PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πανελλήνιο Ράλλυ Κένταυρος!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 00:15:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι και να γραψω δεν θα μπορεσετε ποτε να καταλαβετε το μεγεθος απο αυτο που αισθανομαι τωρα.ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

2 φιλοι μου......1 παρεα....ενα ονειρο που ξεκινησε απο τις σταχτες και μεσα σε 1/2 χρονο πλεον φανταζει τοσο κοντα και τοσο πραγματικοτητα....

Ετσι ειχα να νοιωσω και να πανυγηρησω απο τοτε που ειμουνα πιτσιρικας και η Εθνικη Ελλαδα στο μπασκετ ειχε νικησει στον τελικο την Εθνικη Ρωσιας στα τελη της δεκαετιας του 80'.

Ακομα και τωρα που γραφω αυτες τις γραμμες....χτυπιεμαι και φωναζω μεσα στο αδειο δωματιο μου.

Ενα συναισθημα που δεν συγκρηνετε ουτε με την ''κατακτηση'' της ποιο πολυποθητης γυναικας που μπορει καποιος να ειχε σαν ''κατι'' απο τα μαθητηκα του χρονια.

Τι και αν δεν προκειτε να με καταλαβετε κανεις σας ποτε αυτο που ζω τωρα...

Τι και αν δεν θα καταλαβουν κανεις απο τα ατομα και τον κοσμο που ηταν εξω στο κεντρικο στενο του πεζοδρομου της Κοζανης που ειναι ολα τα μαγαζια με τοσο κοσμο μια κυριακη βραδυ...Την ωρα που η ''Πασχαλιτσα'' με το ''Μαγικο Πληρωμα'' ηρθε ουρλιαζοντας απο οτι ειχε απομεινει απο αυτο που λεγετε εξατμιση αυτοκινητου και σταματησε μπροστα στο μαγαζι που δουλευω ''Chorus'' και δυο ατομα βγηκαμε με μπυρες στα χερια κουνοντας λες και ηταν σαμπανια και μουσκευαμε την κοκκινη βολιδα ουρλιαζοντας......Πινοντας μετα στα Κυπελλα που γραφανε 1 κλασης Ν/2 Ραλλυ Κενταυρος....

Τα ποτα που κερνουσαν στο μαγαζι πελατες και προσωπικο δινοντας συγχαρητηρια εμπρος στα κυπελλα που ειχαν κλεισει την μπαρα του BAR...

Οι Θαμωνες που κοιταγαν με υπερηφανεια τα μαγικα παιδια της πολης της Κοζανης που εφεραν την πρωτια που μεχρι χθες κανεις δεν ειχε καταφερει σε ενα θεσμο οπως ειναι το Πανελληνιο πρωταθλημα Ραλλυ.....

Οτι και να πω ειναι λιγο και δεν προκειτε να με καταλαβει κανενας........

Ενα ομως ειναι αυτο που μετραει.......

ΓΚΑΛΦΑΣ ΝΙΚΟΣ-ΠΑΦΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ν/2

ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ 206CLUB!!!

Κυριοι οπως λεει και στην κεντρικη σελιδα κατω κατω........Παρακαλουμε να βαλετε τα καλα σας οταν απευθηνεστε στον συμφορουμα μας glf Wink

..χτυπιοντουσαν και πανυγηριζαν οσοι βρεθηκαν στις ειδικες του Κενταυρος μαζι με το πληρωμα της κοκκινης βολιδας που μετα τις πρωτες ειδικες και εχοντας μεγαλο προβαδισμα απο τον δευτερο ειχαν αφησει τις σημειωσεις και αντι ο Γιωργος να διαβαζει τον Νικο..αυτοι κουνουσαν χερια και αναβαν φωτα στους θεατες κανοντας τον κοσμο να ουρλιαζει στο περασμα τους...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 09:19:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως έχω ξαναπεί NIK, είσαι μεγάλος ποιητής και τα λογάς ωραία.

άντε πάλι καλά πήγαμε, είχε και πολύ κόσμο αυτή τη φορά.

απώλειες... έφυγε το τελικό στο Καράβωμα ΙΙ και ξαναέμεινα από τακάκια.. πφφ....

Στις Κεραίες, στο δεύτερο πέρασμα περάσαμε χαιρετώντας τον κόσμο !!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 09:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:

Στις Κεραίες, στο δεύτερο πέρασμα περάσαμε χαιρετώντας τον κόσμο !!

Έτσι έτσι.......
Τελικά Νίκο, έχουμε κουραστεί να σου λέμε συγχαρητήρια.....
Αμάν πια.....
Χάσε και μια φορά, άσε και κάποιον άλλον να νικήσει......... Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 13:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικόλα, συγχαρητήρια και εις ανώτερα! Θα ήθελα πολύ να δω video ή και κάποιες φωτό από την διάρκεια του αγώνα ή και από τον τερματισμό! Sad

ΝΙΚΟ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) ξέρω πως αισθάνεσαι φίλε μου. Και για εμένα είναι το ίδιο σημαντικό πολλές φορές οι αγώνες της αυτοκίνησης, όμως εσύ που είχες δικό σου άτομο μέσα, φαντάζομαι ένιωθες αλλιώς! Wink

Συνέχισε το χτύπημα, μακάρι να μπορούσαμε να χτυπηθούμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε την νίκη του glf! Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 15:12:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια στον ένα και μοναδικό ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΦΑ και τον συνοδηγό του φυσικά!

Ένα μεγάλο Μπράβο Νικολή,,,,,και ένα μεγάλο αυτοκόλλητο του club είναι καιρός να βάζεις πλέον πιστεύω στο rallye.....

Ε τώρα που γινες φίρμα να μας διαφημίσεις και λίγο βρε αδερφέ....

Και εις άλλα με υγεία....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 17:04:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι και να πω φανταζει πολυ λιγο....
Μπραβο ρε παιδια!!! Very happy Very happy Very happy Very happy
παντα τετοια Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 23:07:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για λόγους περισυλλογής.. η έξοδος ενός 206 στο ράλι Κένταυρος, στο Ξουρίχτι. εκεί που μοιάζει σαν Κορσική...

http://www.galfas.gr/upload/video/axaios2004_e3odos-206.avi

2mb Divx

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης