PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κραδασμοί στο ρελαντί
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 12:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο πρόβλημα έχω και στο δικό μου. Το ρελαντί με ζεστό κινητήρα ανεβαίνει χωρίς λόγω +400στρ. μετά κάνει βιθύσματα και ταλαντεύεται χωρίς λόγω για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να επανέρθει.... Επίσης έτυχε μετο που ξεκίνησα τον κινητήρα να ανεβάσει απότομα 3.000 στροφές και μετά να ηρεμήσει... Παρατήρησα ότι όποτε συμβαίνει αυτο πατώντας συμπλέκτη ή φρένο ηρεμεί.... Πολλές φορές με πρώτη και καθώς πάω να βάλω δευτέρα, ενώ έχω αφήσει το γκάζι οι στροφές διατηρούνται υψηλές? Το περίεργο είναι ότι έχω μόλις 3.000κμ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 15:24:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον αυτο το προβλημα με την αρυθμια στο ρελαντι την εχω και εγω σχεδον απο τα πρωτα χιλιομετρα του αυτοκινητου(τωρα εχει 5,500) και νομιζα οτι ειμουν υπερβολικος ή οτι ηταν της φαντασιας μου! Το θεωρω απαραδεκτω καινουργιο αυτοκινητο να εχει προβληματα! Να τονισω οτι το περιποιουμε οσο περοσσοτερο γινεται γιατι εχω τρελα μαζι του δηλ. σωστες βενζινες(ΒP 100αρα ή shell v-power racing), καθε σαβατο ελεγχος πιεσεως ελαστικων, ελεγχος σταθμης νερου κ λαδιων. Οταν μπορεσω θα παω στην αντιπρωσοποια και θα γινει της π....ας! Θα σας ενημερωσω για νεοτερα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 21:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
Το ίδιο πρόβλημα έχω και στο δικό μου. Το ρελαντί με ζεστό κινητήρα ανεβαίνει χωρίς λόγω +400στρ. μετά κάνει βιθύσματα και ταλαντεύεται χωρίς λόγω για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να επανέρθει.... Επίσης έτυχε μετο που ξεκίνησα τον κινητήρα να ανεβάσει απότομα 3.000 στροφές και μετά να ηρεμήσει... Παρατήρησα ότι όποτε συμβαίνει αυτο πατώντας συμπλέκτη ή φρένο ηρεμεί.... Πολλές φορές με πρώτη και καθώς πάω να βάλω δευτέρα, ενώ έχω αφήσει το γκάζι οι στροφές διατηρούνται υψηλές? Το περίεργο είναι ότι έχω μόλις 3.000κμ

Παρτε το αποφαση,το αιωνιο προβλημα στα Πεζο,αρυθμια στο ρελαντι-σβησιμο κτλ.
Λογοι 2, τροφοδοσια-αντλιες,ηλεκτρικα-κακο μανατζμεντ-πολλ/στης.
Και πιστευα ειδικα οτι στις τελευταιες γενιες του 1,6 και το νεο 1,4 δεν τα βγαζουν αλλα τελικα το προβλημα ειναι μονιμο.
Θα θυμηθω κατι που μου ειχαν πει οταν αγορασα καινουργιο το 106 και μαθημενος με γιαπωνεζικο ακριβο κουπε που ειχε ο πατερας μου,ειχα φρικαρει με αυτα τα προβληματα.Ο Μηχανικος σε επισημο παρακαλω σερβις ειπε λοιπον την μονη λυση:'Θα το συνηθισεις'
8 χρονια μετα,φρεναρω με το τακουνι και κραταω γκαζι με την μυτη για να μην σβησει,βαζω μπροστα περιμενωντας στο φαναρι και γινομαι ρομπα αφου ολοι νομιζουν οτι ειμαι ασχετος και μου εσβησε,σβουραω με κανα χειροφρενο και στο μισο διπλωμα,πρωτη-αμπραγιαζ-μιζα-γκαζι Very happy Very happy Very happy , τι να κανουμε το συνηθισα αλλα το επομενο αμαξι made in japan

παντως μερος του προβληματος εχει λυθει με την χρηση μονο bp 100.
οσο για την απλη Bp οσες φορες ειχα βαλει,το αμαξι εκανε πολλα παλαβα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 23:00:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Ntinos"]
Mimis έγραψε:

8 χρονια μετα,φρεναρω με το τακουνι και κραταω γκαζι με την μυτη για να μην σβησει,βαζω μπροστα περιμενωντας στο φαναρι και γινομαι ρομπα αφου ολοι νομιζουν οτι ειμαι ασχετος και μου εσβησε,σβουραω με κανα χειροφρενο και στο μισο διπλωμα,πρωτη-αμπραγιαζ-μιζα-γκαζι Very happy Very happy Very happy , τι να κανουμε το συνηθισα αλλα το επομενο αμαξι made in japan

Καλά σοβαρά τα λες τώρα ότι φρενάρεις έτσι Shocked ??? Κατ αρχήν κανένα Peugeot δεν έχει σταθερό ρελαντί όλα κάνουν συνεχώς διορθώσεις τώρα αν εσένα σου σβήνει έχεις πρόβλημα και πρέπει να το δεις !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 00:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Touristas"]
Ntinos έγραψε:
Mimis έγραψε:

Καλά σοβαρά τα λες τώρα ότι φρενάρεις έτσι Shocked ??? Κατ αρχήν κανένα Peugeot δεν έχει σταθερό ρελαντί όλα κάνουν συνεχώς διορθώσεις τώρα αν εσένα σου σβήνει έχεις πρόβλημα και πρέπει να το δεις !!

το προβλημα υπαρχει απο την πρωτη μερα και εχουν γινει τα απειρα.Απλα δεν φτιαχνεται μονιμα,υπαρχουν σχεδιαστικες ατελειες και ελλειψεις στην διαχειρηση και στην παροχη καυσιμου,οπως και χρηση ανεπαρκων 'στοιχειων'-αντλιες,σωληνακια,σενσορες.
Απλα μονο και μονο να σου πω οτι το αμαξι εχει αλλαξει μοτερ 2 φορες απο 1,1 σε 1,6 8v και τωρα 1,4 συνοδευομενο με ολα τα περιφερειακα-εγγεφαλους,αντλιες,πλεξουδες και το προβλημα εμφανιζεται κατα διαστηματα,οχι με την ιδια μορφη αλλα με το ιδιο αποτελεσμα-σβησιμο.
Και τελος δεν ειναι δικαιολογια οτι ολα τα πεζο το κανουν.Μια εταιρεια που σεβεται τους πελατες της και τις πωλησεις αλλαζει προμηθευτες οταν τανταλλακτικα που παιρνει ειναι ανεπαρκη.
Οταν ενας σενσορας δινει ανεπαρκες σημα και στον επομενο κυκλο λειτουργειας ο εγγεφαλος δινει σημα διορθωσης ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ τον σενσορα η αυτο που φταιει.
Αλλα εδω μιλαμε για Ευρωπαικο quality management που ειναι 20 χρονια πισω απο το Γιαπωνεζικο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 19:52:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτός που το είπε θα πρέπει να ντρέπεται κι εγώ όταν είπα ότι το κάνουν εννοώ μικροδιορθώσεις στο ρελαντί όχι σβησίματα !!!Πάντως μου φαίνεται παράξενο να μην φτιάχνει εξάλλου δεν είναι το μοναδικό 206 που κυκλοφορεί αν ήταν όλα έτσι τοτεεεεε !!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 14:56:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα μου ξανα εγκαταστήσαν απο την αρχή το πρόγραμμα και το αυτοκίνητο μου δείχνει προς το παρον να λειτουργεί φυσιολογικά, ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα.... ο χρόνος θα δείξει Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 11:11:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον μολις γυρισα απο την Peugeot!Τι μου ειπαν?Αισθητηρας στροφων(L4) κωδικο 00001920AW.Μου το αλλαξαν σε 10'!Τωρα σταματησαν οι κραδασμοι αλλα η βελονα συνεχιζει τους χορους της!Προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος!Τωρα βλεπουμε...

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 16:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά το πρόβλημμα μου δεν λύθηκε Crying or Very sad Με ζεστό κινητήρα το αυτοκίνητο κρατούσε ριλαντί στις 1.500στροφές. Είμαι για το συνεργείο πάλι αύριο... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 16:15:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TiMoRiS έγραψε:
Λοιπον μολις γυρισα απο την Peugeot!Τι μου ειπαν?Αισθητηρας στροφων(L4) κωδικο 00001920AW.Μου το αλλαξαν σε 10'!Τωρα σταματησαν οι κραδασμοι αλλα η βελονα συνεχιζει τους χορους της!Προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος!Τωρα βλεπουμε...

Ο αισθητήρας στροφών βρίσκεται στην ηλεκτρονική πεταλούδα, την βρήκε η διάγνωση την βλάβη ή μόνοι τους στο προτείναν;

Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 01:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την προηγούμενη Πέμπτη και στα πλαίσια της εγγύησης μου αλλάξαν την "πεταλούδα" όλα έδειχναν καλά μέχρι χτες, οπου ξαφνικά το 206 μου άρχισε να ανεβάζει χωρίς λόγω τις στροφες του στις 1.500σαλ. περιμενα λίγο μήπως ηρεμήσει αλλα τίποτα.... Τα χειρότερα ήρθαν το βράδυ, με το που ανάβω το αυτοκίνητο οι στροφες ανεβαίνουν στις 6.000σαλ ανάβει το λαμπάκι το κίτρινο της βλάβης του κινητήρα και εμφανίζεται το μήνυμα ANTIPOLLUTION FAULT.... αυριο είμαι για το συνεργείο... δυστυχώς αντι να λύνεται το π΄ροβλημα μου η κατάσταση χειρωτερεύει....

Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 19:25:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά απο το συνεργείο μου είπαν ότι φταίει το ποτενσιόμετρο που έχει το γκαζ και ότι θα μου το αλλάξουν.... Η γκαντεμιά της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχει ανταλλακτικό και ότι μου το κάνουν παραγγελία απο Γαλία. Το αυτοκίνητο μου έμεινε ήδη 5 μερες στο συνεργείο και συνεχίζουμε. Πάλι καλα που υπάρχει και η assistance και μου έδωσαν ενα Accent να κάνω την δουλειά μου......
Ελπίζω αυτη τη φορά να μου έχουν κάνει σωστή διάγνωση της βλάβης και να μπορέσω επιτέλους να απολαύσω το καινούριο μου πεζάκι χωρίς προβλήματα!

Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2004, 20:08:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

…Και επιστρέφω με την περιγραφή της απίστευτης οδύσσειας που περνάω τις τελευταίες μέρες… Μετά από καθυστέρηση 15+ ημερών παρέλαβαν το νέο πεντάλ γκαζιού, το εγκατέστησαν και όπως πίστευα, η βλάβη δεν λύθηκε, το αυτοκίνητο συνέχισε να κρατάει ριλαντι 1.200 σαλ. Ύστερα από άπειρες δοκιμές και ατελείωτες ώρες επικοινωνίας του μηχανικού με τα κεντρικά της Lion αποφάνθηκαν ότι δυστυχώς δεν γνωρίζουν τι φταίει. Άρα, υπομονή ένα ακόμα Σαββατοκύριακο χωρίς το 206 μου, ώστε από Δευτέρα να επανέρθουμε δριμύτεροι και διαφωτισμένοι από τους ‘εξυπνότερους’ Γάλλους μηχανικούς. (επικοινώνησαν με Γαλλία και περιμένουν από Δευτέρα την απάντηση…
(Χαίρομαι, που αυτό το θέμα έχει καταντήσει προσωπική μου υπόθεση και ρωτάω και απαντάω μόνος μου,,,, καλά τα διαβάζει κανένας αυτά που γράφω Question ) Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 01:31:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
…Και επιστρέφω με την περιγραφή της απίστευτης οδύσσειας που περνάω τις τελευταίες μέρες… Μετά από καθυστέρηση 15+ ημερών παρέλαβαν το νέο πεντάλ γκαζιού, το εγκατέστησαν και όπως πίστευα, η βλάβη δεν λύθηκε, το αυτοκίνητο συνέχισε να κρατάει ριλαντι 1.200 σαλ. Ύστερα από άπειρες δοκιμές και ατελείωτες ώρες επικοινωνίας του μηχανικού με τα κεντρικά της Lion αποφάνθηκαν ότι δυστυχώς δεν γνωρίζουν τι φταίει. Άρα, υπομονή ένα ακόμα Σαββατοκύριακο χωρίς το 206 μου, ώστε από Δευτέρα να επανέρθουμε δριμύτεροι και διαφωτισμένοι από τους ‘εξυπνότερους’ Γάλλους μηχανικούς. (επικοινώνησαν με Γαλλία και περιμένουν από Δευτέρα την απάντηση…
(Χαίρομαι, που αυτό το θέμα έχει καταντήσει προσωπική μου υπόθεση και ρωτάω και απαντάω μόνος μου,,,, καλά τα διαβάζει κανένας αυτά που γράφω Question ) Rolling eyes

δεν λες στα 'τσαλαλια' στο συνεργειο που πας να κοιταξουν τον λαμδα???γιατι με τα συμπτωματα που λες καπου προς τα εκει την κοβω την δουλεια

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 14:00:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα πω κάτι κι ας είναι κουτό. Έχει να κάνει με τα λάδια.

Από τη στιγμή που βρήκα το θάρρος να εγκαταλείψω το μύθο των 15W/50 για την Ελλάδα, και κατέβηκα σε 5W/40, το αμάξι στο ρελαντί ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. Νομίζεις ότι είναι σβηστό. Το ρελαντί σταθερό στις 750 σαλ και παίζει ελάχιστα, χαρακτηριστικό φυσικά των κινητήρων μας. Ούτε σκορτσαρίσματα, ούτε κραδασμοί, ούτε δονήσεις.

Εσύ λογικά έχεις άλλο πρόβλημα, αλλά...............λες; Question

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2004, 17:54:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω να είναι τόσο πολύ απο τα λάδια, το δικό μου κρατάει ριλαντι 1.500σαλ, είναι υπερβολικό για να είναι το λάδι.... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 18:38:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτέλους, μετά απο τόσες μέρες έχω επιτέλους το 206 μου στα χέρια μου, τελικά το πρόβλημα ήταν ο ίδιος ο εγκέφαλος, μου τον άλλαξαν με ένα καινούριο, στα πλαίσια της εγγύησης, και το 206 μου λειτουργεί φυσιολογικότατα.... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 18:49:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
Επιτέλους, μετά απο τόσες μέρες έχω επιτέλους το 206 μου στα χέρια μου, τελικά το πρόβλημα ήταν ο ίδιος ο εγκέφαλος, μου τον άλλαξαν με ένα καινούριο, στα πλαίσια της εγγύησης, και το 206 μου λειτουργεί φυσιολογικότατα.... Wink

Τα έμαθα τα δυσαρεστα σου νεα απο τον Νικολα.... μαλλον ηταν μεμονωμενη περιπτωση και δεν θα υπαρχει παρομοιο προβλημα στα υπολοιπα 16V...

χαιρομαι που ολα πηγαν καλα! αντε να το χαρεις τωρα το αμαξακι!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης