PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αερογράφος...???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Οκτ 2004, 00:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
kazanovas έγραψε:
DimiP έγραψε:
kazanovas έγραψε:
που στην Αθηνα σου ζητησαν 300Ε ; σε επισημο φανοποιειο της peugeot; η σε καποιο αλλο φανοποιειο ;;
γιατι αν πας σε peugeot σε χρεωνουν την εργασια τους, το ξεμονταρισμα την επισκευη, το μονταρισμα κ.λ.π κ.λ.π και το ΦΠΑ!!!
για πες Wink

Σε επίσημο φανοποιείο της Peugeot και μάλιστα σε αυτό που είναι στη Συγγρού και λέγεται Ε.Εψιλον Α.Ε. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι γιατι αυτη η μεγαλη διαφορά αναμεσα σε 2 επίσημα φανοποιεία τησ peugeot Question

εφοσον ειναι επισημο λογικο ειναι να σου ζητησαν τοσο, στο ειπα!
πιστευω αν πηγαινες αλλου (γειτονια) θα σου ζητουσαν οσο σου ζητησαν και στα Ιωαννινα Cool

όπα μάλλον ή εγω δεν καταλαβαίνω κάτι ή εσύ γαιτί νόημα δεν βγαίνει.Στα Γιάννενα η επισκευή πραγματοποιήθηκε στην αντιπροσωπεία της peugeot των Ιωαννίνων,η απορία μου είναι γιατί στην αντιπροσωπεια στην Αθήνα μου ζήτησαν 300 euro ενώ στην αντιπροσωπεία στα γίαννενα 150 euro??

εγω δεν καταλαβα, με συγχωρεις. νομιζα οτι στα Γιαννενα το εφτιαξες αλλου.
δικιο εχεις που απορεις, γιατι δεν ρωτας τους ιδιους;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Οκτ 2004, 18:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι όμως όταν πήγα να πληρώσω είπα στον εκεί υπεύθυνο ότι στην Αθήνα μου ζήτησαν τα διπλά.Απάντηση δεν πήρα αλλά είχε πολύ γέλιο η φατσα που πήρε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
IRIS (Mαρία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE

Ένταξη: 12 Ιούλ 2003
Τόπος: MAΡΟΥΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 11:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aερογράφος...??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
IRIS έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
IRIS έγραψε:

Για το ίδιο λέμε. Πήγα εχθές. Για την πόρτα μόνο μου ζήτησε 90 Ευρώ. Αν τα φτιάξω όλα "πακέτο", 240. Οσο για χρώμα κλπ , έχω ήδη πάρει το χρώμα του αυτοκινήτου και επιχείρησα να φτιάξω τη μία γρατζουνιά αλλά δυστυχώς....φαίνεται και πάλι... Από πελάτες πάντως, αν αυτό δημιουργεί μία αίσθηση ασφάλειας, φαίνεται να έχει απόλυτη πληρότητα...
Λέω να το πάω και...ο Θεός βοηθός!

Ωραία λοιπόν, περιμένουμε εντυπώσεις......... (έχουμε και εμείς σειρά...)

Επιτέλους! πήρα το αυτοκίνητο την Παρασκευή αφού είχα κλείσει ραντεβού 15 ημέρες πριν. Ευχαριστημένη δεν μπορώ να πω... Αψογη δουλειά και ...με χαρτί για δύο χρόνια εγγύηση.

Ε, πές μας και μερικές λεπτομέρειες (πως το βάψανε, πως καλύψανε τα χτυπήματα κλπ)
15 μέρες ε;;;
Θυμάμαι που στην αρχή δεν είχε πολύ κόσμο και τώρα έχει ουρά....

Λεπτομέρειες;;; χμμμμ καλύτερα να σου στείλω pm. Mην το κάνουμε και...διαφημιστικό το topic... Ολα καλά πάντως με τη δουλειά που έκαναν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης