PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αφιέρωμα: Νίκος Γκάλφας-Γιώργος Παφίλης
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 17:37:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Θου-βου που εισαι χαμενος εσυ ρε πατριδα Question Question Question Αντε ανεβα να σε δουμε απο κοντα Wink Πειτε μου τωρα αληθεια απο την φωτο που βλεπετε.....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΡΑΣ Question Laughing Laughing Laughing Προσεχτε τι θα πειτε μην ανοιξω το κουτι με τις σφαλιαρες Laughing Laughing Laughing

Και επειδη εχω καιρο μαλλον χρονια να πεταξω παρτε μερικες ντοματες για να εκτονωθω Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Ναι καλα καταλαβατε....ο Γκαλφας στην φωτο ειναι ΑΧΤΕΝΙΣΤΟΣ Laughing Laughing Laughing χαχαχα....γμτ πνιγηκα Laughing Laughing Laughing

Γεια σου ρε Νικόλα πατρίδα! Very happy Laughing
Χάθηκα αλλά βρήκα ξανά το δρόμο Laughing Razz
Όποτε ξελασκάρω θα ανέβω πάνω. Αφού το ξέρεις αυτό Cool

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 20:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπόν η ανασκόπηση είναι τόσο όμορφη που τη βάζω αυτούσια στο ενημερωτικό που ετοιμάζω για την εύρεση χορηγών !!

να που θα χρησιμοποιηθεί και παραέξω !

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 09:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
λοιπόν η ανασκόπηση είναι τόσο όμορφη που τη βάζω αυτούσια στο ενημερωτικό που ετοιμάζω για την εύρεση χορηγών !!

να που θα χρησιμοποιηθεί και παραέξω !

Very happy Very happy Very happy Thumb right
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 14:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στους 4τροχους φεβρουαριου υπαρχει και ειδικη παρουσιαση της ομαδας!Παντα τετοια παιδια και σε ανωτερα!(wrc? Cool )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 15:13:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
Στους 4τροχους φεβρουαριου υπαρχει και ειδικη παρουσιαση της ομαδας!Παντα τετοια παιδια και σε ανωτερα!(wrc? Cool )

Eυχαριστουμε για τα καλα σου λογια Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 20:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
kazanovas έγραψε:

Νίκο εσύ στην ομάδα να υποθέσω ότι είσαι ο manager πλεόν; Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 20:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
kazanovas έγραψε:

Νίκο εσύ στην ομάδα να υποθέσω ότι είσαι ο manager πλεόν; Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

Eτσι ετσι Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
gjk 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 Rallye 16V

Ένταξη: 03 Ιαν 2005
Τόπος: ΒΕΛΒΕΝΤΟ-(Κοζανη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 02:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:

General Manager της GRT βεβαιως βεβαιως.....

sweet 16
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dB (Ντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4lt 16V Colorline (2005)

Ένταξη: 28 Ιαν 2005
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Φεβ 2005, 10:01:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο ρε Νικόλα!!!! Συνέχισε έτσι και βλεπω τον Provera να τρίβει τα μάτια του! Δικό σου και το WRC!

Δόξασε την τιμημένη Σουρδία όσο μπορείς!

Άντε κι όταν ανέβω στην πατρίδα να τα πούμε από κοντά.

...ο ξενητεμένος Σούρδος

Στριβειν δια του... Γαλλου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Φεβ 2005, 13:15:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σουρδία ενωμένη, ποτέ νικημένη. ε ρε και κατεβαίνουμε το ΣΚ για να σηκώσουμε κύπελλα λέμε !!!

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Φεβ 2005, 14:12:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

''Κυπελλα''... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Καλα ρε μην μπερδευεσε.Ενα εσυ θα παρεις και ενα ο Γιωργος.(Και ενα χρωστας εμενα).

Κυπελλα θα σηκωσουν οι Ευσταθιου-Κυρκος-Κοσμοπουλος οι οποιοι θελουν και απο ενα καροτσι να τα κουβαλησουν φευγοντας.

Μηπως μπερδευτηκες Question Στα Ν/2 τρεχεις Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Φεβ 2005, 00:33:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να μαζευτουμε για εξεδρα δηλαδη... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Φεβ 2005, 12:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Καλα ρε μην μπερδευεσε.Ενα εσυ θα παρεις και ενα ο Γιωργος.(Και ενα χρωστας εμενα).

έχουμε και το Β. Ελλάδος μεγάλε μεγάλε. α πάω να βρώ νέο manager.....

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Φεβ 2005, 12:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θέμα εξέδρα δεν ξέρω αν παίζει γιατί μας έστειλαν προσκλήσεις και το σκηνικό θα παίξει στο αμφιθέατρο του Υπ. Συγκοινωνιών... καλά θα ήταν να κάναμε κερκίδα αλλά δε το πολυβλέπω..

οι προσκλήσεις γράφουν και το απίθανο "Ένδυμα περιπάτου" χεχεχεχεχε

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Φεβ 2005, 21:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

έχουμε και το Β. Ελλάδος μεγάλε μεγάλε. α πάω να βρώ νέο manager.....

''Τζέσικα'' εγω Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 15:43:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

από χθες.... η φωτο φυσικά και δεν είναι του Πάπιστα που φυσικά δε πρόλαβε να με βγάλει την ώρα που παίρνω τα κύπελλα ....

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 16:25:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε φυσικά αφου ο Πάπιστας τράβαγε αυτα

Παντως για να σου πω την αληθεια και μενα αυτη η φωτο μ αρεσει...

Φαινεσαι καλύτερα

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 03:28:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ούτε αυτά είδαμε γιατί την κάναμε έξω και πλακώσαμε το μπουφέ Smile

ο Πάπιστας πρόλαβε μόνο ένα κλασικό χορό tango style..

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 08:27:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαζι με το κυπελλο και τον μπουφε θα επρεπε να δινουν και αυτο :

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 13:09:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μμμμμμμμμ.............κακιες....... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης