PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Automotivo τι ξερετε???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Manos_206Gti (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106Xs 1.4

Ένταξη: 09 Μάρ 2005
Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 12:05:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oscar Peugeot ΠΑΠΟΥ20 ΑΘΗΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΕΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ LION ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ 2 ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Εγω εκει το πηγαινω βεβαια το έχω πάει και στην AUTOMOTIVO 2 Φορές για Απλά SERVICE Απο εξυπηρέτηση καλοί είναι και οι 2 στην Automotivo παρατήρησα οτι οι τύποι μου έπλυναν το αμάξι και στα 2 Service κάτι που στην OSCAR δεν το έχουν κάνει ποτέ αλλα αυτό δεν είναι κριτήριο για να κρίνεις ένα συνεργείο αν και όλα πέζουν ρόλο Σε τελική ανάλυση πάντος μου φένεται πως όλα τα συνεργεία θέλουν την δικιά μας υπόδειξη στο τί μπορεί να φταίει , Παράδειγμα στην OSCAR εχς πάει επειδή μου μπέρδευε το 106 μου και τους λέω ρε "Ρε Μάστορα δεν κοιτάς το φίλτρο βενζίνας??'
Μπα μου λέει αποκλέιετε θα το βάλουμε στον εγγέφαλο και κάτι τέτια'
Καλά του λέω' Το Αφήνω εκεί και το μεσσημέρι με πέρνει τηλέφωνο και τι μου λέει??' "Ασε Ξέρεις τι έχει μέσα το φίλτρο βενζίνης μαυρο είναι απο πού έβαλες βενζίνα??' και ρωτάω εγω τώρα γιατί μου το απόκλεισε στην αρχή?? αντε να καταλάβεις τώρα ' Πάντος Απο την Oscar έχω μείνει σε γενικά επίπεδα ικανοποιοημένος όσο Αφορά το Συνεργείο τους απο πλευράς Φανοποιείας δεν ειναι και τόσο Αστέρια όμως όχι οτι δεν κάνουν καλή δουλεία απλώς για παράδειγμα άλλάξα πίσω φτερό και φένεται οτι έχει γίνει αλλαγή του φτερού ενω πιστεύω θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο καλιτεχνική δουλειά έτσι ώστε να μήν φένετε οτι το αμάξι έχει χτυπηθεί εκει και έχει αλαχτεί το φτερό,όταν λές φένετε δεν ενοώ οτι κάνει κρά που λέμε αλλα αν κάποιος το παρατηρήσει εκεί που δένει το φτερό με το πορτμπαγκάζ φένετε η διαφορά χρώματος καθώς και εκεί που βιδώνετε η τάπα της βενζίνης.

Γενικώς δύσκολα θα βρούμε κάποιο συνεργείο που να μας αφήσει 100% ικανοποιημένους και αυτο είναι πρόβλημα

Πάντος την OSCAR την εμπιστέυομαι και εδω που τα λέμε τα 8 απο τα 11 service ta exw κάνει εκεί(Σχετικά Καλή εξυπηρέτηση ,καλή ανευρεση βλαβών- Σχετικά καλή Φανοποιια αλλά αν δείτε κάτι που δέν σας αρέσει να το πείτε επιτόπου και καλύτερα να μείνει μέσα αλλή μια μέρα και είναι σίγουρο οτι θα το διορθώσουν) 1 στην Lion και δεν ξαναπατάω (Ακρίβεια - καθυστέρηση - Γράψιμο κανονικό Ασε μου άμα σου κάτσει καννένα ψιλοτρακκάρισμα θα σου πούν οτι θέλει Καλίμπρες και ότι πρέπει να μείνει μέσα κανα μήνα) και τα 2 στην Automotivo(Καλή εξυπηρέτηση ,Σχετικά καλή ανευρεση βλαβών- νομίζω δεν έχει Φανοποιια -πλύσημο σε κάθε Service)

Η Αληθεια είναι οτι Στην Oscar νιώθω ότι ξέρουν Τα Peugeot Καλύτερα απο την AutoMotivo
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 20:09:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

... στην Automotivo(Καλή εξυπηρέτηση ,Σχετικά καλή ανευρεση βλαβών- νομίζω δεν έχει Φανοποιια -πλύσημο σε κάθε Service)

Η Αληθεια είναι οτι Στην Oscar νιώθω ότι ξέρουν Τα Peugeot Καλύτερα απο την AutoMotivo[/quote]

Φίλε Μάνο, σ'ενημερώνω, ότι έχουν φανοποιία στην Automotivo και μάλιστα μια γρατσουνιά από κλειδί στο ύψος πίσω πόρτας οδηγού εώς πίσω φτερό, κοστολογούταν εν έτει 2002, στις 60000 δρχ. Βέβαια αργότερα εφτιαξα και το άλλο φτερό που μου είχαν φάει στην Πέτρου Ράλλη. Και τα δύο φτιάξιμο - βαψιμο = 100000δρχ σε εξωτερικό συνεργείο. Όσο για το πλύσιμο (με spray λιπαντικό-καθαριστικό, που σου χρεώνουν κάθε φορά) τους το είχα υποδείξει, καθότι μου το έβαζαν στη Citroen που είχα προτείτερα. Την μια φορά μου το έβαλαν (χρεώνοντάς με) την άλλη τους είχε και τελειώσει και ακόμα μου το χρωστάνε. Αντίθετα στη Σπάρτη που έκανα το τελευταίο servise μου το έβαλαν από μόνοι τους χωρίς να το πληρώσω! Καλησπέρα, Νίκος.

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 08:02:02    Θέμα δημοσίευσης: AUTOMOTIVO Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα πεζουκλεσ θα ηθελα να ξανα να γυρισουμε στο θεμα AUTOMOTIVO τι γνωμη εχετε?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 17:51:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: AUTOMOTIVO Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
καλημερα πεζουκλεσ θα ηθελα να ξανα να γυρισουμε στο θεμα AUTOMOTIVO τι γνωμη εχετε?

Καλησπέρα φίλε Αντώνη, πιστεύω ότι όσα έχουμε αναφέρει παραπάνω δεν είναι εκτός θέματος. Αλλωστε δεν είναι απαγορευτικά για κανέναν που θέλει να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο συνεργείο. Είναι κυρίως προσωπικές απόψεις καθενός για την καλύτερη εξυπηρέτησή του. Πάντως καλο είναι τώρα που αναμένεται και ο κατάλογος με τις προσφορές να δούμε αν κάποιο συνεργείο μας καλύπτει. Φιλικά Νίκος.

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 21:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: AUTOMOTIVO Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 ARMY! έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

Καλησπέρα φίλε Αντώνη, πιστεύω ότι όσα έχουμε αναφέρει παραπάνω δεν είναι εκτός θέματος. Αλλωστε δεν είναι απαγορευτικά για κανέναν που θέλει να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο συνεργείο. Είναι κυρίως προσωπικές απόψεις καθενός για την καλύτερη εξυπηρέτησή του. Πάντως καλο είναι τώρα που αναμένεται και ο κατάλογος με τις προσφορές να δούμε αν κάποιο συνεργείο μας καλύπτει. Φιλικά Νίκος.

ο κατάλογος με τις προσφορές ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ Ή ΦΑΝΟΠΟΙΙΑΣ ακριβως για να αποφυγουμε γκρινιες και διαμαχες (εμενα μου εκανε καλη δουλεια, εμενα οχι κτλ).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 09:30:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: AUTOMOTIVO Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 ARMY! έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

καλημερα Νικο,

Ο λογοσ που αναφερω για το συγκεκριμενο συνεργειο ειναι το εξησ οπωσ θα δεισ σε προηγουμενα εμαιλ που εχω κανει αναφερω το προβλημα που παρουσιαστηκε στο πεζο μου και πωσ με αντιμετωπισε το συγκεκριμενο συνεργειο.
Αυτα που θα πω στην συνεχεια ειναι απο πρωσοπικη μου εμπειρια δεν θελω να επιρεασω κανεναν και καταρχασ να ξεκαθαρισω οτι η Λιον ειναι ενημερει για τα παραπαπονα που εχω κανει για αυτουσ και μαλιστα γραπτοσ και ονομαστικα.
Προχθεσ εκανα παλι επισκεψη στο συγκεκριμενο συνεργειο(λαθοσ μεγαλο ξανα) αλλα ο λογοσ ειναι για να μου αλλαξουνε ενα ανταλλακτικο που ηταν ειδη καλλυμενο απο την εγγυηση του χρονου σαν ανταλλακτικο και ειδη γνωριζανε το προβλημα, λοιπον και μπαινω στην ουσια, ειχανε το θρασοσ οι συγκεκριμενοι κυριοι να μου ζητησουνε τον λογο γιατι εκανα γραμμα στην Λιον για το προβλημα που μου δημιουργηθηκε απο την ΛΑΘΟΣ διαγνωση που μου εκανε ο μηχανικοσ τουσ(λεγοντασ ο μηχανικοσ οτι ετσι ειναι τα γαλλικα αυτοκινητα και περνοντασ με ασχετο αυτο με εξαγριωσε ασχημα) σχετικα με το προβλημα για να μην κουραζω διαβαστε τα προηγουμενα εμαιλ, αφου ψιλοτσακοθηκαμε με τον τυπο του συνεργειο αντι να μου μιληση ευγενικα και να κανει προσπαθεια να με κρατησει πελατη του με αποθησε πουλωντασ μαγκια και επειδη ο ανταγωνισμοσ σημερα ειναι μεγαλοσ υπαρχουν Δοξα το Θεο και αλλα συνεργεια ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 21:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: AUTOMOTIVO Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

καλημερα Νικο,

Ο λογοσ που αναφερω για το συγκεκριμενο συνεργειο ειναι το εξησ οπωσ θα δεισ σε προηγουμενα εμαιλ που εχω κανει αναφερω το προβλημα που παρουσιαστηκε στο πεζο μου και πωσ με αντιμετωπισε το συγκεκριμενο συνεργειο.
Αυτα που θα πω στην συνεχεια ειναι απο πρωσοπικη μου εμπειρια δεν θελω να επιρεασω κανεναν και καταρχασ να ξεκαθαρισω οτι η Λιον ειναι ενημερει για τα παραπαπονα που εχω κανει για αυτουσ και μαλιστα γραπτοσ και ονομαστικα.
Προχθεσ εκανα παλι επισκεψη στο συγκεκριμενο συνεργειο(λαθοσ μεγαλο ξανα) αλλα ο λογοσ ειναι για να μου αλλαξουνε ενα ανταλλακτικο που ηταν ειδη καλλυμενο απο την εγγυηση του χρονου σαν ανταλλακτικο και ειδη γνωριζανε το προβλημα, λοιπον και μπαινω στην ουσια, ειχανε το θρασοσ οι συγκεκριμενοι κυριοι να μου ζητησουνε τον λογο γιατι εκανα γραμμα στην Λιον για το προβλημα που μου δημιουργηθηκε απο την ΛΑΘΟΣ διαγνωση που μου εκανε ο μηχανικοσ τουσ(λεγοντασ ο μηχανικοσ οτι ετσι ειναι τα γαλλικα αυτοκινητα και περνοντασ με ασχετο αυτο με εξαγριωσε ασχημα) σχετικα με το προβλημα για να μην κουραζω διαβαστε τα προηγουμενα εμαιλ, αφου ψιλοτσακοθηκαμε με τον τυπο του συνεργειο αντι να μου μιληση ευγενικα και να κανει προσπαθεια να με κρατησει πελατη του με αποθησε πουλωντασ μαγκια και επειδη ο ανταγωνισμοσ σημερα ειναι μεγαλοσ υπαρχουν Δοξα το Θεο και αλλα συνεργεια ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Τα ξέρω παληκάρι μου ,την έχω πάθει! απλά πολύ χρόνο καταναλώσαμε για δ'αύτους. Να΄σαι καλά Αντώνη μου ,τα λέμε.

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 21:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: AUTOMOTIVO Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

ο κατάλογος με τις προσφορές ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ Ή ΦΑΝΟΠΟΙΙΑΣ ακριβως για να αποφυγουμε γκρινιες και διαμαχες (εμενα μου εκανε καλη δουλεια, εμενα οχι κτλ).

Αντε βρε Πετράν βγάλτε αυτόν τον κατάλογο, γκαστρωθήκαμε από την αγωνία. Βγάλτε τον και κάθε τόσο να τον ανανεώνετε

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 00:41:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θέλει πολυ δουλεια ρε γα**το...anyway οι προσφορές ειναι ετοιμες, μενει το upload στον ειδικο χωρο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 12:02:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γενικά στο εν λόγω συνεργείο καλό είναι να πηγαίνεις εφόσον το αυτοκίνητο είναι για μια αλλαγή εντός εγγυήσεως και αυτή σε κάτι εύκολο ....αλλιώς σου τη λένε και απο πάνω ...στο έτερο Πεζώ -307- παρουσιαζόταν η ανωμαλία να σβήνει τα φώτα λόγω μοχλοδιακόπτη όπως αποδείκτηκε σε όποια ταχύτητα γούσταρε και μόνο μύνηση δεν μου κάνανε γιατί εξακολουθούσε να υπάρχει το πρόβλημα Evil μετά απο τρείς τέσσερις αναβαθμίσεις εγκεφάλου ,ηλεκτρικό έλεγχο στον οποίο είχαν ξεχάσει το φις του αναπτήρα να κρέμεται ατο πάτωμα και άλλα πολλά Evil Evil Evil Evil Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε αλλού -Λαιον- με διαλόγους που είχαν πολύ γέλιο για μένα αλλά ιδαίτερα υποτιμητικούς για τους εν λόγω κυρίους και είναι κρίμα γιατι σε αυτούς υποτίθεται βασίζονται κάποιοι άνθρωποι για να φτιάξουν το αυτοκίνητό τους .
Τεσπα καλό είναι για απλές εργασίες και για φανοποιία πάει και έρχεται ...
είπαμε για απλά πράγματα είναι ντάξει αν και οι τιμές είναι λίγο "θαλασσινές"
Δόξα το Θεό στο 206 δεν έχει ανάγκη απο τέτοια και να συνεχίσει να είναι έτσι αλλά για σέρβις και λοιπές καταστάσεις υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι μπορεί να είναι σε ιαπωνικά ή γερμανικά ειδικευμένοι αλλά τις ελάχιστες φορές που είδαν τον "μικρό" εμεινα με την εντύπωση ότι σε έυρεση βλάβης και στοιχείων που είχαν ξεφύγει απο το δικό μου έλεγχο ή του συνεργείου που υποτίθεται έκανε τον έλεγχο πριν μου παραδοθεί το αυτοκίνητο ,
οι άνθρωποι πετάγανε με διαστημόπλοιο και τα εξουσιοδοτημένα ήταν ακόμα με τα ρόπαλα.
Δνε λεω ότι όλα τα παιδιά που δουλευούν σε εξουσ. είναι για τα μπάζα αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό έχουν αυτό το υφάκι /στυλάκι του μηχανοεπιστήμονα που στη πράξη δεν ξέρει την τύφλα του . Evil

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2005, 07:30:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:
γενικά στο εν λόγω συνεργείο καλό είναι να πηγαίνεις εφόσον το αυτοκίνητο είναι για μια αλλαγή εντός εγγυήσεως και αυτή σε κάτι εύκολο ....αλλιώς σου τη λένε και απο πάνω ...στο έτερο Πεζώ -307- παρουσιαζόταν η ανωμαλία να σβήνει τα φώτα λόγω μοχλοδιακόπτη όπως αποδείκτηκε σε όποια ταχύτητα γούσταρε και μόνο μύνηση δεν μου κάνανε γιατί εξακολουθούσε να υπάρχει το πρόβλημα Evil μετά απο τρείς τέσσερις αναβαθμίσεις εγκεφάλου ,ηλεκτρικό έλεγχο στον οποίο είχαν ξεχάσει το φις του αναπτήρα να κρέμεται ατο πάτωμα και άλλα πολλά Evil Evil Evil Evil Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε αλλού -Λαιον- με διαλόγους που είχαν πολύ γέλιο για μένα αλλά ιδαίτερα υποτιμητικούς για τους εν λόγω κυρίους και είναι κρίμα γιατι σε αυτούς υποτίθεται βασίζονται κάποιοι άνθρωποι για να φτιάξουν το αυτοκίνητό τους .
Τεσπα καλό είναι για απλές εργασίες και για φανοποιία πάει και έρχεται ...
είπαμε για απλά πράγματα είναι ντάξει αν και οι τιμές είναι λίγο "θαλασσινές"
Δόξα το Θεό στο 206 δεν έχει ανάγκη απο τέτοια και να συνεχίσει να είναι έτσι αλλά για σέρβις και λοιπές καταστάσεις υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι μπορεί να είναι σε ιαπωνικά ή γερμανικά ειδικευμένοι αλλά τις ελάχιστες φορές που είδαν τον "μικρό" εμεινα με την εντύπωση ότι σε έυρεση βλάβης και στοιχείων που είχαν ξεφύγει απο το δικό μου έλεγχο ή του συνεργείου που υποτίθεται έκανε τον έλεγχο πριν μου παραδοθεί το αυτοκίνητο ,
οι άνθρωποι πετάγανε με διαστημόπλοιο και τα εξουσιοδοτημένα ήταν ακόμα με τα ρόπαλα.
Δνε λεω ότι όλα τα παιδιά που δουλευούν σε εξουσ. είναι για τα μπάζα αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό έχουν αυτό το υφάκι /στυλάκι του μηχανοεπιστήμονα που στη πράξη δεν ξέρει την τύφλα του . Evil

καλημερα Γιαννη
Συμφωνω απολυτα με ολα αυτα που ειπεσ εγω την προηγουμενη Δευτερα που πηγα στο συγκεκριμενο συνεργειο ειδα και το αλλο μεγαλο αστειο γινοταν παιδια το ελα να δεισ απο αυτοκινητα για σερβισ και οι τυποι ειχανε μονο δυο μηχανικουσ ο οποιοσ ο ενασ ηταν και καινουργιοσ και για να μου αλλαξουνε το ζουαν στην εξατμιση περασανε δυο ωρεσ και μιλαμε για δουλεια ενοσ τεταρτου βεβαια το σιγουρο παιδια οτι οι τυποι μου το κανανε και επιτηδεσ λογω του χαρτιου που ειχα κανει στην Λιον για την ταλαιπωρια που περασα αλλα ημαρτον δυο μηχανικουσ οι τυποι εναι για τα μπα... καποιοσ επιτελοσ πρεπει κατι να κανει με αυτουσ. Τιποτα παιδια χαρτια στην Λιον μπασ και συμορφοθουν οι τυποι δε γινεται διαφορετικα.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2005, 13:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: AUTOMOTIVO Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

Πολύ πρόσφατα δοκίμασα την αντιπροσωπεία που αναφερόμαστε (για πολύ σοβαρές ζημιές) και έχω να πώ τα εξής:
(Ακολουθεί το άσχετο)

Εγώ είμαι administrator εδώ και 6 χρόνια. Όλο αυτό τον καιρό δούλευω επάνω σε συστήματα M$ (βλέπε Microsoft). Επειδή βαρέθηκα όμως να είμαι ενας απλός εργαζόμενος σκέφτομαι να ανοίξω ενα δικό μου μαγαζί και για να έχω δουλεια και να πουλάω φθηνά, ότι φτιάχνω θα είναι σε Linux.....

Τι λέτε, θα τα πάω καλά ??

Το βασικό είναι οτι όπως και στα συνεργεία μοτοσυκλετών (παλιά μου τέχνη κόσκινο) έτσι και περισσότερο στα συνεργεία αυτοκινήτων οι άνθρωποι είναι 3/4 ΑΣΧΕΤΟΙ. Ιδίως ότι έχει να κάνει σχέση με αυτόν το Markettistiko όρο ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT .... ναι καλά ...

Αφού βάζουν τους πιτσιρικάδες με 600 € μισθό τον μήνα, τους βαφτίζουνε μηχανικούς και ..... τα αποτελέσματα ....

Απλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Δεν υπάρχουν συνεργεία (εξουσιοδοτημένα) τα οποία πραγματικά να γνωρίζουν σε βάθος τα αυτοκίνητα μας. Γιατί ? γιατί δεν εξαρτώνται ποια για την διαφήμιση τους απο την ευχαρίστιση- εντύπωση-αντιμετώπιση του πελάτη.

Ενώ πχ ενα συνεργείο Peugeot που δεν είναι Επίσημο, εξαρτάται άμεσα. Γι αυτό και σκίζονται να σου φτιάξουν το πρόβλημα.

Επειδή ξέφυγα απο το θέμα εγώ χωρίς παραδείγματα (και έχω ΠΑΡΑ πολλά) αυτό το συνεργείο ΔΕΝ το προτείνω. Αν κάποιος δεν πείθεται με αυτό ευχαρίστως να του στείλω PM με όλα αυτά που αντιμετώπισα και με έκαναν να αλλάξω 100% άποψη για το συνεργείο αυτό.

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 07:48:09    Θέμα δημοσίευσης: AUTOMOTIVO???? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντος εγω παιδια το ευχαριστιθικα οταν ειδα την φατσα του τυπου που τα πηρε λογο των παραπονων που εκανα στην Λιον Very happy , μονο ετσι παιδια θα συμορφοθουν οι τυποι αλλιοσ ολοι αυτοι οι ανίδεοι και ασχετοι που κυκλοφορουν εκει εξω θα συνεχισουν να μας ταλαιπωρουν.
Παντοσ εγω πιστευω οτι η Λιον δινει καποια σημασια στα παραπονα που τισ στελνουμε αλλα μονο στο να ανακοινωνοι τα προβληματα δε νομιζω να δινει αλλη λυση και αυτο γιατι ισωσ να μην τουσ ερχονται τα απαιτουμενα παραπονα που χρειαζονται για να κανουνε παρατηρηση π.χ οπωσ για το συγκεκριμενο συνεργειο που αναφερομαστε.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 11:04:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: AUTOMOTIVO???? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Παντος εγω παιδια το ευχαριστιθικα οταν ειδα την φατσα του τυπου που τα πηρε λογο των παραπονων που εκανα στην Λιον Very happy , μονο ετσι παιδια θα συμορφοθουν οι τυποι αλλιοσ ολοι αυτοι οι ανίδεοι και ασχετοι που κυκλοφορουν εκει εξω θα συνεχισουν να μας ταλαιπωρουν.
Παντοσ εγω πιστευω οτι η Λιον δινει καποια σημασια στα παραπονα που τισ στελνουμε αλλα μονο στο να ανακοινωνοι τα προβληματα δε νομιζω να δινει αλλη λυση και αυτο γιατι ισωσ να μην τουσ ερχονται τα απαιτουμενα παραπονα που χρειαζονται για να κανουνε παρατηρηση π.χ οπωσ για το συγκεκριμενο συνεργειο που αναφερομαστε.

Χωρίς να θέλω να γίνω αρνητικός, πραγματικά πιστεύεις οτι εαν κάνεις καταγγελία στη ΛΙΟΝ θα αλλάξει κάτι? Δηλαδή τι θα μπορούσε να αλλάξει..? Να προσλάβουνε καινούργιο μηχανικό αστέρι-γνώστη ? Απλά και αυτό είναι (ΑΛΛΟ) ένα κομμάτι του κ0λ0 MARKETING. Να δείχνουμε σαν Αντιπροσωπεία οτι ενδιαφερόμαστε. Άσε γιατί τους είδαμε και αυτούς. Ναι, έχετε δίκιο κύριε πελάτη αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι .....

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης