Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 10:16:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μετά από 2 μήνες μάλλον σήμερα έχω λύση και για αυτό το πρόβλημα!
Αντιμετώπιζα κραδασμούς στο ρελαντί (αρκετούς) απρόσμενα σβησίματα και σε επιταχύνσεις έριχνε μια τζούφια (σαν ένας χρόνος ή βαλβίδα δεν δούλευε σωστά)
Μετά από 3 επισκέψεις σε εξουσιοδοτημένα δεν είχαν βρεί τι ευθύνεται μια και ο εγκέφαλος δεν είχε διαπιστώσει κάποια βλάβη.
Επειδή το πρόβλημα στην ουσία ήταν το ρελαντί, αποφάσισα να το ψάξω λίγο μόνος. Οποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα να κάνει το ίδιο:
Με ένα αντικείμενο κράτησα το γκάζι σταθερό για αρκετή ώρα σε διαφορετικές στροφές:
1.000 (ελάχιστο γκάζι)
1.500
2.000
Το αποτέλεσμα ήταν στις 1.000 να τραντάζεται περισσότερο και παρολίγο να σβήσει.
Στις 1.500 έπαιζε ο δείκτης (και τρανταζόταν) από τις 1.200 έως στις 1.700 (αδυναμία να κρατήσει σταθερές στροφές)
Και στις 2.000 στροφές τα ίδια δηλαδή έπαιζε από 1.700 έως 2.200.
Οταν ανέφερα τα παραπάνω αποτελέσματα στο εξουσιοδοτημένο, τότε μονολεκτικά μου ανέφεραν ότι ευθύνετε ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ.
Δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά με την αντικατάστασή του φάνηκε να εξαλήφεται η αστάθεια στο ρελαντί.
Επειδή το αυτοκίνητο βρίσκεται ακόμα μέσα για λόγο που αναφέρω σε άλλο topic, όταν το παραλάβω θα σας πω με σιγουριά αν το πρόβλημα διορθώθηκε με επιτυχία.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 10:27:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: |
Οταν ανέφερα τα παραπάνω αποτελέσματα στο εξουσιοδοτημένο, τότε μονολεκτικά μου ανέφεραν ότι ευθύνετε ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ.
|
Αυτό είπα ότι φταίει και στην δική μου περίπτωση-για αυτό ανοίχτηκε και το topic.Αισθητήρας υποπίεσης,αλλάχτηκε και οκ (κόστος 40Ε). 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|