PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μηχανή από 106 (1.6 8V) σε 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2003, 17:15:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως παω για 8v παω σε 2 βδομαδες.... Exclamation
λες να ξενερωσω Question Question Question

ερωτηση:απ'οτι καταλαβα θα μου αφησει τον ιδιο εγκεφαλο....κατα ποσο ειναι καλο αυτο Question Question Question
μου εγγυθηκε πως δεν θα εχω προβλημα
πειτεεεεεεε Exclamation Exclamation Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2003, 19:21:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλε εναν απο 106 και φτιαξε και ενα καλο σασμαν.Αποκλειεται να ξενερωσεις! Wink
Μπορει ο 16v να βγαζει αλογα αλλα αφου με ενα σασμαν μπορεις να καλυψεις την διαφορα,γιατι να μπλεκεις με πατεντες; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2003, 19:32:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σ'αγαπω φιλε μου Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2003, 19:45:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενας καινουργιος ερωτας εξελισσεται... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 17:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιποοοον....
ο κινητηρας μπηκε,βαλαμε και καινουργιο εγκεφαλο τριφυσο,προγραμματιστηκε,μπηκε και εξατμιση που κανει ενα πολυ πολυ ερωτικο ηχο για τα δικα μου αυτια και οι εντυπωσεις μου ειναι η εξης:
το αυτοκινητο δεν εχει καμμια σχεση με πριν,δινει τρομερα σε ολο το φασμα των στροφων,αν εξαιρεσεις ενα ,ας το πουμε "μπουκωμα" που μου κανει οταν παταω τερμα πατωμα γκαζι στις 1600 με 2000 στροφες.δεν ειναι κατι που ενοχλει ιδιαιτερα αλλα θα το κοιταξω για να μου πουν αν ειναι λογικο ή οχι.ο κοφτης ειναι τελικα στις 6900 και μου ειπε πως τον αφησε εκει γιατι δεν ηξερε τι ελατηρια εχουν οι βαλβιδες.μου ειπε επισης πως αν θελω ξαναπαω και τον ανεβαζω κι αλλο.το αυτοκινητο δειχνει την μεγιστη διαφορα του απο τις 3500 εως και τις 6500.Η μεν εξατμιση τρελαινεται στα σκασιματα ,χωρις κανεναν εκνευριστικο μπασο θορυβο οπως συνηθιζεται σε group N, λογω εγκεφαλου.
Εθνικη που το εβγαλα εφτασα τα 195 και απ'οτι καταλαβα πηγαινε και λιιιγο παραπανω.
το μονο που θελω ειναι να αλλαξω τα λαδια γιατι οταν το πιεζω ο μετρητης φτανει στην μεση και τεινει για παραπανω.
κατα τα αλλα....ολα καλα!
αυτο που εχει σημασια ειναι πως ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

ΥΓ: τα τσαγακια αρχισαν ηδη αφου ενα golf 1.6 ακουσε τα σκασιματακια μου σε ενα φαναρι και εκανε το λαθος να σχολιασει το αυτοκολλητο του quiksilver στον συνοδηγο και να χαμογελασει!!!Twisted evil Twisted evil
Ακομα με ψαχνει και ουτε που το ζορισα!
οπως και για ενα avensis που του εφυγα κατα πολυ αλλα δεν το τραβηξα πολυ αφου ο οδηγος ηταν νεαρος και απ'οτι φανηκε το αυτοκινητο το ειχε παρει απο τον πατερα του και δεν το . . . πηγαινε οπως επρεπε ! ! !
κανενας γρηγορος για πειραμα??? Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 18:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερωτηξη...Ποσο πηγε το μαλλι??? Rolling eyes

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 18:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιπου 1700e

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 19:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη εχω ενα 205 με μοτερ 1.6 8V ..... 2gunfire
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 19:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και πως σου φαινεται???
δεν με καλυπτει το --------> 2gunfire
Laughing Laughing Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 19:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
και πως σου φαινεται???
δεν με καλυπτει το --------> 2gunfire
Laughing Laughing Laughing Laughing

ειναι ΠΥΡΑΥΛΟΣ ...!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Armed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 22:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΓΕ;;; ΕΧΩ ΒΡΕΙ 16ν ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ 8ν ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ 16ν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ (ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΛΠ). ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΡΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ;;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 14:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΓΕ;;; ΕΧΩ ΒΡΕΙ 16ν ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ 8ν ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ 16ν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ (ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΛΠ). ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΡΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ;;;;;

Στα 1700 πρέπει να υπολογίσεις τα σχεδόν 250 Euro της Εξάτμισης , και τα 300 ευρω του καινούργιο τρίφυσου Magneti Marelli..

Όσο για τον εγκέφαλο που λές ότι δεν χρειάζεται μετατροπή.... αν έχει τρίφυσο .. μάλλον θα χρειαστείς μετατροπή γιατι το αμάξι δεν θα πηγαίνει μια ....... άσε που θα ψήνεις Μπριζόλες Φλαμπέ στο ΚΑΠΩ Έτσι γίαννη???????? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΑΓΟΡΙΝΑ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2004, 07:00:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:

Στα 1700 πρέπει να υπολογίσεις τα σχεδόν 250 Euro της Εξάτμισης , και τα 300 ευρω του καινούργιο τρίφυσου Magneti Marelli..

Όσο για τον εγκέφαλο που λές ότι δεν χρειάζεται μετατροπή.... αν έχει τρίφυσο .. μάλλον θα χρειαστείς μετατροπή γιατι το αμάξι δεν θα πηγαίνει μια ....... άσε που θα ψήνεις Μπριζόλες Φλαμπέ στο ΚΑΠΩ Έτσι γίαννη???????? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΑΓΟΡΙΝΑ!!!

1.μακαρι να εκανε 300e ο αγραφτος...!εκανε κατι παραπανω αλλα τι στο καλο.....τι τα εχουμε τα κονε Question Cool

2.τι μπριζολες....αν εβαζες μπριζολες θα τις εκαιγες στο λεπτο!

3.φιλε μου GFG δεν εκανε 1700 ο κινητηρας.Ολα μαζι πηγαν τοσο!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 19:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Λοιποοοον....
ο κινητηρας μπηκε,βαλαμε και καινουργιο εγκεφαλο τριφυσο,προγραμματιστηκε....
κανενας γρηγορος για πειραμα??? Laughing Laughing

Καλη δουλεια εκανες,εγω αυτο που δεν καταλαβα ηταν το τι εκανες με τον εγκεφαλο.... Question
Εχεις απο την παλια γενια,μαλλον και εβαλες εγκεφαλο που να συνεργαζεται με την πλεξουδα του 8ν?Καινουργειο της peugeot και τον προγραμματισες,αλλα λες για τριφυσο...?

Εγω παντως οταν ανεβω αθηνα,προσφερω ενα 206 16ν για κοντρα....να δουμε αν οι 8βαλβιδες παραπανω τις εχουμε για βαρος η για.... Evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 01:18:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερωτησουλα και απο εμενα...
Η χρονολογια καθως και τα χιλιομετρα τπυ κινητηρα δεν μας λετε...
Μπορει να βρηκα μηχανη απο rallye με 100χιλιαδες χιλιομετρα και να εκανε 1000ευρο και να πειρα εναν ολοκαινουργειο κινητηρα,που η αδεια πηγε για κατασχεση και εκανε το αυτοκινητο ανταλλακτικα για να βγαλει τις δοσεις που απεμειναν, με 3000ευρο! Wink

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 01:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι ρε παιδια.το multiplex εχω.αλλαξαμε εγκεφαλο και βαλαμε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΙΦΥΣΟ.Tον προγραμματισαμε και ολα ειναι ΟΚ.
ο κινητηρας ειχε 40.000 και ηταν του 96΄ μου φαινεται.
αλλος..... Question Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 09:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω θα πω μονο καλοταξιδο και καλη διασκεδαση Very happy

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 09:50:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο ρε φίλε Kanelj!!!
Μια ερώτηση και από εμένα! Ο καινούργιος εγκέφαλος συνεργάζεται άψογα με όλα τα ηλεκτρικά σου?
Τι εξάτμιση έβαλες? Χειροποίητη και αν ναι από που???
Ελπίαω να έφτιαξες λίγο και τα φρένα σου ε???
Περιμένουμε δυναμομέτρηση ε ???
Καλοτάξιδο και να βλέπουν πάντα . . . την εξάτμισή σου !!!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 19:14:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ως τωρα ειναι ολα καλα με τον εγκεφαλο,δεν βλεπω καμια διαφορα λειτουργιας ηλεκτρικων με πριν.
η εξατμιση ειναι χειροποιητη group N
οσο για τα φρενα.... Rolling eyes
σε μια βδομαδουλα γιατι μου τα πηραν ολα τα ευρα Cool Cool Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 20:43:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
ως τωρα ειναι ολα καλα με τον εγκεφαλο,δεν βλεπω καμια διαφορα λειτουργιας ηλεκτρικων με πριν.
η εξατμιση ειναι χειροποιητη group N
οσο για τα φρενα.... Rolling eyes
σε μια βδομαδουλα γιατι μου τα πηραν ολα τα ευρα Cool Cool Cool

Άντε με το καλό να πάνε όλα τέλεια!
Η εξάτμιση έχει τη κλασική όψη της group Ν?
Πόσο σου πήγε και απο ποιόν?

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης