PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot Sport στην Ελλάδα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Johnny (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001

Ένταξη: 23 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 10:44:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Ακόμα να αρχίσετε τις παραγγελίες?

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
Επιτέλους να αρχίζει να ζεστένεται το παιχνίδι... Mr. Green Mr. Green

Βέβαια σύμφωνα με ότι λέει στην αρχή αυτή η λίστα αφορά τα 206 μετά το 10/2001 με multiplexing. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.... Sad Sad Confused Confused Confused Mad Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad :fist:

Ελπίζω όμως να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετά από αυτά και στα XS1600 πρώτης γενιάς. Βέβαια αν είναι να πρέπει να βασιστώ για μια τέτοια πληροφορία στην CONDOR....ασε...κατά το 2009 μπορεί να πάρω τη σωστή πληροφόρηση...

Αλήθεια οι τιμές είναι σε λίρες Αγγλίας ή σε Ευρώ; Γιατί δεν αναφέρει πουθενά κάτι...(μάλλον λίρες είναι πάντως... Crying or Very sad )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 10:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eχω στείλει ήδη e-mail για να μας πούν αν κάνουν ή όχι και τί.

Οι τιμές είναι σε λίρες Αγγλίας και είναι πάρα πολύ καλές 8)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 11:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oλα ωραία και καλά!

Δηλαδή τώρα που βγήκε το pdf βελτιώθηκαν οι υπηρεσίες της Peugeot Ελλάδος???

Επίσης υπάρχει κάποιος που μπορεί να μεταφράσει το pdf σε απλά Ελληνικά για να καταλάβουμε όλα αυτά?

Υπάρχει τρόπος να μάθουμε τι κερδίζουμε σε κάθε μία από αυτές τις βελτιώσεις που λεει το pdf??
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 11:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Oλα ωραία και καλά!

Δηλαδή τώρα που βγήκε το pdf βελτιώθηκαν οι υπηρεσίες της Peugeot Ελλάδος???

Επίσης υπάρχει κάποιος που μπορεί να μεταφράσει το pdf σε απλά Ελληνικά για να καταλάβουμε όλα αυτά?

Υπάρχει τρόπος να μάθουμε τι κερδίζουμε σε κάθε μία από αυτές τις βελτιώσεις που λεει το pdf??

Vini θα πρέπει να σου εξηγήσω από κοντά! Είναι μεγάλο κεφάλαιο αυτό για σένα! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Πρέπει να καταφέρεις να περάσεις πρώτα κανένα Seat 1,4 και μετά Mr. Green Mr. Green

Εξακολουθώ να λέω πάντως (αν διαβάσεις και τα προηγούμενα Post μου) ότι η Peugeot Sport στην Ελλάδα δεν κάνει κάτι κακό.

Αν σε παίρνανε και εσένα κάθε 2 λεπτά παιδάκια (18-19χρονών) με rallάκια και συναφή για να σε ρωτούσανε χαζομάρες, έτσι θα απαντούσες και εσύ.

Αν όμως από την στιγμή που θα διαθέσουν τα ανταλλακτικά δεν έιναι εξυπηρετικοί, θα έχουμε κάθε δικαίωμα να πούμε ότι θέλουμε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 11:40:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμμ, Τζίφος!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Η Peugeot Sport Αγγλίας απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπεί ο εγκέφαλος σε μή Multiplexing αυτοκίνητο!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Λογικά και η εδώ Peugeot Sport, το ίδιο θα κάνει! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Vini, σε λίγο θα με περνάς από πάνω και εσύ..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Μiltella, Pezomania, Teoman και οι υπόλοιποι παλαιοί 16v

TON ΗΠΙΑΜΕ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 11:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι τιμες ειναι οντως πολυ καλες (παρόμοιες με του 106 s16) και μαλλον θα ειναι καλυτερες απο την boutique Peugeot Sport οταν θα ειναι και εκει διαθέσιμα.Απο το rallycar που φαντάζομαι οτι τα εχει βρει ο Τάσος οταν ειχα ζητήσει για το δικό μου προσφορά εβγαιναν πιο ακριβοί απο την on line boutique της Peugeot.

Πρόσεξε ομως κανενας οτι προς το παρον η διαθέσιμη αναρτηση ειναι μονο για χώμα?(gravel)

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 11:54:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Χμμμμ, Τζίφος!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Η Peugeot Sport Αγγλίας απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπεί ο εγκέφαλος σε μή Multiplexing αυτοκίνητο!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Λογικά και η εδώ Peugeot Sport, το ίδιο θα κάνει! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Vini, σε λίγο θα με περνάς από πάνω και εσύ..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Μiltella, Pezomania, Teoman και οι υπόλοιποι παλαιοί 16v

TON ΗΠΙΑΜΕ!!!

Θα είμαι ποιο γρήγορος!!! Twisted evil Twisted evil
Ζήτω!!!!! Twisted evil Twisted evil

Και ο Chris???? !!!!!
Που'σαι chris θα φτιάξουμε μαζί ένα νέο club....το club των γρήγορων 1600/16V..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και κάτι σοβαρό τώρα....δηλαδή σπάσανε τον SAGEM???
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 11:59:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

μάλλον extra εγκέφαλος....

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 12:00:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Οι τιμες ειναι οντως πολυ καλες (παρόμοιες με του 106 s16) και μαλλον θα ειναι καλυτερες απο την boutique Peugeot Sport οταν θα ειναι και εκει διαθέσιμα.Απο το rallycar που φαντάζομαι οτι τα εχει βρει ο Τάσος οταν ειχα ζητήσει για το δικό μου προσφορά εβγαιναν πιο ακριβοί απο την on line boutique της Peugeot.

Πρόσεξε ομως κανενας οτι προς το παρον η διαθέσιμη αναρτηση ειναι μονο για χώμα?(gravel)

Το πρόσεξα! Το μεγαλύτερο μέρος του Peugeot 206 Challenge στην Αγγλία γίνεται σε χώμα εξού και οι ρυθμίσεις για εκεί.

Αν θα γίνει το 206 Cup στην ελλάδα, το βλέπω για άσφαλτο όπως στα Rallye.

H Boutique στην Γαλλία δεν έχει τίποτα ακόμα φανερώσει για το 206.

Με προβληματίζει όμως πάρα πολύ αυτό με τον εγκέφαλο... ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ!!!!

Μίλησα και με τον Ηλεκτρολόγο και έχουν πράγματι διαφορές και δεν μπαίνει.

Αν είμαι λέει τυχερός, να βρώ από το φετινό Cup (της Αγγλίας) πρόγραμμα από τους συμμετέχοντες γιατί μερικά τρέχουν με παλαιά 206.

Τρέχουν και 2 Ελληνες ο Γιώργος Φιλιππίδης με συνοδηγό την Βερουσκα Γεωργαντή(ή Γεωργαντά). Μήπως μπορούμε να μάθουμε από αυτούς; 8O

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 12:02:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Vini έγραψε:

Ακριβώς!

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 12:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Vini έγραψε:

Διαβάζω το pdf και παρατηρώ ότι στο τέλος αναφέρει κάποια προιόντα για 206XS που θα είναι εκτός του 206SUPER CUP...
Tι εννοεί άραγε ο ποιητής? Question Question

Καμιά σελίδα στο internet με πληροφορίες ή εικόνες υπάρχει??? Question Question

γκουχ!γκουχ! χμμ! σκέφτομαι να το φτιάξω λίγο το εργαλείο....αφού μπορώ.... φιρουλί-φιρουλό... Roll eyes Roll eyes :razz: :razz:
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 12:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tα προϊόντα εκτός Cup είναι για απλά αυτοκίνητα όπως το δικό σου.

Να το φτιάξεις ρε αλλά θα εξακολουθείς να τρώς σκόνη... Mr. Green Twisted evil Twisted evil

Εμείς νομίζεις ότι θα τα αφήσουμε έτσι απείραχτα?? Rolling eyes Evil

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 12:17:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διάβασα λίγο το ένα PDF. Eπλίζω να είναι και τα δύο ακριβώς τα ίδια.

Tα σημαντικά που βλέπω (κατά τη γνώμη μου πάντα).

O εγκέφαλος μάλλον αντικαθιστά τον δικό μας ανεγκέφαλο.

Yπάρχουν εκκεντροφόροι (manifold Tάσο, τώρα που το διάβασα το θυμήθηκα 8O ).

Έχει ισχυρότερο συμπλέκτη.

H τιμή της πολλαπλής πονάει λίγο.

Για την ανάρτηση, όντως λέει gravel το οποίο είναι χαλίκι ή σκληρό χώμα. Για λάσπη (mud) τι χρησιμοποιούν; Aπ' όσο ξέρω τα Bρετανικά ράλυ είναι συνήθως 50 gravel - 50 mud.

Για το normal XS προτείνουν μόνο εξάτμηση.

Tο καλό είναι ότι ανοίγει και ο δρόμος για aftermarket λύσεις σε όλα τα ανταλακτικά. Ξέρετε αντιγραφή κλπ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 12:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Tα προϊόντα εκτός Cup είναι για απλά αυτοκίνητα όπως το δικό σου.

Να το φτιάξεις ρε αλλά θα εξακολουθείς να τρώς σκόνη... Mr. Green Twisted evil Twisted evil

Εμείς νομίζεις ότι θα τα αφήσουμε έτσι απείραχτα?? Rolling eyes Evil

δηλαδή προτείνει μονο εξάτμιση?
Και τα υπόλοιπα είναι μόνο για αγώνες?
Αν είναι έτσι, τι συζητάμε τόση ώρα????
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 12:30:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini, μην ξεχνάς ότι στην Ελλάδα είμαστε Κανίβαλλοι

Αν κάποιος θέλει να πειράξει το αυτοκίνητό του τόσο πολύ, η Peugeot Sport είναι λίγο εγγύηση.

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 12:59:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

christ χωρις παρεξήγηση

manifold=πολλαπλη
camshaft=εκκεντροφόρος

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 13:14:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
christhehealer έγραψε:

christ χωρις παρεξήγηση

manifold=πολλαπλη
camshaft=εκκεντροφόρος

Γιατί να σε παρεξηγήσω; Eπειδή άλλα διαβάζω, άλλα σκέφτομαι και άλλα γράφω;

Eίχα διαβάσει camsafts, σκεφτόμουνα την τιμή της πολλαπλής, έγραψα manifold και ταυτόχρονα τύπωνα και μια παρουσίαση στη δουλειά.

Mε κάτι τέτοια βγήκε το "παππούδες" εδώ μέσα Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Johnny (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001

Ένταξη: 23 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 15:56:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Vini"]
chatasos έγραψε:
Vini έγραψε:

Διαβάζω το pdf και παρατηρώ ότι στο τέλος αναφέρει κάποια προιόντα για 206XS που θα είναι εκτός του 206SUPER CUP...
Tι εννοεί άραγε ο ποιητής? Question Question

[quote]

Ο ποιητής μάλλον εννοεί ότι τόσο οι ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ όσο και η διάθεση των προϊόντων γενικότερα είναι μάλλον ΜΟΝΟ για όσους συμμετέχουν στο 206CUP...Κάτι αντίστοιχο δηλαδή που γινότανε και εδώ στην ελλάδα με το 106CUP:30% μειωμένες τιμές για τους αγωνιζόμενους.

Εγώ πάντως αυτό καταλαβαίνω.
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 19:36:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δίλιτρα δεν έχει τίποτα ρε γ$$#$%#@%@#%@#$!!!!!!!!??????

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 22:43:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουτε για 1100 Mad Mad Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης