PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΜΑ σαζμάν - Τροχαλίες και βολάν αλουμινίου.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιούλ 2005, 21:19:00    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμείς από Θεσσαλονίκη πως μπορούμε να αγοράσουμε/εξυπηρετηθούμε με τροχαλία και βολάν μέσω του καταστήματος???
Από ότι είδα πρέπει να δώσεις το δικό σου για να πάρεις το ελαφρωμένο....
Αυτό ίσως σημαίνει οτι το αμάξι πρέπει να μείνει πολλές μέρες στην ακινησία....??? Confused ???

Τι πιθανότητες ύπαρχουν να μην είναι σωστά ζυγισμένο.....;

Σκέφτομαι σοβαρά για την απόκτησή τους...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιούλ 2005, 22:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι για το βολάν, πρέπει να κατέβει το σασμάν γιατί αλλιώς δεν γίνεται.

Πρέπει να δώσεις το δικό σου για να πάρεις το ελαφρωμένο, ναι.

Άρα θα πρέπει να συνεννοηθείς για το πόσο θα μείνει το αμάξι στην ακινησία! Μπορεί και 2 ώρες μόνο Cool

Δεν υπάρχουνε πιθανότητες να ΜΗΝ είναι σωστά ζυγισμένο Smile

Απέκτησε τα Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 12:42:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ναι για το βολάν, πρέπει να κατέβει το σασμάν γιατί αλλιώς δεν γίνεται.
Πρέπει να δώσεις το δικό σου για να πάρεις το ελαφρωμένο, ναι.

Ok!Κατανοητό...

Steve έγραψε:
Άρα θα πρέπει να συνεννοηθείς για το πόσο θα μείνει το αμάξι στην ακινησία! Μπορεί και 2 ώρες μόνο Cool

Αυτό με τα μαυρισμένα θα γίνει μόνο στην περίπτωση που κατέβω Αθήνα και γίνει η τράμπα εκεί έ????
Γιατί αν σκεφτώ να τα κάνω από εδω Θεσσαλονίκη....θα πρέπει να λυθούν...(κανά 4ωρο Confused το λιγότερο) να τα στείλω στο μαγαζί....κλπ....κλπ...δηλαδή καμμιά βδομάδα δουλειά - ακινησίας.... Mad

Steve έγραψε:
Δεν υπάρχουνε πιθανότητες να ΜΗΝ είναι σωστά ζυγισμένο Smile

Άμα είναι έτσι τα βάζω με κλειστά τα μάτια!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 13:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η συμβουλή μου είναι να κανονίσεις να κατέβεις μια μέρα να πας το αυτοκίνητο το πρωι και να το πάρεις το μεσημερι έτοιμο. Με άλλα λόγια όλη η δουλεια να γινει εκει από τον ίδιο... τώρα αν θες να σου στειλουν την τροχαλια και το βολάν και να τα βάλεις σαλόνικα θα πρέπει να έχεις και έναν μαστορα που να εμπιστευεσαι και να ξερει τι ακριβως πρέπει να κάνει...

Κι εγώ σου προτείνω πάντως να το κάνεις... εχω κανει πλεον 33.000χιλιομετρα "ελαφρωμένος"... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 13:50:04    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ' ευχαριστώ Πέτρο!
Με την πρώτη ευκαιρία που θα κατέβω Αθήνα, θα το κανονίσω - πιστεύω και από τα λεγόμενά σας, οτι αξίζει κάθε ευρώ του Wink .......
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 14:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 2 ώρες αναφέρεται στο πόσο θέλει ο μηχανικός σου ανάλογα για να λύσει το σασμάν και να αλλάξει το βολάν. Η τροχαλία είναι εκτός σασμάν, και μπαινοβγαίνει σε 20 λεπτά το πολύ.

Αρα αν έχεις τα πράγματα στα χέρια σου, όπως σου είπα, μπορεί αυθημερόν να είσαι έτοιμος! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2005, 19:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δωρο σε μενα θα αργησει καθως ο Λιολιος δεν μπορει τωρα το καλοκαιρι που μπορω εγω οποτε απο Σεπτεμβρη και μετα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 02:38:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον περασε το καλοκαιρι ο Σεπτεμβρης και την πρωτη δευτερα του Οκτωμβρη που θα ευθυγραμιζονταν το φεγγαρι και ηλιος και θα συνεβαινε εκληψη ηρθε το πληρωμα του χρονου να τοποθετησω το δωρο μου στο Λιολιο.

Καταρχας ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια το βολαν καθως βγαινουν ημιαξονια,μπαταρια,βαση κιβωτιου και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα ωστε να κατεβει το σαζμαν..εκει μας τα χαλασε λιγο ο συμπλεκτης που αλλαχτηκε(ευτυχως ο ιμιτασιον ειναι φτηνος) και το νεο εφαφρωμενο βολαν βρηκε την θεση του στον στροφαλο μου.Το οποίο ειναι ενα δικο μας περασμενο στον τορνο ωστε να χασει απο το παχος του (απο την μερια του συμπλεκτη φυσικα) μερικα χιλιοστα.
Τα πραγματα για την τροχαλια ειναι πιο απλα καθως βγαινει "πολυ ευκολα".Ειναι αυτη που συνδεεται με το στροφαλο και κινει δυναμο υδραυλικο και τρομπα μεσω ενος ιμαντα (κι οχι αυτη που δινει κινηση στον ιμαντα χρονισμου εκκεντροφορων και ειναι καλα κρυμενη πισω της)Η τροχαλια αντιφραφεται σε τορνο με πατρών την νορμαλ και ερχεται ελαφρια ελαφρια για τοποθετηση φτιαγμενη απο αλουμινιο.

Λοιπον εφτασε η ωρα να βαλουμε μπροστα...καμια διαφορα ουτε επεισης σε χαλαρη οδηγηση σε κινηση(αντε για να γινω πολυ κακος αν βαλεις σεισμογραφο ισως βρεις ενα μικρο τρεμοπαιγμα του ρελαντι).Η μηχανη ζεσταινεται και στο στιψιμο του γκαζιου μεχρι τον κοφτη με πρωτη δευτερα ο ηχος του μοτερ εχει αλλαξει προς το δυνατοτερο και τραχύτερο αλλα και πιο αγριο και αγωνιστικο ταυτοχρονα...πραγματικα δεν περιμενα τετοια διαφορα στον ηχο!
Οσο για το αποτελεσμα σε χρονους δεν μπορω να μιλησω αν δεν βαλω καμια κοντρα (Σπυρο....ακους..ηρθα Πατρα Wink ) η δεν δοκιμασω τελικη.Αλλα το αμαξι δινει μια διαφορετικη αισθηση επιταχυνσης απο παλια φυσικα προς το καλύτερο αλλα ειναι και ο θορυβος που σε μπερδευει.... Exclamation
Το αμαξι το χρησιμοποιω αρκετα και σε ταξιδια εδω τα πραγματα χαλανε αλλα ευτυχως οχι τοσο οσο φοβομουν,ενταξει οποτε κοιτας το κοντερ κι ενω πιστευες οτι πηγαινες με σταθερα χιλιομετρα αυτο εχει πεσει λιγο...αλλα ισως ειναι και θεμα συνηθειας και αλλωστε ποτε το (normal)206 δεν μπορουσε να συγκριθει σε αυτον τον τομεα με μοντελα του VAG.

Ξενερωσατε.. Question .. Very happy κρατησα το καλυτερο για το τελος...οποτε πατας το γκαζι μετα απο ηρεμια το αμαξι σηκώνει την μουρη του(ενταξει εδω φταιει και η νορμαλ αναρτηση για 63000χλμ) και πεταγεται με ευστροφια ασυνηθιστη...τελικα κερδησε αρκετο μπαμ-απόκριση απο αυτη που του λειπει...

Ενα τεραστιο ευχαριστώ στο club και τον Τασο!Μα και φυσικα στον Λιολιο που μου ελυσε το μισο αμαξι και το ξαναδεσε αξιοπιστο...μεχρι τωρα τουλαχιστον φτου φτου χτυπα ξυλο....χαχαχαχαχαχ Very happy

Υ.Γ.Αν καποιος "περίεργος" θελει εχω σχετικες φωτογραφιες απο κινητο και μπορω να τις στειλω σε mail...

Υ.Γ.2 θα γραφα νωριτερα για την εμπειρια μου αλλλα μια κωλοιωση με εριξε στο κρεβατι και σημερα το πρωτοοδηγησα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 09:18:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγειές!! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 09:20:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ στα έλεγα από πριν. Μια από τις πιο καλές βελτιώσεις που μπορεί να κάνει κανείς με λίγα χρήματα και αξιόπιστα! Wink Wink Wink Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 11:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και όλα αυτά με 600 γρ. ελαφρώματος! (αν μιλάμε για το ίδιο βολάν)

Φαντάσου τί θα γίνει με ένα αλουμινένιο που πέφτει το βάρος στο μισό... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2009, 22:46:27    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Ελαφρωμα Βολαν -Ζυγισμα γυαλισμα στροφαλου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαζι με το μπλοκε το κπ τους κεντροφορους το κατεβασμα καπακι ροικη μπιστονια και προγραμμα εγκεφαλο πυστευετε οτι θα με βοηθουσε και αυτο στο ανεβασμα υποδηναμης και στροφαρισματος του κινητηρα η αν κατι αλλο πρεπει να κανω

ΥΓ στο ελαφρωμα βολαν το πολυ 400gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2009, 00:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θέλεις να στροφάρη η μηχανή πρέπει να ελαφρώσεις βολάν στρόφαλο τροχαλία γυάλισμα στρόφαλου και μπιελών ζύγισμα πλατό βολάν στροφάλου τροχαλίας

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 22:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερω οτι μπορω να φτιαξω και τα δικα μου γτ θα το χρειαστω τωρα που η μηχανη ειναι ανεβασμενη

υπαρχουν aftermarket επιλογες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 09:37:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και εχω δει ολες τις πιθανες εκδοχες,να ελαφρωσεις μονο το βολαν(περιπου στο 1,5 κιλο ομως) και να βαλεις και μια τροχαλια στροφαλου απο 1400.
Στροφαλο μην πειραξεις καθως θα χασεις εντελως την ροπη απο τις 5500 και κατω.
Αμα θες να κανεις ενα γυαλισμα και ζυγισμα στροφαλου,καντο,αλλα ελαφρωμα οχι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 09:54:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είναι ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 11:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και Πιστόνια !!!

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 20:04:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σκεφτομαι να κανω κατι απο αυτα ωστε να εχω καλυτερη ευστροφια στο μοτερ...

θελω γνωμες για το τι πρεπει να κανω και τι πρεπει να προσεξω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 20:33:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλε εκκεντρα και πιστονια, με ενα σωστο προγραμμα, ελαφρωσε το βολαν και τελος.
Για 155-160 αλογα που θα πας δε χρειαζονται τετοιες "μοντιφες".

Και μια αλουμινενια τροχαλια στροφαλου και τελος...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 20:36:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Βαλε εκκεντρα και πιστονια, με ενα σωστο προγραμμα, ελαφρωσε το βολαν και τελος.
Για 155-160 αλογα που θα πας δε χρειαζονται τετοιες "μοντιφες".

Και μια αλουμινενια τροχαλια στροφαλου και τελος...

και εγω αυτο σκεφτομαι κανα -400 γρ στο βολαν κανα καθαρισματακι να πεσει και ειναι κομπλε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 2 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης