Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Φεβ 2005, 20:20:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οσον αφορά την παρατήρηση της γνωστής ουρδας για NFX και NFW ναι έχει απόλυτο δίκιο
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Φεβ 2005, 21:22:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: | οσον αφορά την παρατήρηση της γνωστής ουρδας για NFX και NFW ναι έχει απόλυτο δίκιο |
Αρα το μοτερ αφου ειναι οπως τα λεω για να το δηλωσεις θα πρεπει να παει Κτεο Ελληνικου εκτος και αν εχει ξαναγινει τετοια μετατροπη (πραγμα φυσιολογικο για τα 106 πχ) οποτε δεν χρειαζετε,απλα πρεπει να προσκομησεις τα χαρτια σου και τα χαρτια που θα ζητησεις απο το Ελληνικο για την συγκεκριμενη μετατροπη.Δυσκολα σε ελενχο της Αστυνομιας να σε ψαξουν τοσο για την αλλαγη μοτερ.Ειδικα αν ειναι και οπτικα ιδιοι οι κινητηρες.Απλα οταν ειναι να περασεις Κτεο τοτε ΣΤΑΝΤΑΡ θα στο κοιταξουν αυτο για εξακριβωση οποτε εκει θα την πατησεις αν εισαι αδηλοτος.Αν απο την αλλη τα μοτερ των 206 εχουν ταμπελακι στους αριθμους κινητηρα και δεν ειναι αναγλυφα στον κορμο (οπως πχ τα 106) τοτε μπορεις να κανεις την γνωστη μαιμουνια που κανουν οι περισοτεροι σε διαφορες μαρκες που ειναι ετσι και να βαλεις το ταμπελακι απο το ενα το μοτερ στο αλλο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Φεβ 2005, 22:38:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όχι Νικόλα μου.. απαγορεύονται τα ταμπελάκια.. και δεν παιζει πλεον η γνωστή μαμουνιά... χαραγμένα με ποντεε είναι σε ειδικό χώρο πάνω στον κορμο
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 00:22:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: | Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ο Δημητρης δεν θέλει να με πιστέψει. Οχι τιποτα αλλο ουτε παρεξηγιέμαι αλλα το συγκεκριμένο θέμα απ'ολους τους συζητώντες εδώ μέσα το ξέρω μακράν καλύτερα και την νομοθεσία επισης, Και επιδή προσφατα ακολούθησα την διαδικασία για αυτο λέω και οτι λέω. |
Σε πιστεύω. απλά λέω ότι τον νόμο και οι αστυνομικοί που θα σε σταματήσουν δεν θα τον ξέρουν τόσο τελεια.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 12:24:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: | Όχι Νικόλα μου.. απαγορεύονται τα ταμπελάκια.. και δεν παιζει πλεον η γνωστή μαμουνιά... χαραγμένα με ποντεε είναι σε ειδικό χώρο πάνω στον κορμο |
Kαι του Σπανου τα γενια γινοντε πλεον Νικολα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 15:25:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | PoLiThS έγραψε: | οσον αφορά την παρατήρηση της γνωστής ουρδας για NFX και NFW ναι έχει απόλυτο δίκιο |
Αρα το μοτερ αφου ειναι οπως τα λεω για να το δηλωσεις θα πρεπει να παει Κτεο Ελληνικου ...............ειναι ετσι και να βαλεις το ταμπελακι απο το ενα το μοτερ στο αλλο  |
Ακομα θυμαμαι τη συζητηση που ειχαμε οι τρεις μας προπερσυ το καλοκαιρακι σε μια παραλια του Πηλιου.... Αααααχ,αυτα ηταν τα ωραια! Μπλεξιμο παντως το θεμα αυτο.....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 22:02:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ghost Dog έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | PoLiThS έγραψε: | οσον αφορά την παρατήρηση της γνωστής ουρδας για NFX και NFW ναι έχει απόλυτο δίκιο |
Αρα το μοτερ αφου ειναι οπως τα λεω για να το δηλωσεις θα πρεπει να παει Κτεο Ελληνικου ...............ειναι ετσι και να βαλεις το ταμπελακι απο το ενα το μοτερ στο αλλο  |
Ακομα θυμαμαι τη συζητηση που ειχαμε οι τρεις μας προπερσυ το καλοκαιρακι σε μια παραλια του Πηλιου.... Αααααχ,αυτα ηταν τα ωραια! Μπλεξιμο παντως το θεμα αυτο.....  |
Αχχχχχ ναι ναι.....και εκεινο το θεο........νο με τα μαυρα σγουρα μαλλια που επαιζε τενις στην ακροθαλασσια με το μαυρο μαγιο.....Αφου να φανταστεις καθε φορα που μιλαμε για δηλομα κνητηρα-Κτεο και τετοιες παπαριες,εκεινη ερχετε στο μυαλο μου.Τι ειναι αυτο το πραγμα με εμενα και τις γυναικες δεν μπορω να καταλαβω.Μα να μην εχω μια ρακετα.......και ειχα τον βλαξ να μου μιλαει για μοτερ.Τι να πεις 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2005, 00:52:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | .....Μα να μην εχω μια ρακετα.......και ειχα τον βλαξ να μου μιλαει για μοτερ.Τι να πεις  |
Έχω την αίσθηση ότι έχετε ξεφύγει τελείως...... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2005, 17:31:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound. έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | .....Μα να μην εχω μια ρακετα.......και ειχα τον βλαξ να μου μιλαει για μοτερ.Τι να πεις  |
Έχω την αίσθηση ότι έχετε ξεφύγει τελείως......  |
Οχι τελειως.....ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
Κοιτα Μανθο η γυναικα ηταν να χτυπας προσοχες.Και εσυ να εισουνα το ιδιο θα ελεγες 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2005, 19:34:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για να το λες εσύ όλο και κάτι περισοοτέρο θα έχεις .... δει....! 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2005, 19:38:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Ghost Dog έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | PoLiThS έγραψε: | οσον αφορά την παρατήρηση της γνωστής ουρδας για NFX και NFW ναι έχει απόλυτο δίκιο |
Αχχχχχ ναι ναι.....και εκεινο το θεο........νο με τα μαυρα σγουρα μαλλια που επαιζε τενις στην ακροθαλασσια με το μαυρο μαγιο.....Αφου να φανταστεις καθε φορα που μιλαμε για δηλομα κνητηρα-Κτεο και τετοιες παπαριες,εκεινη ερχετε στο μυαλο μου.Τι ειναι αυτο το πραγμα με εμενα και τις γυναικες δεν μπορω να καταλαβω.Μα να μην εχω μια ρακετα.......και ειχα τον βλαξ να μου μιλαει για μοτερ.Τι να πεις  |
Κοριτσια δεν ηθελα να σας το πω τοτε, αλλα το μωρο το ειχα φαει με το που σκασαμε μυτη στην παραλια (λεμε και καμια μ@λ@κι@ να περασει η ωρα τωρα με το κρυο... ) Αντε να το επαναλαβουμε και φετος!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|