλον ποτε...

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 18:14:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
αλλα ποτε θα μασ χρησιμεψει το πατημα με το αριστερο/?μαλλον ποτε...

Στη γρηγορη στροφο-οδηγηση ειναι οοολα τα λεφτα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 18:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
ΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ:!: Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Νομιζω πως δινουμε λαθος εντυπωσεις με αυτα που γραφετε παιδια!!!
Απλα ας μην τα διατυπωνουμε ετσι ωστε να φαινονται ολα οτι ειναι μεσα στην καθημερινη οδηγηση μας!
τεσπα!
παντως δεν λες παλι καλα που μπορει και ρυθμιζεται το τιμονι στο κατακορυφο ,θελετε να το ρυθμισετε και στο μεσα-εξω!!!!
φιλε γιαννη εχω πολλουσ γνωστουσ που οδηγανε με σχεδον ισια τα ποδια.τουσ βολευει πιο πολυ αυτοσ ο τροποσ οδηγησησ προφανωσ

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 20:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

K'εμενα με βολευει να ξαπλωνω πισω, να βαζω ενα τουβλο πανω στο γκαζι (για να μην κουραζομαι) να βγαζω τη ζωνη και να κρεμαω το χερι μου απ'το τιμονι (γιατι δεν εχω που αλλου να το ακουμπισω).

Παιδια περα απ΄τη πλακα η σταση τεντωμενα ποδια, πλατη πισω και τεντομενα χερια ειναι οτι χειροτερο σε περιπτωση εκτακτης αναγκης. Προσπαθηστε με τεντομενα χερια να στριψετε το τιμονι περα απο μιση στροφη και θα καταλαβετε. Ενταξει δεν λεω μπορει να ειναι ανετα οταν θες να αραξεις αλλα ΑΛΛΟ οδηγω και ΑΛΛΟ αραζω.

Κ'εγω στην αρχη επειδη ειμαι ψηλος νομιζα οτι η ιδανικη θεση ειναι με το καθησμα τερμα πισω. Αργοτερα δοκιμασα την θεση που ανεφερα παραπανω [καθησμα πιο μπροστα και τερμα κατω (σε υψος) και πλατη πιο καθετα, δηλαδη να καθεσαι πιο ορθια] και ενω στην αρχη ενιωθα παραξενα (οχι αβολα απλα ειχα συνηθισει αλλιως) μετα συνειδητοποιησα οτι ετσι εχω και καλητερο ελεγχο και πιο ξεκουραστη θεση.
Αν καθεσαι πολυ πισω και με τη πλατη πισω τηνεις να καμπουριαζεις ωστε να φτανεις το τιμονι, αυτο κουραζει πολυ τη μεση και τη πλατη. Με τη θεση σχεδον ορθια το καθησμα σε "κραταει", η μεση δεν λυγιζει και η πλατη στηριζεται ΠΟΛΥ καλητερα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 20:44:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
sorry αλλά αραλίκι και οδήγηση δεν πάνε πακέτο Confused
αραλίκι = ξαπλώνω στον καναπέ του σπιτιού μου
οδηγάω = έχω το κάθισμα σε ορθή γωνία, τον πισινό μου τέρμα πίσω και την πλάτη μου ίσια!

μην το πάρεις σαν μάθημα ή παρατήρηση....
απλά καλό είναι ρε παιδιά εκτός από όμορφα και φτιαγμένα Pug να έχουμε και όμορφους οδηγούς με την σωστή οδική συμπεριφορά Wink

και λοιποι ...

ναι βεβαια αν εχω στυλ οδηγησης colin mc ray και ψαχνω για τα θυματα μου ετσι οδηγαω

Εχω πληρη ελεγχο του αυτοκινητου don t worry κι ας ειμαι αραχτος. εγω παω χαλαρος τις βολτες μου και το σημαντικοτερο στο αυτοκινητο μου ειναι να ειμαι ΑΝΕΤΟΣ . αυτο δεν αναιρει οτι δεν προσεχω !! Αλιμονο !

Επισης αν βαλω τη θεση πιο μπροστα ακουμπωντας τα ποδια στο ταμπλο το φρενο βρισκεται δυσκολα .

Προς Μανθο

1)πρεπει να μαθουμε αν γινεται αυτο που λες .

2)τρομερη τεχνολογια η ρυθμιση σε μηκος που υιοθετουν τα supercars ε ?

πλακιτσα ρε .
Very happy

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 23:22:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως παιδια και εμενα οποιος μπει στο τουτου μου ,μου λεει οτι θα κοιμηθει!Τι να πουμε ειναι οπως προτιμαει ο καθενας!Ενταξη να παω να το τρεξω καπου αλλα ολοι μερα μες την πολη και ορθη γωνια....δεν παιζει ειδικα για μερικους οπως εγω που βγαζουν 100 και πανω χλμ την ημερα!
Αυτα περι θεσεων!
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 09:30:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LEFT έγραψε:
δεν παιζει ειδικα για μερικους οπως εγω που βγαζουν 100 και πανω χλμ την ημερα!

Ειδικά αυτοί που κάνουν πολλά χλμ τη μέρα θα έπρεπε να προσέχουν περισσότερο τη θέση - στάση οδήγησης τους....
1ον γιατί πολλές ώρες οδήγησης = περισσότερες πιθανότητες να υπάρξει ανάγκη για σωστή και έγκαιρη αντίδραση σε πιθανή στραβή
2ον γιατί πολλές ώρες οδήγησης = θάνατος για τη μέση (πόσο μάλλον αν είναι σε λάθος στάση)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των αυτοκινητιστών (εκτός από τα νεύρα τους Razz ) είναι το θέμα της μέσης και του αυχένα, και οφείλεται αποκλειστικά σε λάθος στάση του σώματος!

Φίλε μου δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις και κάνεις τόσα χλμ τη μέρα, αλλά αν σκοπεύεις να συνεχίσεις να την κάνεις πολλά χρόνια ακόμα, καλό θα ήταν για τη δική σου υγεία, να προσπαθήσεις να έχεις την σωστότερη δυνατή θέση για την μέση σου και ας σου φαίνεται αρχικά άβολη!

φιλικά Very happy

Υ.Γ. 1) ο πατέρας μου είναι φορτηγατζής και ο γαμπρός μου ταξιτζής.....
Υ.Γ. 2) κάποτε οδηγούσα και γω ξαπλωμένη .... μα εντελώς ξαπλωμένη.... μέχρι που με πήρε χαμπάρι ο πατέρας μου και με πλάκωσε σε κάτι γαμωσταυρίδια Razz και μου εξήγησε και μερικά πράγματα περί της υγείας μου....

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 10:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:

1)πρεπει να μαθουμε αν γινεται αυτο που λες .

2)τρομερη τεχνολογια η ρυθμιση σε μηκος που υιοθετουν τα supercars ε ?

Για το 1 ο Αργύρης λέει ότι παίζει πρόβλημα με την καλωδίωση του αεροσακου κλπ κλπ αλλά θα το ψάξω και γω περαιτέρω όταν μπορέσω.

Για το 2 δεν ξέρω αν είναι θέμα τεχνολογίας. Μάλλον θέμα κόστους. Πόσα αυτοκίνητα 7-8ετίας έχουν τέτοια ρύθμιση; Και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτοκίνητα των 5-6 εκ αλλά και σε ακριβότερα. Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 10:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι τόσο το μήκος το πρόβλημα όσο το ότι δεν είναι απλά καλώδια αλλά ταινία και δεν είναι εύκολο να τα μακρύνεις Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 11:22:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν είναι τόσο το μήκος το πρόβλημα όσο το ότι δεν είναι απλά καλώδια αλλά ταινία και δεν είναι εύκολο να τα μακρύνεις Exclamation

Με ένα ψαλίδι, λίγο λεπτό καλώδιο, ένα κολλητίρι και λίγη ταινία ηλεκτρολόγου όλα γίνονται! Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 11:24:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω για την συμβουλη σου Αναστασια(εχεις και ωραιο ονομα)!Ωστοσο θελω να τονισω οτι δεν νομιζω πως καθομαι σε λαθος θεση καθως εχω φροντισει να τηρουνται ολοι οι παραμετροι που εχω ακουσει περι σωστης θεσης!
Παντως εδω μεσα ειμαστε για να μιλαμε και να ακουμε ,οποτε θα εξετασω οπως μου ειπες ξανα την θεση μου!
Καλημερα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 11:48:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχα LEFT ας γελασω !!! Very happy Very happy Very happy

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 12:08:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσυ Γιαννη μου μην γελας γιατι κατα πασα πιθανοτητα εγω μπορω να ειμαι στην σωστη θεση ακομη και ξαπλωμενος γιατι εχω και ρυθμιση κατα μηκος στο τιμονι μου ...ΧΑΧΑΧΑ!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 12:11:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LEFT έγραψε:
Εσυ Γιαννη μου μην γελας γιατι κατα πασα πιθανοτητα εγω μπορω να ειμαι στην σωστη θεση ακομη και ξαπλωμενος γιατι εχω και ρυθμιση κατα μηκος στο τιμονι μου ...ΧΑΧΑΧΑ!

Ξαπλωμένος και σωστή θέσει λίγο δύσκολο δεν νομίζεις !!Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης