PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ROLAND GARROS: Σχετικά με τα προβλήματά μου...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 18:31:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ηθελα και εγω να παραθεσω ενα προβλημα το οποιο παρατηρησα οταν το Σαββατο πηγα το αυτοκινητο για πλυσιμο.Το αυτοκινητο εβαλε νερα απο τη μερια του οδηγου κανοντας ταπετσαρια και καθισμα οδηγου μουσκεμα.Ευτυχως εχει ακομη για καποιους μηνες εγγυηση.Παντως με παραξενεψε το φαινομενο διοτι το αυτοκινητο ποιοτικα δεν ιναι τοσο καλο οσο ο προκατοχος του (205).Στο 206 τριζει η οροφη το παραθυρο του οδηγου μπαζει νερα και χτες το βραδυ εσβησε στα καλα καθουμενα το αριστερο φωτιστικο σωμα.Σημερα το πρωι το χτυπησα λιγο και ξαναδουλεψε.Στο 205 δεν ειχε συμβει τιποτε απο αυτα.Αυριο θα παω στην αντιπροσωπεια να δω τι γινεται . . .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 21:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Θα ηθελα και εγω να παραθεσω ενα προβλημα το οποιο παρατηρησα οταν το Σαββατο πηγα το αυτοκινητο για πλυσιμο.Το αυτοκινητο εβαλε νερα απο τη μερια του οδηγου κανοντας ταπετσαρια και καθισμα οδηγου μουσκεμα.Ευτυχως εχει ακομη για καποιους μηνες εγγυηση.Παντως με παραξενεψε το φαινομενο διοτι το αυτοκινητο ποιοτικα δεν ιναι τοσο καλο οσο ο προκατοχος του (205).Στο 206 τριζει η οροφη το παραθυρο του οδηγου μπαζει νερα και χτες το βραδυ εσβησε στα καλα καθουμενα το αριστερο φωτιστικο σωμα.Σημερα το πρωι το χτυπησα λιγο και ξαναδουλεψε.Στο 205 δεν ειχε συμβει τιποτε απο αυτα.Αυριο θα παω στην αντιπροσωπεια να δω τι γινεται . . .

κατσε τώρα γιατί μου φαίνεται είσαι υπερβολικός....

στο 205 δεν έτριζε η οροφή ?

εκτός και αν είχες το κλειστο. γιατί στο κάμπριο γίνεται χαμός μετά τα 120
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 22:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδακια τα αμαξακια μασ ειναι μια χαρα...αυτα που εχοιυνε πει και αλλα παιδια..για τα λεφτα του το cc μετραει.ασε που και πιο ακριβα αμαξια εχουνε εξισου προβληματα σε ηλεκτρικα και μηχανικα μερη..παντωσ το καλυτερο φαρμακο τριγμων ειναι η μουσικουλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2005, 01:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Lef205 έγραψε:

κατσε τώρα γιατί μου φαίνεται είσαι υπερβολικός....

στο 205 δεν έτριζε η οροφή ?

εκτός και αν είχες το κλειστο. γιατί στο κάμπριο γίνεται χαμός μετά τα 120

Στο 205 η ορφη μεχρι πριν απο 1,5 χρονο δεν εκανε τσικ, φυσικα μετα τα 120 εκανε θορυβο,για τριγμους με ανοιχτη οροφη θυμαμαι μονο τα πισω παραθυρα των οποιων τις τσιμουχες οταν αλλαξα δεν ετριζαν.Απλα βρε παιδια βλεπωοτι καποια πραγματα οτι απο το 1991 (205) μεχρι το 2003(206) δεν αλλαζουν και αυτο με στενοχωρει.Οπως οτι το παραθυρο του οδηγου ετριζε στο 205 τριζει και στο 206.Οπως οτι το αυτοκινητο οταν βρεχει και ανοιξεις λιγο το παραθυρο βαζει στγονιτσες απο το ιδιο σημειο που εβαζε και το 205.Τελος βλεπω και καποια πραγματα τα οποια εχω αναφερει και παραπανω τα οποια δεν ειχε καν το 205 και το 206 τα εβγαλε σε εναμιση χρονο, οπως το να μπαζει νερα.Δεν διαφωνω σε καμια περιπτωση πως το αυτοκινητο ειναι πανεμορφο Very happy και πολυ value for money λυση.Απλα καποια θεματα με προβληματιζουν . . .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2005, 13:38:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

από το 1993 μέχρι το 2003, άλλαξε ολόκληρος ο σχεδιασμός της οροφής !!!!
Και το υλικό κατασκευής της.
άλλαξε ακόμα ο εξοπλισμός, το στήσιμο , η ποιότητα κατασκευής !!!! κ.τ.λ.
Απλά για παρηγοριά σας λέω ότι SLK του 2002 , άλλαξε ηλεκτρονική πλακέτα οροφής (1000 ευρώ) γιατί μόλις την άνοιγε του καιγόντουσαν τα φώτα του ταμπλω!!!!!.
Και αλλαγή φώτων ταμπλό. Shocked Shocked
Ακόμη, το slk του αφεντικού μου, όταν κλείνει την πόρτα του οδηγού, το τζάμι δεν κλείνει σωστά. Πατάει πάνω στην εξωτερική τσιμούχα της οροφής... Shocked
Αυτά. Και καθήστε να αρχίσουν να κυκλοφορούν τα tigra και τα micra cc, και τότε θα δούμε γέλια. Laughing Laughing Laughing
και φαντάσου ότι το δικό μας ήδη κυκλοφορεί 5 χρονάκια Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2005, 18:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν διαφωνω οτι δεν αλλαξαν πολλα.Ενα τελευταιο που ακουσα ειναι οτι η πεζω ειχε την πατεντα με την σκληρη οροφη πριν και απο τη μερσεντες slk, απλα δεν την ειχε βγαλει στην παραγωγη.Δεν ξερω βεβαια αν αληθευει αυτο . .

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2005, 20:53:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Δεν διαφωνω οτι δεν αλλαξαν πολλα.Ενα τελευταιο που ακουσα ειναι οτι η πεζω ειχε την πατεντα με την σκληρη οροφη πριν και απο τη μερσεντες slk, απλα δεν την ειχε βγαλει στην παραγωγη.Δεν ξερω βεβαια αν αληθευει αυτο . .

Η πεζώ έβγαλε το πρώτο κάμπριο με σκληρή οροφή εν έτη 1937.

καλά διαβάσατε ... 1937 !

Βέβαια δεν ήταν σπαστή σε δυό κομμάτια αλλά ήταν πρωτοπόρος .
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 14:26:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πεζω δοκιμάσε τα νεύρα μας με το 206 και έδωσε τις λύσεις για το megane μου το οποίο παρόλα τα 13000χλμ σε 3 μήνες δεν κάνει κιχ και δεν βάζει σταγόνα! είναι πιο αθόρυβο και απο CLK!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 14:36:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΚ Πάρη το έχουμε εμπεδώσει αυτο......

Κατι άλλο έχεις να μας πεις?????

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 14:39:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελα ντε!Το καταλαβαμε οτι το 206 σου ειναι το χειροτερο απ΄ολα τα αυτοκινητα!
το μονο που καταφερνεις να κανεις με το να το αναφερεις συνεχεια αυτο ειναι να χανεις το δικιο σου και να κανεις πολλους να νομιζουν οτι το κανεις επιτηδες πια........ Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2005, 15:29:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τόσο καιρό δεν λέω τίποτα αλλά δεν μπορώ άλλο Razz
Νομίζω πως κάποιες φορές γινόμαστε υπερβολική και παράλογη !
Δεν λέω όταν παίρνουμε ένα αυτοκίνητο έχουμε απαιτήσεις από αυτό αλλά και από αυτούς που είναι υπεύθυνη για αυτό μετά την αγορά του το after sale δηλαδή !
Επειδή μου έχουν τύχη πολλά περιστατικά τέτοιου είδους στο τέλος ο εκάστοτε πελάτης χάνει κάθε δίκιο που θα μπορούσε να έχει με την απρεπή συμπεριφορά του !
Ως γνωστών ο πελάτης έχει πάντα δίκιο αλλά με ένα μέτρο . Wink
Ας ήμαστε λίγο επιεικής κάποιες φορές δεν κάνη κακό !
Φιλικά πάντα Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2005, 17:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Τόσο καιρό δεν λέω τίποτα αλλά δεν μπορώ άλλο Razz
Νομίζω πως κάποιες φορές γινόμαστε υπερβολική και παράλογη !
Δεν λέω όταν παίρνουμε ένα αυτοκίνητο έχουμε απαιτήσεις από αυτό αλλά και από αυτούς που είναι υπεύθυνη για αυτό μετά την αγορά του το after sale δηλαδή !
Επειδή μου έχουν τύχη πολλά περιστατικά τέτοιου είδους στο τέλος ο εκάστοτε πελάτης χάνει κάθε δίκιο που θα μπορούσε να έχει με την απρεπή συμπεριφορά του !
Ως γνωστών ο πελάτης έχει πάντα δίκιο αλλά με ένα μέτρο . Wink
Ας ήμαστε λίγο επιεικής κάποιες φορές δεν κάνη κακό !
Φιλικά πάντα Smile

Ετσι ακριβως Αργυρη... Thumb right Thumb right
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 11:33:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεωρείτε οτι ασχολούμαι?

το αλλαξα σας θυμίζω! και δεν παραπονιέμαι για τίποτα! Shocked

όσο για το αν εμπεδώσατε αν είχα ή όχι προβληματικό αυτοκίνητο, πείτε μου ένα 206cc που δεν τρίζει.

Αλλα το τελευταίο που με απασχολούσε ήταν αυτό...

Το δίκιο μου τελικά σας ενημερώνω οτι όχι μόνο δεν το έχασα αλλά προσπάθησα αρκετά για όλους τους κατόχους Peugot... και τελικά με καλό αποτέλεσμα (θα δείτε άμεσα με τον Καλλιαντάση τι θα γίνει πχ)

Επίσης kanelj νομίζω πως η εμπέδωση του pugsang αφορά το πόσο καλό είναι το μεγκανάκι μου και όχι το κράξιμο που ΕΙΧΑ κάνει για το πρώην 206 μου Laughing

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 14:12:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και οι αλλοι 2 που γραφουν κατω απο μενα για το megane αναφερονται Question

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 15:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε rolland garros - paris αφού το έδωσες το αμάξι για όλους αυτούς τους λόγους που προανέφερες, μην ασχολείσαι άλλο με το 206 .

Δεν υπάρχει λόγος.
Είναι σαφές και προφανές ότι δεν είχες κάνει test drive πριν το αγοράσεις ούτε ότι ήσουν φανατικός peugeotφιλος, και ίσως να μην ήξερες ούτε καν τι ήθελες από το αμάξι που αγόραζες.
εγώ πριν το αγόρασο το είχα νοικιάσει για ένα σαββατοκύριακο, και είδα τα κατά του (τράνταγμα παρμπριζ στις λακούβες κ.τ.λ.) αλλά μου άρεσαν τα υπέρ του και το αγόρασα !!!

Τώρα το να προσπαθείς να μας πεις πόσο κακά είναι όλα τα 206 cc έ δεν νομίζω ότι καταφέρνεις και τίποτα.

Και εγώ το cc έχω και όντως κάποια μικροπροβλήματα (τριγμούς στα λάστιχα της οροφής κ.τ.λ.) τα έχει.
Απλά το δικό σου αυτοκίνητο ήταν η εξαίρεση στον κανόνα και όχι ο κανόνας.
Όλα τα προβλήματα αντιμετωπίζονται.
Και οι τριγμοί και όλα.
Μπορεί να το αγόρασες και τρακαρισμένο. κανείς δεν ξέρει.
Από εκεί και πέρα να χαίρεσαι που το έδωσες και να χαίρεσαι το meganaki σου.
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 15:40:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει δικιο ο φιλοσ μητσοσ...ρε παρη τωρα εχεισ ενα μαξακι που το γουσταρεισ τρελα δεν υπαρχει λογοσ να κραζεισ το 206cc.εμενα ξερεισ τι μου δινεισ να καταλαβω πχ?σαν να εχεισ μια γκομενα να σε εχει παρατησει να εχεισ βρει μια αλλη,να λεσ οτι την πρωην την ξεπερασεσ να την κραζεισ κλπκλπ.... αλλα πιο ειναι το συμπερασμα?οτι την γουσαρεισ ακομα.(τι ειπα παλι ο ποιητησ) Razz Razz ..μηπωσ εισαι καψουρησ με το 206cc ka iden το εχεισ καταλαβει?

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 15:42:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
εχει δικιο ο φιλοσ μητσοσ...ρε παρη τωρα εχεισ ενα μαξακι που το γουσταρεισ τρελα δεν υπαρχει λογοσ να κραζεισ το 206cc.εμενα ξερεισ τι μου δινεισ να καταλαβω πχ?σαν να εχεισ μια γκομενα να σε εχει παρατησει να εχεισ βρει μια αλλη,να λεσ οτι την πρωην την ξεπερασεσ να την κραζεισ κλπκλπ.... αλλα πιο ειναι το συμπερασμα?οτι την γουσαρεισ ακομα.(τι ειπα παλι ο ποιητησ) Razz Razz ..μηπωσ εισαι καψουρησ με το 206cc ka iden το εχεισ καταλαβει?

ρε γιώργη άσχετο αλλά μήπως κυκλοφορείς πειραιά ?? έχεις βάλει αεροτομή πίσω ???
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 23:39:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
shiba έγραψε:

ρε γιώργη άσχετο αλλά μήπως κυκλοφορείς πειραιά ?? έχεις βάλει αεροτομή πίσω ???
μητσαρα κυκλοφορω αραια και που πειραι αλλα δεν εχω βαλει αεροτομη yet...καλο βραδυ σε ολουσ

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2005, 11:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια αν τα προβληματα του παρη τυχαινανε σε σας θα αντιδρουσατε καλυτερα ? κι αν δεν αντιδρασεις εδω που ακουν ολοι και βλεπουν το κωλο after sales μας τοτε που θα αντιδρασεις ? εξαλλου δεν μιλαμε για ψιλο-προβληματα σταγανοτητας και τριγμων αλλα πολυ πιο σοβαρα .

λοιπον οντως μας τα πρηξε ο παρης αλλα καλα κανει για να μην πεταμε και στα συννεφα και δε μιλαω για την ποιοτητα του αυτοκινητου αλλα για τους εξουσιοδοτημενους απατεωνες .
ciao

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Μάρ 2006, 17:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως το δικό μου, τρίζει λίγο δεν μπάζει ούτε στάλα και πάει αέρα και ας είναι Rolland Garros ! Λες επειδή είναι δίλιτρο Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης