Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 14:27:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ειδα και γω το x-design.
Πλακα εχει και για καποιον που δεν τον ενδιαφερουν τα γκαζια ειναι μια χαρα. Ειναι και πληρες απο πλευρας εξοπλισμου. Ο πωλητης που ρωτησα παντοσ μου ειπε πως ειναι και μια κινηση για να ξοδευτουν οσοι κινητηρες 1,4 8ν υπαρχουν λογω του πιο συγχρονου 16ν. αλλα και εν οψη αλλαγης σε 207 κλπ κλπ.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zippy (Βασιλης) Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)
Ένταξη: 08 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 267 Τόπος: newcastle & Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 15:21:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound. έγραψε: | Το ειδα και γω το x-design.
Πλακα εχει και για καποιον που δεν τον ενδιαφερουν τα γκαζια ειναι μια χαρα. Ειναι και πληρες απο πλευρας εξοπλισμου. Ο πωλητης που ρωτησα παντοσ μου ειπε πως ειναι και μια κινηση για να ξοδευτουν οσοι κινητηρες 1,4 8ν υπαρχουν λογω του πιο συγχρονου 16ν. αλλα και εν οψη αλλαγης σε 207 κλπ κλπ. |
Για καποιους οπος ειπες δεν θελουν γκαζια η για καποιες κοπελιτσες.Αλλα ρε παιδια να πουμε και την πικρι αληθεια.Στην ελλαδα το μονο που βλεπουν ολοι ειναι ποσο 0-100 εχει και τη τελικη πιανει.Δεν τους ενδιαφερει ABS,αεροσακοι,αρκουδιοσιον(A\C),και τα λοιπα.Να ας πουμε εγω για παραδειγμα.Μετα τα λεφτα που ειχα η το 206 μου θα επερνα η το φιεστα το 1.6 επειδη εχω κολιμα με τα ford.Το θεμα ειναι οτι μετα ιδια λεφτα και δισκους πισο εχω και 110 αντι για 100 μουλαρια,και πιο οραιο εξωτερικα ειναι το αμαξι,ειμαι κατατι πιο γριγορος και παει λεγοντας.Νομιζω πως ειναι η κινη λογικη.Η τουλαχιστον η περισσοτεροι τριγιρο μου αυτο κανουν. 
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2004, 11:12:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zippy έγραψε: | Ναι αλλα απο την αλλη το ιδιο προιον τοση πολυ στην αγορα κατανταει βαρετο και οι εταιριες θελουν πελατες.
Πελατες μου ,που ελεγε και ο Βεγγος.  |
η ιστορια αλλα μας λεει ομως δες "wv golf..." 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2004, 16:46:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | zippy έγραψε: | Ναι αλλα απο την αλλη το ιδιο προιον τοση πολυ στην αγορα κατανταει βαρετο και οι εταιριες θελουν πελατες.
Πελατες μου ,που ελεγε και ο Βεγγος.  |
η ιστορια αλλα μας λεει ομως δες "wv golf..."  |
Ζάχο στο μυαλό μου είσαι...
Και πιστεύω πως το 206 μπορεί να κάνει κι αυτό την ιστορία του! (να συνεχίσει δηλαδή την ήδη υπάρχουσα )
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTI (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2004, 17:11:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αντε να δουμε τι θα γραψει η ιστορια!!!!Ρε παιδια να ειμαστε και λιγο σοβαροι.Το 206 ναι ειναι οραιο πουλησε και πολλα κομματια αλλα ο απογονος του ειναι σαν πληντηριο με ροδες
Συμφωνει κανεις μαζι μου η απλα μονο εγω το βλεπω οτι μετα το 106 και το 206 ειρθε το τελος της σπορ γραμμης τον αμαξιων. :uhoh: :uhoh:
Καταλαβα για αλλη μια φορα ειμαι μονος 
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 07:15:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zippy έγραψε: | Αντε να δουμε τι θα γραψει η ιστορια!!!!Ρε παιδια να ειμαστε και λιγο σοβαροι.Το 206 ναι ειναι οραιο πουλησε και πολλα κομματια αλλα ο απογονος του ειναι σαν πληντηριο με ροδες
Συμφωνει κανεις μαζι μου η απλα μονο εγω το βλεπω οτι μετα το 106 και το 206 ειρθε το τελος της σπορ γραμμης τον αμαξιων. :uhoh: :uhoh:
Καταλαβα για αλλη μια φορα ειμαι μονος  |
ετσι ειναι αλλα τουλαχιστων αυτα που υπαρχουν(206) σιγουρα θα προσπαθισουν να γραψουν ιστορια.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTI (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 13:46:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | zippy έγραψε: | Αντε να δουμε τι θα γραψει η ιστορια!!!!Ρε παιδια να ειμαστε και λιγο σοβαροι.Το 206 ναι ειναι οραιο πουλησε και πολλα κομματια αλλα ο απογονος του ειναι σαν πληντηριο με ροδες
ετσι ειναι αλλα τουλαχιστων αυτα που υπαρχουν(206) σιγουρα θα προσπαθισουν να γραψουν ιστορια....  |
ΑΑΑ οραια θα ειμαι και εγω εκει(στην ιστορια).Θας μας εχουν ξεχωριστη ενωτητα μετα το 1821 .Εχουμε ξεφυγειιιιιιιιιιιιιιιιιιι 
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 13:53:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zippy έγραψε: | shark_zak έγραψε: | zippy έγραψε: | Αντε να δουμε τι θα γραψει η ιστορια!!!!Ρε παιδια να ειμαστε και λιγο σοβαροι.Το 206 ναι ειναι οραιο πουλησε και πολλα κομματια αλλα ο απογονος του ειναι σαν πληντηριο με ροδες
ετσι ειναι αλλα τουλαχιστων αυτα που υπαρχουν(206) σιγουρα θα προσπαθισουν να γραψουν ιστορια....  |
ΑΑΑ οραια θα ειμαι και εγω εκει(στην ιστορια).Θας μας εχουν ξεχωριστη ενωτητα μετα το 1821 .Εχουμε ξεφυγειιιιιιιιιιιιιιιιιιι  |
τελιος...παρε να εχεις για να μην λες εξυπναδες...χιχιχι
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTI (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 04:35:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | zippy έγραψε: | shark_zak έγραψε: | zippy έγραψε: | Αντε να δουμε τι θα γραψει η ιστορια!!!!Ρε παιδια να ειμαστε και λιγο σοβαροι.Το 206 ναι ειναι οραιο πουλησε και πολλα κομματια αλλα ο απογονος του ειναι σαν πληντηριο με ροδες
ΑΑΑ οραια θα ειμαι και εγω εκει(στην ιστορια).Θας μας εχουν ξεχωριστη ενωτητα μετα το 1821 .Εχουμε ξεφυγειιιιιιιιιιιιιιιιιιι  |
τελιος...παρε να εχεις για να μην λες εξυπναδες...χιχιχι |
Κανω μια ιστατη προσπαθεια να ανταποδοσω Τσεκαρετε το καινουργιο fiesta st.Δεν το βρισκω κακο!!!
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|