PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ζάντα-επισκευή!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 14:18:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και θα κουβαλας και την ρεζερβα πισω???? Shocked

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 14:26:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
Και θα κουβαλας και την ρεζερβα πισω???? Shocked

σε ταξίδια και εκδρομές ναι θα την κουβαλάω.

φαντάσου να είσαι εκδρομή στα χιόνια, να πέσεις σε καμία τρύπα των ελληνικών δρόμων, Shocked και να σχιστεί λάστιχο...

Άστο, δεν λέει καθόλου να περιμένεις στο κρύο την οδική βοήθεια, για να σε πάει στο κοντινότερο βουλκανιζατερ, και να είναι και ανοιχτο σκ.. Crying or Very sad

Δεν είναι κρίμα να χαλάς την εκδρομούλα σου, για ένα κολολάστιχο ???
Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 15:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
οι δικες μου ηταν μαγνησιου

Shocked Shocked Shocked

Πόσο τις είχες αγοράσει? Rolling eyes Shocked

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 16:50:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηταν μαμα nissan σε ενα sunny n13 1,6 4x4 που εχω ακομα.
Οποτε τιμη δεν γνωριζω ασε που τις εδινε μονο η nissan.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 17:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ζάντες μαγνησίου εκτός του ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ καλές, είναι πανάλαφρες και πανάκριβες... για να σου δώσω να φανταστείς, μια ζάντα μαγνησίου έχει όσο μια τετράδα ζάντες αλουμινίου Shocked

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 17:27:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το γνωριζω.
Ετσι μου ειχαν πει και οταν εβλεπαν σε συνεργεια.
Βεβαια ειναι 5,5x13 με μαμα διαστασεις ελαστικων 175/70 R13. με το σκεπτικο οτι καποιος που θε το αγοραζε αυτο το αυτοκινητο θα ειχε και χωματοδρομο το μενου των μετακινησεων του...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 18:25:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mαμα sunny???? και 13''?????? και μαγνησιου???? το pug δεν θα καταλαβαινει οτι εχει ροδες!!! Cool

Τις εχεις ζυγισει??? σιγουρα ειναι μαγνησιου??? Rolling eyes

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 19:28:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι μου ειχαν πει και δεν προβληματιστηκα αν ηταν ή οχι.
ειχαν λυγισει περιφερειακα ("ειχαν τετραγωνιστει") (και προφανως κοπηκαν και τα δυο λαστιχα.....)
ευτυχως που το Ν13 4χ4 ειναι αρκετα ψηλο και δεν βρηκε απο κατω....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 10:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πώ και εγώ την αλήθεια μου...

στο δικό μου είχα στραβώσει τις δύο μπροστινές ζάντες λόγω χαμηλού προφίλ... 205/45/16 και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μου έλεγαν να μην τις πάω σε ζαντά να τις ισιώσω γιατι όταν λέει μπαίνουν σε τόρνο... μικραίνουν... γιατι πολύ απλά τις πιέζουν...

Φαντάσου να εχεις 3 15άρες και μετά από ίσιωμα μια 14αρα?? Very happy Very happy

Φυσικά υπερβολικό το παράδειγμα... αλλά για σκεφτείτε το στήσιμο το αυτοκινήτου λίγο... καλύτερα μάλλον καινούργιες...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 09:45:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια γεια σας μια ερωτηση εχω μια γρατσουνια μικρη στην ζαντα οχι βαθεια ισα που εφυγε το βερνικι δηλαδη αν την βρεξω με νερο δεν φαινεται υπαρχει καμια αλοιφη γι'αυτο? κανει η αλοιφη για τις γρατσουνιες ? αν γυαλιστει δεν θα φαινεται προτινετε κατι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης