PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αεραγωγός-άσχημη οσμή εισερχόμενου αέρα από τους αεραγωγους.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2005, 15:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

polo έγραψε:
μπορώ να έχω κι εγώ αυτό το PM με τις σχετικές πληροφορίες;
thanx!!

Βρε παιδιά τόσο μυστικό είναι αυτό το σπρέι που δεν μπορείτε να μας πείτε όλους πιο είναι?????????!!!!!!!!!!! Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 15:42:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad Παδια συγνώμη δεν είναι μυστικό απλώς έλειπα εξωτερικό και δεν ασχολήθηκα με το internet καθόλου. Το σπρευ που χρησιμοποιήσα GUNK(αμερικάνικο) είναι αντιβακτηριακό καθαριστικό σπρευ για a/c.
Το αγόρασα 10€ απο τον Λαμπρινίδη -Καλιρρόης 37. Έχει λάδια και διαφορα τέτοια για τα αυτοκίνητα. Βασικά εγώ έψαχνα σπρευ της WURTH αλλα δεν το βρήκα και μου το σύστησε ως πολύ καλό. Το χρησιμοιποίησα όλο με τη μια και έκανα άψογη δουλειά. Με λίγα λόγι άξιζε τα λεφτά του.Και πάλι συγνώμη για την καθυστέρηση παίδιά Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 23:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paris έγραψε:
Sad Παδια συγνώμη δεν είναι μυστικό απλώς έλειπα εξωτερικό και δεν ασχολήθηκα με το internet καθόλου. Το σπρευ που χρησιμοποιήσα GUNK(αμερικάνικο) είναι αντιβακτηριακό καθαριστικό σπρευ για a/c.
Το αγόρασα 10€ απο τον Λαμπρινίδη -Καλιρρόης 37. Έχει λάδια και διαφορα τέτοια για τα αυτοκίνητα. Βασικά εγώ έψαχνα σπρευ της WURTH αλλα δεν το βρήκα και μου το σύστησε ως πολύ καλό. Το χρησιμοιποίησα όλο με τη μια και έκανα άψογη δουλειά. Με λίγα λόγι άξιζε τα λεφτά του.Και πάλι συγνώμη για την καθυστέρηση παίδιά Laughing

Και σήμερα ήμουν εκεί, τώρα απέχω πάλι. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Για να δούμε ποιο καλό παιδάκι θα χώσω πάλι... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 23:06:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωρα να απαντησει το καλο παιδι!!! Twisted evil

1)Το κονε με τον Γιωργο τον φαναρτζη
2)Η μελλουσα επισκεψη στον Βαρελα
3)Νεο Κοσμο για το φαρμακο?????????????

Χρωστας παρααααααααααααααα πολλα!!! Twisted evil Twisted evil

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 23:15:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TiMoRiS έγραψε:
Ωρα να απαντησει το καλο παιδι!!! Twisted evil

1)Το κονε με τον Γιωργο τον φαναρτζη
2)Η μελλουσα επισκεψη στον Βαρελα
3)Νεο Κοσμο για το φαρμακο?????????????

Εν συντομία:

1. Evil
2. Rolling eyes
3. Embarassed

TiMoRiS έγραψε:
Χρωστας παρααααααααααααααα πολλα!!! Twisted evil Twisted evil

Check my personal gallery και πες μου αν σε καλύπτω. Razz

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 23:19:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψιτ! Φιλαρακι δεν φτανει μονο ο μπλε φωτισμος στο κοντερ θελω και κατι DVD και ιδιαιτερο στα PC!! Twisted evil

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 23:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TiMoRiS έγραψε:
Ψιτ! Φιλαρακι δεν φτανει μονο ο μπλε φωτισμος στο κοντερ θελω και κατι DVD και ιδιαιτερο στα PC!! Twisted evil

Αν ήμουν στρουμφάκι θα είχα και κάτι άλλο μπλε να σου έδινα, π**τσες μπλέ που λένε!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DVD ή ηηηηηηηηηηηηηη? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Razz

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2005, 12:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paris έγραψε:

Τηλέφωνό του έχεις;; Rolling eyes

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 09:48:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τηλέφωνο : 2109243081 και 2104221442
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 19:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Αερόθερμο...αεραγωγοί...μυρίζουν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μυριζουν πολυ ασχημα οι αεραγογοι μου !!! τι να κανω???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 01:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δούλεψε για κανα μισάωρο το aircondition με ρύθμιση ζεστού στο τέρμα στην θέση 3 πάνω κάτω με είσοδο εξωτερικού αέρα ανοιχτή. Κάνε το ίδιο κανά 10λεπτο και στην θέση για τζάμια.
Αν συνεχίσει να μυρίζει τότε πρέπει να ρίξεις κάποιο μυκητοκτόνο καθαριστικό στο κύκλωμα. Πουλάνε τέτοια καθαριστικά οι ψυγειάδες-αιρκοντισιονάδες.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 05:11:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: αεροθερμο..αεραγογοι..μυριζουν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
μυριζουν πολυ ασχημα οι αεραγογοι μου !!! τι να κανω???

Φυσικά μπορείς να ζητήσεις και αντιβακτηριαδιακό καθαρισμό από το συνεργείο PEUGEOT που επισκέπτεσαι.

Συμβουλές:

1. Μην καπνίζετε με το φίλτρο ενεργοποιημένο.
2. Αλλάζετε φίλτρο γύρης τακτικά.
3. Μη ξεχνάτε τη καμπίνα "σφραγισμένη" μόνιμα με το φίλτρο ενεργοποιημένο. Αφήστε να μπει και λίγο φρέσκο αεράκι από τους αεραγωγούς.
4. Καθαρίζετε τις εισόδους των αεραγωγών, στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Να μην έχουν φύλλα, κουκούλια από δέντρα κλπ γιατί αυτά εισχωρούν στα φίλτρα, σαπίζουν και βρωμάνε.

Τις προάλλες ο μηχανικός άλλαξε φίλτρο μπροστά μου και είδα τι ΚΕΤΣΕ και τι ΤΣΕΠΡΑ (Ευαγγελάτος Rulezzz) είχε πιάσει μόνο μετά από 9 μήνες.

Και φανταστείτε ότι αυτά τα αναπνέουμε...

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 12:23:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. Μην καπνίζετε με το φίλτρο ενεργοποιημένο.

δλδ????πως το ενεργοποιω και πως το απενεργοποιω????αν και δεν αφηνω να καπνιζη κανεις μεσα στο αυτοκινητο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 12:25:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas εχω clima απλα δλδ μου να το ανοιξω και να το αφησω να δουλεβει τερμα στο ζεστο?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 12:45:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να σταματίση να μυρίζει πρώτα θα πρέπει να γίνει ένας καθαρισμός του ψυγείου του A/C (για αυτό που είναι μέσα στην καμπίνα λέω ) με ένα σπρεί για τους μύκητες.
Όταν θα το ψεκάσουν θα πρέπει να δουλέψει ΜΟΝΟ Ο ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ στο κρύο για να στεγνώσει το “στοιχείο” για κάποια λεπτά. Προσοχή να μην μπει το A/C σε λειτουργία.
Τώρα για να μην αρχίσει να μυρίζει μετά από καιρό ξανά θα πρέπει να προσέχεις λίγο και όταν έχεις βάλλει A/C να μην το κλείνεις και παρκάρεις αμέσως αλλά εάν μπορείς να σταματάς μόνο το συμπιεστή (γίνεται πατώντας το κουμπί του A/C) και να το αφήνεις να δουλέψει για να στεγνώσουν τα νερά που έχει μέσα.
Αυτό βοηθάει να μην πιάνει υγρασία μέσα το κουτί και μυρίζει σαν μούχλα ή κλεισούρα όταν θα ανοίξεις των ανεμιστήρα αργότερα.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 15:20:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To topic "Αερόθερμο...αεραγωγοί...μυρίζουν" μεταφερθικε και συνεχιζεται εδω.

STELIOS
Mod. Team

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 19:26:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
...
Τώρα για να μην αρχίσει να μυρίζει μετά από καιρό ξανά θα πρέπει να προσέχεις λίγο και όταν έχεις βάλλει A/C να μην το κλείνεις και παρκάρεις αμέσως αλλά εάν μπορείς να σταματάς μόνο το συμπιεστή (γίνεται πατώντας το κουμπί του A/C) και να το αφήνεις να δουλέψει για να στεγνώσουν τα νερά που έχει μέσα.
Αυτό βοηθάει να μην πιάνει υγρασία μέσα το κουτί και μυρίζει σαν μούχλα ή κλεισούρα όταν θα ανοίξεις των ανεμιστήρα αργότερα.

Πολύ σωστά! Αυτό κάνω από τότε που το αγόρασα και δεν μυρίζουν ποτέ οι αεραγωγοί. Εάν δω πώς αρχίζουν να μυρίζουν τότε εφαρμόζω την τεχνική που προανέφερα και καθαρίζουν. Πιστεύω ότι το σπρέι είναι αναγκαίο μόνο όταν υπάρξει παρατεταμένη λάθος χρήση του κλιματιμού, που δημιουργεί μεγάλες εστίες μικροβίων στους αεραγωγούς από όπου πλέον απειλείται και η υγεία μας.

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 06:20:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εμενα δεν μυριζει μουχλα πρεπει να μπαινουν γατες απο κατω στο μοτερ δεν ξερω ακριβως και προχθες μηριζε ασχημα ολος ο χορως της μηχανης !(σορρυ για τα λαθη Embarassed Embarassed )
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 07:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
...πρεπει να μπαινουν γατες...

Shocked
...
Βάλε έναν σκύλο να στο φυλάει! Laughing

Έχουν συμβεί περιπτώσεις να έχει ψοφήσει γάτα που παγιδεύτηκε στον χώρο του κινητήρα. Αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως στα κεντρομήχανα φορτηγάκια (κλούβες). Λίγο δύσκολο να συμβεί σε 206. Πάντως βγάζει πολύ βρώμα η ψόφια γάτα... Μπλιάξ! Puke left

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 15:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
nOkpos έγραψε:
...πρεπει να μπαινουν γατες...

Shocked
...
Βάλε έναν σκύλο να στο φυλάει! Laughing

Έχουν συμβεί περιπτώσεις να έχει ψοφήσει γάτα που παγιδεύτηκε στον χώρο του κινητήρα. Αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως στα κεντρομήχανα φορτηγάκια (κλούβες). Λίγο δύσκολο να συμβεί σε 206. Πάντως βγάζει πολύ βρώμα η ψόφια γάτα... Μπλιάξ! Puke left

Και όμως, μου έχει συμβεί και αυτό!!
Μπήκε και ψόφησε ανάμεσα στην πολλαπλή εισαγωγής και στον κινητήρα!!
Πολύ βρώμα λέμε!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης